6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím, jaké máte oblíbené grilovací koření? Pouíváte marinády nebo nakládáte do oleje s kořením? :-)
Upravil(a) jana-ul. (6. 5. 2015 23:28)
Není tady
Ahoj já si letos ke grilovanému masu oblíbila jednu novinku. Jsou to Bohaté ávy na maso (na světlé nebo na tmavé maso) od Knorru. Jsou naprosto skvělé. Maso se ani nemusí nějak zvlátně připravovat ani míchat extra koření, kdy si ho pak na talíři zalije touhle ávičkou, tak je to výborné. Já mám pak i ráda, kdy si do ní mohu namáčet chleba
Není tady
Mám ráda italský nebo provensálský bylinky hlavně teda na zeleninu, jinak co jsme koupili nový gril, tak maso vůbec nedáváme do ádný marinády ale po ugrilovaní ho necháme odpočinout a pak teprve solíme to velkou mořskou solí, pepř a kapka olivovýho oleje a to je gastrozáitek!!! Jinak sem tam si maso naloím do vlastní marinády, někdy z bílýho jogurtu, někdy jen oliváč a ten je pak výbornej, kdy si do toho nasekáte libeček..
Není tady