29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobry den. Kazdy z nas ma takove male spinave tajemstvi. Mym je to, ze jsem mela ve svem pocitaci soubor s asi 20 obrazky. Byly to fotky krasnych svalnatych kluku jen ve spodnim pradle. Nekdy jsem si ty fotky prohlizela a mela takove fantazie, ze jsem na plazi u more a tam ke mne prijde opaleny krasavec, veme me na pokoj do hotelu a tam se milujeme celou noc... vsak to znate, fantazie, ktere ma kazda z nas, ale nikomu je nerekne.
Problem je, ze ty fotky nebyly v zasifrovanem souboru a soubor mel nazev "Kluci". A tenhle soubor mi nasla mamca. Delala neco na mem pocitaci, ja ji o to pozadala, a nasla ten soubor a omylem nebo ze zvedavosti ho otevrela. Kdyz si ty obrazky prohlidla, tak se jen usmala a rekla, ze mam dobry vkus a ze i ji se to libi. A pak podrobne komentovala tela vsech tech chlapu na fotkach. Ale mne to prislo hrozne trapne. Ja vim, ze jsem blba, protoze jsem ten soubor nemela zaheslovany. Ted uz je po me fantazii! Ted mam spis fantazii, ze lezim na plazi, prijde ke mne svalnaty fesak, veme me na pokoj a tam uz ceka moje matka, ktera zacne podrobne komentovat telo melo milence z pocitace.
Je mi 18, tady na tomhle foru jsou zeny podstatne starsi, ktere maji i deti. Jaky je vas nazor na tohle? Slidite detem v pocitacich? A pokud ano, proc? Ted mi napada, ze mozna i ja bych obcas koukla detem do pocitace, abych se ujistila, ze treba nenavazaly kontakt s nekym nevhodnym, treba nejakym maniakem z internetu.
ja se na mamcu nezlobim, ze se koukla na ty obrazky, ale nemusela je komentovat.
Není tady
Myslim, ze to je skvela mamka, a ty mas velke stesti...
Takze priste nezapomenout tajemstvi “uzamknout“ ....
Není tady
Dorka napsal(a):
Myslim, ze to je skvela mamka, a ty mas velke stesti...
Takze priste nezapomenout tajemstvi “uzamknout“....
Jo, mamca je skvela. Tohle neberte tak, ze si dcera stezuje na matku. Spis je to o tom pocitu trapnosti.
Není tady
Ano, chapu.
Mam pet dospelych dcer, a ver, ze s kazdou z nich jsem se ja, jako mama ucila, co ano a co uz ne...
Myslim, ze bys ji klidne mohla rict presne to, co jsi napsala, teda ne o t em malem tajemstvi a sneni, ale ze ti bylo trapne, ze ti jakoby “vlezla do soukromi“, svym zpusobem je to jako listovni tajemstvi , cizi korespondence se necte, leda ze se vyzada svoleni...
Není tady
Špinavé tajemství? Hm. Takhle by holka, které by bylo 18, nepsala.
Jaký je tvůj původní nick, když u tohohle máš tolik příspěvků?
Jaký výzkum děláš a proč, když to nedokážeš napsat na rovinu?
Není tady
Eva. napsal(a):
Špinavé tajemství? Hm. Takhle by holka, které by bylo 18, nepsala.
Jaký je tvůj původní nick, když u tohohle máš tolik příspěvků?
Jaký výzkum děláš a proč, když to nedokážeš napsat na rovinu?
nechapu...
je mi 18
nemam zadny puvodni nick? tady jsem nova, nikdy jsem tady jeste neprizpivala
nedelam zadny vyzkum?
Evo, o cem to mluvis???
Není tady
Taky nejak nechapu.... Z ceho tak soudis, Majko?
Není tady
black, hledáš problém tam, kde žádný není.......mamka ti rozumí, ony i ty "holky" ve 40 - 50 (a jak jsem u mé babi zjistila, tak i po té 80ce ) jsou v jádru pořád stejné, akorát zatížené nabytými zkušenostmi.........
I tady párkrát proběhla fotogalerie našich vysněných krasavců, i když jsme tady, jak říkáš, zralé ženy .......nebo právě proto
...
Není tady
blackrabbit882 napsal(a):
Dobry den. Kazdy z nas ma takove male spinave tajemstvi. Mym je to, ze jsem mela ve svem pocitaci soubor s asi 20 obrazky. Byly to fotky krasnych svalnatych kluku jen ve spodnim pradle. Nekdy jsem si ty fotky prohlizela a mela takove fantazie, ze jsem na plazi u more a tam ke mne prijde opaleny krasavec, veme me na pokoj do hotelu a tam se milujeme celou noc... vsak to znate, fantazie, ktere ma kazda z nas, ale nikomu je nerekne.
Problem je, ze ty fotky nebyly v zasifrovanem souboru a soubor mel nazev "Kluci". A tenhle soubor mi nasla mamca. Delala neco na mem pocitaci, ja ji o to pozadala, a nasla ten soubor a omylem nebo ze zvedavosti ho otevrela. Kdyz si ty obrazky prohlidla, tak se jen usmala a rekla, ze mam dobry vkus a ze i ji se to libi. A pak podrobne komentovala tela vsech tech chlapu na fotkach. Ale mne to prislo hrozne trapne. Ja vim, ze jsem blba, protoze jsem ten soubor nemela zaheslovany. Ted uz je po me fantazii! Ted mam spis fantazii, ze lezim na plazi, prijde ke mne svalnaty fesak, veme me na pokoj a tam uz ceka moje matka, ktera zacne podrobne komentovat telo melo milence z pocitace.
Je mi 18, tady na tomhle foru jsou zeny podstatne starsi, ktere maji i deti. Jaky je vas nazor na tohle? Slidite detem v pocitacich? A pokud ano, proc? Ted mi napada, ze mozna i ja bych obcas koukla detem do pocitace, abych se ujistila, ze treba nenavazaly kontakt s nekym nevhodnym, treba nejakym maniakem z internetu.
ja se na mamcu nezlobim, ze se koukla na ty obrazky, ale nemusela je komentovat.
Počítač - ak ho nepoužívaš len ty - proste treba mať zaheslovaný, zaširovaný, nepriestrelný... Inak, toto nie je žiadna tragédia a mama je skôr zvedavá ako sliedilka. Tak si skús vyrobiť nových idolov a uchovať si ich len pre seba.
Není tady
Black, taky si myslím, že ti nemusí být trapně. Mamka prostě poznala, že jsi už velká holka a chvilku se s Tebou bavila jako "rovná s rovným", spíš jako kamarádka. Nakonec, o to, aby byla na Tvém počítači, jsi ji požádala Ty sama, buď soubor otevřela v rámci toho, cos po ní chtěla nebo opravdu jen ze zvědavosti.
Píše matka, která v době, když jsme ještě měli společný počítač, nechtěně zhlédla na ploše otevřené, velice hanbaté obrázky . Ty jsem teda raděj nekomentovala
Není tady
Judyna napsal(a):
Black, taky si myslím, že ti nemusí být trapně. Mamka prostě poznala, že jsi už velká holka a chvilku se s Tebou bavila jako "rovná s rovným", spíš jako kamarádka. Nakonec, o to, aby byla na Tvém počítači, jsi ji požádala Ty sama, buď soubor otevřela v rámci toho, cos po ní chtěla nebo opravdu jen ze zvědavosti.
Píše matka, která v době, když jsme ještě měli společný počítač, nechtěně zhlédla na ploše otevřené, velice hanbaté obrázky. Ty jsem teda raděj nekomentovala
Já jsem před mnoha lety, kdy kluci byli ještě v teenagerském věku, objevila při úklidu v tom jejich chlívu hambatý časopis.......hóóódně hambatý ......strčila jsem ho zpátky a ani jsem nemukla
Není tady
Moja mama sa, predstavte si, dokonca hambatému čaospisu potešila, lebo keďže bracho frajerku vytrvalo tajil, mama sa už bála, že je na chlacov - že to je jeho tajomstvo, ktoré tají. Takže s hambatým časipisom potom radostne tancovala a o radosť sa podelila aj so mnou...
Není tady
Selima napsal(a):
Moja mama sa, predstavte si, dokonca hambatému čaospisu potešila, lebo keďže bracho frajerku vytrvalo tajil, mama sa už bála, že je na chlacov
- že to je jeho tajomstvo, ktoré tají. Takže s hambatým časipisom potom radostne tancovala a o radosť sa podelila aj so mnou...
Není tady
Seli, promazávej důkladněji.
Není tady
Ona je počítačovo negramotná... našťastie.
Nevie ani zapnúť... a nedotkla by sa (PC
) ani za svet.
Není tady