29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevim, jestli tohle patri do sexuologicke poradny, ale jinde asi ne.
Jde o moji, nazveme to uchylku a chci se vas zeptat, zda jste o necem podobnem slyseli.
Zacalo se to pred nekolika lety, kdyz jeden muj kamarad mel nehodu. Zustal po ni na voziku do konce zivota. Je to, samozrejme, tragedie, byla jsem ho mockrat navstivit v nemocnici. Kdyz mu rekli, ze nebude nikdy chodit, to bylo pro nej to nejhorsi, dovedete si predstavit, jak se asi citil, chvili odmital prijmout realitu, ani se mu nedivim. Na jedne z mych navstev, kdyz mu bylo psychicky nejhur, jsem si vsimla jedne veci. Starala se o nej jedna moc hodna sestricka, zertovala s nim, snazila se ho rozveselit. Byla mlada, moc krasna a mela velky vystrih plny k prasknuti. Pokazde, kdyz se nad nej naklonila, tak jeho pohled zabloudil porad do jejiho vystrihu na dlouhou dobu. Tohle me fascinovalo. I ve strasne situaci, ve ktere se muj kamarad ocitl, ze dne na den byt naveky mrzakem, byl jeho nazveme to zivocisny pud silnejsi nez jeho utrpeni. Neberte to tak, ze se nad tim pohorsuji nebo ze ho odsudzuji. Dnes je uz kamarad doma, je bohuzel na voziku.
A ted ke mne. Tahle ta udalost me nejak zmenila. Postupne jsem zacala mit takove velice zvlastni, mozna az zvracene sexualni fantazie. Nevim proc, ale nekolik let, casove je to po te udalosti, me vzrusuje predstava, ze bych mela pritele, ktery by byl fyzicky krasny a na voziku. Byli by jsme treba nekde na nejake chate na horach nebo v domku na plazi na ostrove. A on by byl uplne v me moci, odkazan na mou pomoc, mohla bych si s nim uzivat postelnych radovanek. V sexu by nemel zadne omezeni, mohli by jsme to delat v jakekoli poloze. Proste by se mohl hybat, jenom by se nemohl rovne postavit na nohy. Taky by cvicil, aby jeho svalstvo na nohach neatrofovalo, protoze me se libi svalnati chlapi.
Ja vim, ze to, co jsem ted napsala, jsou naproste blbosti, je to nerealisticke a vzajemne se to vylucuje, ale desne me takova predstava vzrusuje. Ani nevim proc.
Nebo treba takova predstava: Kral, znamy po celem kralovstvi jako vynikajici milenec, pri nehode zustane na voziku a jeho manzelka kralovna pri nehode zemre. Kral si veme za manzelkou Zlou kralovnu (tedy mne), aby mel pro svoji malou dceru Snehurku macechu. Seznamime se treba v nemocnici, kde mi bude koukat do vystrihu. Omotam si ho kolem prstu a on, okouzlen moji krasou, mi podlehne. A ja si budu uzivat s kralem spoustu sexu, izoluji ho od veskereho sveta, budu vladnout za nej, bude mnou naprosto ovlyvnen. A Snehurku poslu nekam daleko.
Nebo dalsi predstava: Jsem bohyne v recke mytologii a muj manzel je zaletny buh a ma obrovskou potenci, diky ktere zplodil se svymi milenkami uz zpoustu deti. A pak se mu stane nehoda, zustane na voziku a diky tomu uz nebode moci chodit za jinimy zenami, ale bude pouze doma, budu na nej dohlizet a vsechnu sexualni energii si ted bude vybijet pouze na mne.
Ve skutecnosti mam pritele, ktery je diky Bohu zdrav, nepreji mu v zadnem pripade zadnou nehodu, ani jemu ani nikomu jinemu. Ani ja bych nechtela byt ochrnuta.
Nekdy mi je zle, kdyz si uvedomim, na co to vlastne myslim. Mam vycitky svedomi, je to zvracene, ja vim. Ale nemuzu si pomoct. Svoje fantazie jsem tady rozepsala tak podrobne proto, aby jste pochopili, ze nejde jen o sex, ale taky o tu touhu kontrolovat muze a vladnout jim. Jenze ve skutecnosti ja takova nejsem. Ja jsem submisivni typ, pritel je dominantni a obema nam to takhle vyhovuje. Ja neumim vladnout ani svym rybickam v akvariu, o nejakem vladnuti v nejake firme nebo rovnou v kralovstvi nemuze byt ani reci.
Co myslite, je tohle nejaka uchylka? Setkali jste se s tim? Nikomu jsem o tom zatim rekla, abych nebyla vnimana jako blazen.
Není tady
Podle mě to tak zvrácené není.,. Asi se v tom schovává tvá určitá dominance. Nejde asi ani o ten vozík, či invaliditu, jako spíše o určitou bezmoc dotyčného muže. Pocit, že je tvým vlastnictvím a můžeš si s ním dělat co chceš, ovládat ho a to i sexuálně. Je na tebe odkázán. Ve skutečnosti tě asi vzrušuje představa určitého zneschopnění, oslabení muže, ovšem ne jeho sexuálních funkcí. Do jisté míry to jde možná částečně i převést do sexu s tvým partnerem. Ovšem ten vozík by nemusel každý pochopit (i když třeba máš partnera empatického?). Pokud nechceš zmiňovat vozík, chytře to vymysli přes tu dominanci. To většině mužům myslím vadit nebude. Část by jich jistě přistoupila na jakousi hru na něco podobného (časově omezenou třeba jedním "sexem" nebo nevím, možná i víc) a tobě by to mohlo přinést uspokojení. Podle mě mnoho mužů je submisivně založených a toto by se dalo nějak skloubit. Také touží po určitém omezení, někdy svázání, jindy něčem jiném, ale určitě se to k sobě dá přiblížit.
Není tady
Mel
A jse
M incest
Není tady
Pavliii napsal(a):
Mel
A jse
M incest
Mela jsem incest? Co tim chces rict? Jak to souvisi s timhle vlaknem? To je jako vtip?
Není tady
Zda se, ze ne, jen smutna skutecnost...
Není tady
Dorka napsal(a):
Zda se, ze ne, jen smutna skutecnost...
Pokud ano, tak je to opravdu smutna skutecnost, otazka pak zni, zda to bylo dobrovolne nebo ne, ale kazdopadne, kdyz o tom ma nekdo potrebu mluvit, at klidne zalozi nove vlakno
Není tady