|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, potřebovala bych radu. Přijde mi, že poslední dobou se nedokážu až tak moc vzrušit a jsem méně citlivá. Slyšela jsem, že to lze něčím podpořit, nevěděl by někdo z vás o něčem, co třeba sám vyzkoušel a funguje?
Není tady
Jasně, a záplava "nově přihlášených nicků" a "osvědčených" reklamních linků může následovat...
Není tady

Doporucila bych vyplachnout si pusu alpou a pak partnera polibit na zdroj rozkose - to budete oba koukat... Hm, a mozna aj rvat, jak vas to rozhicuje....
Není tady
Zdravím, tipuji, že to bude nejspíš hormonama a časem to přejde. Existují ale i stimulační lubrikační gely (např.Erectan) a ty by ti v tomto období mohly pomoct. Možná se zkus poradit s lékařem nebo lékárníkem.
Není tady
Bety napsal(a):
Jasně, a záplava "nově přihlášených nicků" a "osvědčených" reklamních linků může následovat...
A UŽ! je to tady! 
Není tady