Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 28. 7. 2015 14:09

Rospepurda
Zablokovaný

Re: Úvaha nad potenciální nevěrou

eremuruss napsal(a):

Rospepurda napsal(a):

Tak to jsem nebyla já Erem.........jednou jsem seděla VEDLE  stánku s klobásama a pila pivo a za mnou byl drahej hotel a žádný labutě si nevybavuju v tu chvíli  , ovšem labradora možná  ano.
Tam navíc ani pláž není, je tam moc špína, jelikož tam jsou lodě a někdy i parníky .
Ta neplacená pláž  je  v místě, kdy jdeš lesem na Borný , tak na začátku  je taková zátoka plná lidí, když je hezky .
A pak jsem seděla na Borným ve stáncích a tam je jezero daleko .

Ano to je ono byl to drahy ,krasny hotel.A ty labute se spise drzeli za tim stankem.Za tim stankem se take pujcovali slapadla.Nazev mista nevim,moc to tam neznam.Mas hnedy vlnity vlasy nebo mahagon,barvu presne neurcim,nevyznam se v tom a sedela si na krajni lavicce.

Tak to jsem  byla já , škoda že jsem nebyla pozornější a nepamatuju si ten okamžik .
A jak se ti tam líbí?
Já tam jezdila s dětma , když byly malý a taky s milencema , tak to tam jezdím zkontrolovat každý rok.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí