29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všichni,
ráda bych se s vámi poradila o tom, jaká nepovinná očkování očkujete u svých dětí? Jaké jsou aktuální hrozby a co bych měla rozhodně podchytit. Nechci nic zanedbat. Ráda bych očkovala jen to důležité, i když je velmi těžké přesně stanovit, co to vůbec je. U mě třeba teď očkování proti klíšťové encefalitidě. Letos je enormní výskyt klíšťat a tato nemoc může mít velmi nepěkné trvalé následky
Díky.
Není tady
Já bych to s očkováním zase nějak moc nepřeháněla. Dětem dávám základní povinné očkování a zatím to stačí. Občas mají děti nějaké reakce na očkování, z toho mám vždy strach, takže k očkování ještě vždy volím nějakou vhodnou ochranu a podporu vakcíny. Teď je na trhu nový přípravek Vakcinal sirup, který podporuje účinek vakcíny a zároveň zabraňuje zánětlivým reakcím po očkování. Takže při dalším nejbližším očkování ho určitě zakoupím. Z těch reakcí na očkování mám vážně strach. Je toho plný internet.
Není tady
Plný internet je rovněž nablblých reklam....
Reklamy na přípravky pro děti považuji za zvláště nechutné.
Není tady
Reklamy na přípravky pro děti považuji za zvláště nechutné.
Pecunia non olet...
Někomu určitě.
Upravil(a) helena (4. 5. 2017 10:51)
Není tady
Souhlasím s Ditkou, nic se nemá přehánět a s očkováním to platí dvojnásob. Dala bych to nejnutnější a pokud to věk dítěte dovolí, tak bych se snažila předejít reakcím na očkování nějakým vhodným přípravkem, ten vakcinal se mi zdá být rozumné řešení, naše doktorka ho také doporučuje.
Není tady