27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Prosím moderátorky o smazání
A díky vem
Upravil(a) AliAlena (20. 8. 2015 13:07)
Není tady
astný to mu! Proč by si komplikoval ivot nějakým zamilováním?
A ty si ho nekomplikuj zbytečným očekáváním a uívej toho, co je.
Není tady
Nějak mi to nejde
Není tady
Jo, komplikovat si zivot ocekavanim byva vzrusujici a take deprimujici, jak kdy...
Není tady
Tu nepomôe ani kritážová guža... ale ak nedokáe vypnú mylienky na budúcnos a ui si len prítomnos, tak spánombohom...
Není tady
Jsem asi úplně blbá Je to první chlap, před kterým neřeím, jestli mám kila navíc nebo ze sebe udělám pitomce v nějaké situaci, a nemůu si pomoct...
Není tady
Chapu, zcela. Mam takoveho doma=ziju s nim, uz pres rok, chci, abychom byli DAL, on nabizi manzelstvi,, tj. snatek..., ale NECO mi nevoni, a nevim, co s tim... Chjo...
Není tady
AliAlena napsal(a):
Jsem asi úplně blbá
Je to první chlap, před kterým neřeím, jestli mám kila navíc nebo ze sebe udělám pitomce v nějaké situaci, a nemůu si pomoct...
To je výborný, to vypadá, e cítí, e jsi skvělá a krásná enská. Co se tak do sebe "zamilovat "? Je to strhující, třeba se rád přidá.
Není tady
Tak pokud on neni do tebe zamilovany ,neni co resit.Tezko se do tebe zamiluje.Nech ho jit......ublizujes jen sama sobe
Není tady
S vděčným slzavým údolím bych to ukončila co nejrychleji.
Není tady
před dvěma měsíci jsem se seznámila s muem... 2,5 roku má vztah s vdanou enou... nic mi neslibuje...
Není po dvouměsíčním vztahu trochu brzo ptát se "jak vidí budoucnost"?
Notabene chlapa, kterej se dost pravděpodobně do "vánýho vztahu" hned asi moc nepohrne a jasně to dává najevo?
Není tady
Pán se rozvedl a chce si uívat ivota........říká ti to otevřeně, tak buď ber, co dává, nebo nech leet a jdi dál, jinou monost nemá...........teda má, čekat, e se to změní a trápit se.....je to tvoje volba, pak si ale nemůe stěovat, vybrala sis to sama, úděl "čekanky"....
Není tady
mia napsal(a):
Pán se rozvedl a chce si uívat ivota........říká ti to otevřeně, tak buď ber, co dává, nebo nech leet a jdi dál, jinou monost nemá...........teda má, čekat, e se to změní a trápit se.....je to tvoje volba, pak si ale nemůe stěovat, vybrala sis to sama, úděl "čekanky"....
Taky to takhle vidím.
Akorát pán nemá zřejmě dost rozumu na to, nepředstavovat své známosti svým dětem a uchránit je od svých sexuálních eskapád. Nechápu, co je to za otce, který po dvouměsíční známosti se enou, kterou ani nemiluje, chce seznamovat s touto enou děti. S kolika "kamarádkami" u své děti takto seznámil? Chudáci děti.
Není tady
Já si ráda uívám volno i lásku. Jediný co nemám opravdu ráda je, kdy jsou Ti lidé jak sektáři posedlí. Lítají spolu snad i na taoletu společně. To mě nebaví a nechápu to.
Není tady