Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#51 13. 9. 2015 17:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Barča napsal(a):

Niki, také moc držím palce! Myslím, že pro tebe (a vlastně pro každého) je lepší nepracovat v noci a tak podobně. Zarazilo mě to tvé pochopeni, nebo spíš dávání za pravdu tvému bývalému příteli, že se s tebou po dlouhé době rozešel kvůli tvé depresi. To od něj bylo hnusné a myslím, že bylo na místě být rozzlobená.
Tak hodně zdaru! stolt

Já Niki rozumím... teda jejímu "pochopeni".
Kdybych byla nemocná nebo jinak běžnýho života neschopná, taky bych si nepřála, aby se mnou někdo byl jen "z povinnosti"... z pocitu, že "se to tak dělá". nebo nedejbože "co by tomu řekli lidi".


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#52 25. 9. 2015 10:00

Niky123
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 7. 9. 2015
Příspěvky: 1252

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Tak první zprávy "z bojiště" smile :
Včera jsem si byla práci pečovatelky vyzkoušet. Myslím, že to zvládnu. Byli se mnou, co vím spokojení, i když verdikt ano/ne se dozvím až v úterý. Dnes tam mají na zkoušku další 2 adeptky, ale vím, že chtějí přijmout 2 lidi a zřejmě i třetího, jako náhradu za paní, která tam pracuje, ale jsou s ní nespokojení.

Dojmy? Převážně pozitivní, jen trošku smíšené: Je to těžká práce (fyz.i psych.), ale nesmírně potřebná. Je to spíš poslání. Budu ji dělat ráda a jak nejlíp umím (samozřejmě - jestli mě tedy vezmou!).

Ale cítím i kousek hořkosti, smutku za sebe: má SŠ, VŠ a jazykové a další kurzy, co mám, tu nejsou k ničemu. Já pracovat jednoznačně chci, ale když pro mě tahle společnost nemá v mých padesáti místo aspoň vzdáleně příslušné mé kvalifikaci, je to škoda i pro ni, vyhozené peníze za mé vzdělání...

Jsem ráda, že přestanu žít z úspor a že z těch 13 000 hrubého to základní poplatím. Zaplapábmu, že děti už jsou vystudované a dobře do života postavené....
Díky vám všem za podporu, držte mi v úterý palce, protože kdyby mi řekli, že mě ani sem neberou, tak to by mě strašlivě skříslo, jen co to teď píšu, tak mi vytryskly slzy.... Ale snad to vyjde a já zas budu tak nějak potřebná a schopná si sama vydělat aspoň  na to základní živobytí.

Není tady

 

#53 25. 9. 2015 13:27

carlos
♥♥♥♥---
Registrovaný: 14. 7. 2010
Příspěvky: 332

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Niky123 napsal(a):

Píšu to sem na Psychologickou, protože se s touhle situací potřebuju srovnat psychicky.

Jsem sice VŠ, ale hned po škole jsem začla pracovat v jiném oboru. V takovém, který dnes prakticky z vnějších důvodů zanikl. Z původního vzdělání už nevím fakt nic a z toho, co jsem 25 let vykonávala, jsou nabyté odborné zkušenosti k ničemu. Mám sice organizační schopnosti a domluvím se AJ a NJ, ale to dnes má skoro každý vycházející středoškolák.

Aby to nebylo "tak snadné" wink hmm , jsem v období přechodu, což se u mě projevilo dvěma depresivními epizodami, z čehož tu druhou vyvolal právě stres z nástupu do nové práce. Mám prý určitou poruchu adaptace. Jelikož jsem podvakrát byla s depresí 2 měsíce v nemocnici, mám si prý najít práci bez stresu. Jenže - jaká práce je dnes bez stresu?? A kde ji vzít??
A jsem z malého města a o mých pobytech v nemocnici  s depresí se tu mezi lidmi ví.

Zatím zažívám samá odmítnutí, už docela dlouho. Potřebuji tohle pbdobí nějak zvládnout a nezhroutit se potřetí.
Budu ráda za každý podnět, radu zkušenost od vás. Dík.

Zbytečně se podceňujete. Řada dnešních, hlavně placených VŠ má mnohem nižší úroveň, než ty před rokem 1989. Podobné a ještě horší to je s úrovní školství středoškolského. Takže "každý vycházející středoškolák" je na tom s těmi jazyky co popisujete statisticky hůře, než předpokládáte. Znám několik "nových" maturantů a znalost a schopnost reálně se domluvit  vámi uvedenými jazyky je děsivá, až žádná. Takže opakuji, nepodceňujte se. Dnešní vzdělávací systém nevyrábí chytřejší lidi, ba právě naopak. Hlavu vzhůru!!

Není tady

 

#54 25. 9. 2015 18:22

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 5. 2006
Příspěvky: 19170

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Niky, držím palce. Ještě se zeptám - to budeš pracovat v domově důchodců nebo budeš pomáhat v domácnosti? Jedna moje kamarádka se dala taky na tuto dráhu, ale v domově důchodců vydržela jen měsíc. Teď jezdí za konkrétními lidmi k nim domů a je to prý lepší.
Ten plat je opravdu ostudný. Ale já vím, že je takový.....


Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

 

#55 26. 9. 2015 19:14

Niky123
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 7. 9. 2015
Příspěvky: 1252

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Judyno, je to velký domov důchodců asi o 120 lidech. Já bych byla (budu? jestli mě tedy vezmou) na patře, kde většina lidí je s těžkou demencí. Asi polovička z nich jsou bezmocní ležící, musí se přebalovat, krmit, některým i se pití dává injekční stříkačkou (samozřejmě bez jehly) přímo do pusy, protože se už nemůžou napít normálně a nezvládnou to ani brčkem. Spíš to tu vypadá jako nějaká LDNka. Nic veselého. Ale vidím, jak někteří i z těch ležících občas reagují na vlídné slovo...
Ta práce má smysl a doufám, že mě vezmou a budu tady něco těm stařenkám a starouškům platná.
Využiju tady svou empatii, které mám od přírody dost. Ale ostatní části mých schopností a vzdělání tady budou ležet ladem.... sad  kapitulation

Není tady

 

#56 26. 9. 2015 19:46

Niky123
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 7. 9. 2015
Příspěvky: 1252

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

carlosi, s tím mým podceňování máte pravdu. Po x pracovních odmítnutích se fakt cítím jako prašivý pes a sebevědomí je na bodu mrazu. A navíc - deprese se sama projevuje nulovým sebevědomím, je to vlastně jeden z příznaků deprese.

Možná část středoškoláků na tom s těmi jazyky moc dobře není (tedy ti, co na učení kašlali). Ale většina z nich prošla zahraničními pobyty , kursy s rodilými mluvčími apod., takže kam se na ně jazykově hrabu....

Držte mi prosím v úterý palce, a mě neodmítnou....

A jedna dost podstatná zpráva - psychicky je mi líp, cítím se už asi 3 dny normálně a skoro radostně - přes seznamku jsem někoho našla, zatím je to úplně na počátku, ale je tady určitá naděje..... hjarta

Není tady

 

#57 26. 9. 2015 20:44

juliana
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 14. 11. 2012
Příspěvky: 1320

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Čau
Udělej si kurz pečovatelky /zdarma od ÚP/ : jsi sama, znᚠjazyky - v Německu tě vezmou za 50 000 + ubytování a strava. Oficiálně, s pojištěním. Stačí hledat. V Norsku (tam Aj) až  90 000. Hledej sama, nebo přes agenturu.
14 dní pracuješ /jsi v domě nonstop se starouškem / - 14 dní volno. Ale může to být i jinak. Je to něco jako operka - ale starší a pro starší.
Této práce si tam moc váží a obzvl᚝ si pochvalují ženy z ČR a SR, jsou empatičtější, laskavější ... .
V 50 jsem se rozvedla, odešla z postu ředitelky a život se mi obrátil naruby. Prošla jsem si peklem, depresí, byla jsem na kolenou. Po vzpamatování se studuji VŠ, podnikám a nový partner mě na rukou nosí /já ho tedy také rozmazluji jak můžu/.
Je to tvoje volba jak půjdeš dál. Pokud můžeš, odcestuj, vydělej si a si v důchodu můžeš užívat. Jestli tedy tě nezakoukᚠdo nějakého cizince. Drž se, bojuj, neztrácej čas a sílu pro 20 000 ze kterých 5 projezdíšrock.

Není tady

 

#58 26. 9. 2015 21:39

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK
Registrovaný: 4. 1. 2013
Příspěvky: 5805

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Niki, drzim palce, aby te vzali...
Jsem pecovatelkou uz patym rokem, doprovazet stare nemocne lidi na “posledni ceste“ je tezka prace, narocna fyzicky i psychicky, nedocenena u nas, ale velmi potrebna...
Mit kurz je dobre, ale ne nutne, nezbytne je “mit to v sobe“, a to ty, podle mne mas /soude podle toho, jak o svem mysleni a nadseni pises.../
Je to poslani, a cest a dar ho vykonavat...
Tak at se dari...

PS: A tve schopnosti, kt. povazujes za nevyuzite, muzes vyuzit jinak, treba ve volnem case, jako prekladatelka treba, nebo soukrome hodiny?

Mam velkou radost, ze se citis lip...
Tak se nenech odradit ani pripadnym nezdarem, a bojuj dal...

Upravil(a) Dorka (26. 9. 2015 21:51)


Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

 

#59 27. 9. 2015 8:56

Niky123
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 7. 9. 2015
Příspěvky: 1252

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Juliano, obdivuji tě, ale na tebou navrhovanou cestu nemám odvahu a asi ani povahu. Jsem citově vázaná na svůj dům, zahradu a moji rodiče budou časem taky potřebovat podporu (79 a 76 let).
Víš, takový život jako popisuješ, jsem vedla hodně let, byla jsem tak trochu motorová myš, zvládla jsem to dost let, ale pak mě porazila první epizoda deprese a v nemocnici mi radili - hlavně zvolnit.

Vlastně bych chtěla žít takový "normální, obyčejný" život - chodit někam do práce, žít ve svém domě, kde jsem ráda, mít prima partnera (na obzoru se objevila naděje... par ), chodit na výlety a prožívat s partnerem společný hezký život....

Dorko, ty jsi ten správný typ na pečovatelku. Jestli mě vezmou, chtěla bych nasát tvůj optimismus a přirozenou radost ze života a to předávat těm starouškům.... pussa

Není tady

 

#60 27. 9. 2015 12:16

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK
Registrovaný: 4. 1. 2013
Příspěvky: 5805

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Myslim, ze zatim ani netusis, kolik toho oni dokazou DAT TOBE. Ja osobne to vsecko /i to negativni od vecnych “zatrpklych morousu“/, povazuju za zazrak a uzasny obrovsky dar...


Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

 

#61 28. 9. 2015 18:18

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Myslím, že legálně dělat pečovatelku v zahraničí lze do 40 let. Má příbuzná tam pracovala. Vydělala si velice slušně a jak tu děvčata říkají, 14 dní práce tam, 14 dní doma volno. na starosti jednu starou osobu s jídlem, podáváním léků, vycházkami, předčítáním, a tak. Rodina velice vděčná a uznalá - oni museli do práce a nemohli se o přestárlého osamoceného rodiče celodenně starat. Připouštím, ne každý je toho schopen jak u vlastních lidí, tak u těch služebně přidělených. Všichni vědí, že to stejně skončí odchodem toho opečovávaného. Tady se happy endu nedočkáš.
Přeji Ti Niki, aby Tě přijali, abys tam obstála a aby Tě to obohatilo.
Až budeš muset s rodiči zůstat doma, nezapomeň, že je to finančně ohodnoceno, ta celodenní péče, a že se to počítá do důchodu. Moje kamarádka o oba rodiče pečovala a měsíčně na tom byla lépe, než když chodila do práce. Byli ale s odpuštěním ležáci, ale ona to pro ně udělala  ráda.

Není tady

 

#62 28. 9. 2015 18:34

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 10. 2012
Příspěvky: 11783

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

kalupinka napsal(a):

Myslím, že legálně dělat pečovatelku v zahraničí lze do 40 let. Má příbuzná tam pracovala. Vydělala si velice slušně a jak tu děvčata říkají, 14 dní práce tam, 14 dní doma volno. na starosti jednu starou osobu s jídlem, podáváním léků, vycházkami, předčítáním, a tak. Rodina velice vděčná a uznalá - oni museli do práce a nemohli se o přestárlého osamoceného rodiče celodenně starat. Připouštím, ne každý je toho schopen jak u vlastních lidí, tak u těch služebně přidělených. Všichni vědí, že to stejně skončí odchodem toho opečovávaného. Tady se happy endu nedočkáš.
Přeji Ti Niki, aby Tě přijali, abys tam obstála a aby Tě to obohatilo.
Až budeš muset s rodiči zůstat doma, nezapomeň, že je to finančně ohodnoceno, ta celodenní péče, a že se to počítá do důchodu. Moje kamarádka o oba rodiče pečovala a měsíčně na tom byla lépe, než když chodila do práce. Byli ale s odpuštěním ležáci, ale ona to pro ně udělala  ráda.

Legálně lze dělat pečovatelku v zahraničí v jakémkoliv věku, když to žena zvládá. Stejně jako u nás.


May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

 

#63 28. 9. 2015 19:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

kalupinka napsal(a):

Myslím, že legálně dělat pečovatelku v zahraničí lze do 40 let. Má příbuzná tam pracovala. Vydělala si velice slušně a jak tu děvčata říkají, 14 dní práce tam, 14 dní doma volno. na starosti jednu starou osobu s jídlem, podáváním léků, vycházkami, předčítáním, a tak. Rodina velice vděčná a uznalá - oni museli do práce a nemohli se o přestárlého osamoceného rodiče celodenně starat. Připouštím, ne každý je toho schopen jak u vlastních lidí, tak u těch služebně přidělených. Všichni vědí, že to stejně skončí odchodem toho opečovávaného. Tady se happy endu nedočkáš.
Přeji Ti Niki, aby Tě přijali, abys tam obstála a aby Tě to obohatilo.
Až budeš muset s rodiči zůstat doma, nezapomeň, že je to finančně ohodnoceno, ta celodenní péče, a že se to počítá do důchodu. Moje kamarádka o oba rodiče pečovala a měsíčně na tom byla lépe, než když chodila do práce. Byli ale s odpuštěním ležáci, ale ona to pro ně udělala  ráda.

Kamarátka 45+ pracovala legálne niekožko rokov vonku, starala sa o individuálnych starkých - o nikoho teda tak dlho, aby jej zomrel (ani tá 92-ročná pani z Berlína). Teraz, po presahovaní, sa rozhodla robi u nich v obci v diakonickom domove seniorov, kam - citujem - "môžem dobehnú v papučiach". Spokojná ja predtým, aj teraz.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#64 28. 9. 2015 20:56

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK
Registrovaný: 4. 1. 2013
Příspěvky: 5805

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Áno, tak to je, keď tá dušička, čo “doprevádza“, je milujúca a milovaná...


Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

 

#65 29. 9. 2015 15:33

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Tehdy před 20 lety příbuzná myslím říkala, že zdravotní sestry agentura doporučuje pouze do 40 let. Nevím, jak to je nyní. Ona ale poskytovala i komplexní zdravotnický servis - injekce atd. Zdravotnice, která vařila,  ale to bylo tak nějak navíc. Hlavně potřebovali, aby s člověkem byla, mluvila, krmila ho a celkově obstarala. Vzala na vozíku ven, atd. No, vydělala si na dům a po té 40 si našla už práci tady. Ona se chopila té příležitosti krátce po revoluci. Mohla si to dovolit, její rodiče žili s nimi v domě a že byli na tom zdravotně dobře, děti byly obstarané. ZŠ měly v místě a manžel fungoval jako dobrý táta. ta rodina bez ní 2 týdny vydržela a pak byla s nimi 2 týdny denně a užila si je všechny. Musím říct, že ty dvě nebo tři rodiny s ní byly spokojené a nemohly si ji vynachválit. Raději zaplatili péči o svého starouška, než aby zůstali doma, zaprvé by museli zdravotnickou službu zaplatit a to asi hezky dostatečně těm v zdravotníkům v Rakouskum a zadruhé by museli pustit svoji práci a nikdo by jim asi nedal ani korunu. Myslím, že si příbuzná velice dobře spočítala, že jako zdravotní sestra zde by měla třetinu, čtvrtinu toho příjmu a o volnu ani nemluvě. Ty rodiny ji braly jako svého člena a když jeden klient zemřel, byla s nimi v první řadě na pohřbu jako skutečný člen rodiny. Ono obstarat kompletně člověka přes 80 rok dva tři čtyři...a doma, tak v cizině - je oboje zápřahem.

Není tady

 

#66 29. 9. 2015 21:20

juliana
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 14. 11. 2012
Příspěvky: 1320

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

nebo dělat doma dočasnou pěstounskou péči - od porodnice do asi jednoho roku dítěte. Asi 25 měsíčně. Ale je tam spousta požadavků ... třeba to zamítli, protože žadatelka měla také malé dítě /asi 5 let/ a prý by se tak nevěnovala svěřenému dítěti.
tak zvažuj, jsi ve velké výhodě když nepečuješ o děti. pokud nemᚠodvahu "skočit", tak si to převaluj v hlavě, představuj, čti si příběhy žen. zkus to - až pak uvažuj o fleku pokladní /s VŠ a jazyky/. i když i tam si prý bez maturity neškrtneš.
POMOŽ SI A BUDE TI POMOŽENO. Funguje to, fakt.

Není tady

 

#67 30. 9. 2015 9:21

Niky123
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 7. 9. 2015
Příspěvky: 1252

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Tak snad má můj příběh happy end: Vzali mě. storstark
Dnes jsem začala obíhat nezbytné vstupní procedury a někdy příští týden začnu doopravdy. Cítím tu práci jako kotvu, mám aspoň nějakou jistotu a pocit, že se sama uživím.
Budu tu práci dělat co nejlíp a přitom se budu poohlížet po něčem lépe placeném.

Deprese, zdá se, zázračně ustoupila, cítím se pár dní už normálně, radostně. Ale to není jen jistotou práce, ale i nadějí na hezký vztah, někoho jsem poznala přes seznamku hjarta . Kéž by to všechno vyšlo.

Není tady

 

#68 30. 9. 2015 12:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

tummenupp


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#69 30. 9. 2015 14:07

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 5. 2006
Příspěvky: 19170

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Niky, super.


Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

 

#70 30. 9. 2015 19:34

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 17. 5. 2014
Příspěvky: 14656

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Niky, na  storstark


Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

 

#71 30. 9. 2015 19:55

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK
Registrovaný: 4. 1. 2013
Příspěvky: 5805

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Jooo! Preju schopnost DAT a “prijmout“, co to jde...
Pak treba poznas, ze vic neni potreba..


Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

 

#72 30. 9. 2015 21:34

Barča
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 16. 7. 2014
Příspěvky: 2009

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Držím palce. Dávej si na sebe pozor! Jestlis jela, jak motorová myš, možná jsi k sobě bezohledná a mᚠsklon k vyhoření. A jestli půjdeš na to oddělení, o kterém jsi psala, je to nejt잚í. Starej se dobře o svou, tak blbě zvanou, duševní hygienu.

Není tady

 

#73 1. 10. 2015 7:32

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 10. 2012
Příspěvky: 11783

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Niky, to je moc prima.
Dobré by bylo pracovat ještě na psychice. Aby ne/existence tvé deprese nebyla závislá na ne/existenci partnera.


May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

 

#74 1. 10. 2015 15:58

carlos
♥♥♥♥---
Registrovaný: 14. 7. 2010
Příspěvky: 332

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Mnohonásobné odmítnutí může být sice depresivní, ovšem ve skutečnosti znamená spíše to, že se na jednu pozici hlásí příliš mnoho lidí. Neznamená to tedy nejspíš to, že se na pozici vyloženě nehodíte, nebo byste na ní neměla! Od určitého množství uchazečů to totiž pak už těžko někdo kvalifikovaně pozná. Naopak často dojde k tomu, že vyberou osobu neschopnou a za chvíli shání další.

Není tady

 

#75 1. 10. 2015 18:45

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 5. 2006
Příspěvky: 19170

Re: Je mi 50, mám sklony k depresi a hledám práci...

Eva. napsal(a):

Niky, to je moc prima.
Dobré by bylo pracovat ještě na psychice. Aby ne/existence tvé deprese nebyla závislá na ne/existenci partnera.

ano, to je pravda!


Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů