6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hledám na netu s jakou cestovkou mám jet na dovolenou, s kým jezdíte vy? Jedu letos poprvé k moři
Není tady
Záleí, kam chce jet, ale pokud do Chorvatska, Itálie, apod.,a máte auto, tak to riskni i po vlastní ose. Cestovce zbytečně zaplatí fůru peněz navíc.
Ale je to zase pohodlnějí, o nic se nestará, to je pravda :-)
Není tady
Natálko,
já jezdím s cestovkou Tulipánka a je to super Zařídí si to přesně tak, jak chce a kdy ti to nevyjde, můe nadávat jen sama sobě. Za to kdy ano, tak ten pocit, jak jsi to skvěle zvládla, je k nezaplacení
Já teď měla na starosti 4 lidi v Egyptě (svoji rodinu a kamarádku) a dalo se to. Před tím jsme byli v Egyptě 2x s Eximem a samozřejmě, e to bylo pohodlnějí: na letitě přijel bus (ádný předraený taxík), ve nám domluvila delegátka....
Není tady
Záleí, kam chce jet. Byla jsem v zahraničí jak s cestovkou, tak bez ní. V Egyptě jsem byla s Eximem a Blue Stylem, ale třeba v Itálii vdy bez cestovky.
Sicílii jsme udělali bez cestovky a auta. Sami jsme si zařídili hotel a letenky a bylo tu úasné.
Upravil(a) lea64 (22. 4. 2015 22:31)
Není tady
Na dovolenou jezdím s kamarádkou, s vnukem, s přítelem, nebo i sama.
Není nad výstiný název vlákna.
No a jestli jsi měla na mysli, s jakou cestovkou jezdím, tak s Čedokem (Londýn, výcarsko, Paří, Holandsko...) a s EximTour (Egypt, Izrael, Jordánsko). Maximální spokojenost. Můj přístup je takový, e si na dovolené chci odpočinout a nemíním něco před dovolenou zařizovat, vyřizovat, ani na dovolené se o nic starat, ale pouze vypnout a odpočívat a poznávat nové krajiny.
Upravil(a) Eva. (23. 4. 2015 7:36)
Není tady
Zaloím diskusi a pak jsem na ní úplně zapomněla:( To snad není moné.... Mysleli jsme Egypt nebo Tunisko. Chci si jen lehnout na plá a relaxovat. Má někdo zkuenost s tímhle hotelem? http://www.findholiday.cz/hotel/dovolen … 31.05.2015 Je tam teď lást. Nebo alespoň s destinací Marsa Alam? Jaké je tam moře?
Není tady