1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Zdravím vespolek.
V posledních měsících mám problém s komunikací. Moná to souvisí s tím, e jsem těhotná, ale spí mi přijde, e to jen v těhotenství zesílilo, take si to víc uvědomuji a chci to řeit. Nejsem úplně přátelskej typ, co miluje seznamování, nerada chodím na návtěvy a kamarádek a kamarádů mám pár, ovem mezi nimi platím spí za baviče ne tlumiče (zajímavé). Teď mám ale potí v tom, e se vyhýbám komunikaci se vemi ostatními krom partnera. Hlavně teda s těmi, co vidím často - rodiče, sourozenci, kolegové. Skoro se jim nedokáu podívat do očí, je mi to nepříjemné, jsem na ně protivná, vechny otázky z jejich strany mi přijdou na hlavu a osobně vůbec nemám potřebu se o ně jakkoliv zajímat. Je mi za to stydno, ale nedokáu se přetvařovat. Raději se komunikaci vyhýbám a kdy to musí být, vysloveně trpím. Nevím, co s tím...
Není tady
Nič, čo by... radej sa vyhýba, ako im to dáva najavo. Môu to fakt by hormóny, alebo potreba sústredi sa na seba a na diea, alebo čokožvek iné. V práci tomu asi neujde, ale obmedzila by som kontakty na minimum a počkala si, kedy to prejde. (Mono keby si mala medzi kamokami tehotnú alebo mladú mamičku, to by bolo iné stretávanie...)
Není tady
Ahoj,
Tvůj dotaz mě velice zaujal. V poslední době jsem řeila něco podobného. Větina mých známých a přátel vyhledává mou společnost z důvodu mé veselé a přátelské povahy. Já se ale někdy přistihnu jak se do veselí nutím. Dlouho jsem tomu nemohla přijít na kloub a tak jsem si nechala poradit. Někdy je náhled třetí strany k nezaplacení. Take pokud tvé problémy stále trvají vydej se do Aliviocentra (http://aliviocentrum.cz/index.php?m=6&a … choterapie), kde pomohli mě. Hodně těstí.
Není tady
Hormony no, taky s tím bojuji. Nejvíc mi zabírá, kdy doplním vitamín Magnesium, je to proti únavě a dělám si čaj ze zázvoru-afrodiziakum, taky mně uklidňují keu oříky. http://www.novinky.cz/zena/zdravi/24913 … ovine.html Kdy si přečte něco o těchto surovinách zjistí, jak ti můou skvěle pomoci. Pak je řeení problémů mnohem lehčí a dávám ti za pravdu, e to,co ti vadí se víc zesiluje při hormonálních změnách, take bych problémy řeila, ale a potom, kdy se dostanu do rovnováhy.
Není tady