29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
Selima napsal(a):
Existuje niečo ako humor... potom niečo myslené polo-vážne, polo-s humorom a tak... neber všetko tak smrteľne, to nie sú dane a odvody, ani finančné plány...
Nevíš nic o mém smyslu pro humor ani o tom, co jak beru.
Že sis usmyslela, že nejspíš jenom tvůj smysl pro humor je jediný zprávný, to je omyl, Selimo.
No, mě jsi (při četbě tohohle vlákna) pobavila, takže asi máš.......
Není tady
carpediem, včera večer jsem si říkala - no jo, modrovous už mě zase pitvá, už má zase potřebu vytahovat mého ženatého přítele. To ještě chybí carpediem. Už dlouho nepsala... A už jsi tu.
Není tady
Eva. napsal(a):
carpediem, včera večer jsem si říkala - no jo, modrovous už mě zase pitvá, už má zase potřebu vytahovat mého ženatého přítele. To ještě chybí carpediem. Už dlouho nepsala... A už jsi tu.
No víš, některé věci, které napíšeš, vyznívají ve světle toho, jak žiješ, humorně. Já se fakt zasmála.
Fakt jsem Ti chyběla?
Není tady
Ne. Nepsala jsem, žes mi chyběla.
Chápu, že pro někoho můžou některé věci vyznívat humorně, když neví, jak žiju.
Není tady
Dobře, myslím, že jsi tu všem poskytla dobrovolně dostatek materiálu k tomu, aby si tu představu udělali. Jestliže máš x let vztah s ženatým mužem, ale jsi schopna psát například o bezectnosti ženatých mužů, kteří zanášejí, nebo tom, kde mají mozkové centrum, vzbuzuje to notně úsměv. Ne zášť, pobavení. Tedy abych byla přesná: U mne to vzbuzuje pobavení. Nemohu psát za jiné.
Není tady
carpediem, mé psaní sis vyložila po svém.
Nepsala jsem o mužích, kteří mají léta paralelní vztah. X let, tos sama správně napsala. Jen jsi nepochopila podstatu. Tam už to svědčí o hlubokém rozkladu manželství, který ti muži (ženy) z různých důvodů zatím neřeší.
Psala jsem o mužích, kteří podvádějí své manželky jinak, než v paralelním vztahu.
Jestli správně chápu, Petr také nepsal o tom, že podvádí/podváděl manželku v paralelním vztahu. Ale možná jsem to pochopila nesprávně a on měl při manželství paralelní vztah.
Upravil(a) Eva. (27. 7. 2015 8:35)
Není tady
Aj u mňa... Ale či to svedčí o zmysle pre humor - tým som si nie istá....
Skôr je to možno "kouzlo nechtěného".
Není tady
Selima napsal(a):
Aj u mňa...
Ale či to svedčí o zmysle pre humor - tým som si nie istá....
Nejspíš nemáš smysl pro humor ty, jestli máš pocit, že to, co jsme tady psaly, je humorné.
Není tady
Eva. napsal(a):
Nepsala jsem o mužích, kteří mají léta paralelní vztah. X let, tos sama správně napsala. Jen jsi nepochopila podstatu. Tam už to svědčí o hlubokém rozkladu manželství, který ti muži (ženy) z různých důvodů zatím neřeší.
Psala jsem o mužích, kteří podvádějí své manželky jinak, než v paralelním vztahu.
Jestli správně chápu, Petr také nepsal o tom, že podvádí/podváděl manželku v paralelním vztahu. Ale možná jsem to pochopila nesprávně a on měl při manželství paralelní vztah.
Tak tohle humorné není, tohle jsou kecy, které se snaží tvářit sofistikovaně.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Rospepurda napsal(a):
Eva. napsal(a):
Nemůžeš pochopit to, co napsala Dorka. Na to jsi příliš tvrdá.
Zase tu sedíš celej víkend a milenec je s rodinkou ? To je smutnej osud, vysedávat všechny víkendy na babi.........jsi holt skromná a od života moc nechceš no.
Roz je mozne,ze jsem te tento tyden potkala na Machove jezere??Nebo jsem se spletla?
Jasně , já jsem tě taky hledala , akorát nevím jak vypadáš, to je ten problém...
Měla jsi na mě upřeně zírat a mě by to došlo.
Ty chodíš taky na levnou neplacenou pláž, nebo kde jsi mě viděla?
Není tady
carpediem napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jestli správně chápu, Petr také nepsal o tom, že podvádí/podváděl manželku v paralelním vztahu. Ale možná jsem to pochopila nesprávně a on měl při manželství paralelní vztah.Tak tohle humorné není, tohle jsou kecy, které se snaží tvářit sofistikovaně.
Letos se ti taky nepovedlo najít zajíčka, pořád frustrovaná jako loni, předloni ?
Není tady
Eva. napsal(a):
Ne. Nepsala jsem, žes mi chyběla.
Chápu, že pro někoho můžou některé věci vyznívat humorně, když neví, jak žiju.
Hele Evi , jestli máš ženáče nebo nemáš, to nikdo neví, na netu je často všechno vymyšlený .
Ale to , že tu sedíš celý víkendy je pravda pravdoucí, to se okecat nijak nedá .
Kdybys měla nějakou náplň, třeba výlet , těžko bys tak horlivě přispívala .
Není tady
Když mám v angínu, obvykle na výlety nejezdím, ani nevyjíždím na kole, přesto, že je léto.
A taky kdo chce, má pocit, že "tu" sedím celé víkendy. Jako že tomu tak není.
Ale i kdyby bylo, nikomu do toho také nic není.
Není tady
Rospepurda napsal(a):
carpediem napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jestli správně chápu, Petr také nepsal o tom, že podvádí/podváděl manželku v paralelním vztahu. Ale možná jsem to pochopila nesprávně a on měl při manželství paralelní vztah.Tak tohle humorné není, tohle jsou kecy, které se snaží tvářit sofistikovaně.
Letos se ti taky nepovedlo najít zajíčka, pořád frustrovaná jako loni, předloni ?
Ty jo, Rampepurdo, zajíčky vedle zákonitého manžela, to už bych fakt nedala. Ani časově, ani fyzicky. Ty jo?
Není tady
bacha už je on-line Carpe a chce se energeticky spojovat .....bude nějaký moudro .......
Není tady
Teda ani psychicky, viz výše.
Není tady
Myslíš toho stoletýho dědka s kterým si musíš platit dovču napůl jo?
Není tady
Rospepurda napsal(a):
Myslíš toho stoletýho dědka s kterým si musíš platit dovču napůl jo?
Jo,toho pána, se kterým velmi ráda jezdím kamkoli.
Není tady
Eva. napsal(a):
Selima napsal(a):
Aj u mňa...
Ale či to svedčí o zmysle pre humor - tým som si nie istá....
Nejspíš nemáš smysl pro humor ty, jestli máš pocit, že to, co jsme tady psaly, je humorné.
Mne Petrove niektoré prípsevky pripadali vtipné - a mmch, aj o nevere sa dá písať s humorom a vtipne, aj keď Tebe to ais pripadá nemožné. Nie je to vždy smrteľne vážna téma, niekedy sú to aj zábavné historky - a celkom určite nezaškodí pozrieť sa na ňu s nadhľadom a humornou nadsázkou. Keď nejde o život...
Upravil(a) Selima (27. 7. 2015 13:56)
Není tady
Selimo skoro lituji, že jsem sem něco napsal. Mám pocit, že většina místních vůbec nezná myšlení mužských. A je to tak lepší.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Selimo skoro lituji, že jsem sem něco napsal. Mám pocit, že většina místních vůbec nezná myšlení mužských. A je to tak lepší.
Petře, nelituj. Myslím, že to s tou znalostí není tak zlé. Jenom je otázkou, jak se s tím vyrovnat.
Není tady
carpediem napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Petře, nelituj.
Myslím, že to s tou znalostí není tak zlé. Jenom je otázkou, jak se s tím vyrovnat.
Ten vyplazenej jazyk je dobrej.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Tak to teda ne-e! Ja napr.moc dobre vim, co jsi myslel tim, ze slusny chlap zadoneni zeny neodmita, kdyz je to v jeho silach, ze jo. Jestli jde o norkovy kozich, ci sex, neni az tak dulezite, dokonce s.ad ani to, jestli jde o vlastni, nebo cizi zenu, je tak? Musi k tomu byt ovsem duvod. Myslim k te potrebe obdarovat ji. No a ten je furt stejny, ze jo?
Nektere baby se o rozdavacneho chlapa podelej s ostatnima dobrovolne (jako zakladatelka), nektere nedobrovolne (jako ty, co odpustily a chlapa si ponechaly), nektere to nevedi a pak okoli se bud posklebuje ji, nebo obdivuje jeho, na tom se taky dobre rozpoznaji charaktery...
Urcite jsou jeste dalsi podskupiny, ja patrim do te, ktera tu rozdavacnost mimo rodne hnizdo neunese a tezko ji manzelova nevera poznaci a ublizi ji... A ta dalsi se taky nas.re, ale na obranu sveho ega si vytvori skorapku hybridy, ktera chlapa na nic nepotrebuje, a kdyz preciz jenom, vyuzije sluzeb ciziho, nebo hodinoveho manzela... Jak proste...
Co ty na to, Petricku?
Upravil(a) Dorka (27. 7. 2015 17:08)
Není tady
Eva. napsal(a):
Ale jdi ty, Majdo jedna. Uvědom si, že svého ženatého přítele jsi tady nejdříve řádně vypitvala ty.
A nemůžeš se jaksi divit, že když tady teď velkohubě poukazuješ na charakterové vady ostatních, může taky někdo poukázat na to, že by sis nejdříve jaksi měla zamést před svým vlastním prahem.
Aneb těžko můžeš kázat vodu, když všichni tady ví, jak si ráda přihneš vína.
Není tady
Petr100 napsal(a):
To rozhodně! Stejně jako naopak.
Není tady