29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaký tarif do mobilu doporučíte? Pořídila jsem si dotykový mobil a chtěla bych na něm začít využívat internet když už mám tu možnost, ale nechci platit čtyři stovky apod. za tarif s internetem v mobilu zase tolik ho používat nebudu aby mi to za to stálo...
Není tady
Karta mobil.cz ma internet zdarma. Dobijeci. Volani i sms za prumerne levne ceny. Podivej se na stranky...
Ja ho mam uz od zacatku,co prisel na trh. Spokojenost...
Upravil(a) Dorka (8. 6. 2015 7:28)
Není tady
A ten internet je zdarma za nějakým podmínek nebo prostě stačí že mám tu kartu a internet mám pořád, nebo za pravidelné dobíjení nebo tak něco?
Není tady
je to tak že když si každý měsíc dobiješ tak máš vždy znovu 200MB internetu, když nedobiješ nebo přesáhneš těch 200MB tak máš pořád internet jenom se zpomalí jeho rychlost.mně osobně těch 200MB vždy na měsíc bohatě vystačí.chodím hlavně na mail, počasí apod.
Není tady
To zní dobře, já tomu teda nerozumím, ale asi mi nezbyde než vám věřit, že mi to takhle bude stačit…
Není tady
Presne tak. Na beznou koresp., hledani info na netu a pod.to staci...
Není tady
taky bych řekla že těch 200MB bohatě stačí,podlě mě se dneska ten obrovskej objem dat přeceňuje,vždyť je všude free wifi a na ty chvíle kdy ne je 200MB uplně akorát
Není tady
Už funguju s tím kreditem a je to fajn.
Není tady
A mají i normální paušál? Nebo mohl byste mi někdo doporučit operátora co má paušál u kterého se nemusím vázat, alespoň ne na 2 roky apod.?
Není tady
S vázáním taky nemám dobrou zkušenost taky mám teď normálně kredit
Není tady
8marketa8 napsal(a):
A mají i normální paušál? Nebo mohl byste mi někdo doporučit operátora co má paušál u kterého se nemusím vázat, alespoň ne na 2 roky apod.?
Já k jednoému takovému přejdu teď někdy. Nechci dělat reklamu, tak Ti píšu soukromovu zprávu.
Taky se nechci nikde vázat.
Není tady
záleží kolik provoláte. Já mám neomezený tarif a giga a půl data a je to úplně v pohodě. Vím, že by to mohlo být ještě o kus levnější... ale i tak se mi to vyplatí.
Není tady
já mám bez limitu za nějakých 600 Kč a je to ideální. Pokud více voláte tak je to ideální volba.
Není tady