|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pesimista je poučený optimista.
Není tady
A realista? 
Není tady
A realista?
Se učí střílet...
Není tady

modrovous napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Modrovousko kdesi jsi napsala, že kráva zmizela.
Znáš, to, Péťo - mýliti se jest lidské.
Ja jsem chvilu pre,yslela, kterou ze to uzivatelku mate na mysli... Pak mi doslo, ze mluvite o reklame, pac i mne zmizela relaxace, jupiiii...
Není tady
Někdo o reklamě, někdo o krávě.
Není tady

Ja jsem šachista, takze v mžiku okamžiku o obojim... Jako kompjutr...
Není tady
Dorka napsal(a):
Ja jsem šachista, takze v mžiku okamžiku o obojim... Jako kompjutr...
Já myslel, že jsi ženská. 
Není tady

Tak šachistka, hraju šachy, zavodne asi od cca 11-ti let, tudiz mam mysleni “ponekud vyšachovaný“, no...
Upravil(a) Dorka (19. 8. 2015 12:04)
Není tady
Dorka napsal(a):
Tak šachistka, hraju šachy, zavodne asi od cca 11-ti let, tudiz mam mysleni “ponekud vyšachovaný“, no...
Dobry.
Není tady

Ok. SZ nasleduje...
Není tady
Hezká záliba. Dorko, tak jak je to s tou mužskou a ženskou logikou přímo nad šachovnicí? Prozraď nějaké tajemství. 
Není tady

Rozdil neznam. Jen ten zpusob mysleni, asi je rychlejsi, nebo, no, vlastne nevim, jiny?
Není tady
platy učitelů jsou pořád hrozně nedoceněný. hodně se o tom stále mluví a málo se děje. to vždy jen před volbami jsou učitelé téma a pak ticho po pěšině. když se člověk podívá na platy učitelů, tak je to velmi nedoceněná práce, přitom učitelé vychovávají nové generace. podle mě to není úplně fér, když vidím třeba platy u nás ve firmě...
Není tady