21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, potřebovala bych radu. Přijde mi, e poslední dobou se nedokáu a tak moc vzruit a jsem méně citlivá. Slyela jsem, e to lze něčím podpořit, nevěděl by někdo z vás o něčem, co třeba sám vyzkouel a funguje?
Není tady
Jasně, a záplava "nově přihláených nicků" a "osvědčených" reklamních linků můe následovat...
Není tady
Doporucila bych vyplachnout si pusu alpou a pak partnera polibit na zdroj rozkose - to budete oba koukat... Hm, a mozna aj rvat, jak vas to rozhicuje....
Není tady
Zdravím, tipuji, e to bude nejspí hormonama a časem to přejde. Existují ale i stimulační lubrikační gely (např.Erectan) a ty by ti v tomto období mohly pomoct. Moná se zkus poradit s lékařem nebo lékárníkem.
Není tady
Bety napsal(a):
Jasně, a záplava "nově přihláených nicků" a "osvědčených" reklamních linků můe následovat...
A U! je to tady!
Není tady