29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judyna napsal(a):
No vidíš to. A já jím, na co příjdu, kynuté pečivo běžně a váhu řešit nemusím. Ale mám ráda pohyb a všude chodím pěšky.
A cvičením na posilovacích strojích ve fitku se taky nehubne, to snad víš.
Budeš uřknuta, máš příliš odvážná tvrzení
Není tady
Judyna napsal(a):
No vidíš to. A já jím, na co příjdu, kynuté pečivo běžně a váhu řešit nemusím. Ale mám ráda pohyb a všude chodím pěšky.
A cvičením na posilovacích strojích ve fitku se taky nehubne, to snad víš.
Néé ve fitku se posiluje, já opravdu nejsem tam blbá jak o mě tvrdí ON.. Do fitka chodím abych se zpevnila, ale hlavně taky tam nejsou jen posilovací stroje ráda chodím na rotoped, běžecký pás a to fakt když je venku hnusně. To ti závidím že nemusíš řešit váhu, já jsem asi tak před 3 měsíci taky neřešila co jím a najednou jsem měla nahoře 5 kg ale bez toho pohybu no to je ono. Ale dolů už to jde hůř, to je klasika...
Není tady
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
RencaTupa napsal(a):
Při čtení diskuzí mám někdy pocit, že se dostávají až za určitou hranici, a úplně zbytečně.
Tato je jedna z nich.Ano já naprosto souhlasím, měl to být úplně normální můj názor na nějakou věc ale díky tady tomu člověku se to zvrhlo akorát na ponižování a nadávání to jest: Nikdo nesmí mít svůj názor
Ne, obavám se, že jsi to nepojmenovala správně: vlastní blbostí jsi se propracovala k popularizaci předraženého výrobku a nehodláš si to ani přiznat.
Obávám se že jsi to nepojmenoval správně: vlastní arogancí jsi se propracoval k popularizaci předraženého výrobku a nehodláš to ani přiznat...kdyby jsi totiž furt neměl hloupé kecy a nenavážel se neustále do mě tak už tato konverzace o tom výrobku mohla dávno skončit Ale už si to přiznej, baví tě to furt řešit viď zázračný žvýkačky
Není tady
janicka94 napsal(a):
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
Ano já naprosto souhlasím, měl to být úplně normální můj názor na nějakou věc ale díky tady tomu člověku se to zvrhlo akorát na ponižování a nadávání to jest: Nikdo nesmí mít svůj názor
Ne, obavám se, že jsi to nepojmenovala správně: vlastní blbostí jsi se propracovala k popularizaci předraženého výrobku a nehodláš si to ani přiznat.
Obávám se že jsi to nepojmenoval správně: vlastní arogancí jsi se propracoval k popularizaci předraženého výrobku a nehodláš to ani přiznat...kdyby jsi totiž furt neměl hloupé kecy a nenavážel se neustále do mě tak už tato konverzace o tom výrobku mohla dávno skončit
Ale už si to přiznej, baví tě to furt řešit viď zázračný žvýkačky
Baví, odhalila jsi mne...zásah a potopená...nicméně si dovolím připomenout, že jsem nedoporučoval používat nějaký prostředek třicetkrát předražený...
Upravil(a) flink (23. 6. 2015 15:01)
Není tady
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
flink napsal(a):
Ne, obavám se, že jsi to nepojmenovala správně: vlastní blbostí jsi se propracovala k popularizaci předraženého výrobku a nehodláš si to ani přiznat.Obávám se že jsi to nepojmenoval správně: vlastní arogancí jsi se propracoval k popularizaci předraženého výrobku a nehodláš to ani přiznat...kdyby jsi totiž furt neměl hloupé kecy a nenavážel se neustále do mě tak už tato konverzace o tom výrobku mohla dávno skončit
Ale už si to přiznej, baví tě to furt řešit viď zázračný žvýkačky
Baví, odhalila jsi mne...zásah a potopená...nicméně si dovolím připomenout, že jsem nedoporučoval používat nějaký prostředek třicetkrát předražený...
To nikdo neříká že jsi ho doporučoval
Není tady
janicka94 napsal(a):
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
Obávám se že jsi to nepojmenoval správně: vlastní arogancí jsi se propracoval k popularizaci předraženého výrobku a nehodláš to ani přiznat...kdyby jsi totiž furt neměl hloupé kecy a nenavážel se neustále do mě tak už tato konverzace o tom výrobku mohla dávno skončitAle už si to přiznej, baví tě to furt řešit viď zázračný žvýkačky
To nikdo neříká že jsi ho doporučoval
Děkuji za potvrzení...v tom byl můj odstup od Tebe
Není tady
janicka94 napsal(a):
Judyna napsal(a):
A cvičením na posilovacích strojích ve fitku se taky nehubne, to snad víš.Néé ve fitku se posiluje, já opravdu nejsem tam blbá jak o mě tvrdí ON.. Do fitka chodím abych se zpevnila, ale hlavně taky tam nejsou jen posilovací stroje ráda chodím na rotoped, běžecký pás a to fakt když je venku hnusně. To ti závidím že nemusíš řešit váhu, já jsem asi tak před 3 měsíci taky neřešila co jím a najednou jsem měla nahoře 5 kg ale bez toho pohybu no to je ono. Ale dolů už to jde hůř, to je klasika...
Lepší chodit do fitka než nedělat nic. Ale je to zbytečné vyhazování peněz. Tělo si můžeš zpevnit i cvičením doma - a´t už se cvičebními pomůckami nebo bez.
Běžecký pás a rotoped - pokud nejsi z velkého města a nemáš možnost jít do přírody, tak proč se zavírat v místnosti? Co to je, když je venku fakt hnusně? Sportovat by se nemělo, pokud se teploty blíží k třicítce, ale od 0- 25 stupńů je to ideál.
A když prší či sněží,stačí chůze.Ono je totiž taky potřeba to tělo řádně okysličovat.
Není tady
Judyna napsal(a):
janicka94 napsal(a):
Judyna napsal(a):
A cvičením na posilovacích strojích ve fitku se taky nehubne, to snad víš.Néé ve fitku se posiluje, já opravdu nejsem tam blbá jak o mě tvrdí ON.. Do fitka chodím abych se zpevnila, ale hlavně taky tam nejsou jen posilovací stroje ráda chodím na rotoped, běžecký pás a to fakt když je venku hnusně. To ti závidím že nemusíš řešit váhu, já jsem asi tak před 3 měsíci taky neřešila co jím a najednou jsem měla nahoře 5 kg ale bez toho pohybu no to je ono. Ale dolů už to jde hůř, to je klasika...
Lepší chodit do fitka než nedělat nic. Ale je to zbytečné vyhazování peněz. Tělo si můžeš zpevnit i cvičením doma - a´t už se cvičebními pomůckami nebo bez.
Běžecký pás a rotoped - pokud nejsi z velkého města a nemáš možnost jít do přírody, tak proč se zavírat v místnosti? Co to je, když je venku fakt hnusně? Sportovat by se nemělo, pokud se teploty blíží k třicítce, ale od 0- 25 stupńů je to ideál.
A když prší či sněží,stačí chůze.Ono je totiž taky potřeba to tělo řádně okysličovat.
Myslím, že s Tebou nemohu úplně souhlasit, byť vím, že to myslíš dobře. Ve svém komentáři máš vcelku dost mýtů a polopravd, ale bude to spíše tím, co v nás živí rádobyodborníci v médiích. Rozhodně je ale každý pohyb dobrý...
Není tady
Judyna napsal(a):
janicka94 napsal(a):
Judyna napsal(a):
Vždyt já doma cvičila ale tam k tomu nebyla ta vůle, na fitko mě přivedl přítel a tam když si řeknu kruci zaplatila jsem to tak toho využiju o to mi jde. Doma si zacvičím najednou zazvoní zvonek nebo přijde máma a je po cvičení, protože před mamkou cvičit nechci ona se všemu hned směje...A ve fitku jsou tyto stroje v uzavřené místnosti kde jsem prostě většinou sama a to mi vyhovuje....jde o pocit, mně baví když mě k tomu někdo popohání takže přítel řekne jedeme cvičit tak jedeme, ale abych se třeba sama sebrala, oblíkla a šla běhat to fakt ne. Ale je to určitě individuální, každému vyhovuje něco jiného. Ale neříkám že ven nechodím vůbec, ráda jezdím na kole když je hezky i když je těch 30 tak mě to hrozně baví, dám psa do košíku a jedeme.
Není tady
flink napsal(a):
Judyna napsal(a):
janicka94 napsal(a):
Néé ve fitku se posiluje, já opravdu nejsem tam blbá jak o mě tvrdí ON.. Do fitka chodím abych se zpevnila, ale hlavně taky tam nejsou jen posilovací stroje ráda chodím na rotoped, běžecký pás a to fakt když je venku hnusně. To ti závidím že nemusíš řešit váhu, já jsem asi tak před 3 měsíci taky neřešila co jím a najednou jsem měla nahoře 5 kg ale bez toho pohybu no to je ono. Ale dolů už to jde hůř, to je klasika...Lepší chodit do fitka než nedělat nic. Ale je to zbytečné vyhazování peněz. Tělo si můžeš zpevnit i cvičením doma - a´t už se cvičebními pomůckami nebo bez.
A když prší či sněží,stačí chůze.Ono je totiž taky potřeba to tělo řádně okysličovat.Myslím, že s Tebou nemohu úplně souhlasit, byť vím, že to myslíš dobře. Ve svém komentáři máš vcelku dost mýtů a polopravd, ale bude to spíše tím, co v nás živí rádobyodborníci v médiích. Rozhodně je ale každý pohyb dobrý...
A co z toho je mýtus? Mně by to docela zajímalo
Není tady
flink napsal(a):
Judyna napsal(a):
janicka94 napsal(a):
Néé ve fitku se posiluje, já opravdu nejsem tam blbá jak o mě tvrdí ON.. Do fitka chodím abych se zpevnila, ale hlavně taky tam nejsou jen posilovací stroje ráda chodím na rotoped, běžecký pás a to fakt když je venku hnusně. To ti závidím že nemusíš řešit váhu, já jsem asi tak před 3 měsíci taky neřešila co jím a najednou jsem měla nahoře 5 kg ale bez toho pohybu no to je ono. Ale dolů už to jde hůř, to je klasika...Lepší chodit do fitka než nedělat nic. Ale je to zbytečné vyhazování peněz. Tělo si můžeš zpevnit i cvičením doma - a´t už se cvičebními pomůckami nebo bez.
A když prší či sněží,stačí chůze.Ono je totiž taky potřeba to tělo řádně okysličovat.Myslím, že s Tebou nemohu úplně souhlasit, byť vím, že to myslíš dobře. Ve svém komentáři máš vcelku dost mýtů a polopravd, ale bude to spíše tím, co v nás živí rádobyodborníci v médiích. Rozhodně je ale každý pohyb dobrý...
Já to, co píšu, i praktikuju. S venkovní teplotou je to individuální, je jasné, že každému vyhovuje něco jiného. Já hůř snáším vysoké teploty.
I já chodila jeden čas do fitka, ale jen krátce. Potřebuju prostě čerstvý vzduch a vítr ve vlasech
Co máš na mysli těmi mýty?
Není tady
ale abych se třeba sama sebrala, oblíkla a šla běhat to fakt ne. Ale je to určitě individuální, každému vyhovuje něco jiného.
To příjde . Já začal běhat až v 47 letech
ze vzteku. Ale začlo mě to bavit.
Zhruba do 25 let jsem se nehýbala téměř vůbec.
A jasně - každému vyhovuje něco jiného. Důležité je, že se hýbeš.
Není tady
Judyna napsal(a):
Lepší chodit do fitka než nedělat nic. souhlas
Ale je to zbytečné vyhazování peněz. nesouhlas - k dispozici máš spousty stanovišť, které si doma pořídíš za nemalý peníz a budeš i limitovaná prostorem, navíc jsou to peníze, které investuješ přímo do sebe a jediný Tvůj úklid spočívá v tom, že to jen vrátíš na původní místo a to už nezmiňuji sociální část
Tělo si můžeš zpevnit i cvičením doma - a´t už se cvičebními pomůckami nebo bez. částečný souhlas - bez občasného dohledu trenéra a následně kontroly v zrcadlech se to může zvrhnout opačným směrem, cvičit s pouhým tělem není jednoduchá věc
Běžecký pás a rotoped - pokud nejsi z velkého města a nemáš možnost jít do přírody, tak proč se zavírat v místnosti? Nesouhlas Zpevnění těla nezvládne jen rotoped a běžecký pás
Co to je, když je venku fakt hnusně? Sportovat by se nemělo, pokud se teploty blíží k třicítce, ale od 0- 25 stupńů je to ideál. Částečný nesouhlas - sportovat se dá i při třicítkách, ale neměl by do toho vstupovat netrénovaný člověk, dokonce existuje studie, která prokazuje vyšší teplotu jako příhodnější pro cvičení, ať už z hlediska zahřátí, tak z hlediska případných zranění. Samozřejmě s vyššími teplotami je třeba zohlednit doplňování tekutin, minerálů a podobně
A když prší či sněží,stačí chůze.Ono je totiž taky potřeba to tělo řádně okysličovat. Nesouhlas - pokud se bavíme o zpevnění těla (každý si pod tím může představovat něco jiného), potom je chůze jako pohybová aktivita vhodná jen ze startu pro lidi bez průpravy, s velkým BMI, problémy kardiovaskulárního systému a klouby, sama o sobě je dobrá pro zahřátí, ale není to cvičení vedoucí k aktivaci a udržování rychlých svalových vláken, která nám při netrénování od asi 18-20ti roků ubývají bez možné náhrady tepem 1%/rok. Právě absence rychlých svalových vláken v pokročilém věku vede ke komplikacím jako je zlomenina krčku...
I já chodila jeden čas do fitka, ale jen krátce. Potřebuju prostě čerstvý vzduch a vítr ve vlasechČástečný souhlas - chce to kombinaci silového a vytrvalostního cvičení
Není tady
Finku, super rozbor . A sozhlasím s tím, co píšeš.
Došlo k nedorozumnění - já psala obecně - nejen o zpevnění, ale i o hubnutí. Proto jsem reagovala na Janiččin rotoped a běžecký pás a psala jsem i o chůzi (chodit se dá různě - taková ostrá chůze do velkého kopce Ti dá hodně zabrat)
Jinak ano - kombinace silového a vytrvalostního cvičení je to nejlepší - už proto, že svaly spalují i v klidu.
Já to beru komplexně, spíš z hlediska celkového zdraví, proto k tomu řadím (možná na první místo) pohyb na čerstvém vzduchu pěkně v terénu - kvůli okysličování a otužování.
Posilovat svaly ale opravdu můžeš i doma s použitím váhy svého těla - cvičení nebo posilování s vlastní vahou.
Není tady
Ještě bych dodala - nechápu lidi, kteří neudělají krok pěšky i když by mohli - znám ty, kteří i na malé vzdálenosti používají auto - a pak jdou do fitka. Pokud chci pro sebe něco udělat, tak "zgruntu", čili co nejvíc omezit auto - pokud to jde, upravit stravu a přidat pohyb. Pak by měly být potravinové doplňky zbytečné.
Není tady
Judyna napsal(a):
Finku, super rozbor
. A sozhlasím s tím, co píšeš.
Došlo k nedorozumnění - já psala obecně - nejen o zpevnění, ale i o hubnutí. Proto jsem reagovala na Janiččin rotoped a běžecký pás a psala jsem i o chůzi (chodit se dá různě - taková ostrá chůze do velkého kopce Ti dá hodně zabrat)
Jinak ano - kombinace silového a vytrvalostního cvičení je to nejlepší - už proto, že svaly spalují i v klidu.
Já to beru komplexně, spíš z hlediska celkového zdraví, proto k tomu řadím (možná na první místo) pohyb na čerstvém vzduchu pěkně v terénu - kvůli okysličování a otužování.
Posilovat svaly ale opravdu můžeš i doma s použitím váhy svého těla - cvičení nebo posilování s vlastní vahou.
Já to tak pochopil a proto jsem nijak vehementně neprotestoval. Nicméně si myslím, že cvičit doma je opravdu rizikové, obzvláště tehdy, když nemáš důkladně zažité držení těla, dýchání a techniku a lehce se dá sklouznout i špatně volenými cviky až k vytvoření odporu k pohybu, případně ke zranění.
Rozhodně platí: každý pohyb je dobrý, při dnešním sedavém zaměstnání dvakrát.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ještě bych dodala - nechápu lidi, kteří neudělají krok pěšky i když by mohli - znám ty, kteří i na malé vzdálenosti používají auto - a pak jdou do fitka. Pokud chci pro sebe něco udělat, tak "zgruntu", čili co nejvíc omezit auto - pokud to jde, upravit stravu a přidat pohyb. Pak by měly být potravinové doplňky zbytečné.
Neodsuzuji používání auta, protože zrovna mně vytvořilo časový prostor pro to, abych mohl něco se sebou dělat aktivnějším způsobem, než je pouhá chůze (ale tím ji nepodceňuji). Není ani možné přijmout argumentaci "nadřu se v práci, na zahrádce nebo s nákupem", protože tyhle pohyby zatěžují tělo jednostranně.
A potravinové doplňky jsou prostě jen doplňky, pestrou stravu nenahradí...
Není tady
Tak zrovna práce na zahrádce určitě není jednostranná. Tam procvičíš tělo téměř celé. Moje téměř 80letá maminka je díky práci na zahradě ve velice dobré fyzické a psychické kondici. Ale to je právě o té komplexnosti, to nesouvisí s hubnutím.
Není tady
flink napsal(a):
Judyna napsal(a):
Neodsuzuji používání auta, protože zrovna mně vytvořilo časový prostor pro to, abych mohl něco se sebou dělat aktivnějším způsobem, než je pouhá chůze (ale tím ji nepodceňuji). Není ani možné přijmout argumentaci "nadřu se v práci, na zahrádce nebo s nákupem", protože tyhle pohyby zatěžují tělo jednostranně.
A potravinové doplňky jsou prostě jen doplňky, pestrou stravu nenahradí...
Však taky píšu omezit auto - pokud to jde. Hodně lidí v mém okolí ho používá jen z lenosti, prostě se jim nechce jít pěšky. To samé výtah. Moje stejně stará kamarádka ho používá i do prvního patra. A nechápe, proč jí přibývají kila....
Není tady
Judyna napsal(a):
Tak zrovna práce na zahrádce určitě není jednostranná. Tam procvičíš tělo téměř celé. Moje téměř 80letá maminka je díky práci na zahradě ve velice dobré fyzické a psychické kondici. Ale to je právě o té komplexnosti, to nesouvisí s hubnutím.
Chtěl jsem tím jen říct, že je to práce sezónní, i když je přirozená. Je relativně komplexní v činnostech jako je plení, stříhání stromků, kosení trávy, pobíhání s konví vody, rytí...a taky k tomu patří polehávání ve stínu...na odpočinek by se nemělo zapomínat
Není tady
janicka94 napsal(a):
flink napsal(a):
Judyna napsal(a):
A co z toho je mýtus? Mně by to docela zajímalo
Tebe jsem nějak přehlédnul, ale věřím, že jsem na to v ostatních komentářích odpověděl
Není tady
flink napsal(a):
Judyna napsal(a):
Chtěl jsem tím jen říct, že je to práce sezónní, i když je přirozená. Je relativně komplexní v činnostech jako je plení, stříhání stromků, kosení trávy, pobíhání s konví vody, rytí...a taky k tomu patří polehávání ve stínu...na odpočinek by se nemělo zapomínat
Jo, to jo. A s tím odpočinkem - ani nevíš, jak se s mamkou "zlobím". Prý bude odpočívat, až bude stará
Není tady
Judyna napsal(a):
flink napsal(a):
Judyna napsal(a):
Jo, to jo. A s tím odpočinkem - ani nevíš, jak se s mamkou "zlobím". Prý bude odpočívat, až bude stará
Vím, má letos oslaví 85
Není tady
flink napsal(a):
Judyna napsal(a):
flink napsal(a):
Chtěl jsem tím jen říct, že je to práce sezónní, i když je přirozená. Je relativně komplexní v činnostech jako je plení, stříhání stromků, kosení trávy, pobíhání s konví vody, rytí...a taky k tomu patří polehávání ve stínu...na odpočinek by se nemělo zapomínatJo, to jo. A s tím odpočinkem - ani nevíš, jak se s mamkou "zlobím". Prý bude odpočívat, až bude stará
Vím, má letos oslaví 85
Není tady
Děkuji za rady a mnohá vysvětlení Já se taky snažím používat auto minimálně, ráda prostě sednu se psem na kolo a jedeme po městě pokud to jde, je to i snažší s parkováním a tak celkově je to super nebo taky ráda chodím pěšky i do 2 km vzdálené hospody
Jinak taky ráda zalévám zahrádku, to už máš taky posilování s kropáčem plným vody
Není tady