6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milá Liško Ryško, i já se moc ráda připojuju ke gratulantům. Ten Váš lišáček je už teď pěkný kus mužskýho. Ať je zdravý a spokojený. Hodně štěstí celé Vaší rodině!
Není tady
Blahopřeji a přeji celé rodině hlavně hodně zdraví.
Není tady
liskaryska napsal(a):
Tak se nám 20.března narodil přirozenou cestou krásný zdravý chlapeček s porodní váhou 4315 g, porod byl v absolutní pohodě a trval od začátku mírných kontrakcí až do konce 2,5 hodiny. Tím chci jen říct, že se v našem případě nepotvrdilo, že starší ženy častěji rodí děti nedonošené a porod bývá komplikovanější, stejně jako hojení poporodních zranění. Je to naše sluníčko a neměnila bych. Děkuju všem za podporu a přeju vám krásné a hodné lidi kolem (nejen děti )
Nádhera! Takový chlap a tak dobře jste to zvládli. Přeji jemu i Tobě hodně zdraví, klidu a pohody. Radost už máte.
Není tady
Tak vy máte Lišáčka! A takovej kus ho je! Krása........tak ať to zvládáte levou zadní tlapkou!
Není tady
Ahojky, mě je 42 a jsem těhotná poprvé a to díky umělému oplodnění na klinice ve Zlíně.. Bohužel jsem dřív nemyslela na děti, nebo neměla toho správného chlapa. Až v pozdějším věku se zadařilo.. Jeste že existují co to dokážou umožnit i v takovém věku.. :-)
Není tady
Moc blahopřeju a ať vše probíhá tak, jak má.
Není tady