|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Eva. napsal(a):
Ano. Prostě další z těch, co mají mozek mezi nohami.
Raději, pro váš klid, to nebudeme dále rozebírat.
Není tady

Prý pro náš klid 
Co tvá manželka, ta ví, jaký jsi lidumil a poskytovatel služby, kterou nelze odmítnout?
Upravil(a) Eva. (26. 7. 2015 18:47)
Není tady
Eva. napsal(a):
Prý pro náš klid
Co tvá manželka, ta ví, jaký jsi lidumil a poskytovatel služby, kterou nelze odmítnout?
myslím, že zrovna ty by jsi manželku Petra neměla řešit.. myslím, že máš dost "svého" na řešení 
Není tady

Ona se jistě vyřeší sama. Petr od své manželky odejít nechce. Alespoň tak to vnímám podle jeho psaní.
A já si své věci také řeším sama.
Může to být také tak, že Petrova manželka se chová způsobem, jaký tady ve své úvaze popisuje autorka vlákna.
Upravil(a) Eva. (26. 7. 2015 19:19)
Není tady
Evo buď v klidu, moje první žena se o tom samozřejmě nevěděla. A současné ženušce jsem byl již věrný.
Není tady
Eva. napsal(a):
Petr se vykrucuje. Možná nechce napsat skutečný důvod, proč. Když už s tím vyšel na světlo, tak by to měl dokončit.
A pročpak by měl? Protože ty chceš? 
Ty se taky vykrucuješ. Nebo tedy lépe řečeno, otázky ignoruješ. Samozřejmě, je tvoje volba, na co odpovíš.
Ono by se taky asi odpovídalo dost blbě, chápu.
Líp se ukazuje na bezcharakternost ostatních. Že čekáš jako sup na to, až se tvůj stejně bezcharakterní "milý"
konečně rozhoupe a odejde od své zákonité, na to je lépe taktně zapomenout. 
Mimochodem, když máš tak přesnou představu, kde má Petr mozek, víš taky, kde ho má tvůj drahý? 
Není tady

Petr100 napsal(a):
Evo buď v klidu, moje první žena se o tom samozřejmě nevěděla. A současné ženušce jsem byl již věrný.
Petře, však jsem. To je tvůj život, ne můj.
Není tady
Eva. napsal(a):
Nemůžeš pochopit to, co napsala Dorka. Na to jsi příliš tvrdá.
A k tomu jsi došla jak? Nějaký internetový psychokurz nebo sis přečetla nějakou odbornou literaturu?
Děvenko milá, to, že mám jiný žebříček hodnot než ty nebo Dorka nevypovídá nic o mé tvrdosti ani ničem jiném.
Za tragédii, při které člověk ztratí smysl života, považuju závažnou nemoc nebo smrt dítěte. Ne to, že můj muž neuhlídá poklopec.
A sebeúctu, tu můžu ztratit jen díky svým vlastním činům, vzít mi ji nikdo nemůže. Když už, tak bych možná ztratila úctu k tomu svému rozsévači semene, ale rozhodně ne sama k sobě.
Není tady

Příliš křičíš, děvenko, než abys to měla skutečně tak, jak píšeš.
Není tady
Petr100 napsal(a):
lupina montana napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Evo žádost o takovou službu se nesmí odmítnout.
A to proč????
Slušnej mužskej nemůže odmítnout.
Názorná ukázka toho, že slušnost se vyplácí 
Není tady

modrovous napsal(a):
...
Za tragédii, při které člověk ztratí smysl života, považuju závažnou nemoc nebo smrt dítěte. Ne to, že můj muž neuhlídá poklopec.
A sebeúctu, tu můžu ztratit jen díky svým vlastním činům, vzít mi ji nikdo nemůže. Když už, tak bych možná ztratila úctu k tomu svému rozsévači semene, ale rozhodně ne sama k sobě.
To vykladej tyranym zenam ci zneuzivanym divenkam, to o te sebeucte ci smyslu zivita... Podvedena zena, ktera sveho muze milovala, se muze citit velice podobne...
Není tady
Eva. napsal(a):
Aj, šlápla jsem ti na kuří očičko, Majdi?
Není tady
Dorka napsal(a):
modrovous napsal(a):
...
A sebeúctu, tu můžu ztratit jen díky svým vlastním činům, vzít mi ji nikdo nemůže. Když už, tak bych možná ztratila úctu k tomu svému rozsévači semene, ale rozhodně ne sama k sobě.To vykladej tyranym zenam ci zneuzivanym divenkam, to o te sebeucte ci smyslu zivita... Podvedena zena, ktera sveho muze milovala, se muze citit velice podobne...
Nepleť do toho týrané a zneužívané. Řeč byla o zanášejícím manželovi. A když ženská řekne, že ztratila smysl života a sebeúctu, protože jí manžel zahnul, tak to promiň, ale to má hlavně ona sama setsakra velikej problém. Ale ten problém není rozhodně v penisu jejího muže, ale v její vlastní hlavě.
Není tady

modrovous napsal(a):
Eva. napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Evo žádost o takovou službu se nesmí odmítnout.
Na to, jak zásadově o některých věcech píšeš, jsem si říkala, že možná snad ty budeš jedním z toho mála mužů, co svou manželku nikdy nepodvedli. Nu, asi jsi zásadový jenom někde.
A bezzásadovost "tvého milého" ti nikdy nevadila?
To je predsa niečo úplne iné.... 
Není tady

Eva. napsal(a):
Tomu lidé tvého typu nemůžou rozumět, modrovousi.
Možno ani nechcú...
niektorým veciam asi fakt radšej nerozumieť.
Není tady

Petr100 napsal(a):
Judyno byl jsem a jsem lidumil. Co se týká podnikání, kdybych se znovu narodil, tak bych v tomto oboru podnikal.
Nikdy nie je neskoro... 
Není tady

Eva. napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Slušnej mužskej nemůže odmítnout.
Proč?
Podle mě slušný ženatý věrný muž musí odmítnout. Je to otázka cti.
Nebo jsi na prodej?
Existuje niečo ako humor... potom niečo myslené polo-vážne, polo-s humorom a tak... neber všetko tak smrteľne, to nie sú dane a odvody, ani finančné plány... 
Upravil(a) Selima (26. 7. 2015 23:56)
Není tady

Eva. napsal(a):
S tebou je fakt radosť diskutovať... a ešte nebodaj použiť trochu humoru... 
Upravil(a) Selima (26. 7. 2015 23:56)
Není tady

Dorka napsal(a):
modrovous napsal(a):
...
A sebeúctu, tu můžu ztratit jen díky svým vlastním činům, vzít mi ji nikdo nemůže. Když už, tak bych možná ztratila úctu k tomu svému rozsévači semene, ale rozhodně ne sama k sobě.To vykladej tyranym zenam ci zneuzivanym divenkam, to o te sebeucte ci smyslu zivita... Podvedena zena, ktera sveho muze milovala, se muze citit velice podobne...
To je ale hlavne jej chyba. Sorry, ale ak svoju sebeúctu/šťastie/zmysel života odvodím od druhých, tak strašne riskujem, že ma o to pripravia, či už chtiac alebo nechtiac... a toľká zodpovednosť ani nemusí byť príjemná. A odvodzovať svoju hodnotu/zymsel života od vernosti partnera - to je už číry hazard a takpovediac provokácia Osudu.
Ale holt - kto chce kam...
Není tady
Teda, vy jste se zase rozjeli/y v osobní rovině. 
Není tady

modrovous napsal(a):
Eva. napsal(a):
Aj, šlápla jsem ti na kuří očičko, Majdi?
Nejsem Majdi.
Přemýšlej, kdo komu šlápl. Když máš potřebu psát mi to, co mi píšeš, a používat způsob, jaký používáš. Můžeš se ptát, na co chceš. Já na co chci, odpovím. 
Upravil(a) Eva. (27. 7. 2015 7:41)
Není tady

modrovous napsal(a):
Nepleť do toho týrané a zneužívané. Řeč byla o zanášejícím manželovi. A když ženská řekne, že ztratila smysl života a sebeúctu, protože jí manžel zahnul, tak to promiň, ale to má hlavně ona sama setsakra velikej problém. Ale ten problém není rozhodně v penisu jejího muže, ale v její vlastní hlavě.
Tvrdí tady někdo něco jiného?
Není tady

Selima napsal(a):
Existuje niečo ako humor... potom niečo myslené polo-vážne, polo-s humorom a tak... neber všetko tak smrteľne, to nie sú dane a odvody, ani finančné plány...
Nevíš nic o mém smyslu pro humor ani o tom, co jak beru. 
Že sis usmyslela, že nejspíš jenom tvůj smysl pro humor je jediný zprávný, to je omyl, Selimo.
Není tady

Petr100 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Raději, pro váš klid, to nebudeme dále rozebírat.
Petře, za tohle se omlouvám. Vím, že je to složitější.
Není tady
Teď k tomu původnímu dotazu:
Aknello, není až tak samozřejmé mít partnera, se kterým si rozumíš po všech stránkách. Často se stává, že případné děti odrostou a vedle sebe žijí najednou dva lidé, které prakticky nic nespojuje, kteří si nemají co říct. Takže si važ toho, co máš, a snaž se daný stav jenom posílit.
Babička mého manžela říkala: Co oči nevidí, to srdce nebolí. Tudíž, nedrásala bych se tím, co by bylo, kdyby bylo. Situace se má řešit, až NASTANE. Sama jsi psala, že bys byla schopna úlet fyzického rázu tolerovat. Pokud není partner notorický sukničkář (píšu teď v obecné rovině), vidím to osobně jako rozumný postoj. Mezi námi, lidský věk se prodlužuje, lidé spolu (tedy teoreticky, pokud vztah přetrvává) žijí mnohem delší dobu než dříve a ať chtějí nebo ne, dostávají se za dlouhá léta do určitého stereotypu. I když sama nejsem zastáncem postoje, že nevěra je normální, řešila bych jenom to, jestli mně osobně za to ten muž stojí, abych s ním setrvávala. I chlap, který zahnul, nemusí být nutně neempatický "hajzl" a chlap věrný nemusí být citlivý. Jinými slovy, myslím, že jsou podstatnější věci v životě lidském než nějaký úlet. 
Není tady