|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Petr100 napsal(a):
Evo žádost o takovou službu se nesmí odmítnout.
Na to, jak zásadově o některých věcech píšeš, jsem si říkala, že možná snad ty budeš jedním z toho mála mužů, co svou manželku nikdy nepodvedli. Nu, asi jsi zásadový jenom někde.
Není tady

Ha, dole jsem dvakrát, příspěvky mám dvakrát, to je ňáká schíza či co....
Upravil(a) Dorka (26. 7. 2015 10:33)
Není tady
Eva. napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Na to, jak zásadově o některých věcech píšeš, jsem si říkala, že možná snad ty budeš jedním z toho mála mužů, co svou manželku nikdy nepodvedli. Nu, asi jsi zásadový jenom někde.
A bezzásadovost "tvého milého" ti nikdy nevadila?
Není tady
Dorka napsal(a):
Damila napsal(a):
Ale tebe obdivuji, žes byla schopna opětovat nevěru.
Zní to divně, ale fandím takovým sebevědomým ženám.
Opětovat nevěru, co to je? Jako že klín klínem? Divné...
Já jsem nevěru manžela zažila v prvním manželství, ale dozvěděla jsem se to az když rozpad manželství byl nezvratný. Ovšem i kdyby nebyl, můj vztek, moji bolest, ztrátu sebeucty , radosti a smyslu života by nějaký shuk bokem sotva utišil, naopak, sexualita se mi na dost dlouhou dobu zhnusila...
Neumím si představit systém 'podvedl jsi mě, já tě taky podvedu'...
Chápu bolest, i ten vztek, ale jak můžeš, proboha, ztratit sebeúctu a smysl života? Pro tebe je smyslem života to, jestli manžel dodržuje mimomanželský celibát, a tvoje sebeúcta je pryč, když si shookne někde bokem?
Není tady

Tomu lidé tvého typu nemůžou rozumět, modrovousi.
Není tady
Eva. napsal(a):
Majko, prosím tě, co máš na mysli "lidmi mého typu"? Já jen abych věděla, jestli se radovat nebo urazit.
A ta moje neschopnost porozumět se vztahuje k bezcharakternosti tvého miláčka nebo k Dorčině ztrátě smyslu života díky mužově nevěře.
Předem děkuji za odpověď. 
Není tady

Nemůžeš pochopit to, co napsala Dorka. Na to jsi příliš tvrdá.
Není tady
Petr100 napsal(a):

Jsi lidumil nebo je to předmětem podnikání?
Není tady
Judyno byl jsem a jsem lidumil. Co se týká podnikání, kdybych se znovu narodil, tak bych v tomto oboru podnikal. 
Není tady

modrovous napsal(a):
Eva. napsal(a):
Majko, prosím tě, co máš na mysli "lidmi mého typu"? Já jen abych věděla, jestli se radovat nebo urazit.
![]()
A ta moje neschopnost porozumět se vztahuje k bezcharakternosti tvého miláčka nebo k Dorčině ztrátě smyslu života díky mužově nevěře.
Předem děkuji za odpověď.
No, to je presne ono, 'lide tveho typu' prebiji svoji bolest a ponizeni tim, ze zrani nekoho jineho, ev. rcenim: no a co, stejne bylo kysele...
Není tady
modrovous napsal(a):
Dorka napsal(a):
Damila napsal(a):
Ale tebe obdivuji, žes byla schopna opětovat nevěru.
Zní to divně, ale fandím takovým sebevědomým ženám.
Opětovat nevěru, co to je? Jako že klín klínem? Divné...
Já jsem nevěru manžela zažila v prvním manželství, ale dozvěděla jsem se to az když rozpad manželství byl nezvratný. Ovšem i kdyby nebyl, můj vztek, moji bolest, ztrátu sebeucty , radosti a smyslu života by nějaký shuk bokem sotva utišil, naopak, sexualita se mi na dost dlouhou dobu zhnusila...
Neumím si představit systém 'podvedl jsi mě, já tě taky podvedu'...Chápu bolest, i ten vztek, ale jak můžeš, proboha, ztratit sebeúctu a smysl života? Pro tebe je smyslem života to, jestli manžel dodržuje mimomanželský celibát, a tvoje sebeúcta je pryč, když si shookne někde bokem?
Dorko prosímtě kolik ty jsi měla manželů? A kolikátýho myslíš v tomhle případě?
Kolik z tvých manželů byli alkoholici , nebo zadlužený případi?
Dora je další expert na vztahy a nejhorší je, že Dorka pracuje jako pečovatelka .......na tyhle profese berou lidi se základní školou , protože to nikdo jinej nechce dělat.
To je moje noční můra, musím být hodná na děti, abych jednou nepotřebovala lidi jako je Dorka na pomoc .......bojim.
Není tady
Eva. napsal(a):
Zase tu sedíš celej víkend a milenec je s rodinkou ? To je smutnej osud, vysedávat všechny víkendy na babi.........jsi holt skromná a od života moc nechceš no.
Není tady
Rospepurda napsal(a):
Eva. napsal(a):
Zase tu sedíš celej víkend a milenec je s rodinkou ? To je smutnej osud, vysedávat všechny víkendy na babi.........jsi holt skromná a od života moc nechceš no.
Rozmarilo přitlač, tohle je slabý kafééé. Už jsi tu holka chyběla, nějak to tu chcípá.
Není tady

Hele Rozmilacku, vo co ti gou?
Ted budu mit pateho, alkoholik ani zadluzenej nebyl zadnej, proc? Mam skoleni a zkusenosti i s takovejma, potrebujes osetrit nebo poradit?
Není tady
Není to náhodou ta, co má o dvacet let mladší zajíčky?
Není tady
Háňa* napsal(a):
lupina montana napsal(a):
Háňa* napsal(a):
Co znamená být věrný ? Chovat se tak, jak se "sluší a patří" - tedy podle nějakého modelu, který se někde vzal - někdo jiný ho určil. A to i kdyby to mělo být jen ze "slušnosti", proto, aby druhý neměl nějaké nelibé pocity nebo prostě jen z obavy z trestu.
Ty máš tedy zvláštní výklad slova "věrný"
Selima napsal(a):
Nič nie je definitívne na tomto svete, ani len tá smrť nie
Háňa* napsal(a):
Ale je, degfinitivné
Jakpak tohle víš tak nezpochybnitelně a jistě?
Copak ty to nevíš
Kdo tě sem přivedl za ruku ? Přišla jsi sama a nahá - a sama zase odejdeš. Možná u tebe bude zrovna někdo sedět, až k tomu dojde, když budeš mít štěstí, ale budeš to ty, ty sama, kdo odchází
To doufám, že to budu já sama
ale o tom řeč nebyla. Byla o tom, jestli je to definitivní odchod a jestli vůbec něco je definitivního.
Ještě mně řekni, jak jsi prosímtě přišla na tak prachpodivný výklad slova "věrnost"?
Není tady
Petr100 napsal(a):
A to proč???? 
Není tady

Petr100 napsal(a):
Není to náhodou ta, co má o dvacet let mladší zajíčky?
To vis ze je, ale to se nesmí provalit, pac s ni je dycky sranda, dokud ji nezabanujou.. No uvidíme, jak se zas předvede....
Není tady
Petr100 napsal(a):
A to proč????
Slušnej mužskej nemůže odmítnout. 
Není tady

Petr100 napsal(a):
Proč?
Podle mě slušný ženatý věrný muž musí odmítnout. Je to otázka cti.
Nebo jsi na prodej?
Není tady
Rospepurda napsal(a):
Eva. napsal(a):
Roz je mozne,ze jsem te tento tyden potkala na Machove jezere??Nebo jsem se spletla?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Petr100 napsal(a):
A to proč????
Ano, to už jsi říkal. Já jsem se ale ptala, proč nemůže odmítnout?
Není tady

Petr se vykrucuje. Možná nechce napsat skutečný důvod, proč. Když už s tím vyšel na světlo, tak by to měl dokončit.
Není tady
Možná, že je prostě přelétavej a rád střídá baby, možná nevydrží u jedný a svádí to na "slušnost" 
Není tady

Ano. Prostě další z těch, co mají mozek mezi nohami.
Není tady