6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
nebo raději snesou malou le?
Jsme pohádaní s přítelem. Dlouho jsme se neviděli protoe se vrátil domů z psychicky náročné léčby. Byli jsme po celou dobu jeho pobytu tam v častém telefonickém kontaktu. Moc jsem se těila na jeho návrat, e budeme spolu. Kdy přijel, hned se mi ozval, láskyplně mě objal, byli jsme spolu asi tři hodiny na malém výletě na nákupu, ve ok, domlouvali jsme se, co spolu podnikneme dalí dny, co zítra atd. Pak se mi zdálo, e malinko ochladl, zeptala jsem se ho jestli dnes bude doma spát nebo u mě a řekl, e doma. Straně mě to zklamalo. Řekla jsem, e to je divný, kdy jsme se tak dlouho neviděli, e nechce být se mnou ale sám. A zeptala se, jestli to tedy u spolu nejsme. On mi na to řekl něco v tom smyslu, e u to u něj se mnou není tak úplně jako dřív. Řekla jsem mu, e je nevyrovnaný a e neví co chce, řekl, e to je pravda, e fak neví co chce. Hodně jsem se natvala. Kdy jsem vystupovala z jeho auta, řekl mi, e se mi tedy zítra ozve, řekla jsem proč by to dělal, jakou by to mělo cenu? On se tvářil najednou docela zničeně, co mě trochu překvapilo po tom, co mi předtím řekl a říkal snad jsem toho zase tolik neřekl. Natvaná jsem odela domů a jsem neastná. Asi jsem to neměla tolik hrotit, protoe ho mám ráda, teď po třech dnech se mi to trochu zase rozleelo v hlavě, nejdřív jsem si říkala, e u ho nechci vidět, teď je mi moc smutno a přemýlím, proč mi to říkal, kdy se mnou chtěl být dál, to se přece nedělá, kdyby mi řekl, jsem unavený, chci být tentokrát sám, pochopila bych to, ale takto??:(:(:(
Upravil(a) Filoménka (7. 5. 2015 17:22)
Není tady
To ty jsi nevyrovnaná a neví, co chce, jetě mi připadá bezohledná, sobecká a nedospělá...
Pletu se hodně?
A proč to dává na dvě vlákna?
Není tady
Filoménka napsal(a):
nebo raději snesou malou le?
Jsme pohádaní s přítelem. Dlouho jsme se neviděli protoe se vrátil domů z psychicky náročné léčby. Byli jsme po celou dobu jeho pobytu tam v častém telefonickém kontaktu. Moc jsem se těila na jeho návrat, e budeme spolu. Kdy přijel, hned se mi ozval, láskyplně mě objal, byli jsme spolu asi tři hodiny na malém výletě na nákupu, ve ok, domlouvali jsme se, co spolu podnikneme dalí dny, co zítra atd. Pak se mi zdálo, e malinko ochladl, zeptala jsem se ho jestli dnes bude doma spát nebo u mě a řekl, e doma. Straně mě to zklamalo. Řekla jsem, e to je divný, kdy jsme se tak dlouho neviděli, e nechce být se mnou ale sám. A zeptala se, jestli to tedy u spolu nejsme. On mi na to řekl něco v tom smyslu, e u to u něj se mnou není tak úplně jako dřív. Řekla jsem mu, e je nevyrovnaný a e neví co chce, řekl, e to je pravda, e fak neví co chce. Hodně jsem se natvala. Kdy jsem vystupovala z jeho auta, řekl mi, e se mi tedy zítra ozve, řekla jsem proč by to dělal, jakou by to mělo cenu? On se tvářil najednou docela zničeně, co mě trochu překvapilo po tom, co mi předtím řekl a říkal snad jsem toho zase tolik neřekl. Natvaná jsem odela domů a jsem neastná. Asi jsem to neměla tolik hrotit, protoe ho mám ráda, teď po třech dnech se mi to trochu zase rozleelo v hlavě, nejdřív jsem si říkala, e u ho nechci vidět, teď je mi moc smutno a přemýlím, proč mi to říkal, kdy se mnou chtěl být dál, to se přece nedělá, kdyby mi řekl, jsem unavený, chci být tentokrát sám, pochopila bych to, ale takto??
Mohu se zeptat, kolik je ti let?
Není tady
Dorka napsal(a):
To ty jsi nevyrovnaná a neví, co chce, jetě mi připadá bezohledná, sobecká a nedospělá...
Pletu se hodně?
A proč to dává na dvě vlákna?
No díky
Není tady
No nemá zač, má to tady dvojmo,kdyby něco...
Není tady
Stránky: 1