Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 3. 6. 2015 9:06

Zupanice
♥------
Registrovaný: 3. 6. 2015
Příspěvky: 1

Jak vybrat sluneční brýle?

Ahoj, mohu se zeptat podle čeho vybrat kvalitní sluneční brýle, případně jaké modely se vám osvědčily? Nechci zbytečně šetřit, ale jde mi o to, aby vydržely alespoň přes léto a aby mi nezničily oči. Díky za rady.

Není tady

 

#2 16. 6. 2015 14:04

bapca
♥------
Registrovaný: 16. 6. 2015
Příspěvky: 3

Re: Jak vybrat sluneční brýle?

Ahojky, jestli nemᚠhluboko do kapsy, tak si vybírej renomované značky. S těma chybu neuděláš. Třeba Ray Ban, Polaroid, Oakley, Dolce Gabbana a podobně.

Není tady

 

#3 18. 6. 2015 16:16

sarajurka
♥------
Registrovaný: 9. 6. 2015
Příspěvky: 21

Re: Jak vybrat sluneční brýle?

Ahoj smile určitě souhlasím s bapca, tohle jsou moc dobré značky, mám sama Ray Ban a jsem naprosto spokojená. Další variantou jsou také optiky, které už teď mají velice pěkné modely. Mám problém s tím, že když nemám brýle s potřebným UV faktorem chytám zánět spojivek. Důležité je se zaměřit na tento faktor smile

Není tady

 

#4 26. 6. 2015 10:31

Masumi
♥------
Registrovaný: 26. 6. 2015
Příspěvky: 1

Re: Jak vybrat sluneční brýle?

Ano, také mohu doporučit Ray Ban. Docela dobrou nabídku má třeba Mister Optic a obecně sluneční brýle doporučuji nakupovat rozhodně ve značkové optice, než třeba v obchodě s oblečením.

Není tady

 

#5 1. 7. 2015 0:16

karolina.velika
♥------
Registrovaný: 1. 7. 2015
Příspěvky: 1

Re: Jak vybrat sluneční brýle?

Na tohle téma jsem už přečetla článků a diskusí....Někdo si radši koupí levný a klidně několikrát do roka, než si připlatit za kvalitu a neničit si oči. Když si pak ale spočítá, kolik do toho celkem vrazil peněz, tak za mě radši koupit jedny pořádný a kvalitní. My máme s manželem oba Polaroidy třetím rokem a nemůžeme si je vynachválit. Samozřejmě je i otázka, jak kdo se o své věci stará :-) A určitě jsem taky pro nákup v optice, ne někde v drogeriích, obchodě s oblečením nebo dokonce u stánku. Oči máme jen jedny!

Není tady

 

#6 1. 7. 2015 14:43

Jaku
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 10. 2011
Příspěvky: 2761

Re: Jak vybrat sluneční brýle?

Já strašně často slun.brýle prostě ztrácím,někde zapomenu,protože neexistuje furt ještě něco spolehlivého-spolehlivá funkční šnůrkana brýle,kterou bych věčně nemusela utahovat,protože v ní ty brýle prostě nedrží,za chvíli se roztáhne.

Takže já bych potřebovala spíš radu,kde se prodává fakt něc funkčníího na udržení brýlí na krku,když si je třeba v obchodě potřebuju sundat z očí.pak až začnu nakkupovat ty nehorázně předražené cosi v optice.

Vzhldem k výše uvedeným důvodům si nejradši kupuju prudce "značkové" brýle třeba v bulharsku či turecku a protože ty poslední jsem letos ztratila někde u nás cestou v lese,tak jsem si další koupila s klidem u tamana cool
A musím napsat,že i v 50 nemusím nosit brýle na nic,zvlášt na blízko vidím velmi dobře,na dálku sice hůř,ale to bvlo už na zš. A celkově nemám nic se zrakem,třeba něco se sítnicí atp.

Jojo,obchodníci jsou hoodně vykutálení lidé a většina jim zobá ty jejich nesmysly z ruky jak ochočení holubi.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů