29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
janicka94 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
flink napsal(a):
Máš pravdu...jenže já tuhle formu blbosti, ze které ještě prýští arogance, bytostně nesnáším a potírám ji, kde mohu...a děkuji za pochopeníNooooo....potíráš ji... já ti nevím.
Znáš: http://www.databazeknih.cz/knihy/temna- … etla-71370
Vééélmi poučné a osobně vyzkoušené.
Před lety mě jeden člověk tak neskutečně rozčiloval, že jsem se s ním musela přestat stýkat, abych se mohla podívat na to, co to ze mě vlastně vytahuje na světlo... Nebylo to nic pěkného a bylo to přesně to, co mě na NĚM rozčilovalo. Byl mi věrným zrcadlem, děkuju mu za to. Bez něj bych ty svoje vlastní démony nezkrotila.
Tož asik tak.Mně tady taky jeden člověk doceal dost rozčiluje, jak se tady tváří jako by byl náš učitel, protože on všechno ví a všechno zná, docela bych se s ním chtěla setkat
![]()
jenže já jsem vlastně úplně blbá, takže nejspíš ani nebudu vědět, jak bych se na to místo měla dostat
kdežto on už by si to určitě vypočítal za jak dlouho se dostane z bodu A do bodu B a jakým prostředkem to bude rychlejší
miluju tyhle chytrolíny co snědly veškerou moudrost světa
Ještě bych Ti mohl opravovat pravopis, ale to už bys asi doopravdy bouchnula a za ten smrad mi to nestojí
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Hm, tím, co jsem řekla - napsala - řekla jsem pouze to, že je fatální omylem obracet se vně, když řešení problemu je uvnitř
Není tady
Problém vyšší hmotnosti je daleko hlubší, než se zdá. Tady opravdu žádné žvýkání nepomůže. Možná jste si sami všimli, jak se psotavy žen mění. Tento článek je staršího data, ale je bohužel čím dál aktuálnější.
Pravidelná strava, teplé domácí jídlo a pohyb. Ne primárně kvůli hmotnosti, ale kvůli zdraví a dobrému pocitu.
Jestli chce u toho někdo žvýkat a podporovat byznys, ať žvýká - cokoliv.
http://ona.idnes.cz/postava-zen-se-prom … 8_dieta_lf
Není tady
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Nooooo....potíráš ji... já ti nevím.
Před lety mě jeden člověk tak neskutečně rozčiloval, že jsem se s ním musela přestat stýkat, abych se mohla podívat na to, co to ze mě vlastně vytahuje na světlo... Nebylo to nic pěkného a bylo to přesně to, co mě na NĚM rozčilovalo. Byl mi věrným zrcadlem, děkuju mu za to. Bez něj bych ty svoje vlastní démony nezkrotila.
Tož asik tak.Mně tady taky jeden člověk doceal dost rozčiluje, jak se tady tváří jako by byl náš učitel, protože on všechno ví a všechno zná, docela bych se s ním chtěla setkat
![]()
jenže já jsem vlastně úplně blbá, takže nejspíš ani nebudu vědět, jak bych se na to místo měla dostat
kdežto on už by si to určitě vypočítal za jak dlouho se dostane z bodu A do bodu B a jakým prostředkem to bude rychlejší
Ještě bych Ti mohl opravovat pravopis, ale to už bys asi doopravdy bouchnula a za ten smrad mi to nestojí
Čistě formálně: v tomto příspěvku jest jedna hrubá chyba, v předchozím dvě. Jsou tím míněna Vaše vyjádření, pane.
Čistě neformálně: bavím se celou debatou......
Není tady
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
Hlavně nezapomeň podotknout že já jsem ten hloupý člověk, ale ty jsi nejmoudřejší na celém světě, to ti fakt jde pane učiteli
Ty vago
TY MI TADY NADÁVÁŠ, ALE JÁ SE MÁM OMLUVIT?? Typickej chlap, opravdu. Říkám to co je realita, pokud jsem takhle zhubla, tak jsem takhle zhubla a ehm ty jednotky jsem nespletla, ale ty zjevně nejsi schopen přiznat vinu že já jsem celou dobu řešila miligramy, takže ale samozřejmě zase jsi musel udělat chytrého, to už jsem tě prokoukla, život s tebou asi není žádné peříčko zjevně.
Máš naprostou pravdu, měl bych si pořídit brýle, ve žvýkačce je 100mg a propočet vypadá takto:
Žvinda 10×100mg = 1.000mg za 90,- čili 90Kč za jeden gram, to je 90Kč za 1000mg
Extra strong L-carnitin má 100g (100.000mg) za cca 330Kč, čili jeden gram za 3,3Kč, to je 3,3Kč za 1000mg
Omlouvám se za své přehlédnutí, vina v tomhle okamžiku padá na mou hlavu
A teď bych očekával Tvůj ekonomický rozbor výhodnosti.
A ještě dodatek, peříčka mého života nejsou nic pro Tebe, ani já se do Tvého života nemontuji a tak zavčas zaraž své aktivity
Konečně jsme doma....a ten extra strong l-carnitin je v jaké podobě? To je prášek nebo pití? Ted už se ptám jen z čisté zvědavosti smím-li
Není tady
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Nooooo....potíráš ji... já ti nevím.
![]()
On totiž když je člověk rozčílený tak jen píše a nevnímá, případně když je rozčílený v hádce tak povídá a je mu jedno co. Ovšem jestli si toto už někdy zažil.
Není tady
Judyna napsal(a):
Problém vyšší hmotnosti je daleko hlubší, než se zdá. Tady opravdu žádné žvýkání nepomůže. Možná jste si sami všimli, jak se psotavy žen mění. Tento článek je staršího data, ale je bohužel čím dál aktuálnější.
Pravidelná strava, teplé domácí jídlo a pohyb. Ne primárně kvůli hmotnosti, ale kvůli zdraví a dobrému pocitu.
Jestli chce u toho někdo žvýkat a podporovat byznys, ať žvýká - cokoliv.
http://ona.idnes.cz/postava-zen-se-prom … 8_dieta_lf
Dost dobrej článek. Pravda
Není tady
carpediem napsal(a):
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
Mně tady taky jeden člověk doceal dost rozčiluje, jak se tady tváří jako by byl náš učitel, protože on všechno ví a všechno zná, docela bych se s ním chtěla setkat![]()
Čistě formálně: v tomto příspěvku jest jedna hrubá chyba, v předchozím dvě. Jsou tím míněna Vaše vyjádření, pane.
![]()
Není tady
janicka94 napsal(a):
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
Hlavně nezapomeň podotknout že já jsem ten hloupý člověk, ale ty jsi nejmoudřejší na celém světě, to ti fakt jde pane učiteli
Ty vago
TY MI TADY NADÁVÁŠ, ALE JÁ SE MÁM OMLUVIT?? Typickej chlap, opravdu. Říkám to co je realita, pokud jsem takhle zhubla, tak jsem takhle zhubla a ehm ty jednotky jsem nespletla, ale ty zjevně nejsi schopen přiznat vinu že já jsem celou dobu řešila miligramy, takže ale samozřejmě zase jsi musel udělat chytrého, to už jsem tě prokoukla, život s tebou asi není žádné peříčko zjevně.
Máš naprostou pravdu, měl bych si pořídit brýle, ve žvýkačce je 100mg a propočet vypadá takto:
Žvinda 10×100mg = 1.000mg za 90,- čili 90Kč za jeden gram, to je 90Kč za 1000mg
Extra strong L-carnitin má 100g (100.000mg) za cca 330Kč, čili jeden gram za 3,3Kč, to je 3,3Kč za 1000mg
Omlouvám se za své přehlédnutí, vina v tomhle okamžiku padá na mou hlavu
A teď bych očekával Tvůj ekonomický rozbor výhodnosti.
A ještě dodatek, peříčka mého života nejsou nic pro Tebe, ani já se do Tvého života nemontuji a tak zavčas zaraž své aktivityKonečně jsme doma....a ten extra strong l-carnitin je v jaké podobě? To je prášek nebo pití? Ted už se ptám jen z čisté zvědavosti smím-li
Je tekutý
Není tady
janicka94 napsal(a):
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
Mně tady taky jeden člověk doceal dost rozčiluje, jak se tady tváří jako by byl náš učitel, protože on všechno ví a všechno zná, docela bych se s ním chtěla setkat
![]()
On totiž když je člověk rozčílený tak jen píše a nevnímá, případně když je rozčílený v hádce tak povídá a je mu jedno co. Ovšem jestli si toto už někdy zažil.
Ano, ale nebudu to svádět na rozčilení. Prostě to byla má nepozornost. Kdybych totiž byl pozornějším, všimnul bych si, že Tebou doporučovaný produkt není dražší třikrát, ale třicetkrát, a poslal bych Tě mezi půlky rovnou.
Upravil(a) flink (22. 6. 2015 14:23)
Není tady
- plakat bys měla!
Není tady
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
flink napsal(a):
Ještě bych Ti mohl opravovat pravopis, ale to už bys asi doopravdy bouchnula a za ten smrad mi to nestojíOn totiž když je člověk rozčílený tak jen píše a nevnímá, případně když je rozčílený v hádce tak povídá a je mu jedno co. Ovšem jestli si toto už někdy zažil.
Ano, ale nebudu to svádět na rozčilení. Prostě to byla má nepozornost. Kdybych totiž byl pozornějším, všimnul bych si, že Tebou doporučovaný produkt není dražší třikrát, ale třicetkrát, a poslal bych Tě mezi půlky rovnou.
Jistěže ano uznávám, našel jsi levnější produkt jsi prostě nejlepší u nás ve fitku ho ale bohužel neprodávají, tam jsou levnější už jen iontový nápoje za 20 kč pak už jen ty naše osvícený žvýky
Není tady
A proč chodíš do fitka? Proč nechodíš na čerstvý vzduch? Jsi z velkého města - nejde to?
Není tady
Judyna napsal(a):
![]()
- plakat bys měla!
Není tady
Judyna napsal(a):
A proč chodíš do fitka? Proč nechodíš na čerstvý vzduch? Jsi z velkého města - nejde to?
Ale jo jistě jde, však já chodím se psem na procházku, hraju badminton a jezdím ráda na kole ale nejde to vždy v každém počasí. Ted je třebas u nás hnusně a zima tak to raději chodím do fitka s přítelem. Fitko je takový fajn, můžeš střídat různý cvičení někdy zadek, břicho, ruce a k tomu používám samozřejmě nějaký doplňky stravy pro lepší spalování a taky už jsem se i snažila omezit špatné jídlo.
Upravil(a) janicka94 (22. 6. 2015 15:15)
Není tady
janicka94 napsal(a):
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
On totiž když je člověk rozčílený tak jen píše a nevnímá, případně když je rozčílený v hádce tak povídá a je mu jedno co. Ovšem jestli si toto už někdy zažil.Ano, ale nebudu to svádět na rozčilení. Prostě to byla má nepozornost. Kdybych totiž byl pozornějším, všimnul bych si, že Tebou doporučovaný produkt není dražší třikrát, ale třicetkrát, a poslal bych Tě mezi půlky rovnou.
Jistěže ano uznávám, našel jsi levnější produkt jsi prostě nejlepší
u nás ve fitku ho ale bohužel neprodávají, tam jsou levnější už jen iontový nápoje za 20 kč pak už jen ty naše osvícený žvýky
U vás ve fitku neprodávají ani rohlíky a stejně si je budeš umět koupit. Děláš tu hloupou propagaci předraženého produktu a snažíš si tím opodstatnit fakt, že jsi sama naletěla. Pokud bys byla natolik inteligentní, jak se skrytě prezentuješ, dávno bys měla peníze na trenéra i na sestavení jídelníčku.
Není tady
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
flink napsal(a):
Ano, ale nebudu to svádět na rozčilení. Prostě to byla má nepozornost. Kdybych totiž byl pozornějším, všimnul bych si, že Tebou doporučovaný produkt není dražší třikrát, ale třicetkrát, a poslal bych Tě mezi půlky rovnou.Jistěže ano uznávám, našel jsi levnější produkt jsi prostě nejlepší
u nás ve fitku ho ale bohužel neprodávají, tam jsou levnější už jen iontový nápoje za 20 kč pak už jen ty naše osvícený žvýky
U vás ve fitku neprodávají ani rohlíky a stejně si je budeš umět koupit. Děláš tu hloupou propagaci předraženého produktu a snažíš si tím opodstatnit fakt, že jsi sama naletěla. Pokud bys byla natolik inteligentní, jak se skrytě prezentuješ, dávno bys měla peníze na trenéra i na sestavení jídelníčku.
To víte že jo Hlavně bílý rohlíky se solí, ty jsou nejlepší navrhnu ať je tam prodávají že bych je chtěla kupovat na doporučení jednoho "pána"
Ale jelikož nejsem tak inteligentní tak vyhazuji penízky za kraviny
Není tady
janicka94 napsal(a):
To víte že jo
Hlavně bílý rohlíky se solí, ty jsou nejlepší navrhnu ať je tam prodávají že bych je chtěla kupovat na doporučení jednoho "pána"
![]()
Přesně, závěr bych lépe nenapsal.
Mimochodem: solený bílý rohlík je pro Tebe tabu? Proč?
Upravil(a) flink (22. 6. 2015 17:24)
Není tady
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
To víte že jo
Hlavně bílý rohlíky se solí, ty jsou nejlepší navrhnu ať je tam prodávají že bych je chtěla kupovat na doporučení jednoho "pána"
![]()
Přesně, závěr bych lépe nenapsal.
Mimochodem: solený bílý rohlík je pro Tebe tabu? Proč?
Protože za mi prostě bílý solený rohlík nechutná. Nejím to nechutná mi. Když už tak jedině kaiserku tmavou a nebo tmavý chleba. Prostě jsem si ted odvykla jíst bílé pečivo, hlavně jsem měla děsně nafouklý břicho.
Není tady
Při čtení diskuzí mám někdy pocit, že se dostávají až za určitou hranici, a úplně zbytečně.
Tato je jedna z nich.
Není tady
S pečivem naprosto souhlasím, myslela jsem, že mi bude bílé pečivo chybět, ale těd už na to vůbec nemám chuť a kdybych snědla dva rohlíky, tak se budu vznášet
Není tady
RencaTupa napsal(a):
Při čtení diskuzí mám někdy pocit, že se dostávají až za určitou hranici, a úplně zbytečně.
Tato je jedna z nich.
Ano já naprosto souhlasím, měl to být úplně normální můj názor na nějakou věc ale díky tady tomu člověku se to zvrhlo akorát na ponižování a nadávání to jest: Nikdo nesmí mít svůj názor
Není tady
Evička35 napsal(a):
S pečivem naprosto souhlasím, myslela jsem, že mi bude bílé pečivo chybět, ale těd už na to vůbec nemám chuť a kdybych snědla dva rohlíky, tak se budu vznášet
Žejo, já jsem ho dřív jedla denně a říkala jsem si jako že co budu jíst, ale naučila jsem se jíst takovej ten chleba psylium má v sobě ještě semínka a moc mi chutná tak ho jím s Gervais a rajčátky moje nejlepší svačina
Není tady
No vidíš to. A já jím, na co příjdu, kynuté pečivo běžně a váhu řešit nemusím. Ale mám ráda pohyb a všude chodím pěšky.
A cvičením na posilovacích strojích ve fitku se taky nehubne, to snad víš.
Není tady
janicka94 napsal(a):
RencaTupa napsal(a):
Tato je jedna z nich.Ano já naprosto souhlasím, měl to být úplně normální můj názor na nějakou věc ale díky tady tomu člověku se to zvrhlo akorát na ponižování a nadávání to jest: Nikdo nesmí mít svůj názor
Ne, obavám se, že jsi to nepojmenovala správně: vlastní blbostí jsi se propracovala k popularizaci předraženého výrobku a nehodláš si to ani přiznat.
Není tady