27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Milá Liko Ryko, i já se moc ráda připojuju ke gratulantům. Ten Vá liáček je u teď pěkný kus muskýho. A je zdravý a spokojený. Hodně těstí celé Vaí rodině!
Není tady
Blahopřeji a přeji celé rodině hlavně hodně zdraví.
Není tady
liskaryska napsal(a):
Tak se nám 20.března narodil přirozenou cestou krásný zdravý chlapeček s porodní váhou 4315 g, porod byl v absolutní pohodě a trval od začátku mírných kontrakcí a do konce 2,5 hodiny. Tím chci jen říct, e se v naem případě nepotvrdilo, e starí eny častěji rodí děti nedonoené a porod bývá komplikovanějí, stejně jako hojení poporodních zranění. Je to nae sluníčko a neměnila bych. Děkuju vem za podporu a přeju vám krásné a hodné lidi kolem (nejen děti
)
Nádhera! Takový chlap a tak dobře jste to zvládli. Přeji jemu i Tobě hodně zdraví, klidu a pohody. Radost u máte.
Není tady
Tak vy máte Liáčka! A takovej kus ho je! Krása........tak a to zvládáte levou zadní tlapkou!
Není tady
Ahojky, mě je 42 a jsem těhotná poprvé a to díky umělému oplodnění na klinice ve Zlíně.. Bohuel jsem dřív nemyslela na děti, nebo neměla toho správného chlapa. A v pozdějím věku se zadařilo.. Jeste e existují co to dokáou umonit i v takovém věku.. :-)
Není tady
Moc blahopřeju a a ve probíhá tak, jak má.
Není tady