Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#201 24. 3. 2015 11:51

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Přítelkyně je stále vdaná

Dorko, Marian musí být trpělivý, protože si začal s vdanou ženou , která mu navíc hned zpočátku řekla, že od manžela zatím neodejde. Takže jeho trpělivost je z nouze ctnost. Každý, kdo má zadaného partnera se musí víc přizpůsobovat a být trpělivý.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#202 24. 3. 2015 12:02

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

mariann napsal(a):

Dorka to napsala hezky.Jen se obávám že těch žen, které se potřebují v dnešní době starat je minimum. A ještě méně je těch nezištných, které neočekávají jen nějaké peníze, dárky, pozornosti, večeře. Jedna z vás tu psala, že když jezdila za milencem a on jí nepříspíval na benzín, když za ním jezdila, tak se s ním rozešla, že byl držglešle. Ani to nebudu komentovat.
Minulá přítelkyně zase chtěla chodit každou chvilku na večeře, platil jsem vždy já. Když jsme se rozcházeli,tak mi vyčetla,že ona kupovala mým dětem k narozeninám a Vánocům dárky a já jejím ne.Jenže já její děti nikdy osobně neviděl, bydlely jinde,ona mé znala. Taky mi vyčetla, že mi nosila zbytky jídel a staré pečivo pro slepice a nikdy ode mě neviděla ani vajíčko.
Ale s tím pozváním na večeři je to dobrý nápad, vím že jsme s přítelkyní nebyli nikde už přes rok a moc rád ji někam vezmu, snad jí to udělá radost.

Jo to sem byla já. Mariane - proč to nebudeš komentovat? podívej, on zrovna tak seděl a čekal jako ty, až přijedu. Myslíš si,že je ta cesta zadarmo? Víš o tom,že tímto okrádá svou rodinu, své děti? Proč by žena měla investovat do muže?
A potřeba se starat - oni chlapi nemaj ručičky, nožičky, aby se o sebe dokázali postarat?
Přiznávám,že nemám potřebu se o někoho starat, krom dětí, ale to je jen pár let, než vyrostou.
A ano, postarám se o muže a ráda, když nakoupí flák masa. A když koupí i prášek na praní i mu ráda s lásku vyperu.

A no Mariane, seš držgrešle. Mluvíš tu o kaprovi jako o veledaru lol a seš lakomej dát i těch pár vajec

Upravil(a) dusička (24. 3. 2015 12:11)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#203 24. 3. 2015 12:11

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Eva. napsal(a):

Dorko, napsala jsem ti zprávu, ale máš plnou schránku, takže se to nedoručilo a někde ztratilo.

Mažu.Ale už to jaksi hromadně nejde, tak po jednom... Bude to dýl trvat...

Upravil(a) Dorka (24. 3. 2015 12:16)

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#204 24. 3. 2015 12:27

Dorka
Zablokovaný

dusička napsal(a):

A no Mariane, seš držgrešle. Mluvíš tu o kaprovi jako o veledaru lol a seš lakomej dát i těch pár vajec

CHjo, Duši..., "svatá prostoto" by se mi chtělo napsat, ale z tebe ta vypočítavost a chamtivost taaak srší...grater

Není tady

#205 24. 3. 2015 12:36

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Dorka napsal(a):

dusička napsal(a):

CHjo, Duši..., "svatá prostoto" by se mi chtělo napsat, ale z tebe ta vypočítavost a chamtivost taaak srší...grater

Dorko, nesuď, když nevíš wink
Ale jednou Mariana milenka má doma rodinu, tak by se v první řadě měla starat o ní, o své děti, o manžela, a když bude mít elán, tak teprv o Mariana. A nedivím se, že elán nemá. Starat se o dvě domácnosti je záhul. To bych nedala.
Píšu tady o vztahu Marian - milenka.
Každá žena má nárok na opečovávání, "rozmazlování" objemutí od svého muže. A pak i ona se o něho ráda postará.
Ale jestliže k Marianovi jezdí na návštěvu, a do vztahu dává všechno, a Marian - co dává do vztahu Marian? Svou trpělivost? Kapra?
Je tohle vypočítavost? Podle  mé je to blbost té ženský,že tenhle divnej vztah neskončila dřív. 
A jak říkávala moje babička , dětem se obětuj, chlapovi nikoliv.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#206 24. 3. 2015 12:38

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

mariann napsal(a):

Dorka to napsala hezky.

Minulá přítelkyně zase chtěla chodit každou chvilku na večeře, platil jsem vždy já. Když jsme se rozcházeli,tak mi vyčetla,že ona kupovala mým dětem k narozeninám a Vánocům dárky a já jejím ne.Jenže já její děti nikdy osobně neviděl, bydlely jinde,ona mé znala. Taky mi vyčetla, že mi nosila zbytky jídel a staré pečivo pro slepice a nikdy ode mě neviděla ani vajíčko.

Věřím, že se ti líbí, co napsala Dorka smile

S večeří v restauraci: očekávala bych, že partner zaplatí, pokud se nedohodneme předem jinak. Ale to je ta řeč o penězích.....a když pozveš, platíš, ne? Ona zas třeba občas něco uvařila.

S dárky se to má taky tak.....jsou pro radost. Dárky pro děti, přiměřené věku, potěší i tu ženu....jsou to přece její děti. Zvláště, když ona ty tvoje obdarovávala, myslela na ně a přemýšlela, co by je potěšilo...a tak to jistě očekávala i od tebe. Nebo opět vzájemná dohoda.

No a to vajíčko....dal jsi? smile

Není tady

#207 24. 3. 2015 12:42

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

dusičko, to, že by ti milenec měl hradit cestu k němu, když jsi vdaná, mi taky přijde zvláštní, jestli jsi nejezdila k němu domů, nevezla mu jídlo a nestarala se mu o domácnost, jako mariannovi jeho partnerka. Jestli jsi za ním jela proto, abyste se někde mimo jeho domov sešli a udělali si výlet. Nebo i v jeho bytě, ale jen kvůli milování.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#208 24. 3. 2015 12:42

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Dorka napsal(a):

dusička napsal(a):

Proč hned vypočítavost? I ve vztahu, jako všude jinde, platí zákon zachování energie. Ta totiž musí proudit oběma směry tak nějak zhruba stejně, jinak je celý vztah o ničem.
A nemám tím na mysli jenom energii na úrovni citu, ale i tu docela "hmotnou". Pokud "dává" permanentně jen jeden, aniž by se dočkal nějaké odezvy, samozřejmě mu ta energie jednou musí dojít.
Myslím, že přítelkyně už je jednou nohou ze vztahu venku a nebude to trvat dlouho a marian bude zase sám, a bude si uraženě přepočítávat svoje dobré vlastnosti a žehrat na nevděk další z přítelkyň.
Že by byla chyba ve vysílači, to ho ani nenapadne.

Taky jsem kdysi jezdila za přítelem na víkendy. Taky jsem to měla poměrně z ruky. Nikdy by mě, pravda, nenapadlo, říct si o peníze na cestu, ale stejně tak jeho nikdy ani nenapadlo požadovat nebo ode mě čekat, že mu budu dělat hospodyni. Já jsem za ním přijela, a úplně automatické bylo to, že jsme šli někam na jídlo a ON platil.
Nebo jsem i uvařila, proč ne, ale šli jsme nakoupit, a ON platil.
Stejně tak když přijel on ke mě, měl to samozřejmě s plnou penzí, a nečekala jsem, že přijede na praseti. On na oplátku nechtěl proplatit benzín. big_smile
Pravda, nikdy jsme o tom vlastně ani nemluvili, bylo to tak nějak automatické. A jak jsme si zvykli tenkrát fungovat, tak fungujeme už bezmála 20 let...

Pobavilo mě, že marianova přítelkyně nedostává dárky, protože to nevyžaduje (nebo přibližně v tomto smyslu to tu zaznělo). Nevím, jak to mají zavedeno jinde, ale já dávám dárky proto, že mi to dělá radost, a proto, že chci radost udělat. A předpokládám, že ze stejného důvodu dárky dostávám. Nečekám, až si někdo o dárek řekne. roll

A jako Daphné, píšu to všechno s vědomím, že zakladatel vlákna je vymyšlený, stejně jako jeho "příběh". Ale prostě mi to nedalo. rodna

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#209 24. 3. 2015 12:45

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Daphné napsal(a):

mariann napsal(a):

Dorka to napsala hezky.

Věřím, že se ti líbí, co napsala Dorka smile

S večeří v restauraci: očekávala bych, že partner zaplatí, pokud se nedohodneme předem jinak. Ale to je ta řeč o penězích.....a když pozveš, platíš, ne? Ona zas třeba občas něco uvařila.

S dárky se to má taky tak.....jsou pro radost. Dárky pro děti, přiměřené věku, potěší i tu ženu....jsou to přece její děti. Zvláště, když ona ty tvoje obdarovávala, myslela na ně a přemýšlela, co by je potěšilo...a tak to jistě očekávala i od tebe. Nebo opět vzájemná dohoda.

No a to vajíčko....dal jsi? smile

Vidím, že než jsem vyplodila svůj elaborát, napsalas to podobně. smile

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#210 24. 3. 2015 12:48

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Dorka napsal(a):

Vidíš.....já bych s Dusičkou souhlasila. Svatá prostoto, proč by se jeden z páru měl jen vézt? Počítat s tím, že do vztahu bude investovat jen žena (nákupy a prací v domácnosti, delším dojížděním, obětováním svého volného času a tak), jen proto..proč vlastně?....je nerovnováha, která nevede ke spokojenosti.

Není tady

#211 24. 3. 2015 12:52

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Daphné napsal(a):

Vidíš.....já bych s Dusičkou souhlasila. Svatá prostoto, proč by se jeden z páru měl jen vézt? Počítat s tím, že do vztahu bude investovat jen žena (nákupy a prací v domácnosti, delším dojížděním, obětováním svého volného času a tak), jen proto..proč vlastně?....je nerovnováha, která nevede ke spokojenosti.

Já si zase myslím, že je to individuální podle situace. Souhlasím s tím, že mariannova přítelkyně nemá investovat do vztahu sama, vozit mu jídlo a ještě mu vařit, bez úhrady nákladů. Ale nesouhlasím s tím, co píše dusička, že jí měl milenec uhradit cestu. Myslím si, že to má být vyrovnané.

Není tady

#212 24. 3. 2015 12:53

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Fakt máme podobný tok myšlenek smile Modrovousi.

Není tady

#213 24. 3. 2015 12:57

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Daphné napsal(a):

Já si zase myslím, že je to individuální podle situace. Souhlasím s tím, že mariannova přítelkyně nemá investovat do vztahu sama, vozit mu jídlo a ještě mu vařit, bez úhrady nákladů. Ale nesouhlasím s tím, co píše dusička, že jí měl milenec uhradit cestu. Myslím si, že to má být vyrovnané.

Jestli myslíš třeba tím, že ji pozve na tu večeři, případně sám uvaří, Nebo jednou přijede on, jednou ona, souhlasím. Jde o tu vyrovnanost.

Není tady

#214 24. 3. 2015 12:57

mariann
♥♥-----

Vy tady pořád píšete, že se mi přítelkyně stará o domácnost..vždyť jsem psal, že na úklid mám jinou paní a přítelkyně jen doveze to jídlo a občas vyžehlí,nedělám z ní žádnou uklízečku.
A co se té bývalé přítelkyně týká: přijde mi divný dávat dárky někomu koho jsem nikdy neviděl, myšleno její děti.
A ty zbytky jídel co mi vozila pro slepice by stejně vyhodila. A kdyby jen malinko naznačila že potřebuje vejce, rád bych jí je dal..nejsem lakový jak píše Eva, ale nějak mě to nenapadlo.

Není tady

#215 24. 3. 2015 13:05

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ale z tebe ta vypočítavost a chamtivost taaak srší...
Aha... takže pokud paní do milence neinvestuje jen a pouze z čistý lásky, "ptz. ju to uspokojuje", tak je to špatně, ano? va

dusičko, to, že by ti milenec měl hradit cestu k němu, když jsi vdaná, mi taky přijde zvláštní
Bodejť, dusi... když si odskočíš zashookat, tak hezky za vlastní... teda i za manželovo, v rámci SJM... to musí milence obzvláště zahřát, ten pocit, za čí že to korunky za ním milenka jezdí lol

A kdyby jen malinko naznačila
Už je to tu zas... o co si ženská u tebe neřekne, to nedostane... jenže některejm lidem je prostě blbý si "říkat". Taky by mohli bejt obratem nařčený ze zlatokopectví vissla

Upravil(a) helena (24. 3. 2015 13:08)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#216 24. 3. 2015 13:10

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

....vajíčkokopectví big_smile

Není tady

#217 24. 3. 2015 13:14

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

mariann napsal(a):

Vy tady pořád píšete, že se mi přítelkyně stará o domácnost..vždyť jsem psal, že na úklid mám jinou paní a přítelkyně jen doveze to jídlo a občas vyžehlí,nedělám z ní žádnou uklízečku.
A co se té bývalé přítelkyně týká: přijde mi divný dávat dárky někomu koho jsem nikdy neviděl, myšleno její děti.
A ty zbytky jídel co mi vozila pro slepice by stejně vyhodila. A kdyby jen malinko naznačila že potřebuje vejce, rád bych jí je dal..nejsem lakový jak píše Eva, ale nějak mě to nenapadlo.

Možná by zbytky vyhodila, možná ne. Ale kdyby ti je nepřivezla, neměl bys z nich žádný užitek ty. To tě vážně nenapadlo, že bys jí občas dal pár vajec? A vůbec nejde o to, jestli je potřebuje a že neznačila. Mám pocit, že máš nízký EQ, když se tady často oháníš tím, že nenaznačila. Podle mě zase není třeba naznačovat a je normální, že jí pár vajíček dáš, když krmí tvé slepice.

Není tady

#218 24. 3. 2015 13:14

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Autore, chceš říct, že tě vpodstatě živí? Že jí na to jdlo, co vozí, nepřispíváš? Čili na PHM asi taky ne?......Možná může být ráda, že smí jezdit za tak skvělým chlapem?

Upravil(a) Daphné (24. 3. 2015 13:17)

Není tady

#219 24. 3. 2015 13:16

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

dusičko, to, že by ti milenec měl hradit cestu k němu, když jsi vdaná, mi taky přijde zvláštní
Bodejť, dusi... když si odskočíš zashookat, tak hezky za vlastní... teda i za manželovo, v rámci SJM... to musí milence obzvláště zahřát, ten pocit, za čí že to korunky za ním milenka jezdí

I kdyby dusička vdaná nebyla, přišlo by mi to divné. Ona by mu taky hradila cestu, kdyby se přijel pomilovat k ní? va

Není tady

#220 24. 3. 2015 13:26

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Tu paní nikdo nenutí, aby něco vozila, vařila uklízela - nebo se někde píše že jo?

Není tady

#221 24. 3. 2015 13:32

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

choysia napsal(a):

Tu paní nikdo nenutí, aby něco vozila, vařila uklízela - nebo se někde píše že jo?

Paní možná zjistila, že kdyby jídlo nepřivezla a případně neuvařila, zůstala by hladová. Když mariann píše, že on raději nevečeří, když u něj přítelkyně není a jídlo nepřipraví. Než by si měl nakoupit... Taky se nikde nepíše, že tu paní nikdo nenutí vozit jídlo nebo žehlit, stejně jako se nepíše, že ji nutí.

Kde ses tady po takové době vyloupla?

Není tady

#222 24. 3. 2015 13:34

Dorka
Zablokovaný

Jo, díváte se na to velmi pěkně a nazýváte "rovnováhou", uaaa, úžasné! Akorát teda nevím, jak by tato Mariannka doma vysvětlovala, odkud má ty dárečky či domácí vajíčka, hm, a schovávat to někde jenom proto, aby byl "revanš" zachován, no to by mi nestálo za to...

Není tady

#223 24. 3. 2015 13:35

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Dorko, slepice krmila jiná paní, ta, co se s ní mariann rozešel. A ta nebyla vdaná. Takže by se jí vajíčka jistě hodila.

A tahle nynější přítelkyně by určitě nemusela vysvětlovat, kdyby mariann přispěl na jídlo, ze kterého mu dělá večeři. Ani na benzín. Když mariann sám píše, že paní nemůže odejít z manželství, protože děti studují a pak by byly finanční problémy. Asi si příliš nemůže vyskakovat ani teď. A mariann se jí nechá živit, protože ho nenapadne... sad

Upravil(a) Eva. (24. 3. 2015 13:37)

Není tady

#224 24. 3. 2015 13:41

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Kde ses tady po takové době vyloupla?

Já sem koukám průběžně, ale když se tu něco řeší, tak jsem v pracovním nasazení a nestíhám to pročítat, natož na ty vaše "fofr odpovědi" reagovat smile

Není tady

#225 24. 3. 2015 13:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jede jede mašinka, kouří se jí z komínka, jede jede do dáli, veze samý vož....
No nic, už mizím, už mizím smile stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí