27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Mío perfektní, ji jsem to vyděl. Klasické vyjadřování Buree.
Není tady
helena napsal(a):
Barča napsal(a):
Ano, to je přesné
!
A jsi si jistá?
Dorce se to zdá "zavadejici, a, hm, manipulativni!"
https://www.info.cz/cesko/kdyby-nam-pre … -9498.html
Kdyby nám pan premiér řekl, e se nebude chovat podle koaliční smlouvy, ale podle ústavy, tak bychom s ním do takové vlády nikdy neli, nechal se slyet vicepremiér.
http://www.celysvet.cz/skin/smile/s326.gif http://www.celysvet.cz/skin/smile/s325.gif
Jsem si zcela jistá. A páně vicepremiérův citovaný výrok je úasný! Netuila jsem, e se při vládní krizi tak pobavím.
Není tady
Ja netusila, ze Petr dokaze napsat "vYděl", no.
Ale netusene, neznane, to je to nejkouzelnejsi, ze jo?
Není tady
Dorka napsal(a):
Ale netusene, neznane, to je to nejkouzelnejsi, ze jo?
Často mne překvapí pravopisné chyby různých lidí a nezřídka asnu, co jsem dokázala napsat.
Vesměs to blahosklonně přecházím. Kolegyně opakovaně psala zamýchejte, promýchat atd., kdy jsem ji na to upozornila, asla. Ne nad mou drzostí nebo nad svou neznalostí, ale nad tím, e je něco takového napsat a nevimnout si.
Není tady
Dorko já věděl, e bude první.
Není tady
A páně vicepremiérův citovaný výrok je úasný!
On jich má víc... minulej tejden si v novinách utahovali z projevu ve Sněmovně - "Jakou já mám politickou moc, ádnou nemám, nikdy jsem neměl, jak ji mohu zneuít?"
Netuila jsem, e se při vládní krizi tak pobavím.
Jojo, to jsme my - "lachende Bestien"
A e ti to vadí ausgerechnet u něj...
Není tady
Perfektní repre naí republiky. A e tam nebyl ádný dalí prezident z EU. To je nějaké divné.
Unavený Zeman. V Číně vrávorá, podpírají jej, pouil i vozík
http://echo24.cz/a/w4uca/unaveny-zeman- … il-i-vozik
Upravil(a) Petr100 (17. 5. 2017 8:27)
Není tady
helena napsal(a):
A e ti to vadí ausgerechnet u něj...
Mě spí překvapuje (vzhledem k těm /nejen/pravopisným perlám, co tady upoutí ona), e si vůbec vimla, e je něco patně
Není tady
Petr100 napsal(a):
Perfektní repre naí republiky. A e tam nebyl ádný dalí prezident z EU. To je nějaké divné.
Unavený Zeman. V Číně vrávorá, podpírají jej, pouil i vozík
http://echo24.cz/a/w4uca/unaveny-zeman- … il-i-vozik
Můj hubatý manel nedávno při pohledu na nai státní hlavu pronesl, e u teď ho vodí jak medvěda, za chvíli ho budou vozit. Zdá se, e to odhadnul poměrně přesně. Ale hlavně, e má ten aek dost sil, cpát se na Hrad na dalích pár let. To u bude moná Pasáček muset převzít funkci chůvy se vím vudy.
Upravil(a) modrovous (17. 5. 2017 9:45)
Není tady
modrovous napsal(a):
helena napsal(a):
A e ti to vadí ausgerechnet u něj...Mě spí překvapuje (vzhledem k těm /nejen/pravopisným perlám, co tady upoutí ona), e si vůbec vimla, e je něco patně
No vidis. A mne neprekvapuje,ze zas (a jen) bučí
Upravil(a) Dorka (17. 5. 2017 10:19)
Není tady
Správně jen zdraujte.
Drahé Brno: Obědová meníčka neustále zdraují, můe za to EET
http://www.blesk.cz/clanek/regiony-brno … i-eet.html
Není tady
Drahy Brnaku, a cimpak to asi bylo, ze od r.cca 2010 postupne zdrazovala z 55ti na 60, 65, 70.... na dnesnich cca 85 az 110? To byla urcite prevence vestcu z pohostinstvi...
Není tady
Dorko,nevím jak to vysvětlí Brňák,ale kdy si přečte tento rozhovor,musí uznat,e zdraovat chudinky prostě musí.
Mnozí podnikatelé tvrdí, e jim Andrej Babi znepříjemnil ivot kontrolní hláení, EET a tak dále. Mnozí hospodtí tak prý svou ivnost, svou restauraci zavírají. Je to opravdu tak zlé? Jaký máte na EET názor?
Mně EET příli nevadí, protoe se pro nás nic moc nezměnilo; systém na pokladnách toti máme pořád stejný, změnou je jen to, e se to musí někam odeslat. Pravdou je, e kontrolní hláení nám pořád nějakou práci přidělává, nebo je to novinka. Co se týče EET, tak to nám nezdruje ani provoz na recepcích dříve se doklad stejně zadával do anonů, jako se tam dává dnes, i kdy v nové podobě. A e je tam vygenerován fiskální identifikační kód (FIK), tak to nám také nevadí. Není to nic, co by nás zdrovalo. Moná jediné, co mi vadí, je chybovost recepčních, protoe vystaví doklady třeba s nějakou chybou a my to pak musíme v EET opravovat. Něco naúčtují, nebo nenaúčtují, či vytisknou doklad rovnou jako účtenku a netisknou náhled účtenky, a tím pádem pak vzniká nějaká chyba...
Tedy ono hořekování hospodských, e musejí kvůli EET a kontrolnímu hláení zavírat celou hospodu a vzdát se ivnosti, tak to jsou spíe nářky?
Já si myslím, e to je od hospodských doznání v přímém přenosu, e kradli. Pokud naříkají, e za to, e musí být připojení k EET platí za jednu pobočku asi 600 korun měsíčně, co není moc, tak je tam něco patně. Podle mne toti dříve někteří hospodtí nepřiznávali trby v hotovosti nebo nakupovali bez dokladů a přitom ne vichni byli zvyklí odvádět DPH. A kdy ho najednou platit musí, tak jim to u nevychází.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/ro … EET-488042
Upravil(a) taonata (17. 5. 2017 16:17)
Není tady
Navíc pořád je velká poptávka po kuchařích a čínících, take kdo skončil s ivností, můe dál pracovat v pohostinství jako zaměstnanec.
Není tady
Holky jasně vichni kradnů. Pracují 8 hod denně, víkendy volné, dovolená placená, nemocenská placená, přesčasy placené, hajzlpapír si dávají do nákladů...........
Není tady
Judyna napsal(a):
Navíc pořád je velká poptávka po kuchařích a čínících, take kdo skončil s ivností, můe dál pracovat v pohostinství jako zaměstnanec.
Judyno jasně, jetě lepí by bylo nastoupit jako státní zaměstnanec.
Není tady
Á, brucoun Petr dostal pres prsticky! Takze verklík nahodit, a prskame a prskame... A z opakovaneho prskani se stane pravda...
Není tady
Podle mne toti dříve někteří hospodtí nepřiznávali trby v hotovosti nebo nakupovali bez dokladů a přitom ne vichni byli zvyklí odvádět DPH. A kdy ho najednou platit musí, tak jim to u nevychází.
Tyhle kecy mám nejradi...
Nejsem plátce DPH, leč EET se na mě bude vztahovat taky - a z umudlanejch pár tisícovek budu povinně usypávat buď státu nebo bance. Fór je v tom, e kterákoliv firma vyjde drá... ale moná je to záměr.
Není tady
Heleno bláboly majitele čtyř luxusních hotelů.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Judyna napsal(a):
Judyno jasně, jetě lepí by bylo nastoupit jako státní zaměstnanec.
Já jen Petře kostatuju, e tito lidé nepříjdou o práci, mohou dál pracovat dokonce ve svém oboru. Nemusí chodit na pracák a nemusí se rekvalifikovat.
nic jiného v tom nehledej.
Upravil(a) Judyna (17. 5. 2017 20:56)
Není tady
Petr100 napsal(a):
Holky jasně vichni kradnů. Pracují 8 hod denně, víkendy volné, dovolená placená, nemocenská placená, přesčasy placené, hajzlpapír si dávají do nákladů...........
patně čte,Péo.Nic takového v článku není.
bláboly majitele čtyř luxusních hotelů - ale kdepak.
Před sputěním elektronické evidence treb se řada hostinských snaila zakrýt účetní minulost z éry před zavedením Babiova systému. Dokládají to údaje, které z ivnostenského rejstříku pro Seznam analyzovala společnost CRIF poskytující informace o firmách a podnikatelích.
Z její analýzy plyne i to, e čím více se blíil začátek EET, tím razantněji rostl počet nových ivností a stejně tak rostl i počet ivností přeruených. Podnikatelé před začátekem evidence raději pozastavili jednu ivnost a začali vyuívat jinou, aby zamezili srovnání jejich účetnictví před a po zapojení do nového systému.
https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/kvu … tincu-7291
Upravil(a) taonata (17. 5. 2017 21:13)
Není tady
Tak, tak...
Znam osobne resrauraci s penzionem, kde se NIC NEZMENILO!
Chvilku se nadavalo, ze prislo COSI NOVEHO, ale rychle se prislo na to, ze to MNOHE ULEHCILO... (evidence nakupu, zasob, efektivnost nabidky a ooptavky... atd.)
Kdo "v tom nechodi", jen vari z vody. Tlacha/nebo zamerne mlzi proste...
Kdo je od fachu, nutne rychle prijde na vyhody/hrozby. Tak bud v klid pokracuje, nebo vztekle skonci... Druha varianta MUSI nejak svuj zbabely konec zduvodnit, ze jo? Eet je sqela vymluva...
Není tady
Tao já tedy nevím kdo patně čte. "Je o vás známo, e v Liberci vlastníte čtyři hotely...toto je v tvém odkazu.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Tao já tedy nevím kdo patně čte. "Je o vás známo, e v Liberci vlastníte čtyři hotely...toto je v tvém odkazu.
Tak to jsem celá já,kdy si větu ,,bláboly majitele čtyř luxusních hotelů,, přeloím jako e majitel .....kecá ( blábolí) a vloím sem analýzu,která potvrdí,e nekecá ( neblábolí) . Omlouvám se,e mě nenapadlo,e by ta věta měla znamenat to,co píe.
Upravil(a) taonata (18. 5. 2017 6:47)
Není tady
Podnikatelé před začátekem evidence raději pozastavili jednu ivnost a začali vyuívat jinou, aby zamezili srovnání jejich účetnictví před a po zapojení do nového systému.
Jaksi mi tam schází slovíčko "někteří"...
U jsem tu psala párkrát, e mě docela se*re bejt automaticky zařazovaná mezi "vetci kradnú" jen proto, e jsem si kdysi dovolila zařídit L.
Chvilku se nadavalo, ze prislo COSI NOVEHO, ale rychle se prislo na to, ze to MNOHE ULEHCILO...
Viz to, co jsem napsala výe... mohla bys mi prosím konkrétně vysvětlit, CO přesně mi EET ulehčí?
Není tady