25.ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 25.ledna : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.ledna : Dieta po vánocích? Leden, na váhu zásadně (ne)vlezem! 4.ledna : Účinný a ekologický domácí prostředek na mytí nádobí vyrobíte za zlomek ceny |
|
|
Dobrý den, neznáte někdo nějakou restauraci nedaleko Prahy, kde by v její blízkosti byla nějaká zábava pro děti ? např. lanová dráha nebo velké dětské hřiště apod... Chtěli bychom s dětmi strávit netradiční dopoledne ( abychom si udělali výlet a nebyli pořád doma ) a někde se potom dobře najíst .
Děkuji za radu
Hezký den
Není tady
My s děckama jezdíme na bobovou dráhu, je to tedy něco jiného než jste požadovala, ale myslím, že si to taky užijí.. Je tam i ta lanová dráha myslím, ale tu jsme nevyzkoušeli ..Mimo to je tam i restaurace , kde vaří celkem dobře. . Zkuste se podívat, třeba Vás to zaujme, myslím že nikde jinde v Praze asi ani nic podobného není
Hezký den
http://www.bobovadraha.cz/areal/bobova-draha/
Není tady
Jak máte velké děti ? Co je baví ?
Není tady
jj ta bobovka je super, taky tam chodíme, a ta restaurace restaurace-bobovka.cz je fajn, určitě by se vám tam líbilo, kráásný výhled, pro děti kupa zábavy, mívají i akce pro děti třeba na Velikonoce, poslední zvonění apod.
Sami tam jezdíme několikrát do roka.
Není tady
A vaří v té restauraci dobře ? Co jste si tam dali ? Chutnalo vám ? Já se tam chystám vzít děcka s manželkou tak ať vím jestli to má vůbec cenu ...
Není tady
vaří se tam dost dobře, rozhodně se tam vrátím znova, je tam úžasná atmosféra. Já jsem měla caesar salár s grilovaným kuřetem, manžel nějaký grilovaný talíř kde měl spoustu masa různých druhů a děti pizzu a ta byla teda výborná. Jídlo bylo nádherně upravené, že tto bylo škoda jíst. Chutnalo nám všem. Rozhodně to cenu má, zklamaní rozhodně nebudete
Není tady