29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem,
mám na pravé noze vybočený palec.Nevíte,kde se dají koupit boty,které budou trochu širší?(jaro,podzim)
Od Vietnamců boty nechci,na zdravotní ani nepomýšlím,zas tak hrozné to není.Modní obuv se dělá úzká.
Upravil(a) Kavasaki (14. 4. 2015 10:42)
Není tady
Tak vidím,že nikdo nepíše.Asi tu nikdo nemusí řešit problémy s botama jako já.A to je fajn.
Včera jsem objevila obchůdek,kde prodávají boty i pro mně.Nejlepší je,že kolem něj chodím asi 3x do týdne.
Jsem ze Zlína a to je snad jeden jediný.Tak jsem si koupila hned dvoje.
Není tady
Na vybočený palec jsou dobré ortopedické pomůcky, konkrétně používám VTR Hallux korektor gelový 2v1. Nakupuji na www.vseproboty.cz.
Není tady
Mamka na takový palec trpí. Doporučili jí ho také nosit, budu jí ho muset koupit, protože sama se k tomu nemá.
Není tady