18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
nedávno jsem si po 4 měsíčním hledání nala práci. Chci o tom ve stručnosti napsat a zároveň chci poprosit vechny, kteří delí dobu hledali práci, aby napsali své zkuenosti, co jim pomohlo a jak si nakonec práci nali. Moná to někomu pomůe,...
Já hledala asi 4 měsíce jako čerstvý absolvent. Dívala jsem se hodně na Prace.cz apod. Byla jsem pozvaná na několik málo pohovorů, ale větinou mi jen doel email, e děkuji za nabídku, ale e nemají zájem. Nakonec mi pomohl nový ivotopis a hledání práce na meních serverech.
Co se týká ivotopisů, je na internetu hodně nástrojů, kde je moné si ivotopis vytvořit, take vem co hledají, doporučuji v první řadě udělat profesionální ivotopis (vytvoření mi zabralo asi půl hodinky).
Co mi hodně v nalezení práce pomohlo je, e jsem se kromě velkých webů začala dívat i na mení servery, kde je sice méně nabídek, ale i mení konkurence. Odepsala jsem na pár inzerátů a měla jsem o poznání více kladných odpovědí, respektive pozvánek k pohovoru. Konkrétně jsem odpovídala na http://www.easy-prace.cz/nabidka-zamestnani/ a na http://prace.avizo.cz/volna-mista/.
Pracuji v malé firmě, ale jsem za to ráda.
Začala jsem pomalu uvaovat o vyuití personální agentury, ale u jsem natěstí nemusela. Jaké s nimi máte zkuenosti?
Přeji vem úspěch v hledání práce.
Není tady
Dobrý den, Hani, já jsem z Olomouce a teď jsem hledala zaměstnání také. Posílala jsem moc ivotopisů, ale nikdy se mi neozvali, tak jsem si říkala, kde je asi problém. A pak mi kamarádka doporučila jednu agenturu, e prý je paní hodně ikovná, má přehled o trhu a zároveň má takový ten lidský přístup, ne jak některé firmy, které se o lidi nezajímají. Tak jsem to zkusila. Je fakt, e jsem byla z jiného oboru, neli má ta agentura klienty, ale to nevadilo, protoe jsem aspoň mohla vyuít kariérního poradenství, které mi poskytla. Za hodinu jsem měla perfektně upravený ivotopis, byla jsem připravená na standardní i nestandardní dotazy při pohovoru, probraly jsme monosti uplatnění a firmy v okolí, ale hlavně jsem zjistila, jak uvaují personalisté a co udělat pro to, abych práci získala.... No a za 3 týdny výsledek - nové zaměstnání . Pokud je někdo ve stejné situaci jako já a bude chtít, mohu poslat název firmy do zprávy. Vím, e dokonce i jezdí do větích měst v Olomouckém kraji právě na to poradenství (myslím, e Prostějov, umperk, Přerov, Olomouc určitě...)..... Nicméně přeji vem hodně zdaru s hledáním práce
Není tady
Důleité je to nevzdávat, já jsem taky posílala hromadu ivotopisu a skoro nikdo mi neodpověděl
Není tady
Tak já se právě dozvěděla, e na asistentku podporovaného zaměstnávání vzali jinou uchazečku a, e jsem na druhém místě a v případě, e by nepodepsali smlouvu s vítězným uchazečem e se na mě obrátí. Jsem z toho patná, to by snad bylo lepí, abych na druhém místě nebyla... Scháním práci u tři měsíce.... Ach jo
Není tady
Zajímavý přivýdělek: klinika Quinta hledá dobrovolníky pro velkou klinickou studii.
Těchto studií se na naí klinice pravidelně účastní stovky zdravých dobrovolníků, např. studentů V, učitelů, sportovců, ale i ostatních zájemců bez ohledu na postavení a vzdělání.
Finanční kompenzace za účast ve studii je a 27. 200,- Kč. Detaily studie jsou k dispozici na http://www.quinta.cz/nabidka-studii-38/.
Není tady
Já jsem také dlouho hledala, ale nedávno jsem narazila na seznam pracovních agentur na webu http://www.forum-kariery.cz/rady-a-dopo … i-portaly/ a přes easy-prace.cz jsem nakonec volné místo nala. Chce to jen hledat, drím palce
Není tady
Jak píe Terezka, hledání práce je prostě taky práce :-D Musíte se tomu věnovat pořádně a kadý den hodinku dvě nechat na odepisování na nabídky firem mě osobně se potěstilo na http://www.pracomat.cz ale urcite je dobra i ta easy-prace nebo jobs, tak jsou spousty nabidek, ale spis uz takovy lepsi prace no Tak hodně stesti a at se vam povede rychle něco sehnat
Není tady
Skoro samé pozitivní příspěvky, super Lamatko, doufám, e u se ti to vyřeilo a má práci. Podle příspěvků jsou personální agentury fajn, tak snad někomu pomůou. Já se zatím drím, doufám, e vy taky
Není tady
Ahoj holky, u mám taky práci. Dnes poprvé jsem byla ve kolní druině a jsem moc ráda. Vak sem taky hledala asi půl roku.
Není tady
Zkuste někdo místo blbých rádoby webu na zprostředkování práce, kterým jde jen o t ,e na Vás vydělají. Normálně zvedněte sedínku a zajděte osobně do firmy, která Vás třeba zajímá a řekněte jestli někoho nehledají, e byste tam ráda pracovala. Máte výhodu v tom, e je to osobní a kdy u Vás uvidí tak je to + a uvidí zájem. Těch emailů od pseudo pracovních webu jim chodí miliony a je to na nic. Beztak pak vemou někoho od někoho, jak to bývá. Toto je úplně jiný PROAKTIVNÍ přístup.
Není tady
V dnení době, jak najít práci? To je naprosto jednoduché, práce je vude, aspoň já to tak vidím. Například na internetu je tolik práce, e si to ani nedokáete představit. Sleduji různé portály, jako je webtrh a podobné. Kadý den tam přibývá desítek nabídek práce, stačí jen hledat. Moná se budete divit, ale stačí mi například, e umím anglicky a dokáu si přivydělat více jak 10 000 měsíčně. To pouze tím, e překládám za peníze po večerech. Člověk musí chtít, pak to jde. Poslední dobou manel zkouí také obchodovat binární opce, já na to moc nejsem ale tak podpořím ho. Jedná se o obchodování na burze a máme kamaráda, který vydělává desetitisíce pomocí toho. Chce to jen zkouet no a něco jednou vyjde, také mě trvalo, ne jsem přila na to, jak vůbec tu práci hledat. Pokud umíte nějaký jazyk, práci si vdycky najdete. Pokud byste chtěli zkusit to obchodování na burze, tak se podívejte na tuhle stránku http://opcebinarni.com/ manel z ní dost studuje. Přeji hodně těstí, a u budete dělat cokoliv.
Není tady
Ahoj holky, já si myslím, e na těch profláknutých portálech píe straně moc uchazečů. Já hodně hledala na facebooku a pak jsem nakonec nala práci přes stránku www.prace.tips, o který jsem nikdy předtím neslyela. Přes agenturu bych práci nechtěla, z té malé mzdy jetě odvádět část agentuře, to u fakt né.
Není tady
Já jsem taky práci nala na profláknutém serveru jobs.cz a jsme moc spokojená. Trochu jsem to udělala jinka a zjistila si, která firma pozici nabízela a kontaktovala přímo ji.. to bylo moná to, kvůli čemu jsem tu práci dostala
Není tady
Tak to Vám holky závidím, mě často přicházely odpovědi, e nabídka u není aktuální nebo u je obsazeno. Jednou pozvání na pohovor, kde nás bylo 12 uchazeček o jedno pracovní místo.
Není tady
Tak 12 uchazečů na jedno místo je jetě poměrně hodně dobré . Ale vdy je to náročné. Chce to bohuel vytrvat, hledat a nevzdávat to. Kadopádně čím více pohovorů navtívíte, tím více budete získávat na jistotě. I kdy psychicky kadé odmítnutí bude těké a můe se stát, e upadnete do apatie, radím vytrvat a nevykalat se na to. Kadý nevydařený pohovor si zpětně probrat, co bylo dobře, co patně. Případně i po neúspěném pohovoru se podívat na věci, kde jste měla mezery atd. Drím vem palečky.
Není tady
dneska je to prý o dost lepí, e je nízká nezaměstnanost a chybí lidi. taky chci změnit práci a ladím ivotopis, jen mi kamarád říkal, e teď ivotopis u není tak důleitý jako dříve. tak nevím. nael jsem několik stránek, kde jsou
vzory ivotopisu zdarma a dám tomu nějaký čas. přecijen u mi není nejméně a je hodně firem, co preferuje mladí...
Není tady
Na těch inzertních serverech je to pořád to samé dokola - call centra, skladníci a zase call centra - take tam člověk slunou práci jen tak nenajde. Mě se nakonec taky podařilo najít na stránkách konkrétní firmy, a to konkrétně De Heus, kde u skoro dva roky dělám laborantku a neskutečně mě to baví. Člověk se po práci zkrátka musí pídit.
Není tady
Zdravím nabízím výdělek z domu.
Líbilo by se vám pracovat v oblasti zdraví, krásy a wellness? Máte denně 2-3 hodiny čas a PC , mobil.
Náplň práce - doporučování produktů, vyřizování slevových kartiček, péče o zákazníky.
Informace poskytnu na dada310@seznam.cz
Upravil(a) dasane (19. 9. 2019 16:58)
Není tady