|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Připomínám ....
1.1. Základní pravidla. Zadávejte jen slušné příspěvky, které jsou v souladu s dobrými mravy, pravidly slušného chování, platnými zákony a obecně závaznými etickými principy společnosti. Je zakázáno jakkoli urážet ostatní uživatele fór, snižovat jejich lidskou důstojnost, vystavovat je posměchu a hrubým slovním útokům. V diskusích je zakázáná diskriminace nebo urážky podle rasy, barvy pleti, pohlaví, jazyka, náboženství, sexuální orientace, politickeho smýšleni, národnostníiho nebo sociálniho původu, majetku, rodu nebo jiného postavení, at již se to týká přímo diskutujících, nebo třetích osob.
1.2. Osobní spory. Veškeré osobní spory řešte mimo veřejné diskuse (soukromé zprávy, ICQ, email, osobně).
Není tady

Lež se stává normálním pracovním prostředkem západních politiků i tzv. seriozních žurnalistů
http://www.zvedavec.org/komentare/2015/ … alistu.htm
Není tady
Stále Zvědavec? Chacha.
Není tady
At je to, jak je to, ono nás to chacha brzy přejde......chudáci naše děti a vnoučata. Není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu. Jak nám pomůžou sladké lži?
Není tady
KALIK napsal(a):
Lež se stává normálním pracovním prostředkem západních politiků i tzv. seriozních žurnalistů
http://www.zvedavec.org/komentare/2015/ … alistu.htm
Podle zprávy UNHCR,je v bezprostředních hranicích Evropské unie, asi 4, 089, 023 uprchlíků,z toho 1,938,999 je zaregistrováno v Turecku,kde ovšem nechtějí zůstat.Předpokládají,že počet registrací bude stoupat.
Ústavní právo na asyl v Německu NEMÁ žádnou horní hranici!!!!
...Zkrátka nespokojeným Němcům je jejich vrcholnými politiky stále častěji a důsledněji vysvětlováno, že kdyby ti zatracení Češi, Poláci, Maďaři , Slováci, Balti, atd. nedělali problémy a byli solidární s Německem, tak by vlastně žádný problém s uprchlíky NEEXISTOVAL!!! A aby obyčejný pan Braun z Dortmundu nebyl na pochybách, tak se vedle mýtického „líného „ Řeka dnes objevuje imigrantsky „xenofobní“ Čech či Polák „s věčně nataženou dlaní“ !!! Tohle schéma prostě nemůže selhat!-pravda,sebrat dotace,vysvětlit xenofobům,že se jim valí doktoři,inženýři,podnikatelé,živnostníci...kteří tady budou platit daně a tím pádem i jejich budoucí důchody,prostě je čeká ráj na zemi.
Co se týká tzv. seriozních žurnalistů,někde jsem četla, že to jsou „Kůň a pes“.A má to znamenat, že si je osedlá, kdo chce, a za buřta si sednou, lehnou na záda a udělají cokoli.
Není tady
Hm. Západní politici lžou. A co takhle začít zametat před vlastním prahem? Tedy lépe řečeno před vlastním Hradem, hm? 
Když si k tomu přičtu včerejší Zemanovo vrtění ocáskem, když se setkal s Putinem, jeho snaživou ruštinu a to blažené tetelení, když ho jeho velký vzor pochválil, tak takovou přehlídku vlezdoprd.elství je schopen uspořádat fakt jen tenhle náš monarcha.
A pak mě dneska "pobavil" článek o tatíčkovi Putinovi, který se nechal jako statný jonák vidět v posilovně. V teplácích bratru za 80 litrů, ehm... italské výroby. 
Kdyby to nebylo v Rusku, kde je mužik zvyklý poslouchat jako pes a olizovat ruku, která ho tluče, museli by lidi vzít klacky do rukou a vypráskat ho z Kremlu. Už chybí jenom aby udělal svého koně senátorem a postavil mu mramorovou stáj se zlatým žlabem. 
Není tady

Jak jinak, za uprchlickou krizi může Ovar a Puťka 
Není tady

taonata napsal(a):
KALIK napsal(a):
http://www.zvedavec.org/komentare/2015/ … alistu.htmPodle zprávy UNHCR,je v bezprostředních hranicích Evropské unie, asi 4, 089, 023 uprchlíků,z toho 1,938,999 je zaregistrováno v Turecku,kde ovšem nechtějí zůstat.Předpokládají,že počet registrací bude stoupat.
Ústavní právo na asyl v Německu NEMÁ žádnou horní hranici!!!!
...Zkrátka nespokojeným Němcům je jejich vrcholnými politiky stále častěji a důsledněji vysvětlováno, že kdyby ti zatracení Češi, Poláci, Maďaři , Slováci, Balti, atd. nedělali problémy a byli solidární s Německem, tak by vlastně žádný problém s uprchlíky NEEXISTOVAL!!! A aby obyčejný pan Braun z Dortmundu nebyl na pochybách, tak se vedle mýtického „líného „ Řeka dnes objevuje imigrantsky „xenofobní“ Čech či Polák „s věčně nataženou dlaní“ !!! Tohle schéma prostě nemůže selhat!-pravda,sebrat dotace,vysvětlit xenofobům,že se jim valí doktoři,inženýři,podnikatelé,živnostníci...kteří tady budou platit daně a tím pádem i jejich budoucí důchody,prostě je čeká ráj na zemi.
Co se týká tzv. seriozních žurnalistů,někde jsem četla, že to jsou „Kůň a pes“.A má to znamenat, že si je osedlá, kdo chce, a za buřta si sednou, lehnou na záda a udělají cokoli.
Novináře lépe vystihuje výraz (už poměrně známý) - prestitutky 
Není tady
Že by agentu zločinecké KGB Putinovi docházely rublíci?
Pomozte ruskému Dálnému východu, vyplatí se vám to, láká Putin investory http://zpravy.e15.cz/zahranicni/ekonomi … n=copylink
Není tady
Rozhovor pana Adamce v PL.Děkuji pane režisére,jsem mile překvapena.Už dlouho jsem nečetla tak slušným způsobem vyjádřit svůj názor.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/ro … zar-397722
A ještě varování BIS
Džihádisté využívají azylové řízení, hrozbou jsou i konvertité, varuje BIS
Praha – Bezpečnostní a informační služba (BIS) dnes vydala výroční zprávu za rok 2014. Z ní vyplývá, že dochází k rozvoji rizika spojená s nástupem Islámského státu, která se dotýkají také České republiky. Evropě se navíc nedaří vyhostit džihádisty, kteří zneužívají systém azylových řízení.
http://domaci.eurozpravy.cz/armada-a-po … aruje-bis/
Není tady
PAN Adamec? STBák, krycí jméno Adam, spisová značka 24669, Praha. Že ty si v těchto bastardech tak libuješ.
Není tady
KALIK napsal(a):
A to jsem někde psala?
To asi ne, viď? Ani bych si to nedovolila, vědouce, že za všechno od vší, svrabu, neštovic až po uprchlíky vždycky může tvoje oblíbená evropská unie pod taktovkou USA. 
Není tady
Petr100 napsal(a):
PAN Adamec? STBák, krycí jméno Adam, spisová značka 24669, Praha. Že ty si v těchto bastardech tak libuješ.
A tebe to ještě překvapuje?
Holt srdci neporučíš. 
Není tady
Petr100 napsal(a):
A že ty je všechny tak dobře znáš,a odkud?
Není tady
Najdi si vyhledávání STBáků od Cibulky a budeš mít jasno. Já si v nich nevyznám tak jako ty.
Není tady
omlouvám se 2x
Upravil(a) taonata (4. 9. 2015 16:09)
Není tady
taonata napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Najdi si vyhledávání STBáků od Cibulky a budeš mít jasno. Já si v nich nevyznám tak jako ty.
Kontrolovat seznam nebudu,už jsem zjistila několikrát,že ty STBáky znáš.Napsala jsem proč se mi rozhovor s ním líbil a ty si piš,co chceš.
Není tady
taonata napsal(a):
A ještě varování BIS
Džihádisté využívají azylové řízení, hrozbou jsou i konvertité, varuje BIS
Praha – Bezpečnostní a informační služba (BIS) dnes vydala výroční zprávu za rok 2014. Z ní vyplývá, že dochází k rozvoji rizika spojená s nástupem Islámského státu, která se dotýkají také České republiky. Evropě se navíc nedaří vyhostit džihádisty, kteří zneužívají systém azylových řízení.
http://domaci.eurozpravy.cz/armada-a-po … aruje-bis/
Že by z téže zprávy? :
http://echo24.cz/a/itQtf/bis-rusko-budu … tu-ma-dost

Upravil(a) Daphné (4. 9. 2015 16:43)
Není tady
taonata napsal(a):
taonata napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Kontrolovat seznam nebudu,už jsem zjistila několikrát,že ty STBáky znáš.Napsala jsem proč se mi rozhovor s ním líbil a ty si piš,co chceš.
Klidně sem dávej odkazy na STBáky a nezapomeň zdůraznit, že se ti rozhovory s nimi líbí.
Není tady
Petr100 napsal(a):
taonata napsal(a):
taonata napsal(a):
Kontrolovat seznam nebudu,už jsem zjistila několikrát,že ty STBáky znáš.Napsala jsem proč se mi rozhovor s ním líbil a ty si piš,co chceš.Klidně sem dávej odkazy na STBáky a nezapomeň zdůraznit, že se ti rozhovory s nimi líbí.
Děkuju za svolení a za radu.
Není tady

Taky me udivuje, jak se v nich Petr orientuje a ma o nich prehled. Premyslela jsem, proc, a napadly me jen dve varianty: bud uchylka /ta prijazelnejsi a pochopitelnejsi.../, nebo mu vazne neco provedli /ta smutnejsi, pac ho mam vpodstate rada a nic zleho mu nepreju.../...
No, potesil by mne, kdyby dal nejakej treti duvod, mene, nebo vice závažnej...
Není tady
Dorka napsal(a):
Taky me udivuje, jak se v nich Petr orientuje a ma o nich prehled. Premyslela jsem, proc, a napadly me jen dve varianty: bud uchylka /ta prijazelnejsi a pochopitelnejsi.../, nebo mu vazne neco provedli /ta smutnejsi, pac ho mam vpodstate rada a nic zleho mu nepreju.../...
No, potesil by mne, kdyby dal nejakej treti duvod, mene, nebo vice závažnej...
Dorko nechtěj vědět, co prováděli STBáci mé milované ženušce/je to moje druhá ženuška/, když se její sestra v roce 1969 zapomněla v BRD. Jistě tě něco jako brňačce říkají Černovice s Raplhausem. Dorko přece není problém zadat jméno s datem narození do patřičného vyhledávače.
Není tady

modrovous napsal(a):
KALIK napsal(a):
A to jsem někde psala?
To asi ne, viď? Ani bych si to nedovolila, vědouce, že za všechno od vší, svrabu, neštovic až po uprchlíky vždycky může tvoje oblíbená evropská unie pod taktovkou USA.
No, na reakci o uprchlické krizi si napsala cosi o Ovarovi a Puťkovi, tak předpokládám, že za vše mohou. Nebo si nemyslíš, že za všechno zlé na světě může Puťka a Ovar? 
Není tady
KALIK napsal(a):
modrovous napsal(a):
KALIK napsal(a):
A to jsem někde psala?
No, na reakci o uprchlické krizi si napsala cosi o Ovarovi a Puťkovi, tak předpokládám, že za vše mohou. Nebo si nemyslíš, že za všechno zlé na světě může Puťka a Ovar?
Zkus si to přečíst ještě jednou a pomalu, možná si všimneš, že jsem nereagovala na uprchlickou krizi. 
Jestli jsi dyslektik, tak se omlouvám, ostatně by to mnohé vysvětlovalo.
Není tady
taonata napsal(a):
Rozhovor pana Adamce v PL.Děkuji pane režisére,jsem mile překvapena.Už dlouho jsem nečetla tak slušným způsobem vyjádřit svůj názor.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/ro … zar-397722
Pan Adamec výborně! Tao, díky za odkaz.
Není tady