27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jak dlouho se to da praktikovat bez zplozeni polypotomka? Ev.kdo potom o nej pecuje?
Nevera je, kdyz do vztahu dvou lidi jeden z nich vpusti tretiho. Touhou po nem, myslenkama, fyzicky...
Není tady
Keď má chlap rozum, tak iaden polypotomok nemusí by... (trebárs u nejakí exisutjú a ďalí nie sú potrební/iaduci). V ére antikoncepcie a kondómov je toto najmení problém.
Není tady
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
Človeče, mne ti viac vadí "vynáanie" zdiežaných tajostiev a osobných dôverností ako telesná nevera... Neviem, či som divná, ale skrátka to mám takto.
Tak s tím jsem se jetě nesetkala ..nejsem svěřovací typ a ani nějaká super tajná tajemství nemám , případně si je nechám pro sebe
Mne by napr. aj vadilo (nejde ale o môj prípad, skôr o niekoho z bliieho okolia), keby sa chlap na mňa milenke saoval a rozprával jej o mojich chybách, o svojich nespokojnostiach. To by mi vadilo, aj keby spolu nespali. Vnímam to ako nelojálnos, ktorá je pre mňa smrtiaca pre vzah. (Ak má sanosti, asi je múdrejie prebera ich s dotyčnou, nie?). Alebo by jej rozprával o naich sex. praktikách (aj to som počula a dvíhalo ma len pri tom počúvaní)...
Není tady
Pre Sel:
Takze polyludia bud zostanu bezdetni (tam smerovala moja otazka o casovom omedzeni, a uvadzat, ze vsak sa neprihodi, mi pride naivne... Nio a ten druhy sposob zbavenia sa decka ani nespominam...)
Alebo svojich predpolypotomkov vlacia po tych novych polyvztahoch??
Není tady
Selima napsal(a):
Mne by napr. aj vadilo (nejde ale o môj prípad, skôr o niekoho z bliieho okolia), keby sa chlap na mňa milenke saoval a rozprával jej o mojich chybách, o svojich nespokojnostiach.
To by mi vadilo, aj keby spolu nespali. Vnímam to ako nelojálnos, ktorá je pre mňa smrtiaca pre vzah. (Ak má sanosti, asi je múdrejie prebera ich s dotyčnou, nie?). Alebo by jej rozprával o naich sex. praktikách (aj to som počula a dvíhalo ma len pri tom počúvaní)...
Často se vůbec nedozví, e tvůj partner někomu o tobě takhle vypráví. S tím je třeba nejspí počítat, e to tak bohuel v ivotě je. Co ty ví, co, komu a o čem vypráví.
Není tady
Dorka napsal(a):
Pre Sel:
Takze polyludia bud zostanu bezdetni (tam smerovala moja otazka o casovom omedzeni, a uvadzat, ze vsak sa neprihodi, mi pride naivne... Nio a ten druhy sposob zbavenia sa decka ani nespominam...)
Alebo svojich predpolypotomkov vlacia po tych novych polyvztahoch??
Svojich potomkov vláčia so sebou vade, kde sú astní - čie mono aj po polyvztahoch. Zdá sa mi to stále lepie (ak si ich teda neberú so sebou aj do partnerskej postele), ak dusia deti vo svojom klasickom monogmanom vzahu, v ktorom sú neastní, ale "kvôli deom" z neho neodídu a vytvoria detičkám nádherný program, ako si nájs a ako zotrváva v neastnom vzahu - hlavne, e je monogamný... Kto má mozog v hlave, vynechá diea/deti z polyamorov a nemiea partnerský vzah s rodičovským.
Není tady
No a kto ma mozog v gatiach, tak moze kludne hlasat, ze pri obojstrannej partnerskej promiskuite ziadne polydieta nevznikne...
Upravil(a) Dorka (8. 7. 2015 15:19)
Není tady
Dorka napsal(a):
Jak dlouho se to da praktikovat bez zplozeni polypotomka? Ev.kdo potom o nej pecuje?
Nevera je, kdyz do vztahu dvou lidi jeden z nich vpusti tretiho. Touhou po nem, myslenkama, fyzicky...
ona u docela dlouho existuje antikoncepce
Není tady
K tématu. Zřejmě je to ve vzduchu......
Není tady
Naozaj zaujímavé... a fajn na zamyslenie. Ja viem (odskúané), e by som nedala variantu, kde páníek chce ma viac ien, ale "nedovolí" to isté partnerke. Bez ohžadu na to, či by som túila ma viac chlapov alebo nie - toto mi nepripadá ako rovnocenný vzah, a teda preč s ním!
Upravil(a) Selima (31. 7. 2015 10:12)
Není tady
Ano, Sel, rovnocenne to urco nie je, z hladiska ma dat-dal.
Ale co ked to je ČESTNÉ z hladiska 'ber alebo nechaj tak?
Není tady
No, to mozna ano, napsane skvele...
Ale CO? je skvele napsane?
Ze lidi chtej smilnit ve velkem a nasli si pro to uzasnej nazev a, hmm, novodobe vysvetleni?
No vsak jo.
Pro umela vlakna na vyrobu kdeceho se taky naslo vysvetleni - JE TO LEPSI, NEZ BEJVAVALO...
Lip se to zehli, lip to schne, jedbodussi vyroba..., o-ou...
I am robot-robot-robot...
Není tady
Dorka, to "smilnenie" je tvoje... Niektorým mono stačí by zamilovaný/á a ani nemusia smilni... Amor znamená láska, s.e.x sa povie inak, aj po grécky, aj po latinsky, aj v kadej reči...
Není tady
Dorka napsal(a):
Ano, Sel, rovnocenne to urco nie je, z hladiska ma dat-dal.
Ale co ked to je ČESTNÉ z hladiska 'ber alebo nechaj tak?
Čestné to je a ja by som na toto čestne povedala SO MNOU ANI OMYLOM.
Není tady
Byt zamilovany cisto ako amore, ci ako sa to, stale vidim len ako jedna ona,jeden on. Dalsi polyamidi sa mi tam akosi nev.ojdu...
Není tady
A to ja bez mučenia priznám, e som zamladi bola zamilovaná do dvoch naraz... Naastie, ne sa to stihlo vežmi skomplikova, vec sa vyrieila sama, k veobecnej (skoro) spokojnosti.
Není tady