29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
30. listopad roku 2013, se navždy zapsal černým písmem do srdcí fanoušků legendární série Rychle a zběsile. Paul Walker, její ikonický herec, tehdy zemřel při vážné autonehodě. Navíc během natáčení v pořadí již sedmého dílu, který v našich kinech startuje druhého dubna. Díky této nešťastné události byla "sedmička" velmi očekávaná. Jak si tvůrci poradí se smrtí populárního herce? Uvidíme Paula Walkera? A bude pokračování úspěšné série ještě vůbec za něco stát?
Více o filmu zde: http://www.babinet.cz/clanek-16986-film … ile-7.html
Není tady
Byla jsem na předpremiéře a musím říct, že jsem byla nadšená. Od začátku do konce jsem se bavila, nemělo to chybu a proto všem jen doporučuji
Není tady
Zbožňuju Rychle a zběsile!! )) jsem ale zvědavá na 8 díl... úplně bez Paula Walkera to nebude ono
(
Není tady