29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti s internetovými lékárnami, jestli jste objednávali a v jaké stavu přišlo zboží, jak rychle atd. Děkuji
Není tady
Dobrý den, já takhle nakupuju běžně, dokonce nákoupím s léky zároveň i kosmetiku. Nikdy jsem neměla probém.
Není tady
Dnes už se není proč bát věřim online lekránám, většinou mají vše podchycené, certifikáty a dokonce přidávají něco navíc, nějaké soutěže nebo dárky atd.
Není tady
A kde nakupujte?
Není tady
janina4455 napsal(a):
A kde nakupujte?
Já na lékarně.cz mají originály a velký sortiment, jak říkám nakupuji i kosmetiku, však mrkněte na jejich stránky:)
Není tady
janina4455 napsal(a):
A kde nakupujte?
já shodou okolností také, dnes mi přišel v objednávce slevový kupon LEKDFO15, tak ho můžete použít _) až se vrhnete do nakupování
Není tady