Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 25. 6. 2015 13:17

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Hubnutí pomocí žvýkaček

janicka94 napsal(a):

Děkuji za rady a mnohá vysvětlení smile Já se taky snažím používat auto minimálně, ráda prostě sednu se psem na kolo a jedeme po městě pokud to jde, je to i snažší s parkováním a tak celkově je to super nebo taky ráda chodím pěšky i do 2 km vzdálené hospody big_smile Jinak taky ráda zalévám zahrádku, to už máš taky posilování s kropáčem plným vody big_smile big_smile

Super.
A jsi dobrá - já práci na zahradě ráda nemám. A zkus vyjet na kole i za město - je to daleko lepší. Já toho teda taky nenajezdím kvanta, ale snažím se hledat postranní silničky či cesty. Ale nejsem žádný cyklista, najedu tak něco přes 1000 km za sezónu.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#127 25. 6. 2015 15:55

janicka94
♥♥-----

Judyna napsal(a):

janicka94 napsal(a):

Děkuji za rady a mnohá vysvětlení smile Já se taky snažím používat auto minimálně, ráda prostě sednu se psem na kolo a jedeme po městě pokud to jde, je to i snažší s parkováním a tak celkově je to super nebo taky ráda chodím pěšky i do 2 km vzdálené hospody big_smile Jinak taky ráda zalévám zahrádku, to už máš taky posilování s kropáčem plným vody big_smile big_smile

Super.
A jsi dobrá - já práci na zahradě ráda nemám. A zkus vyjet na kole i za město - je to daleko lepší. Já toho teda taky nenajezdím kvanta, ale snažím se hledat postranní silničky či cesty. Ale nejsem žádný cyklista, najedu tak něco přes 1000 km za sezónu.

Tak ono co se zahrádkaření týče, to vše má na starosti mamka ale po celým dni sezení v kanclu jsem fakt ráda konečně na čerstvým vzduchu na tý zahradě kde to krásně voní kytičkama tak je i ráda zaleju. Já jediný co jsem si dokázala sama zasadit je zlatý děšť tot asi všechno big_smile Ale zalejvám ráda to mě baví smile On na to ani nikdo jinej čas nemá když jsou všichni z rodiny v práci a já přijíždím dřív než oni, takže to tak padne na mě smile

Není tady

#128 25. 6. 2015 15:57

janicka94
♥♥-----

Jinak když už jsme i u těch babiček big_smile Mojí babičce bude letos 75  a tak jak je čilá ona, to my nikdy nebudeme big_smile Denně na zahrdáce, furt procházky, jezdí na skútru, je schopná jet na kole do 40 km vzdáleného města do Penny big_smile tohle já bych nikdy nedala big_smile

Není tady

#129 25. 6. 2015 22:44

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Neboj Jani, když budeš chtít, budeš stejná jak babička. To dáš storstark
A s tou zahrádkou - je vidět, že tam u Tebe ten základ je. A budeš mít i dobrý pohyb na česrstvém vzduchu.
Pro mě je jakákoliv práce na zahradě za trest. Vidíš - v tomhle Tě nikdy nedoženu.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#130 26. 6. 2015 8:12

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Od zvykacek k porozumeni a pohode, BOMBA!
Prosim prejmenovat vlakno na “Pokec o tom, jak priblbla reklama sblizuje lidi“...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#131 26. 6. 2015 8:18

janicka94
♥♥-----

Dorka napsal(a):

Od zvykacek k porozumeni a pohode, BOMBA!
Prosim prejmenovat vlakno na “Pokec o tom, jak priblbla reklama sblizuje lidi“...

To je fakt big_smile

Není tady

#132 26. 6. 2015 8:20

janicka94
♥♥-----

Judyna napsal(a):

Neboj Jani, když budeš chtít, budeš stejná jak babička. To dáš storstark
A s tou zahrádkou - je vidět, že tam u Tebe ten základ je. A budeš mít i dobrý pohyb na česrstvém vzduchu.
Pro mě je jakákoliv práce na zahradě za trest. Vidíš - v tomhle Tě nikdy nedoženu.

To bude sen nás všech - být jako naše babičky big_smile

Není tady

#133 9. 2. 2016 7:46

VendyVendy
♥------

Judyna napsal(a):

No vidíš to. A já jím, na co příjdu, kynuté pečivo běžně a váhu řešit nemusím. Ale mám ráda pohyb a všude chodím pěšky.
A cvičením na posilovacích strojích ve fitku se taky nehubne, to snad víš.

Já myslím, že i to fitko k tomu nějak přispívá. http://galenus.cz/clanky/vyziva/hubnuti … jsi-dotazy

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí