6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
carpediem napsal(a):
KALIK napsal(a):
carpediem napsal(a):
No, konečně vím, kde pracuje. Ale lezlo to z tebe jako z chlupaté deky. A prosím Tě, poutí po vyčitění svého Augiáova chléva svým svěřenkyním hudbu? Teda u té první skupiny Tebou zmiňované výe, to nebude mít na dojivost niádný vliv. Ale co by dobrý pacholek pro svá stádečka neudělal, viď?
Některé jalovice dokonce morfují do trollů.
Pravila parodie na chlapa, libující si v morfologické adaptaci a nezvládající morfologii.
No já to nesměřoval přímo na tebe, ale kdy u si se ohlásila...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Kdyz se v 89. otevrely hranice, vitali nas na zapade s otevrenou naruci. Pak se v obchodech objevily napisy: Cesi, nekradte... Hodne jsem poslednich dvacet pet let cestovala, nekde se mi dokonce pokouseli vysvetlovat, jak funguje mikrovlnka a nebo internet... Nekde jsem zazila i chvilky, kdy se o respektu a zachovani nasi dustojnosti jako turistu, kteri se v zemi chovaji slusne a utraceji tam sve penize, nedalo vubec mluvit. Jak nas vnimaji dnes, to si muzeme precist v novinach... Zevseobecnovani a minimalni ochota poznavat se navzajem a ne hazet do jednoho pytle cele narody pretrvava ctvrt stoleti... Na obou stranach! Nastesti ne vseobecne 😌
Zda se byt usmevne, kdyz nezamestnany absolvent ZS na FB hovori o uprchlikovi s VS diplomem jako o verbezi.. Jenze k smichu to neni. A nedeje se to jen u nas. Neni to zadne ceske specifikum. A uz vubec to neni nic noveho.
Podobne me znepokojuje, ze zatimco jedni vnimaji SOUCASNOU situaci jako nejdulezitejsi k reseni a uz z podstaty tohoto momentalniho vnimani a souciteni nehledi dal, jini jsou naopak limitovani pohledem do BUDOUCNOSTI, ktera je zaroven i jejich minulosti = zkusenosti... a boji se o budoucnost. Ne o svoji, ne o sve "vepro, knedlo, zelo", jak jsou generalne obvinovani. Ale o budoucnost svych deti, vnoucat...Zatim nevim o nikom, kdo by oba tyto pohledy integroval, bral vazne, pracoval s nimi..
Kdyz se pak jedni vymezuji a stavi proti druhym, je hotovo!
Nejvetsim nestestim pro souciteni je falesny soucit - jen nemit problemy, jen neublizit, jen nevypadat jako nelida a blb, jen se nelisit... jen nemuset rici NE. A to ani tehdy, kdyz uz sama nemuzu..
Tak jako prave na tohle dojede kazdy vztah, kde alespon jeden z partneru zije tento vzorec, dojede na to i nase spolecnost.
A vubec nejde o to, ze vsechny uprchliky a imigranty zachranit nemuzeme. Muzeme cokoliv, co je dovoleno. A ted nemam na mysli dovoleno lidskymi zakony a normami.
Nemuzeme brat uprchlikum jejich dustojnost at tim, ze jim nepomahame, tak tim, ze jim pomahame nehlede na jejich prani a sve moznosti.
Nikdo nezachrani sam sebe tim, ze bude zachranovat druhe, at to stoji co to stoji, at manipuluje s kym chce a jak chce.
Má pravdu.
Mám jen oproti tobě asi těstí v tom, e víc věřím v lidi. Někde jsou určitě takoví, zatím bez výkonné moci, kteří mají obdobné vidění věcí jako ty. Neztrácej naději a věř v rovnováhu, s lidmi to není tak patné, jak by si ti, co z nějakého důvodu lidmi být přestávají, přáli.
A a u nás jdu kam chci a dám se do řeči s kýmkoliv, zjiuju, e skorobulvární fráze, které se u lidí uchytily, jsou jenom slupka - pod ní je spousta nevyuité síly, víry, moudrosti, zkueností a dobré vůle, která potřebuje jen impuls a souznění, aby začala pracovat. Vídávám to denně.
Slovo "verbe" v rozhovorech neslyím, spí rozpaky, úvahy a otázky. Asi mám těstí na sluňáky .
Není tady
KALIK napsal(a):
carpediem napsal(a):
KALIK napsal(a):
Některé jalovice dokonce morfují do trollů.
Pravila parodie na chlapa, libující si v morfologické adaptaci a nezvládající morfologii.No já to nesměřoval přímo na tebe, ale kdy u si se ohlásila...
Mně je celkem fuk, na koho jsi co směřoval. Nic to nemění na způsobu tvého vystupování a vyjadřování, k čemu jsem se vyjádřila, jak jsi kupodivu pochopil.
Upravil(a) carpediem (7. 9. 2015 15:32)
Není tady
carpediem napsal(a):
KALIK napsal(a):
carpediem napsal(a):
[/b]
Pravila parodie na chlapa, libující si v morfologické adaptaci a nezvládající morfologii.No já to nesměřoval přímo na tebe, ale kdy u si se ohlásila...
Mně je celkem fuk, na koho jsi co směřoval. Nic to nemění na způsobu tvého vystupování a vyjadřování, k čemu jsem se vyjádřila, jak jsi kupodivu pochopil.
Můj způsob vystupování? Co ten tvůj?
Není tady
Orbán vzkázal migrantům: Nechoďte, nejste uprchlíci
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … hlici.html
V současnosti platíme za chybnou světovou politiku. Západ se cítil morálně zmocněn k tomu, aby odstranil (Muammara) Kaddáfího z čela Libye, a pak zanechal za sebou chaos. Tím odstranil poslední překáku před běenci z Afriky. Na důsledky zasahování do vývoje v Sýrii se evropská politika rovně nepřipravila,
Austrálie, Spojené státy, Izrael a řada arabských států nepřijímá ádné uprchlíky. Oni se na situaci politicky připravili, Evropa nikoli,
Dokud nekontrolujeme nae vnějí hranice, nevíme, kolik lidí je potřeba přerozdělit. Byla řeč o čtyřiceti tisících, ale nyní to mohou být desítky miliónů,
Není tady
carpediem napsal(a):
taonata napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Jakýkoliv dalí prezident bude lepí ne ten vá. Moná nebude nutná kritika.Mám dojem,e u se hlásil kromach,ten se ti bude moná líbít víc. Ale klidně naeho pana prezidenta kritizuj,seč ti budou síly stačit,moná mu to dopomůe k dalímu zvolení.Jak jsem četla,u bylo zaloeno nějaké sdruení na jeho podporu.Dovedu si představit to divadlo,to by asi frustráty kleplo,ale je fakt,e já bych si u jeho zvolení nepřála. Kadopádně děkuju za odpověď.
Frustrát je kadý, kdo má k Zemanovi výhrady, nebo kdo?
To určitě ne,oprávněná kritika je v pořádku.No,napi sem,třeba kdy tady vázne diskuze párkrát na prezidenta pochvalu a uvidí sama.
Není tady
taonata napsal(a):
carpediem napsal(a):
taonata napsal(a):
Mám dojem,e u se hlásil kromach,ten se ti bude moná líbít víc. Ale klidně naeho pana prezidenta kritizuj,seč ti budou síly stačit,moná mu to dopomůe k dalímu zvolení.Jak jsem četla,u bylo zaloeno nějaké sdruení na jeho podporu.Dovedu si představit to divadlo,to by asi frustráty kleplo,ale je fakt,e já bych si u jeho zvolení nepřála. Kadopádně děkuju za odpověď.Frustrát je kadý, kdo má k Zemanovi výhrady, nebo kdo?
To určitě ne,oprávněná kritika je v pořádku.No,napi sem,třeba kdy tady vázne diskuze párkrát na prezidenta pochvalu a uvidí sama.
No, já bych hlavně tu pochvalu nenapsala. Za ádných okolností, tedy ani v případě, e by tu vázla diskuze.
Take, kdo je podle tebe frustrát?
Není tady
carpediem napsal(a):
taonata napsal(a):
carpediem napsal(a):
Frustrát je kadý, kdo má k Zemanovi výhrady, nebo kdo?To určitě ne,oprávněná kritika je v pořádku.No,napi sem,třeba kdy tady vázne diskuze párkrát na prezidenta pochvalu a uvidí sama.
No, já bych hlavně tu pochvalu nenapsala. Za ádných okolností, tedy ani v případě, e by tu vázla diskuze.
Frustrát je ten, kdo není schopen pochválit někoho jen z důvodu vlastní nevraivosti
Není tady
KALIK napsal(a):
carpediem napsal(a):
taonata napsal(a):
Take, kdo je podle tebe frustrát?Frustrát je ten, kdo není schopen pochválit někoho jen z důvodu vlastní nevraivosti
Ano a nebo z důvodu vlastní nevraivosti přijmout fakt,e to je člověk který občas chybuje stejně jako kadý z nás,případně uznat,e se zmýlil frustrát.
Upravil(a) taonata (7. 9. 2015 16:44)
Není tady
navi napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Kdyz se v 89. otevrely hranice, vitali nas na zapade s otevrenou naruci. Pak se v obchodech objevily napisy: Cesi, nekradte... Hodne jsem poslednich dvacet pet let cestovala, nekde se mi dokonce pokouseli vysvetlovat, jak funguje mikrovlnka a nebo internet... Nekde jsem zazila i chvilky, kdy se o respektu a zachovani nasi dustojnosti jako turistu, kteri se v zemi chovaji slusne a utraceji tam sve penize, nedalo vubec mluvit. Jak nas vnimaji dnes, to si muzeme precist v novinach... Zevseobecnovani a minimalni ochota poznavat se navzajem a ne hazet do jednoho pytle cele narody pretrvava ctvrt stoleti... Na obou stranach! Nastesti ne vseobecne 😌
Zda se byt usmevne, kdyz nezamestnany absolvent ZS na FB hovori o uprchlikovi s VS diplomem jako o verbezi.. Jenze k smichu to neni. A nedeje se to jen u nas. Neni to zadne ceske specifikum. A uz vubec to neni nic noveho.
Podobne me znepokojuje, ze zatimco jedni vnimaji SOUCASNOU situaci jako nejdulezitejsi k reseni a uz z podstaty tohoto momentalniho vnimani a souciteni nehledi dal, jini jsou naopak limitovani pohledem do BUDOUCNOSTI, ktera je zaroven i jejich minulosti = zkusenosti... a boji se o budoucnost. Ne o svoji, ne o sve "vepro, knedlo, zelo", jak jsou generalne obvinovani. Ale o budoucnost svych deti, vnoucat...Zatim nevim o nikom, kdo by oba tyto pohledy integroval, bral vazne, pracoval s nimi..
Kdyz se pak jedni vymezuji a stavi proti druhym, je hotovo!
Nejvetsim nestestim pro souciteni je falesny soucit - jen nemit problemy, jen neublizit, jen nevypadat jako nelida a blb, jen se nelisit... jen nemuset rici NE. A to ani tehdy, kdyz uz sama nemuzu..
Tak jako prave na tohle dojede kazdy vztah, kde alespon jeden z partneru zije tento vzorec, dojede na to i nase spolecnost.
A vubec nejde o to, ze vsechny uprchliky a imigranty zachranit nemuzeme. Muzeme cokoliv, co je dovoleno. A ted nemam na mysli dovoleno lidskymi zakony a normami.
Nemuzeme brat uprchlikum jejich dustojnost at tim, ze jim nepomahame, tak tim, ze jim pomahame nehlede na jejich prani a sve moznosti.
Nikdo nezachrani sam sebe tim, ze bude zachranovat druhe, at to stoji co to stoji, at manipuluje s kym chce a jak chce.Má pravdu.
Mám jen oproti tobě asi těstí v tom, e víc věřím v lidi. Někde jsou určitě takoví, zatím bez výkonné moci, kteří mají obdobné vidění věcí jako ty. Neztrácej naději a věř v rovnováhu, s lidmi to není tak patné, jak by si ti, co z nějakého důvodu lidmi být přestávají, přáli.
A a u nás jdu kam chci a dám se do řeči s kýmkoliv, zjiuju, e skorobulvární fráze, které se u lidí uchytily, jsou jenom slupka - pod ní je spousta nevyuité síly, víry, moudrosti, zkueností a dobré vůle, která potřebuje jen impuls a souznění, aby začala pracovat. Vídávám to denně.
Slovo "verbe" v rozhovorech neslyím, spí rozpaky, úvahy a otázky. Asi mám těstí na sluňáky .
Hm.. zajimave, co v mem textu predevsim vidis...
Nosis sovy do Athen ☺
Není tady
KALIK napsal(a):
carpediem napsal(a):
taonata napsal(a):
To určitě ne,oprávněná kritika je v pořádku.No,napi sem,třeba kdy tady vázne diskuze párkrát na prezidenta pochvalu a uvidí sama.No, já bych hlavně tu pochvalu nenapsala. Za ádných okolností, tedy ani v případě, e by tu vázla diskuze.
Take, kdo je podle tebe frustrát?Frustrát je ten, kdo není schopen pochválit někoho jen z důvodu vlastní nevraivosti
Kdy pominu, e ta nechvála z důvodů vlastní NEVRAIVOSTI se celkem těko dokládá, pojem frustrát tu padl v souvislosti s prezidentem Zemanem, chtěla bych se zeptat , co by měl člověk neznalý věci chválit, nebo co by měl oprávněně kritizovat na osobě současné hlavy státu, aby nemusel být povaován za frustráta. Děkuji předem za výčet poloek chvályhodných i méně chvályhodných.
Není tady
helena napsal(a):
podepsat to komunistické státní bezpečnosti mohlo jenom stvoření, které je hloupé, nebo má extrémně křivou páteř
Synku, ví o tom exkrement...
Zapla bůh, e moje děti u tu ít nebudou.
"Zapla bůh, e" se jejich "genový pool" bude rozlejvat jinde. I kdy záleí na zemi... moná je to soifistikovaná pomsta... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Myslí, jako byl Wartburg, jo?
Není tady
KALIK napsal(a):
carpediem napsal(a):
KALIK napsal(a):
No já to nesměřoval přímo na tebe, ale kdy u si se ohlásila...Mně je celkem fuk, na koho jsi co směřoval. Nic to nemění na způsobu tvého vystupování a vyjadřování, k čemu jsem se vyjádřila, jak jsi kupodivu pochopil.
Můj způsob vystupování? Co ten tvůj?
Neoháním se morfologickou adaptací, ovinistickými kecy a morfologii snad zvládám.
Není tady
taonata napsal(a):
KALIK napsal(a):
carpediem napsal(a):
Ano a nebo z důvodu vlastní nevraivosti přijmout fakt,e to je člověk který občas chybuje stejně jako kadý z nás,případně uznat,e se zmýlil frustrát.
Prezident Zeman je frustrát?
Upravil(a) carpediem (7. 9. 2015 16:56)
Není tady
helena napsal(a):
Absolutní souhlas!
Kuli, přijde mi to poněkud jednostranný - aneb "bílá" strana mince, na její "černý" jsou stejně jednostranný útoky na imigranty, řekla bych. Takovej pokus o implantaci "kolektivní viny", co se mi moc nelíbí.
"Zatímco stovky tisíc diváků nadeně fandily... se udusilo jedenasedmdesát uprchlíků"
Jak vyplývá z dostupnejch informací, byla to prachsprostá vrada, protoe se řidič s převaděčskejma bossama nedohodli o peníze, tak je tam prostě nechal...
Soudím, e to skutečně nelze klást za vinu těm (nám), proto, e ijeme "Tak dobře jako dnes".
"na pláích se u objevují vyplavená těla běenců"
Jojo... naposledy ty děti... mediálně veeelmi vděčný téma - a co teprve ty obrázky.
Důvod odchodu rodiny "na lepí" je taky známej - medvědí sluba se tomu říká.
"Chceme mít jetě víc a mít se jetě lépe."
Jistá část imigrantů (schválně nepíu "běenců") si přeje to samý... proč je to u nás "fuj" a u nich "oprávněnej poadavek"?
Větina lidí "se o svoje statky dokáe podělit". Rozdíl spatřuju v tom, zda je to dobrovolně nebo "befelem", zvlátě pak poté, má-li to bejt náprava neschopnosti jinejch.
Aby nedolo k omylu - patřím spí k těm, kteří uznávají, e jsou země, kde nelze bezpečně ít a těm, kteří odtamtud prchají, je třeba pomáhat. Jen jaksi neuznávám tvrzení, e není moný rozliit běence od "uprchlíků" ekonomickejch, tak je holt nae "povinnost"(!) se postarat o vechny, nejlíp u nás doma. To je stejně zjednoduený a zkratkovitý, jako vrazit do děcáku dítě "problémovejch rodičů" a vodkrtnout si "splněno", namísto nějaký práce s celou rodinou.
Ekonomické běence prý zkuení italtí policajti poznají u na mrk oka - věřila bych.
V téhle souvislosti mě spí zaujalo, co e se nehrnou migranti do paněl a ejhle.....oni tam mají ploty.
To jen, aby řeč nestála - k tématu: mě na tomto "hnízdilovském" tónu velice irituje jedna věc - a to je naprostý nedostatek racia. Jak mám jinak k Hnízdilovo názorům blízko.
Ta absolutní potřeba "tady a teď" a zuřivé odmítání diskuze o tom, co bude potom.....
Ono je to pěkný, ít tady a teď, v létě nepracovat a v zimě tančit....jene při takovém důsledném dorování bychom nepřeili první přítí zimu, e.
Tak mi to přijde, e a doteď racio masivně převládalo, take teď upajdá na opačnou pozici.
Mně to nedělá dobře, tyhle supervyhrocené tábory - ale míra věcí se momentálně nějak nenosí
Není tady
carpediem napsal(a):
KALIK napsal(a):
carpediem napsal(a):
Kdy pominu, e ta nechvála z důvodů vlastní NEVRAIVOSTI se celkem těko dokládá, pojem frustrát tu padl v souvislosti s prezidentem Zemanem, chtěla bych se zeptat , co by měl člověk neznalý věci chválit, nebo co by měl oprávněně kritizovat na osobě současné hlavy státu, aby nemusel být povaován za frustráta. Děkuji předem za výčet poloek chvályhodných i méně chvályhodných.
No, já bych hlavně tu pochvalu nenapsala. Za ádných okolností, tedy ani v případě, e by tu vázla diskuze.Ztráta času.
Upravil(a) taonata (7. 9. 2015 17:36)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Nosis sovy do Athen ☺
Tak promiň .
Není tady
Síím... pančelko... sííím...
http://archiv.lokutus.cz/522703-kdo-je- … jelita.php
(To zas bude řevu... )
Není tady
A není náhodou postieným sám autor? Bez ironie. Je to nechutné.
Není tady
A to já bych zase chválila. A jednou ta hradní okrasa vypustí něco, s čím souzním, jsem ochotna ho veřejně chválit. Zatím se mu za dobu jeho panování nic takového nepovedlo. Lhaním, lezením do putinovské zadele na střídačku se zadelí čínskou a různými dalími formami vlezdoprdelismu a kecy o jakési praské kavárně, které uvádějí v nadení převáně IV. cenovou, tím mě opravdu neohromí. No a tak nechválím.
Pokud v tom někdo spatřuje frustraci, je to jeho osobní problém. (Majka by moná přidala něco o zrcadlech )
Není tady
carpediem napsal(a):
KALIK napsal(a):
carpediem napsal(a):
Já myslím, e jsem frustráta celkem dobře popsal. To, e se ti to moc nelíbí, není vada té definice. Leckdo se v tom můe poznat, to je moná ten problém
Není tady
carpediem napsal(a):
KALIK napsal(a):
carpediem napsal(a):
Mně je celkem fuk, na koho jsi co směřoval. Nic to nemění na způsobu tvého vystupování a vyjadřování, k čemu jsem se vyjádřila, jak jsi kupodivu pochopil.Můj způsob vystupování? Co ten tvůj?
Neoháním se morfologickou adaptací, ovinistickými kecy a morfologii snad zvládám.
Kdy myslí, e to nějak omlouvá tvé vystupování....
Není tady
taonata napsal(a):
carpediem napsal(a):
KALIK napsal(a):
Frustrát je ten, kdo není schopen pochválit někoho jen z důvodu vlastní nevraivostiKdy pominu, e ta nechvála z důvodů vlastní NEVRAIVOSTI se celkem těko dokládá, pojem frustrát tu padl v souvislosti s prezidentem Zemanem, chtěla bych se zeptat , co by měl člověk neznalý věci chválit, nebo co by měl oprávněně kritizovat na osobě současné hlavy státu, aby nemusel být povaován za frustráta. Děkuji předem za výčet poloek chvályhodných i méně chvályhodných.
No, já bych hlavně tu pochvalu nenapsala. Za ádných okolností, tedy ani v případě, e by tu vázla diskuze.Ztráta času.
Tak nějak
Není tady
modrovous napsal(a):
A to já bych zase chválila. A jednou ta hradní okrasa vypustí něco, s čím souzním, jsem ochotna ho veřejně chválit. Zatím se mu za dobu jeho panování nic takového nepovedlo. Lhaním, lezením do putinovské zadele na střídačku se zadelí čínskou a různými dalími formami vlezdoprdelismu a kecy o jakési praské kavárně, které uvádějí v nadení převáně IV. cenovou, tím mě opravdu neohromí. No a tak nechválím.
Pokud v tom někdo spatřuje frustraci, je to jeho osobní problém. (Majka by moná přidala něco o zrcadlech )
No nazdar.
Není tady
navi napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Nosis sovy do Athen ☺Tak promiň .
Neni prece co. Opravdu jsem se nad tvymi slovy, ze mi chybi duvera v lidi, zamyslela. Ale nic jsem nenasla... Ja neverim, ja vim, ze vsechno dobre dopadne, at uz vyznam slova DOBŘE vnima kdokoliv jakkoliv.
Není tady