6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
můete mi prosím poradit nějaké kvalitní botičky pro roční dcerku ? Akorát u začíná chodit Někde jsem četla, e se pozná kvalita, kdy je tam znak irafky a e mají atest. A jestli můete doporučit i nějaký kamenný obchod v Praze, kde bych ji ty botky odzkouela Díky
Není tady
Ahoj Viollo,
kupuji pro obě dcery jen zdravé botičky se irafou.
Mám dobré zkuenosti s DPK a i Fare.Nedávno jsem nakupovala na Smíchově v ulici Svornosti a byla jsem moc spokojená.Měli tam více značek a za opravdu dobré ceny.
Není tady
Díky moc za tip Denyno,
tento týden pojedu s malou na alergologii na Smíchov, tak se tam juknu Prosím mohla bys mi písnout, kde to tam přesně je ? A jestli jsi jela autem, kde jsi tam parkovala, protoe po téhle stránce je ta Svornosti taková divoká. Díky moc, pak dám vědět, jak jsme s malou pochodily
Není tady
Dobrá prodejna s přijatelnými cenami s erudovanou paní majitelkou, která dobře poradí, je na Černém Mostě. (Dcera tam nakupuje )
Není tady
Ahoj Viollo,
ulice Svornosti je na křiovatce s Lidickou a nad obchodem je lutá cedule.
Parkovala jsem hned před vchodem u nich na chodníku.
A napi co sis vybrala.
Není tady
Ahoj Denyno,
moc díky za super tip Hned jsem to tam nala a malé koupila krásné botičky na chatu od DPK a Superfitky, kdy někam razíme, protoe malá je hrozná modemanka Ale co Ti chci hlavně říct, e s takovým přístupem slečny prodavačky jsem se jetě nikde nesetkala a naí malou nepoznávala, jak byla hodná a nechala se od ní obslouit a ve odzkouet, protoe od cizích nedá na sebe vůbec sáhnout, hele obě tam normálně lezly po čtyřech po koberci a jí Ty botičky nazula a malá si pochopitelně myslela, e je to hra. Hele pro mne to byl nezapomenutelný záitek v obchodě Jetě jednou dík za radu
Upravil(a) violla (7. 4. 2015 22:48)
Není tady
:)javascript:insert_text('', '');
violla napsal(a):
Ahoj Denyno,
moc díky za super tip Hned jsem to tam nala a malé koupila krásné botičky na chatu od DPK a Superfitky, kdy někam razíme, protoe malá je hrozná modemanka Ale co Ti chci hlavně říct, e s takovým přístupem slečny prodavačky jsem se jetě nikde nesetkala a naí malou nepoznávala, jak byla hodná a nechala se od ní obslouit a ve odzkouet, protoe od cizích nedá na sebe vůbec sáhnout, hele obě tam normálně lezly po čtyřech po koberci a jí Ty botičky nazula a malá si pochopitelně myslela, e je to hra. Hele pro mne to byl nezapomenutelný záitek v obchodě Jetě jednou dík za radu
Není tady