18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte, asi si budu podávat přihláku na Vysokou kolu podnikání v Brně. Přemýlel jste nad tím někdo? Nebo tam dokonce studujete?
Podle toho, co píou na webu, to vypadá docela dost slibně. Taková ta kola, která nění o biflování, ale o praxi. Co si o VP myslíte?
Není tady
Co to je za kolu? Googlil jsem to a ádnou vysokou kolu podnikatelskou v Brně nenael. Docela mě to zajímá. Děkuju
Není tady
Nala jsem to tady http://www.vspbrno.cz/ U jsem si i poslala přihláku. Můe se přihlásit do konce měsíce
Není tady
Já chodila rok a půl sem http://www.vsp.cz/, je to ta samá kola ale v Ostravě. Za 3 semestry jsem udělala Bc. Jde o to jen nabiflovat se nazpamě vekeré poučky, grafy a můe jít ke státnicím.
Ty 3 semestry proto, protoe jsem ji měla titul DiS - taky to byla jediná kola v okolí, jste mohli mít Bc za jeden rok.
Není tady
karfice jak je to třeba s kvalitou výuky? Ve statistikách ze Samizdatu (https://samizdat.cz/data/absolventi-na- … lanek.html) vychází zaměstnatelnost jejich absolventů docela dobře.
Není tady
Erenee napsal(a):
karfice jak je to třeba s kvalitou výuky? Ve statistikách ze Samizdatu (https://samizdat.cz/data/absolventi-na- … lanek.html) vychází zaměstnatelnost jejich absolventů docela dobře.
Ale prdlajs, pokud nemá známosti, dělá za 16-17 hrubého jako já, tady na Ostravsku práce není, mám tady své závazky, take zaměstnanost sice super ale výdělek mizerný.
Navíc kvalita? Jakoe 6 hodin účetnictví a umí ve a jsi perfektní účetní! To vůbec. Pak matematika a statistika - ve o terii, v praxi nepouitelné, pak teorie o tom, jak podnikat ale praxe vůbec ádná. TAke za 3 semestry 60 tisíc v lufutu. Více bych na tu kolu nela, zbytečně vyhozené prachy.
Není tady
karfice napsal(a):
Erenee napsal(a):
Ale prdlajs, pokud nemá známosti, dělá za 16-17 hrubého jako já, tady na Ostravsku práce není, mám tady své závazky, take zaměstnanost sice super ale výdělek mizerný.
Navíc kvalita? Jakoe 6 hodin účetnictví a umí ve a jsi perfektní účetní! To vůbec. Pak matematika a statistika - ve o terii, v praxi nepouitelné, pak teorie o tom, jak podnikat ale praxe vůbec ádná. TAke za 3 semestry 60 tisíc v lufutu. Více bych na tu kolu nela, zbytečně vyhozené prachy.
zaregistroval jsem se jen kvůli tomu, abych mohl odpovědět na tvůj zmatenej komentář. teď pomiňme, e jsme dost pravděpodobně byli spoluáci. KADOU kolu můe studovat tak, aby to byly vyhozený peníze a ztracenej čas. říká, e nemá známosti. já je třeba mám a z 80% jsou to lidi, který jsem potkal přes kolu.
TL/DR to, e nemá kariéru podle snů neznamená, e za to můe kola
Není tady
parkys napsal(a):
karfice napsal(a):
Erenee napsal(a):
Navíc kvalita? Jakoe 6 hodin účetnictví a umí ve a jsi perfektní účetní! To vůbec. Pak matematika a statistika - ve o terii, v praxi nepouitelné, pak teorie o tom, jak podnikat ale praxe vůbec ádná. TAke za 3 semestry 60 tisíc v lufutu. Více bych na tu kolu nela, zbytečně vyhozené prachy.zaregistroval jsem se jen kvůli tomu, abych mohl odpovědět na tvůj zmatenej komentář. teď pomiňme, e jsme dost pravděpodobně byli spoluáci. KADOU kolu můe studovat tak, aby to byly vyhozený peníze a ztracenej čas. říká, e nemá známosti. já je třeba mám a z 80% jsou to lidi, který jsem potkal přes kolu.
TL/DR to, e nemá kariéru podle snů neznamená, e za to můe kola
No jo, tak se s tím kola nemá chlubit na různých billboardech, kdy není schopna zajistit ani práci ani pracovní místo. Jsou to jen snůky blábolů, aby jsi jím tam za 3 roky nechal 100tisíc na kolném ale z toho pak prd. V Karviné či Orlové člověk asi najde těko práci, kde je nástupák od 30 tisíc a více čistého.
Není tady
tak se s tím kola nemá chlubit na různých billboardech
Ta kola skutečně konkrétně uvádí, e je svým absolventům "schopna zajistit práci a pracovní místo"?
Navíc takovou, "kde je nástupák od 30 tisíc a více čistého"?
Upravil(a) helena (8. 9. 2015 12:03)
Není tady
helena napsal(a):
tak se s tím kola nemá chlubit na různých billboardech
Ta kola skutečně konkrétně uvádí, e je svým absolventům "schopna zajistit práci a pracovní místo"?
Navíc takovou, "kde je nástupák od 30 tisíc a více čistého"?
Uvádí v omyl, e její absolventi získají skvělé pracovní místo a jsou úspění na trhu práce. Stačí jet po Plzeňské, mají tam hned 2 billboardy.
Není tady
Uvádí v omyl, e její absolventi získají skvělé pracovní místo a jsou úspění na trhu práce.
Vichni "její absolventi"?
Není tady
helena napsal(a):
Uvádí v omyl, e její absolventi získají skvělé pracovní místo a jsou úspění na trhu práce.
Vichni "její absolventi"?
Přepokládám, e ano, kdy se jedná o absolventy - nemají psáno absolventy Bc či Ing.programu.
Není tady
Přepokládám, e ano
Mno..., to e ty "přepokládá" jetě neznamená, e kola "Uvádí v omyl"...
nemají psáno absolventy Bc či Ing.programu
Nemyslela jsem tohle rozliení. Jo, kdyby psali "kadý ná absolvent", bylo by to něco jinýho.
Není tady
karfice napsal(a):
parkys napsal(a):
karfice napsal(a):
Navíc kvalita? Jakoe 6 hodin účetnictví a umí ve a jsi perfektní účetní! To vůbec. Pak matematika a statistika - ve o terii, v praxi nepouitelné, pak teorie o tom, jak podnikat ale praxe vůbec ádná. TAke za 3 semestry 60 tisíc v lufutu. Více bych na tu kolu nela, zbytečně vyhozené prachy.zaregistroval jsem se jen kvůli tomu, abych mohl odpovědět na tvůj zmatenej komentář. teď pomiňme, e jsme dost pravděpodobně byli spoluáci. KADOU kolu můe studovat tak, aby to byly vyhozený peníze a ztracenej čas. říká, e nemá známosti. já je třeba mám a z 80% jsou to lidi, který jsem potkal přes kolu.
TL/DR to, e nemá kariéru podle snů neznamená, e za to můe kolaNo jo, tak se s tím kola nemá chlubit na různých billboardech, kdy není schopna zajistit ani práci ani pracovní místo. Jsou to jen snůky blábolů, aby jsi jím tam za 3 roky nechal 100tisíc na kolném ale z toho pak prd. V Karviné či Orlové člověk asi najde těko práci, kde je nástupák od 30 tisíc a více čistého.
jednoznačně tu mluvíme o Brnu, ne Karviné (i tak, kdo v dnení době můe čekat, e bude pracovat tam, kde vystudoval? /Studovat tam, kde se narodil?). navíc to posuzuje jen ze své zkuenosti. třeba jsi jedna z mála. já mám jiné zkuenosti. je mi líto, e ti studium nedopadlo podle očekávání, ale je opravdu fér to vechno házet na kolu? opravdu kadý čeká, e kola je jejich druhá máma?
Není tady
opravdu kadý čeká, e kola je jejich druhá máma?
Kadej ne... jen tací, kteří povaujíce reklamní slogan za slib, překládají "alma mater" té doslovně
Není tady
Trochu jste mě rozhodili. Kadopádně přihláku u mám podanou a rozhodnutá jsem. Navíc to, co říká Parkys mi připadne rozumný. Záleí asi na mně, jestli to studium k něčemu bude. Furt věřím, e to je dobrá kola
Není tady
Erenee napsal(a):
Trochu jste mě rozhodili. Kadopádně přihláku u mám podanou a rozhodnutá jsem. Navíc to, co říká Parkys mi připadne rozumný. Záleí asi na mně, jestli to studium k něčemu bude. Furt věřím, e to je dobrá kola
kola je to dobrá, ale i tu můe "patně" vystudovat jak vidí. kdybys chtěla s čímkoliv pomoct, tak mi napi soukromou zprávu
Není tady
Erenee jak jsi se rozhodla? Podala sis tu přihláku? Já přemýlím, e bych na to na poslední chvíli el, teda mám čas do 30. ale furt nevím. Moná taky půjdu rovnou na pracák
Není tady
Dr.Osta napsal(a):
Erenee jak jsi se rozhodla? Podala sis tu přihláku? Já přemýlím, e bych na to na poslední chvíli el, teda mám čas do 30. ale furt nevím. Moná taky půjdu rovnou na pracák
Já si u zaádala. Pokud má monost, tak to udělej taky. Nesrovnatelně lepí, ne jít na pracák, hm? Kdytak mi napi zprávu, můeme se potkat jetě ne začne kola
Není tady