29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
janicka94 napsal(a):
Děkuji za rady a mnohá vysvětlení
Já se taky snažím používat auto minimálně, ráda prostě sednu se psem na kolo a jedeme po městě pokud to jde, je to i snažší s parkováním a tak celkově je to super nebo taky ráda chodím pěšky i do 2 km vzdálené hospody
Jinak taky ráda zalévám zahrádku, to už máš taky posilování s kropáčem plným vody
![]()
Super.
A jsi dobrá - já práci na zahradě ráda nemám. A zkus vyjet na kole i za město - je to daleko lepší. Já toho teda taky nenajezdím kvanta, ale snažím se hledat postranní silničky či cesty. Ale nejsem žádný cyklista, najedu tak něco přes 1000 km za sezónu.
Není tady
Judyna napsal(a):
janicka94 napsal(a):
Děkuji za rady a mnohá vysvětlení
Já se taky snažím používat auto minimálně, ráda prostě sednu se psem na kolo a jedeme po městě pokud to jde, je to i snažší s parkováním a tak celkově je to super nebo taky ráda chodím pěšky i do 2 km vzdálené hospody
Jinak taky ráda zalévám zahrádku, to už máš taky posilování s kropáčem plným vody
![]()
Super.
A jsi dobrá - já práci na zahradě ráda nemám. A zkus vyjet na kole i za město - je to daleko lepší. Já toho teda taky nenajezdím kvanta, ale snažím se hledat postranní silničky či cesty. Ale nejsem žádný cyklista, najedu tak něco přes 1000 km za sezónu.
Tak ono co se zahrádkaření týče, to vše má na starosti mamka ale po celým dni sezení v kanclu jsem fakt ráda konečně na čerstvým vzduchu na tý zahradě kde to krásně voní kytičkama tak je i ráda zaleju. Já jediný co jsem si dokázala sama zasadit je zlatý děšť tot asi všechno Ale zalejvám ráda to mě baví
On na to ani nikdo jinej čas nemá když jsou všichni z rodiny v práci a já přijíždím dřív než oni, takže to tak padne na mě
Není tady
Jinak když už jsme i u těch babiček Mojí babičce bude letos 75 a tak jak je čilá ona, to my nikdy nebudeme
Denně na zahrdáce, furt procházky, jezdí na skútru, je schopná jet na kole do 40 km vzdáleného města do Penny
tohle já bych nikdy nedala
Není tady
Neboj Jani, když budeš chtít, budeš stejná jak babička. To dáš
A s tou zahrádkou - je vidět, že tam u Tebe ten základ je. A budeš mít i dobrý pohyb na česrstvém vzduchu.
Pro mě je jakákoliv práce na zahradě za trest. Vidíš - v tomhle Tě nikdy nedoženu.
Není tady
Od zvykacek k porozumeni a pohode, BOMBA!
Prosim prejmenovat vlakno na “Pokec o tom, jak priblbla reklama sblizuje lidi“...
Není tady
Dorka napsal(a):
Od zvykacek k porozumeni a pohode, BOMBA!
Prosim prejmenovat vlakno na “Pokec o tom, jak priblbla reklama sblizuje lidi“...
To je fakt
Není tady
Judyna napsal(a):
Neboj Jani, když budeš chtít, budeš stejná jak babička. To dáš
A s tou zahrádkou - je vidět, že tam u Tebe ten základ je. A budeš mít i dobrý pohyb na česrstvém vzduchu.
Pro mě je jakákoliv práce na zahradě za trest. Vidíš - v tomhle Tě nikdy nedoženu.
To bude sen nás všech - být jako naše babičky
Není tady
Judyna napsal(a):
No vidíš to. A já jím, na co příjdu, kynuté pečivo běžně a váhu řešit nemusím. Ale mám ráda pohyb a všude chodím pěšky.
A cvičením na posilovacích strojích ve fitku se taky nehubne, to snad víš.
Já myslím, že i to fitko k tomu nějak přispívá. http://galenus.cz/clanky/vyziva/hubnuti … jsi-dotazy
Není tady