29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, chtěla jsem se zeptat slyšel jste už někdo něco o tzv. funkčních žvýkačkách? Prostě jsem byla normálně na internetu a najednou mi tam vyskočila nějaká reklama o hubnoucích žvýkačkách jako že s názvem Anti-hlad, Diet. Docela bych to chtěla vyzkoušet
Není tady
Neexistuje žádná zlatá pilulka a tím méně žvýkačka, která by řešila "bezbolestné" hubnutí. Zlaté je jen pravidlo: Jaký je přísun, takový musí být výdej
Není tady
No, kdyby ty žvýkačky, koktejly a pilule fungovaly, tak by autor dostal nějakou světovou cenu a nebylo by tlustých lidí, že?
Ono to tak jednoduše nejde - chce to omezit přísun, zvýšit výdej - úplně bez práce to prostě nejde...
Není tady
Třeba se ta žvýkačka používá místo jídla!
Není tady
Náhodou Bety, ty se směješ, ale v podstatě máš pravdu. Už před časem letělo na netu hubnutí pomocí žvýkačky - jakékoliv. A samozřejmě - žvýkat, když máš chuť na něco dobrého. Takže místo mlsání. A taky to prý pomáhá, když potřebuješ zhubnout v obličeji.
Není tady
Judyna napsal(a):
Náhodou Bety, ty se směješ, ale v podstatě máš pravdu. Už před časem letělo na netu hubnutí pomocí žvýkačky - jakékoliv. A samozřejmě - žvýkat, když máš chuť na něco dobrého. Takže místo mlsání. A taky to prý pomáhá, když potřebuješ zhubnout v obličeji.
A kolik už zaručených diet letělo a s jakým výsledkem? Bodová, annaasová, citrónová, cukrová, tuková, hrníčková, dělená strava, dieta podle celebrity...všechny měly jedno společné: vydělat autorovi peníze a zpopularizovat nějakou uvadající VIP hvězdičku. Přitom je to jednoduché jako facka: když jíš a hýbeš se, vytváříš svaly; když máš svaly, můžeš i jíst i se hýbat
Není tady
flink napsal(a):
Judyna napsal(a):
A kolik už zaručených diet letělo a s jakým výsledkem? Bodová, annaasová, citrónová, cukrová, tuková, hrníčková, dělená strava, dieta podle celebrity...všechny měly jedno společné: vydělat autorovi peníze a zpopularizovat nějakou uvadající VIP hvězdičku. Přitom je to jednoduché jako facka: když jíš a hýbeš se, vytváříš svaly; když máš svaly, můžeš i jíst i se hýbat
Přesně tak. Jenže to víš, hýbat se..... To je pro mnoho lidí nepřekonatelný "problém". Raděj budou utrácet peníze za blbosti.
Není tady
Judyna napsal(a):
flink napsal(a):
Judyna napsal(a):
Přesně tak. Jenže to víš, hýbat se..... To je pro mnoho lidí nepřekonatelný "problém". Raděj budou utrácet peníze za blbosti.
A ještě se budou divit, že to nemá efekt
Není tady
No já jsem právě o tom četla, že to není místo jídla, ale slouží jako doplněk stravy. Že jako si máš dát žvýku, že obsahuje Garcinia Cambogia a to když jsem si našla na internetu tak je to rostlina která se už dlouho používá k navození sytosti. Takže si prý mám dát žvýkačku před jídlem, najíst se a pak po jídle abych měla dlouhodobý pocit sytosti a nejedla kraviny No zkusila jsem objednat. Holky já jsem totiž na pohyb lenivá, já hlavně potřebuju omezit jídlo
Není tady
petruskas napsal(a):
No já jsem právě o tom četla, že to není místo jídla, ale slouží jako doplněk stravy. Že jako si máš dát žvýku, že obsahuje Garcinia Cambogia a to když jsem si našla na internetu tak je to rostlina která se už dlouho používá k navození sytosti. Takže si prý mám dát žvýkačku před jídlem, najíst se a pak po jídle abych měla dlouhodobý pocit sytosti a nejedla kraviny
No zkusila jsem objednat. Holky já jsem totiž na pohyb lenivá, já hlavně potřebuju omezit jídlo
Ahojky, v našem fitcentru tyhle žvýkačky prodávají a nejen že chutnají dobře, ale fakt fungujou. Já si kupuji ten Anti-hlad o kterým tady mluvíš to mi vlastně napomáhá udržet mé chutě na uzdě a pak maj ještě druh Fitness, jestli o něm víš, a ten obsahuje L-carnitin a ted mi pomáhá při spalování tuků. Žádné jiné doplňky nepoužívám, ale samozřejmě jím zdravou stravu. Jsem s nima velmi spokojená, jdi do nich a uvidíš
Upravil(a) janicka94 (15. 6. 2015 15:08)
Není tady
Tohle je házení perel sviním
Není tady
flink napsal(a):
Copak tím myslíš?
Není tady
janicka94 napsal(a):
petruskas napsal(a):
No já jsem právě o tom četla, že to není místo jídla, ale slouží jako doplněk stravy. Že jako si máš dát žvýku, že obsahuje Garcinia Cambogia a to když jsem si našla na internetu tak je to rostlina která se už dlouho používá k navození sytosti. Takže si prý mám dát žvýkačku před jídlem, najíst se a pak po jídle abych měla dlouhodobý pocit sytosti a nejedla kraviny
No zkusila jsem objednat. Holky já jsem totiž na pohyb lenivá, já hlavně potřebuju omezit jídlo
Ahojky, v našem fitcentru tyhle žvýkačky prodávají a nejen že chutnají dobře, ale fakt fungujou. Já si kupuji ten Anti-hlad o kterým tady mluvíš to mi vlastně napomáhá udržet mé chutě na uzdě a pak maj ještě druh Fitness, jestli o něm víš, a ten obsahuje L-carnitin a ted mi pomáhá při spalování tuků. Žádné jiné doplňky nepoužívám, ale samozřejmě jím zdravou stravu. Jsem s nima velmi spokojená, jdi od nich a uvidíš
Správná poznámka - JDI OD NICH
Jinak nemá cenu reagovat na tuto reklamu. O nic jiného ani nejde.
Není tady
janicka94 napsal(a):
flink napsal(a):
Copak tím myslíš?
Použij to šedé v hlavě
Není tady
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
flink napsal(a):
Copak tím myslíš?
Použij to šedé v hlavě
Chichi chacha chocho
Není tady
Judyna napsal(a):
janicka94 napsal(a):
petruskas napsal(a):
Ahojky, v našem fitcentru tyhle žvýkačky prodávají a nejen že chutnají dobře, ale fakt fungujou. Já si kupuji ten Anti-hlad o kterým tady mluvíš to mi vlastně napomáhá udržet mé chutě na uzdě a pak maj ještě druh Fitness, jestli o něm víš, a ten obsahuje L-carnitin a ted mi pomáhá při spalování tuků. Žádné jiné doplňky nepoužívám, ale samozřejmě jím zdravou stravu. Jsem s nima velmi spokojená, jdi od nich a uvidíš
Správná poznámka - JDI OD NICH
Jinak nemá cenu reagovat na tuto reklamu. O nic jiného ani nejde.
Aha, tak to mě docela mrzí. Žádnou reklamu tady nikdo neděláme, nevím co je špatného na tom, že tuto dívku nebo ženu podporuji. Já prostě tyhle žvýkačky žvýkám a ona tady začala nějaké téma tak proč by nemohla reagovat. JDI DO NICH, neboj se toho Jestli se bojíš že si vytáhneš plomby
Není tady
Jdi do nich - možná si nevytáhneš plomby, ale peníze ti to vytáhne určitě... Mmch - myslím, že kdybys ty peníze poslala na můj účet, vyšlo by to nastejno...:-D
Já zkrátka miluju, že se někdo přihlásí na bbn, jen pro naše dobro, aby nás informoval, že :"výrobek xxx je super a běžte do něj..."
Jen nechápu, že tomu někdo ještě věří, stejně tak jako tabletám na zvětšení poprsí, prodloužení penisu atd.
Škoda, že neexistuje účinný lék na zvýšení IQ...
Upravil(a) annie (15. 6. 2015 19:57)
Není tady
annie napsal(a):
Jdi do nich - možná si nevytáhneš plomby, ale peníze ti to vytáhne určitě... Mmch - myslím, že kdybys ty peníze poslala na můj účet, vyšlo by to nastejno...:-D
Já zkrátka miluju, že se někdo přihlásí na bbn, jen pro naše dobro, aby nás informoval, že :"výrobek xxx je super a běžte do něj..."
Jen nechápu, že tomu někdo ještě věří, stejně tak jako tabletám na zvětšení poprsí, prodloužení penisu atd.
Škoda, že neexistuje účinný lék na zvýšení IQ...
No vidíš a přitom je zajímavé že tyhle produkty jsou a budou nejprodávanější, protože jako co. Můžeme si snad dneska někdo dovolit trenéra za 300 na hod? Já teda ne. Můžeme si dovolit sestavit jídelníček za 1000 Kč od nějakýho odborníka? Já teda taky ne. No a co potom, pak ti nezbyde nic jiného než sáhnout po jakýchkoliv přípravcích, po kterých se cítíš líp (ať už to máš jen v hlavě nebo to tak opravdu je).
A lidi kolikrát s vysokým IQ zase nejsou schopni žít normální život, to teda fakt dík nechci.
Tak žvýkám žvýkačky co mi pomůžou zahnat moje chutě na sladké a tak celkově a jsem spokojená, tak proč bych to nemohla užívat. Mému zdraví to neuškodí. Obsahují i Xylitol což je jak jsem četla proti zubnímu kameni a tak. Nic špatnýho
Není tady
Judyna napsal(a):
flink napsal(a):
Judyna napsal(a):
Bohužel to je právě i můj problém. Já jsem extrém vrcholné lenivosti a potřebuji shodit stylem NEŽRAT. Říkejte si co chcete, pojďte do mě ale tak to prostě mám. Já nebudu utrácet za fitko když pak přijdu domů hladová a nažeru se já nevím nějakým salámem s chlebem. Bohužel, já hlavně potřebuju ukojit svoje chutě pro začátek. Neříkám že se nehýbu vůbec, když je počasí hraju badminton nebo jezdím na kole, jdu an procházku se psem, ale to jest vše.
Není tady
janicka94 napsal(a):
annie napsal(a):
Škoda, že neexistuje účinný lék na zvýšení IQ...No vidíš a přitom je zajímavé že tyhle produkty jsou a budou nejprodávanější, protože jako co. Můžeme si snad dneska někdo dovolit trenéra za 300 na hod? Já teda ne. Můžeme si dovolit sestavit jídelníček za 1000 Kč od nějakýho odborníka? Já teda taky ne. No a co potom, pak ti nezbyde nic jiného než sáhnout po jakýchkoliv přípravcích, po kterých se cítíš líp (ať už to máš jen v hlavě nebo to tak opravdu je).
A lidi kolikrát s vysokým IQ zase nejsou schopni žít normální život, to teda fakt dík nechci.
Tak žvýkám žvýkačky co mi pomůžou zahnat moje chutě na sladké a tak celkově a jsem spokojená, tak proč bych to nemohla užívat. Mému zdraví to neuškodí. Obsahují i Xylitol což je jak jsem četla proti zubnímu kameni a tak. Nic špatnýho
Jenže nějakou gumou v ústech neřešíš podstatu věci, jen zmírňuješ její dopad
Není tady
petruskas napsal(a):
Judyna napsal(a):
flink napsal(a):
A kolik už zaručených diet letělo a s jakým výsledkem? Bodová, annaasová, citrónová, cukrová, tuková, hrníčková, dělená strava, dieta podle celebrity...všechny měly jedno společné: vydělat autorovi peníze a zpopularizovat nějakou uvadající VIP hvězdičku. Přitom je to jednoduché jako facka: když jíš a hýbeš se, vytváříš svaly; když máš svaly, můžeš i jíst i se hýbatPřesně tak. Jenže to víš, hýbat se..... To je pro mnoho lidí nepřekonatelný "problém". Raděj budou utrácet peníze za blbosti.
Bohužel to je právě i můj problém. Já jsem extrém vrcholné lenivosti a potřebuji shodit stylem NEŽRAT. Říkejte si co chcete, pojďte do mě
ale tak to prostě mám. Já nebudu utrácet za fitko když pak přijdu domů hladová a nažeru se já nevím nějakým salámem s chlebem. Bohužel, já hlavně potřebuju ukojit svoje chutě pro začátek. Neříkám že se nehýbu vůbec, když je počasí hraju badminton nebo jezdím na kole, jdu an procházku se psem, ale to jest vše.
Ano, ještě můžeš pobrekávat, jak je život bezohledný a zrovna Tobě se mstí a Ty bys přitom chtěla mít tak strašně moc super postavu...vždyť chtít po Tobě, abys chodila do posilovny, zpravidelnila a upravila své jídlo, je přece projev nespravedlnosti a Ty máš svá práva...
Prd, velebnosti: jak se k sobě budeš chovat, tak se Ti tělo odvěčí
Není tady
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
annie napsal(a):
Škoda, že neexistuje účinný lék na zvýšení IQ...No vidíš a přitom je zajímavé že tyhle produkty jsou a budou nejprodávanější, protože jako co. Můžeme si snad dneska někdo dovolit trenéra za 300 na hod? Já teda ne. Můžeme si dovolit sestavit jídelníček za 1000 Kč od nějakýho odborníka? Já teda taky ne. No a co potom, pak ti nezbyde nic jiného než sáhnout po jakýchkoliv přípravcích, po kterých se cítíš líp (ať už to máš jen v hlavě nebo to tak opravdu je).
Tak žvýkám žvýkačky co mi pomůžou zahnat moje chutě na sladké a tak celkově a jsem spokojená, tak proč bych to nemohla užívat. Mému zdraví to neuškodí. Obsahují i Xylitol což je jak jsem četla proti zubnímu kameni a tak. Nic špatnýhoJenže nějakou gumou v ústech neřešíš podstatu věci, jen zmírňuješ její dopad
Neřeším? Tak proč jsem teda shodila za 14 dní 1,5 kg tím že žvýkám žvýkačky??? Vždyt jsi to nezkusil
Není tady
flink napsal(a):
petruskas napsal(a):
Judyna napsal(a):
Přesně tak. Jenže to víš, hýbat se..... To je pro mnoho lidí nepřekonatelný "problém". Raděj budou utrácet peníze za blbosti.Bohužel to je právě i můj problém. Já jsem extrém vrcholné lenivosti a potřebuji shodit stylem NEŽRAT. Říkejte si co chcete, pojďte do mě
ale tak to prostě mám. Já nebudu utrácet za fitko když pak přijdu domů hladová a nažeru se já nevím nějakým salámem s chlebem. Bohužel, já hlavně potřebuju ukojit svoje chutě pro začátek. Neříkám že se nehýbu vůbec, když je počasí hraju badminton nebo jezdím na kole, jdu an procházku se psem, ale to jest vše.
Ano, ještě můžeš pobrekávat, jak je život bezohledný a zrovna Tobě se mstí a Ty bys přitom chtěla mít tak strašně moc super postavu...vždyť chtít po Tobě, abys chodila do posilovny, zpravidelnila a upravila své jídlo, je přece projev nespravedlnosti a Ty máš svá práva...
Dobrý den, nemohl jsem si nevšimnout téhle diskuze mám opačnou zkušenost, při vhodné kombinaci jídelníčku a doplňků jako jsou ty žvýkačky se dá zhubnout o dost rychleji, než cvičením a nežraním
Není tady
flink napsal(a):
petruskas napsal(a):
Judyna napsal(a):
Přesně tak. Jenže to víš, hýbat se..... To je pro mnoho lidí nepřekonatelný "problém". Raděj budou utrácet peníze za blbosti.Bohužel to je právě i můj problém. Já jsem extrém vrcholné lenivosti a potřebuji shodit stylem NEŽRAT. Říkejte si co chcete, pojďte do mě
K tobě byl asi život bezohledný když ty jsi bezohledný k jiným osobám. Se neumíš bavit normálně???
Není tady
janicka94 napsal(a):
flink napsal(a):
janicka94 napsal(a):
No vidíš a přitom je zajímavé že tyhle produkty jsou a budou nejprodávanější, protože jako co. Můžeme si snad dneska někdo dovolit trenéra za 300 na hod? Já teda ne. Můžeme si dovolit sestavit jídelníček za 1000 Kč od nějakýho odborníka? Já teda taky ne. No a co potom, pak ti nezbyde nic jiného než sáhnout po jakýchkoliv přípravcích, po kterých se cítíš líp (ať už to máš jen v hlavě nebo to tak opravdu je).
Tak žvýkám žvýkačky co mi pomůžou zahnat moje chutě na sladké a tak celkově a jsem spokojená, tak proč bych to nemohla užívat. Mému zdraví to neuškodí. Obsahují i Xylitol což je jak jsem četla proti zubnímu kameni a tak. Nic špatnýhoJenže nějakou gumou v ústech neřešíš podstatu věci, jen zmírňuješ její dopad
Neřeším? Tak proč jsem teda shodila za 14 dní 1,5 kg tím že žvýkám žvýkačky??? Vždyt jsi to nezkusil
Nezapomeňte na základní spalování, už nevím jak přesně se nazývá, ale počítá se do něj i činnost mozku, která jen tak náhodou, tvoří podstatnou část spalování, jinak řečeno -> nažhav mozek coffeinem(kterej ty žvejky taky obsahujou) a můžeš hubnout i v klidu ne?
Není tady