29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, asi existuje na toto téma více diskuzí, nemohla jsem se tím prokousat. S manželem potřebujeme nutně novou postel, ale nemáme na to abychom hned dali několik tisíc. Dívala jsem se na postele ze sconta a Ikey jsou pěkné, ale vydrží ten materiál z čeho jsou vyrobeny něco? Nerada bych za rok řešila stejnou otázku. Kovové postele se mi nelíbí. Jaké máte zkušenosti vy? Doporučíte něco?
Není tady
Tak mám postel Sconto už asi 6 let a už by chtěla vyměnit. Skříň, komoda a noční stolky Sconto se rozpadly.
Postel Ikea vydržela ještě míň. Tam to byly tak 2 roky.
No třeba má někdo lepší zkušenosti.
Upravil(a) Kaly (21. 4. 2015 10:19)
Není tady
Co by zase na jednu stranu za tu cenu člověk chtěl že, pamatuju si že jsme kdysi kupovali skříň ze sconta a po rozbalení jsme zjistili, že je kus dveří vylouplej a odmítli nám reklamaci :-/
Není tady
To nemá venu, rozhodně nedoporučuji postele ani jiné věci z té lepenky či co to je. Nevydrží to. Podle mě je nejlepší masiv. Nemusí být drahý. Smrkový je cenově dostupný a je moc pěkný. A co víc vydrží několik let. Takhle byste stále jen kupovali po roce dvou novou. Podívejte se na www.extra-nabytek.cz mají tam postele z masivu už třeba od 6 tisíc
Není tady
Se Scontem mám špatné zkušenosti, jednotlivé díly moc nelícovaly a nábytek se brzy rozbil. S Ikeou ( ale ne s postelemi, tu mám odjinudí) mám zase zkušenosti vynikající.
Není tady
Koukni na pravan postele mam od nich sklopnou postel a jsem nadmiru spokojena.
Není tady
Rozkládací postel z Ikei se mi po 2 letech rozpadla:-(
Není tady
Nic proti modrému domečku se žlutými nápisy (nebo žlutooranžovému s černými), ale postel z dřevotřísky prostě už ne, díky. Když chcete pořádnou postel, co pod váma nebude utíkat při sebemenším pohybu nebo se nerozvrže za pár nocí, tak jedině a prostě masiv. tečka.
Není tady
terezone879 napsal(a):
Nic proti modrému domečku se žlutými nápisy (nebo žlutooranžovému s černými), ale postel z dřevotřísky prostě už ne, díky. Když chcete pořádnou postel, co pod váma nebude utíkat při sebemenším pohybu nebo se nerozvrže za pár nocí, tak jedině a prostě masiv. tečka.
S tímto naprosto souhlasím. Před 12 lety jsme dětem vybírali postel, nakonec se rozhodli také pro masiv, cena sice vysoká, ale i po tolika letech jsou ty postele jak nové, prostě nezničitelné.
Není tady
to jsem ráda, že se shodneme:-) ono třeba ta dřevotřísková může vyjít na 4 tis .. a masiv už klidně na 8 .. to už tak strašné není , přece jen na tom prospíme 1/3 života.
Není tady