6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sandro, neřeila bych být tebou po jak dlouhý době mi řekl/neřekl, e mě miluje, ale spíe to, jak se ke mně chová a jak tu svojí lasku dává najevo nějakými činy. Protoe kluků, který ti i po roce melou pořád dokola "miluju tě", ale skutek utek, je nekonečný mnoství
Jinak k tvému "problemu" - on fakt nikdo nemá rád výčitky a natvaný obličeje. Nato chlapi. Take bych to, e chce víc času pro sebe, brala jako fakt a zařídila se podle toho ( jak ti tady u někdo radil). Nala bych si nějaký koníčky (má nějaké? zatím jsi o nich nepsala), plánovala výlety s kámokama, atd, atd. Prostě zacni ít a plánovat i svůj ivot, ne jen ivot a plany společné s přítelem. Protoe jak vidí, pak jsi to ty, kdo stojí a kouká, co teď bude jako dělat. Určitě bych taky příteli nebyla k dispozici na kadou jeho volnou chvilku, kterou on určí jako "a teď budeme teda spolu". Stejně tak jako on tebe "posílá" domu, můe po rande "poslat" domu i ty jeho, protoe jsi jetě domluvená s kámokou na víno.
Ale abych była úplně upřímná, myslím si to stejné co Eva - po roce vztahu bych čekala jiný vývoj ne to, e chce trávit (najednou) víc času sam. A vechny ty věci, který jsem ti doteď radila, budou v tvém případě takový lámání přes koleno, protoe uvnitř to cítí úplně jinak. Zkusit to ale můe a po pár týdnech/měsících uvidí, jak se to bude dál vyvíjet.
A mám taky pocit, e si je tebou dost jistej...Jinak by se u ozval.
Není tady
sandrea napsal(a):
Já to řeím z důvodu toho, e já zamilovaná jsem.. a to po dlouhé době. Jinak bych ho kopla do zadku u dávno a nesvěřovala se tady.
Není lehké dát člověku sbohem, kdy ho milujete. Nechci toho později litovat, protoe raději uslyím slovíčko "miluji tě" po dvou letech vztahu ne po dvou týdnech.. to mi jako názor holky ze základky nepřipadá
Není to o tom, jestli miluji tě uslyí. Ale jestli cítí, e tě miluje. Tady a teď.
Jestlie se ti neozve, tak vlastně ani není co řeit. Pokud se ti po ročním chození takhle dlouho neozývá, můj názor je, e o tebe nestojí. Sám ti srozumitelně řekl, e tě nemiluje, tím svým - někomu trvá déle, ne se zamiluje. Vztah přece začíná tím, e jste do sebe zamilovaní. Láska ne/přijde a následně. Jak spolu můete chodit, jestli on nebyl nebo není do tebe zamilovaný? To přece není chození. Proč s tebou vůbec je? Aby nebyl sám? Kdy není zamilovaný ve chvíli, kdy spolu začnete chodit, pak u se věru nezamiluje.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Eva. napsal(a):
Mám odliný názor, ne helena. Po roce vztahu mladých lidí je to, co popisuje, opravdu neobvyklé. Obvyklá je velká zamilovanost. Myslím si, e ten mladík o tebe nestojí.
Take si myslim to co Eva.Tenhle vztah vubec nema cenu.Jen me udivuje,ze tak vzdelany clovek nevi,ze tenhle vztah neni,uz davno vztahem.Spis bych ocekavala,ze se na tohle bude ptat divka se zakladky.
kazdy jaksi neni prislusne vztahove vzdelan od prirody ... proto se pta
Není tady
Eva. napsal(a):
sandrea napsal(a):
Já to řeím z důvodu toho, e já zamilovaná jsem.. a to po dlouhé době. Jinak bych ho kopla do zadku u dávno a nesvěřovala se tady.
Není lehké dát člověku sbohem, kdy ho milujete. Nechci toho později litovat, protoe raději uslyím slovíčko "miluji tě" po dvou letech vztahu ne po dvou týdnech.. to mi jako názor holky ze základky nepřipadáNení to o tom, jestli miluji tě uslyí. Ale jestli cítí, e tě miluje. Tady a teď.
Jestlie se ti neozve, tak vlastně ani není co řeit. Pokud se ti po ročním chození takhle dlouho neozývá, můj názor je, e o tebe nestojí. Sám ti srozumitelně řekl, e tě nemiluje, tím svým - někomu trvá déle, ne se zamiluje. Vztah přece začíná tím, e jste do sebe zamilovaní. Láska ne/přijde a následně. Jak spolu můete chodit, jestli on nebyl nebo není do tebe zamilovaný? To přece není chození. Proč s tebou vůbec je? Aby nebyl sám? Kdy není zamilovaný ve chvíli, kdy spolu začnete chodit, pak u se věru nezamiluje.
lidi snad spolu zacnou chodit na zaklade nejakych sympatii a city by mely nasledovat ... ale byt zamilovany ve chvili, kdy s nekym zacnu chodit , co je to za kravovinu ?
Není tady
Sandreo, myslím, e ti teď v hlavě jedou domněnky jedna za druhou - jsi nespokojená a neví, co si má počít s nastalou situací. Tak se, aby ses zase "hodila do pohody" tady ujiuje, e to s ním není v pořádku, on tě nemiluje (nebo není zamilovaný), měla by ses rozejít.
To, o co mezi vámi dvěma jde, je vztah. Ty jsi nějaká a má nějaké vlastnosti a nějaké nevlastnosti, on jakbysmet, a vy dva něco spolu - mezi sebou - máte: ten vztah. Není nutné mu říkat láska, protoe pod tímhle termínem si kadý můe představovat něco jiného a konkrétního, zvlátě pokud vzor pochází z červené knihovny a enských románů, je na netěstí zaděláno.
Ten vá vztah by vás měl oba těit, prospívat vám, měli byste moci být sami sebou, zajímat se o sebe, být se sebou navzájem spokojeni, rádi spolu trávit čas a rádi se spolu milovat. A tohle vechno rozvíjet.
Je úplně klidně moné, e ve vaem vztahu něco vázne, moná u od začátku, ale to prvotní nadení, ochota "se obětovat", naivita přesvědčení o zásadní změně to zatím překrylo.
Je moné, e tvůj přítel se choval "proti své přirozenosti" (třeba je introvert), ale zjistil, e u to takhle dál nejde a aby mohl s tebou zůstat ve vztahu, pokusil se pozměnit podmínky. A je moné, es ty na to zareagovala velmi nevstřícně tak, e to dejme tomu vypadá, jako by člověk ve vztahu s tebou sám sebou být nemohl. Pak si také můe říkat, kohoe ty to vlastně miluje?
Prola jsi také docela závanou zkueností: byla jsi u něj doma, v jeho rodině. Píe, e se nic nestalo, ale tohle je vdycky konfrontace - ivotních způsobů, vzorců, návyků, hodnotových ebříčků - pozorovala jsi něco? Zaujalo tě něco?
Myslím, e bych nám a naemu vztahu dala čas, nic nehrála, ale byla sama za sebe a byla pozorná a se zájmem.
Kyselost, ukřivděnost a sebelítost se nauč pro své vlastní dobro ovládnout a vypuzovat. Napřed kodí pleti a vztahům, potom u úplně vemu.
Pokud jde o zamilovanost a lásku, mají společné jen to, e někdy láska následuje po zamilovanosti. V tom případě je to ale jako s housenkou a motýlem - čili proměna dokonalá a úplně jiná kvalita.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
sandrea napsal(a):
Není lehké dát člověku sbohem, kdy ho milujete. Nechci toho později litovat, protoe raději uslyím slovíčko "miluji tě" po dvou letech vztahu ne po dvou týdnech.. to mi jako názor holky ze základky nepřipadáNení to o tom, jestli miluji tě uslyí. Ale jestli cítí, e tě miluje. Tady a teď.
Jestlie se ti neozve, tak vlastně ani není co řeit. Pokud se ti po ročním chození takhle dlouho neozývá, můj názor je, e o tebe nestojí. Sám ti srozumitelně řekl, e tě nemiluje, tím svým - někomu trvá déle, ne se zamiluje. Vztah přece začíná tím, e jste do sebe zamilovaní. Láska ne/přijde a následně. Jak spolu můete chodit, jestli on nebyl nebo není do tebe zamilovaný? To přece není chození. Proč s tebou vůbec je? Aby nebyl sám? Kdy není zamilovaný ve chvíli, kdy spolu začnete chodit, pak u se věru nezamiluje.lidi snad spolu zacnou chodit na zaklade nejakych sympatii a city by mely nasledovat ... ale byt zamilovany ve chvili, kdy s nekym zacnu chodit , co je to za kravovinu ?
Nie je to krávovina... predstav si, e v predinternetovej ére sa mi najčastejie stávalo, e som sa s niekým zoznámila v rámci túdia, práce, koníčka, partie... sledujúc ho a jeho správanie, výzor, vyarovanie, atď, som sa zamilovala a POTOM sme spolu začali chodi. Naprosto noumální, úďo.
Není tady
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Není to o tom, jestli miluji tě uslyí. Ale jestli cítí, e tě miluje. Tady a teď.
Jestlie se ti neozve, tak vlastně ani není co řeit. Pokud se ti po ročním chození takhle dlouho neozývá, můj názor je, e o tebe nestojí. Sám ti srozumitelně řekl, e tě nemiluje, tím svým - někomu trvá déle, ne se zamiluje. Vztah přece začíná tím, e jste do sebe zamilovaní. Láska ne/přijde a následně. Jak spolu můete chodit, jestli on nebyl nebo není do tebe zamilovaný? To přece není chození. Proč s tebou vůbec je? Aby nebyl sám? Kdy není zamilovaný ve chvíli, kdy spolu začnete chodit, pak u se věru nezamiluje.lidi snad spolu zacnou chodit na zaklade nejakych sympatii a city by mely nasledovat ... ale byt zamilovany ve chvili, kdy s nekym zacnu chodit , co je to za kravovinu ?
Nie je to krávovina... predstav si, e v predinternetovej ére sa mi najčastejie stávalo, e som sa s niekým zoznámila v rámci túdia, práce, koníčka, partie... sledujúc ho a jeho správanie, výzor, vyarovanie, atď, som sa zamilovala a POTOM sme spolu začali chodi. Naprosto noumální, úďo.
Tak to moná ano , ale to nebude tak častý případ
Není tady
Já mám zase zkuenosti a vidím pořád kolem a pokládám tento způsob za běný, e začnu s někým chodit tehdy, kdy jsem do něj zamilovaná. Grainne, asi je důleité, co si kdo pod zamilovaností představuje. Já si pod ní ale určitě nepředstavuju to, co předvádí přítel sandrei, který jí měl říct po roce chození, e jetě do ní není zamilovaný.
Není tady
Barča napsal(a):
Sandreo, myslím, e ti teď v hlavě jedou domněnky jedna za druhou - jsi nespokojená a neví, co si má počít s nastalou situací. Tak se, aby ses zase "hodila do pohody" tady ujiuje, e to s ním není v pořádku, on tě nemiluje (nebo není zamilovaný), měla by ses rozejít.
To, o co mezi vámi dvěma jde, je vztah. Ty jsi nějaká a má nějaké vlastnosti a nějaké nevlastnosti, on jakbysmet, a vy dva něco spolu - mezi sebou - máte: ten vztah. Není nutné mu říkat láska, protoe pod tímhle termínem si kadý můe představovat něco jiného a konkrétního, zvlátě pokud vzor pochází z červené knihovny a enských románů, je na netěstí zaděláno.
Ten vá vztah by vás měl oba těit, prospívat vám, měli byste moci být sami sebou, zajímat se o sebe, být se sebou navzájem spokojeni, rádi spolu trávit čas a rádi se spolu milovat. A tohle vechno rozvíjet.
Je úplně klidně moné, e ve vaem vztahu něco vázne, moná u od začátku, ale to prvotní nadení, ochota "se obětovat", naivita přesvědčení o zásadní změně to zatím překrylo.
Je moné, e tvůj přítel se choval "proti své přirozenosti" (třeba je introvert), ale zjistil, e u to takhle dál nejde a aby mohl s tebou zůstat ve vztahu, pokusil se pozměnit podmínky. A je moné, es ty na to zareagovala velmi nevstřícně tak, e to dejme tomu vypadá, jako by člověk ve vztahu s tebou sám sebou být nemohl. Pak si také můe říkat, kohoe ty to vlastně miluje?
Prola jsi také docela závanou zkueností: byla jsi u něj doma, v jeho rodině. Píe, e se nic nestalo, ale tohle je vdycky konfrontace - ivotních způsobů, vzorců, návyků, hodnotových ebříčků - pozorovala jsi něco? Zaujalo tě něco?
Myslím, e bych nám a naemu vztahu dala čas, nic nehrála, ale byla sama za sebe a byla pozorná a se zájmem.
Kyselost, ukřivděnost a sebelítost se nauč pro své vlastní dobro ovládnout a vypuzovat. Napřed kodí pleti a vztahům, potom u úplně vemu.
Pokud jde o zamilovanost a lásku, mají společné jen to, e někdy láska následuje po zamilovanosti. V tom případě je to ale jako s housenkou a motýlem - čili proměna dokonalá a úplně jiná kvalita.
Barčo, moná se mýlím, ale já mám pocit, e do přítelovy rodiny chodí sandrea běně, e tam teď nebyla poprvé, a moná se zná s přítelem a jeho rodičemi třeba dlouho, dříve, ne spolu začali chodit. Vidím v tom jenom zmínku, e byli u jeho rodičů, ne sdělení, e tam byla poprvé, e ji rodičům teď představil, e to bylo výjimečné.
Mimochodem, kdy budou spolu ít, tak bude taky přítele "omlouvat", e je introvert a proto se sem-tam od sandrey (a od jejich dětí) na chvilku odstěhuje, protoe chce být sám sebou?...
Není tady
Barča napsal(a):
Naprosto souhlasím.
Není tady
lidi snad spolu zacnou chodit na zaklade nejakych sympatii a city by mely nasledovat ... ale byt zamilovany ve chvili, kdy s nekym zacnu chodit , co je to za kravovinu ?
City jsou potvora, Grainne... někdy chození předcházejí, někdy nenásledujou...
Říká, e "to nebude tak častý případ", pořadí "zamilování se-chození"... ale ono to tak větinou bejvá. Sympatickej mi můe bejt kamarád, spoluák, soused - ale to pořád jetě není dostatečnej důvod k tomu začít s ním chodit (nejsem-li tedy voputěnka, která ze zoufalství "bere vechno").
som sa zamilovala a POTOM sme spolu začali chodi
Nebo taky ne...
Myleno obecně, nikoli konkrétně na tebe... ale vechny tohle asi známe... "som sa zamilovala a" idolu to bylo ukradený
Není tady
Eva. napsal(a):
Já mám zase zkuenosti a vidím pořád kolem a pokládám tento způsob za běný, e začnu s někým chodit tehdy, kdy jsem do něj zamilovaná. Grainne, asi je důleité, co si kdo pod zamilovaností představuje. Já si pod ní ale určitě nepředstavuju to, co předvádí přítel sandrei, který jí měl říct po roce chození, e jetě do ní není zamilovaný.
já zase po mých zkuenostech , kdyby mi někdo říkal , e je zamilovaný po první schůzce , tak si poklepu na čelo . Po pul roce ok, tam u můou nějaké ty intenzivnějí city vzniknout a eventuelně by se tomu dalo i věřit
Není tady
helena napsal(a):
City jsou potvora, Grainne... někdy chození předcházejí, někdy nenásledujou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Říká, e "to nebude tak častý případ", pořadí "zamilování se-chození"... ale ono to tak větinou bejvá. Sympatickej mi můe bejt kamarád, spoluák, soused - ale to pořád jetě není dostatečnej důvod k tomu začít s ním chodit (nejsem-li tedy voputěnka, která ze zoufalství "bere vechno").
som sa zamilovala a POTOM sme spolu začali chodi
Nebo taky ne... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Myleno obecně, nikoli konkrétně na tebe... ale vechny tohle asi známe... "som sa zamilovala a" idolu to bylo ukradený http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Kdy to říkáte já to mám postavené trochu jinak , ale pokud to takto funguje u jiných, tak to tak bude
Není tady
Grainne napsal(a):
já zase po mých zkuenostech , kdyby mi někdo říkal , e je zamilovaný po první schůzce , tak si poklepu na čelo . Po pul roce ok, tam u můou nějaké ty intenzivnějí city vzniknout a eventuelně by se tomu dalo i věřit
Po půl roce u ta největí zamilovanost obvykle odeznívá. To je vidět, kdy je člověk zamilovaný. Vznáí se v oblacích, nevidí, neslyí, má nepřítomný pohled...
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Po půl roce u ta největí zamilovanost obvykle odeznívá. To je vidět, kdy je člověk zamilovaný. Vznáí se v oblacích, nevidí, neslyí, má nepřítomný pohled...
Mno za sebe musím říct, e na první schůzku bez zamilovanosti ani snad nejdu. To není rande. Potřebuju ty motýli v břie k tomu.
Dočítám, asi bych se moná přikláněla k názoru Barči, ale něco mi v tom nehraje, take souhlasím s Evou.
Není tady
dusička napsal(a):
Mno za sebe musím říct, e na první schůzku bez zamilovanosti ani snad nejdu. To není rande. Potřebuju ty motýli v břie k tomu.
Dočítám, asi bych se moná přikláněla k názoru Barči, ale něco mi v tom nehraje, take souhlasím s Evou.
Mně u Barči nesedí tvrzení, e sandrea s přítelem mají vztah. Ano, nějaký vztah určitě mají. I s lidmi v práci máme nějaký vztah. Ale nemají vztah v běném slova smyslu v tomto případě - vztah mezi muem a enou, kteří se milují.
Není tady
Eva. napsal(a):
dusička napsal(a):
Dočítám, asi bych se moná přikláněla k názoru Barči, ale něco mi v tom nehraje, take souhlasím s Evou.Mně u Barči nesedí tvrzení, e sandrea s přítelem mají vztah. Ano, nějaký vztah určitě mají. I s lidmi v práci máme nějaký vztah. Ale nemají vztah v běném slova smyslu v tomto případě - vztah mezi muem a enou, kteří se milují.
DLe mého to Barča napsala suprově, ale mě nesedí něco na tom vztahu u Sandrei. Je divný, e ze začátku mu to být spolu pořád nevadilo a ted mu to vadí. U mladých se tomu říká "přechozený" vztah a vidím to na začátek konce
Upravil(a) dusička (9. 4. 2015 11:43)
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
no to mně nestra mně teda vydrela rok naprosto beze změny
Není tady
dusička napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
tak být single , tak nejde nikdy nikam
Není tady
Grainne napsal(a):
Ty se u rok vznáí v oblacích? Nevidí, neslyí, kouká do blba a myslí jen na něj?
To by mě zabilo
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ty se u rok vznáí v oblacích? Nevidí, neslyí, kouká do blba a myslí jen na něj?
To by mě zabilo
no u ne ... u je dávno konec ... ale vydrelo mi to rozhodně celou dobu ... nezamilovávám se snadno, ale kdy u , tak to stojí za to ...bohuel do těch nesprávných
Není tady
Po půl roce u ta největí zamilovanost obvykle odeznívá.
"Mám odliný názor, ne helena*). Po roce vztahu mladých lidí je to, co popisuje, opravdu neobvyklé. Obvyklá je velká zamilovanost."
*) "Po roce chození" u pomalu opadává ta touha bejt do sebe zakousnutý od rána do večera sedm dní v tejdnu a kadý
odloučení pociovat úkorně.
Není nad konzistentní názory a postoje...
A ano, znám rozdíl mezi "největí" a "velká"
Není tady
helena napsal(a):
Po půl roce u ta největí zamilovanost obvykle odeznívá.
"Mám odliný názor, ne helena*). Po roce vztahu mladých lidí je to, co popisuje, opravdu neobvyklé. Obvyklá je velká zamilovanost."
*) "Po roce chození" u pomalu opadává ta touha bejt do sebe zakousnutý od rána do večera sedm dní v tejdnu a kadý
odloučení pociovat úkorně.
Není nad konzistentní názory a postoje... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
A ano, znám rozdíl mezi "největí" a "velká" http://fora.babinet.cz/img/smilies/reta.gif
A taky je rozdíl v trvání zamilovanosti u dospělých lidí nestudentů, kteří pracují a kteří spolu téměř od začátku bydlí a u sandrey s přítelem, ke kterému konkrétně bylo mé vyjádření, e po roce tohoto konkrétního vztahu je obvyklá velká zamilovanost u studentů, kteří spolu nebydlí a vidí se pouze chvíli v úterý, celý den ve středu kromě tréningu, ve čtvrtek ráno a pak jetě někdy o víkendu.
Ale chápu, heleno, e ty si do mě potřebuje rejpnout.
Upravil(a) Eva. (9. 4. 2015 12:39)
Není tady
Jaku napsal(a):
snaila bych se mít tedy čas i na sebe a jela dle sebe;nikoli za ním hned přiběhnout jako pejsek na zavolání.Je fakt, e takhle jako on se milující osoba nechová,asi bych se začala vyrovnávat s tím,e tady to končí a kdy něco končí,tak můe začít něco nového...v moři je ryb dost přeeci!
Přesně tak.
Není tady
Eva. napsal(a):
Mně u Barči nesedí tvrzení, e sandrea s přítelem mají vztah. Ano, nějaký vztah určitě mají. I s lidmi v práci máme nějaký vztah. Ale nemají vztah v běném slova smyslu v tomto případě - vztah mezi muem a enou, kteří se milují.
Evo., jsi sto popsat vztah mezi muem a enou, kteří se milují? Udělej to, prosím.
to eto takoje: "vztah v běném slova smyslu v tomto případě"? Není nad standardizaci?!?
Není tady