Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 8. 2015 20:01

asdf
♥------

Přítel je čuně!

S přítelem jsme rok a půl a vzhledem k tomu, že jsou prázdniny u sebe přespáváme na delší dobu než jediný víkend. Problém je, že přítel je prostě musím to říct prase! Na toaletě po sobě nesplachuje ani po malé ani po velké potřebě, nečistí si vůbec zuby- dokonce se ani nenamáhá přivést  si s sebou zubní kartáček! v pokoji si ostříhá nehty a nechá je na podlaze, zbytky od jídla třeba pecky taktéž skončí na podlaze. Zdá se, že k tomu má přístup: no co ono se to uklidí. Jak mu mám říct, aby se tak nechoval? Jinak se sprchuje, čistě obléká i holí. Děkuji.

Upravil(a) asdf (3. 8. 2015 20:02)

Není tady

#2 3. 8. 2015 20:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Přítel je čuně!

A "ono se to" aj spláchne? va Čudné, ale ja by som zdrhla... takéto zažraté zvyky neprerobíš a ak ti to vadí (čo zjavne áno), tak to bude problém - veľký problém.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#3 3. 8. 2015 20:32

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Kdo to po nem uklizi, kdyz nejste u tebe doma?

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#4 3. 8. 2015 20:36

asdf
♥------

nooo doma prej uklízí vždycky když mám přijet. je pravda že znát to je protože se nebrodím skrz oblečení. ale i po těch dvou dnech co tam jsme to je jak na skládce, já si všechno uklízím odnáším do koše, ale jemu očividně poházené odpadky a žvýkačky nalepené na lampičce nevadí....

Není tady

#5 3. 8. 2015 20:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

hmm A stále spolužitie by vyzeralo ako? Skôr ako chvlievik...? Alebo...?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 3. 8. 2015 21:07

Dorka
Zablokovaný

A jses si jista, ze to pred tim tvym prichodem uklizi on?
Myslim, jestli to treba neuklizi nejaka agentura... Abys ju treba pak jen nenahrazovala...

Upravil(a) Dorka (3. 8. 2015 21:49)

Není tady

#7 3. 8. 2015 22:04

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Po takovém zjištění bych ihned byla bez přítele, bez ohledu na rok a půl...sad

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#8 3. 8. 2015 22:11

mia
♥♥♥♥♥♥-

Jak jsi s ním mohla vydržet rok a půl.......fyzicky by se mi hnusil, tohle bych nedala a že se změní, na to bych fakt nečekala...
Na tohle jsem hodně háklivá. Fuj!

Není tady

#9 3. 8. 2015 23:14

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Řekni mu spíš,  jak se chovat má, když jsi s ním při tom všem tak dlouho. Co tvůj přítel dělá? Čím se živí?

Není tady

#10 4. 8. 2015 10:04

flink
♥♥♥♥♥--

Máš příležitost polidštit opici :-D

Není tady

#11 4. 8. 2015 10:54

Petar
♥♥♥----

A proč s takovým prasetem žiješ ? Nikdo vychovanější ve tvém okolí není? Pokud je to milionář a má služku, tak to se dá, pokud ne, nevím, jak si můžete rozumět. S takovým prasetem mít rodinu je nepředstavitelné, to asi nepředěláš, když je to divoch bez vychování. Myslíš, že tě má rád? To by se asi jinak choval a nenechal své výkaly splachovat milovanou.....kdo chce kam...je to tvá volba , pak nebreč a ani se neptej na radu.

Není tady

#12 4. 8. 2015 11:46

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

asdf napsal(a):

S přítelem jsme rok a půl a vzhledem k tomu, že jsou prázdniny u sebe přespáváme na delší dobu než jediný víkend. Problém je, že přítel je prostě musím to říct prase! Na toaletě po sobě nesplachuje ani po malé ani po velké potřebě, nečistí si vůbec zuby- dokonce se ani nenamáhá přivést  si s sebou zubní kartáček! v pokoji si ostříhá nehty a nechá je na podlaze, zbytky od jídla třeba pecky taktéž skončí na podlaze. Zdá se, že k tomu má přístup: no co ono se to uklidí. Jak mu mám říct, aby se tak nechoval? Jinak se sprchuje, čistě obléká i holí. Děkuji.

Proč s takovým vůbec jsi? Jaký to bude příklad pro vaše děti?
Nestěžuj si tady a rozejdi se s ním. Nebo na víc nemáš?

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#13 4. 8. 2015 13:04

Dorka
Zablokovaný

Kdyz se “asdf“ neozve (co mi jen ta zkratka = nick- pripomina? Snad jen prvni ctyri pismena v druhem radku  klavesnice?...)
... tak v tom musi byt snad neco “superantikontramultiextraunikatni“ - ho?
Jeste ze ja zrovna resim tak hruznou vec, ze tohle mi prijde jako ... Hm, hovadina nejvyssiho kalibru...
Promin, klavesnico z druheho radku...  sad

Upravil(a) Dorka (4. 8. 2015 13:39)

Není tady

#14 4. 8. 2015 13:13

sarajurka
♥------

Tak s někým takovým jsem se ještě nesetkala. To mi opravdu nepřipadá normální, vůbec bych se s ním nemazlila a řekla mu to dost důrazně.

Není tady

#15 4. 8. 2015 13:57

Dorka
Zablokovaný

sarajurka napsal(a):

Tak s někým takovým jsem se ještě nesetkala. To mi opravdu nepřipadá normální, vůbec bych se s ním nemazlila a řekla mu to dost důrazně.

Hm, tak ja jo. Jenze je to 86-ti letej senilni dedek, kterej se takhle chova ve sve nemoci,  cely zivot si nechal posluhovat od sve manzelky, kt. roky trpela, ptz. tak je zalozena, ... on sice rodinu fin. zabezpecil - a ONA ji “udrzela“, ale...

Krasne slusne vychovane dwti, uspesna dospela vnoucata, ...
A ona dnes ma JENOM trpke vzpominky (chjo!) a vycitky svedomi (chjo nadvakrat!), proc to neresila driv...
Uz je stara a nemocna, zivotem sedrena, zvratit to nemuze...
Ty muzes.
Smahem ruky, rsp. slova...
BUD - ANEBO...

Není tady

#16 4. 8. 2015 23:23

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

asdf napsal(a):

asdf, strašně nerada to říkám, ale pokud přítel nemá vštípen naprostý základ hygieny už jenom v tom, že po vykonání potřeby se záchod spláchne a podle potřeby zároveň i vydrhne štětkou, tak zde již není co řešit grater

Máš na vybranou: buďto přítele přijmeš i s tím, že je to prase, po kterém budeš muset celý život uklízet a které po čase začne polevovat i v otázkách osobní hygieny, tzn. že se za pár let přestane sprchovat, čistě oblékat i holit, nebo se s takovým člověkem rozejdeš a najdeš si člověka s kladným vztahem k hygieně. Já dovedu pochopit, že je někdo bordelář, který okolo sebe trousí věci tak, jak mu vypadnou z ruky big_smile, ale nesmírně by mi vadil chlap, který se po sobě nenamáhá spláchnout WC ani po velké potřebě usch a pro kterého jsou zubní kartáček a zubní pasta naprosto neznámým pojmem. To je pro mě něco tak nepředstavitelného, že bych ani nevedla nějaké úvahy o tom, jak a zda mám něco příteli naznačit, ale vztah bych raději rovnou ukončila. Dospělý člověk má mít už přece - proboha - naučeny a zažity základní hygienické standardy, není to přece pětileté dítě, kterému musí rodič připomínat, že má po sobě po vykonání potřeby spláchnout, umýt si poté ruce a před spaním si vyčistit zuby. A nechci být chmurným prorokem, ale pokud taková základní pravidla hygieny nedodržuje člověk sám od sebe, tak to znamená jednu jedinou věc - že je to člověk veskrze nečistotný a jeho averze k hygieně bude léty jen vzrůstat - dnes si nečistí zuby a nesplachuje WC, za pár let přestane řešit i sprchování, holení a výměnu prádla. Jestli jsi někdy zažila v dopravním prostředku nebo někdy ve svém okolí chlapa, který má mastné, páchnoucí vlasy, páchnoucí dech, několik dnů neměněné oblečení, smrdí potem, močí, výkaly a nemytýma nohama, tak si můžeš udělat představu, kam až se během několika let posune Tvůj přítel, když už se teď chová takhle usch

Myslím si, že máš snad na víc, než žít s člověkem, který nepokládá za nutné dodržovat základní pravidla hygieny a který je už v poměrně mladém věku neskutečně nečistotný. Já na Tvém místě - abych měla dobrý pocit, že jsem protějšek dostatečně a v předstihu varovala - bych si s přítelem sedla a natvrdo mu vyložila, které konkrétní chování mi na něm vadí a striktně bych trvala na dodržování pravidel hygieny, jinak vztah ukončím. A pokud by nedošlo k nápravě, tak bych vztah skutečně ukončila. Sama za sebe však musím říci, že já osobně bych takové jednání netrpěla tak dlouho, jako ty - mně osobně by stačil jen jedenkrát pohled do nespláchnuté klozetové mísy, ve které plave velká potřeba a jen jednou jedenkrát by mě ovanul smrdutý dech nečištěných zubů ... a v ten moment by bylo po lásce, i kdyby jinak chlapec vypadal jako model kapitulation

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#17 5. 8. 2015 9:22

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

flink napsal(a):

Máš příležitost polidštit opici :-D

Ty jsi se určitě inspiroval spiskem páně Engelsovým Podíl práce na polidštění opice. lollollol

Jinak si myslím, že si z nás tazatelka dělá legraci a baví se reakcemi.stolt

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#18 5. 8. 2015 14:50

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ja si nemyslim,ze by si z nas pisatelka delala srandu.Znam cloveka ktery ma doma naklizeno a zachod po potrebe taky nesplachuje-setri vodou.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#19 5. 8. 2015 16:31

karfice
♥♥♥♥---

Ty chceš předělat chlapa ale nepředěláš ho. V hovnech žil, v hovnech bude žít i dál. Takže buď si zvykni, nebo si najdi nového čistotného chlapa.

Není tady

#20 5. 8. 2015 21:02

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ano jak byl clovek nauceny v detstvi,tak to s nim jede cely zivot.Vim o cem mluvim.Cloveka nepredelas,leda se s tim smirit,ale bude to utrpeni pro oba

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#21 5. 8. 2015 21:55

Barča
♥♥♥♥♥♥-

No, jednoho člověka připopředělat můžeš - sebe samu. Čistomilný pořádníček z toho chlapíka asi nikdy nebude, ale splachovat po sobě a čistit 2x denně chrup,  to zvládne (pokud nemá nějakou obsedantní nebo jinou poruchu a pokud chce).
Taky nevíme,zda zakladatelka vlákna nepožaduje čištění zubů každé 2 hodiny, a když se tak nestane, přítel si zuby nečistí..
Není mi jasné (a už jsem se ptala), co je to za chlapíka, že mu to "prochází".

Není tady

#22 6. 8. 2015 7:32

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

asdf napsal(a):

nooo doma prej uklízí vždycky když mám přijet. je pravda že znát to je protože se nebrodím skrz oblečení. ale i po těch dvou dnech co tam jsme to je jak na skládce, já si všechno uklízím odnáším do koše, ale jemu očividně poházené odpadky a žvýkačky nalepené na lampičce nevadí....

Tudiz on splachoval jednou za tyden?   Tohlre bych nevydychala.....i ted je mi z predstavy nevolno.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#23 6. 8. 2015 8:09

Kavasaki
♥♥♥♥---
Místo: Zlínsko

eremuruss napsal(a):

Ano jak byl clovek nauceny v detstvi,tak to s nim jede cely zivot.Vim o cem mluvim.Cloveka nepredelas,leda se s tim smirit,ale bude to utrpeni pro oba

Ahoj,jak vyrůstal?Jak na to byli s pořádkem jeho rodiče?Není v tomto zakopaný pes?

Není tady

#24 6. 8. 2015 11:36

Dorka
Zablokovaný

Hele, asdf uz neprijde, pac bud uklizi, nebo lezi pod hromadou hnoje...

Není tady

#25 6. 8. 2015 11:37

Dorka
Zablokovaný

2x, pardon...

Upravil(a) Dorka (6. 8. 2015 11:39)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí