18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Suzie napsal(a):
Sandreo, asi tě neutěím, ale tvůj přítel mi připomíná mě před hodně lety.
Tak ti napíu, jak jsem to tehdy brala já.
Já opravdu nevím, jak dlouho má zamilovanost trvat, ale kdy jsem kdysi měla svého prvního dlouhodobého kluka /dneska se říká přítele/, který chtěl co nejvíc času být se mnou, tak po několika měsících jsem chtěla mít taky čas pro sebe.
Bylo mi asi 19 let a chtěla jsem vyrazit někam za zábavou, zatímco on chtěl chodit po parku a moulat mi ruku, případně se líbat někde v koutě.
Plánoval stavbu domku, děti, budoucnost a já jsem se pomalu děsila, e se budu muset usadit a přitom je toho tolik přede mnou. Nakonec jsem se s ním rozela, ale zpětně si myslím, e to byl super chlap, jenom jsem jetě nebyla na takový vztah zralá. Kdyby tak netlačil, tak jsem si ho asi vzala.
Moná tvůj přítel jetě není připravený na osobu, kterou najde kadé ráno vedle sebe. Já nevím, ale dala bych tomu jetě čas a anci.
Není tady
Judyna napsal(a):
A já s myslím (obecně), e mladí lidé by se měli poznávat - nové lásky, přátelé, studium, cestování.... Ne kadý je v tomto věku připraven a ochoten mít váný vztah, ve kterém je problém pobýt někde jinde ne partner, či se někdy věnovat jen sám sobě nebo svým přátelům.
Sandrea u je někde dál ne její přítel, u zřejmě touí po vánějím vztahu. Nebo jenom není tolerantní a vstřícná (bez uráky). Podle jejího psaní bych řekla, e její přítel na vánějí vztah jetě připravený není. Nebo moná ne s ní.
Není tady
Hledej jinde,já bych se na to vykalala,neváí si tě nebo není zralý.....
Není tady
Ahoj holky, protoe právě také procházím takovým blbým obdobím - chlap mi v podstatě utíká za jinou, tak zaháním deprese a procházím diskuze. Vidím, e nás je opravdu hodně, které řeíme něco podobného. Já jsem si v pátek objednala kníku v elektronické podobě s názvem Příručka pro mrchy začátečnice - a moc dobře jsem si v ní početla. Nevím jestli mi konkrétně nějak pomůe, protoe já jsem prostě ta typická "hodná holka" ale kadopádně mi hodně otevřela oči. Ké bych tak měla "koule" na to, dret se těch návodů a kroků a vechno to otočit Přiznám se, e já jsem spíe ta, co čeká a doufá v zázraky
Není tady
Nevím jestli mi konkrétně nějak pomůe
Nepomůe... bejt mrcha se nelze naučit, tou se musí narodit...
Není tady
Jaruska134 napsal(a):
Ahoj holky, protoe právě také procházím takovým blbým obdobím - chlap mi v podstatě utíká za jinou, tak zaháním deprese a procházím diskuze. Vidím, e nás je opravdu hodně, které řeíme něco podobného. Já jsem si v pátek objednala kníku v elektronické podobě s názvem Příručka pro mrchy začátečnice - a moc dobře jsem si v ní početla. Nevím jestli mi konkrétně nějak pomůe, protoe já jsem prostě ta typická "hodná holka" ale kadopádně mi hodně otevřela oči. Ké bych tak měla "koule" na to, dret se těch návodů a kroků a vechno to otočit Přiznám se, e já jsem spíe ta, co čeká a doufá v zázraky
V těchto souvislostech je zajímavý tvůj příspěvek na vlákně o antidepresivech:
Máte někdo zkuenosti s Rivotrilem. Můj přítel ho bere a zatím nevypadá, e by mu pomáhal
Není to tak, e ta antidepresiva bere ty?
Anebo celkově kecá.
Není tady
Eva. napsal(a):
Jaruska134 napsal(a):
Máte někdo zkuenosti s Rivotrilem. Můj přítel ho bere a zatím nevypadá, e by mu pomáhal
Anebo celkově kecá.
Rivotril bere on a stejně je na mě hnusnej, tak myslím, e mu moc nezabírá, proto jsem se na to ptala. Co se týká mě, já mám obecně také depky a to samozřejmě i z té situace s ním, ale zatím nic neberu. Kdy vidím, jak to na něj nemá ádný ádoucí vliv, tak nemám chu začít brát antidepresiva
Hele a hned napsat někomu, e kecá, co to jako má být?
Není tady
Jaruska134 napsal(a):
Rivotril bere on a stejně je na mě hnusnej, tak myslím, e mu moc nezabírá, proto jsem se na to ptala. Co se týká mě, já mám obecně také depky a to samozřejmě i z té situace s ním, ale zatím nic neberu. Kdy vidím, jak to na něj nemá ádný ádoucí vliv, tak nemám chu začít brát antidepresiva
Přítel bere Rivotril proto, aby na tebe nebyl hnusnej?
Hele...
Není tady
helena napsal(a):
Nevím jestli mi konkrétně nějak pomůe
Nepomůe... bejt mrcha se nelze naučit, tou se musí narodit... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Niekedy sa ale dá v sebe mrchu objavi... a troku posilni...
Není tady
Jaruska134 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jaruska134 napsal(a):
Anebo celkově kecá.Rivotril bere on a stejně je na mě hnusnej, tak myslím, e mu moc nezabírá, proto jsem se na to ptala. Co se týká mě, já mám obecně také depky a to samozřejmě i z té situace s ním, ale zatím nic neberu. Kdy vidím, jak to na něj nemá ádný ádoucí vliv, tak nemám chu začít brát antidepresiva
To má by Eva. - ona tak proste komunikuje.
Není tady
Eva. napsal(a):
Jaruska134 napsal(a):
Hele a hned napsat někomu, e kecá, co to jako má být?Přítel bere Rivotril proto, aby na tebe nebyl hnusnej?
Hele...
Obrácená implikace?
Není tady
Selima napsal(a):
Jaruska134 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Anebo celkově kecá.Rivotril bere on a stejně je na mě hnusnej, tak myslím, e mu moc nezabírá, proto jsem se na to ptala. Co se týká mě, já mám obecně také depky a to samozřejmě i z té situace s ním, ale zatím nic neberu. Kdy vidím, jak to na něj nemá ádný ádoucí vliv, tak nemám chu začít brát antidepresiva
Hele a hned napsat někomu, e kecá, co to jako má být?To má by Eva. - ona tak proste komunikuje.
No jo, ale dost mě to rozhodilo:| Asi jsem zbytečně vztahovačná
Není tady
carpediem napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jaruska134 napsal(a):
Hele a hned napsat někomu, e kecá, co to jako má být?Přítel bere Rivotril proto, aby na tebe nebyl hnusnej?
Hele...Obrácená implikace?
Ne, má to brát, aby byl celkově v pohodě. Ale v pohodě není a odráí se to i na jeho chování. a nejvíce to samozřejmě pociuji já. Take je i v mém zájmu, aby měl také léky, které mu pomáhají. Jenome on je jako sreň, kdy se to s ním snaím probrat. Logicky to pak vztahuji na sebe a myslím si, e mě u nemá rád... a tak je to pořád dokolečka. Na jiné enské je jako milius a dentlas. Dneska jsem dola k názoru, e mě rád nemá. A to vlastně díky té knize. Tak si říkám, e je řada na mě, nějak to vechno změnit. Ale namám si o tom s kým promluvit. Moje top kamarádka teď prodělává rozvod a řeí nemocnou maminku - tak ji tím nebudu zatěovat. Tak se vykecávám tady
Není tady
Jaruska134 napsal(a):
Ne, má to brát, aby byl celkově v pohodě. Ale v pohodě není a odráí se to i na jeho chování. a nejvíce to samozřejmě pociuji já. Take je i v mém zájmu, aby měl také léky, které mu pomáhají. Jenome on je jako sreň, kdy se to s ním snaím probrat. Logicky to pak vztahuji na sebe a myslím si, e mě u nemá rád... a tak je to pořád dokolečka. Na jiné enské je jako milius a dentlas. Dneska jsem dola k názoru, e mě rád nemá. A to vlastně díky té knize. Tak si říkám, e je řada na mě, nějak to vechno změnit. Ale namám si o tom s kým promluvit. Moje top kamarádka teď prodělává rozvod a řeí nemocnou maminku - tak ji tím nebudu zatěovat. Tak se vykecávám tady
Nepsalas někde, e řei partnerovu nevěru?
V příspěvku č. 104?
Cituji tě:
chlap mi v podstatě utíká za jinou
Upravil(a) Eva. (22. 11. 2016 18:20)
Není tady
Jaruska134 napsal(a):
carpediem napsal(a):
Eva. napsal(a):
Přítel bere Rivotril proto, aby na tebe nebyl hnusnej?
Hele...Obrácená implikace?
Kžudne sa vykecaj... a má pravdu v tom, e je to na tebe - skús nejako zmeni seba, svoj postoj, svoje emócie - tým sa zmení aj vá vzah, rovnováha v ňom atď. S liekmi samotnými TY veža nenarobí.
Není tady
Eva. napsal(a):
Jaruska134 napsal(a):
Nepsalas někde, e řei partnerovu nevěru?
V příspěvku č. 104?
Cituji tě:
chlap mi v podstatě utíká za jinou
No to ano. Co je ti na tom divného? Řeím vechno - jeho antidepresiva, která nezabírají, jeho nevěru - kdy on je stále semnou, ale i s ní a já se ho nechci nebo nemůu vzdát. Řeím to u delí dobu, peru se s tím. Co tě na tom pohoruje Evi? A pak jsem si stáhla tu příručku pro mrchy začátečnice a docela dobře jsem u ní porelaxovala a přehodnotila svoji situaci. Jestli vůbec mám řeit jeho nevěru, jeho antidepresiva atd...
Není tady
Jaruko,
protoe tady můe naspat kdokoliv cokoliv a můe i kecat, co u se stalo a spoustu lidí se tu napálilo, tak se tu lidi hnedka "prověřují" tímto způsobem, jak to dělá Eva.
Není tady
Nemyslím si, e kdy se někdo narodí jako "hodná holka", tak se z ní potvora stát nemůe. Myslím, e snad vechny eny se rodí jako "potvory", i kdy některá méně a některá více. A výchova z nich pak z větiny udělá "hodné holky". Spí se podívej na to, která tvá přesvědčení ti brání stát se "potvorou". Např. jsi holka, tak se chovej sluně, nebo tohle hodné holčičky nedělají .... a pak s těmi přesvědčeními zkus něco udělat.
Třeba já také byla vdy hodná a posluná holčička. Jene jak ze mě ta omezení "opadávají", tak u taky tak hodná nejsem a klidně si dovolím odjet na měsíc na dovču a nechat manela se synem doma, vracet se pozdě večer z výletů a neuvařit nebo neuklidit... no nejsem asi ta správná mrcha, ale postupně si to dovoluju
Není tady
Jaruska134 napsal(a):
No to ano. Co je ti na tom divného? Řeím vechno - jeho antidepresiva, která nezabírají, jeho nevěru - kdy on je stále semnou, ale i s ní a já se ho nechci nebo nemůu vzdát. Řeím to u delí dobu, peru se s tím. Co tě na tom pohoruje Evi? A pak jsem si stáhla tu příručku pro mrchy začátečnice a docela dobře jsem u ní porelaxovala a přehodnotila svoji situaci. Jestli vůbec mám řeit jeho nevěru, jeho antidepresiva atd...
Jaruko, nepohoruje mě to. Jen mi nebylo z tvých psaní na různých místech jasné, jak to má a co řeí. Teď u rozumím. Děkuji za vysvětlení.
Není tady
Eva. napsal(a):
Jaruska134 napsal(a):
Jaruko, nepohoruje mě to. Jen mi nebylo z tvých psaní na různých místech jasné, jak to má a co řeí. Teď u rozumím. Děkuji za vysvětlení.
Evi, já děkuji, za pochopení. Řeím komplexně více věcí najednou, ale vechny se vlastně týkají mého partnera a toho, e jsem na něj nejspíe moc hodné - jeho to nebaví, tak si hledá vzrůo... a tak dokolečka. Proto jsem zmínila tu příručku, e bych to měla asi přehodnotit a přestat se trápit. Ta kníka mi dala hodně motivace a moná dokonce i nový směr. To jetě nevím. Kadopádně mi přijde zcestné, e tohle vechno vůbec řeím a ten chlap si to samozřejmě ani nezaslouí... druhá věc je ta, e ho stále miluju a nedokáu se přesvědčit jinak, ne s ním dál zůstávat. No a ta kniha mi pomohla aspoň otevřít oči. Odvahu na realizaci zatím nemám
Není tady
Holky, děkuju vem za pochopení
Není tady