29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím vespolek... Jsem v 10tt, plánovaně. A poslední tři týdny jsem strašně nepříjemná - sama sobě, na okolí, všechno a všichni mě akorát tak sejří, nic mě nebaví, nic mě nerozesměje, nechci s nikým mluvit, ještě tak s přítelem, jinak prostě děs běs. A to normálně musím fungovat v práci... Jinak je vše ok, i v soukromém životě, podařilo se mi prodat barák, předěláváme si nový bydlení, prostě žádný problémy. Odezní to nebo budu protivná až do porodu? Nemůžu sama se sebou vydržet...
Není tady
Ahoj, hele těžko říct - ty hormonální výkyvy jsou určitě nejhorší na začátku, ale klidně můžou přetrvat až do porodu. Snad si ale tělo zvykne a nějak se přizpůsobí
Není tady