Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 23. 3. 2015 17:29

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Přítelkyně je stále vdaná

Možná by stálo za to pozorně si přečíst, na jakou otázku jsem odpovídala. Než tady vykřikovat a vytahovat zákony...
Evo, na otázku: "A z jakého důvodu tvůj přítel od rodiny neodejde, dokud syn nedostuduje? Manželka by v tom případě na studium nepřispívala?" odpovídalas - "Manželka má základní vzdělání a pracuje za minimální mzdu. Takže přítel živí nejenom syna, ale v podstatě i ji."
Jako odpověď by stačila informace "pracuje za minimální mzdu" - pokud jsi přihodila cosi o tom, že "přítel živí", nemůžeš se divit, že je reagováno i na toto.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#177 23. 3. 2015 17:42

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Měl jsem už čtyři vážnější vztahy po rozvodu a zatím ani jeden nevyšel.
Hm... a skutečně jsi přesvědčenej, že závada není na tvým přijímači? Ani částečně ne?
Už poněkolikáté (!) se ptáš "Jsem tak náročný,když hledám hezkou hodnou a pracovitou ženu,která by mě měla ráda a nemyslela jen na peníze?"... ale pořád se vyhejbáš odpovědi na otázku co nabízíš ty. Teda krom toho hezkýho prostředí a sebe sama... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
... u ní vím,že jí záleží na mě a ne na tom,kolik vydělám, co jí koupím.Ona ani neví,kolik vydělávám a nikdy se na to neptala.
Třeba je jí to jen "blbý", ptát se... ono vesměs zajímat se o cizí příjmy není považováno za slušný...
Ostatně kdyby se zeptala - dostalo by se jí vyčerpávající informace?
Rád bych,aby bydlela u mě,ale vůbec by mi nevadilo,pokud by často jezdila domů nebo k rodičům,vím že jsou staří a potřebují pomoc a děti bude chtít samozřejmě také vidívat,v tom problém nemám.
Hm... takže zase péče o dvě domácnosti... a dokonce by klidně mohla dojíždět. Za rodičema i za děckama... aneb zase ses elegantně vyhnul sdělení, zda by její děti mohly přijet za mámou k tobě. Skoro se zdá, že bys "v tom problém" měěl. Ale přiznávám, že to je jen můj dojem.

Není tady

#178 23. 3. 2015 18:07

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

carpediem napsal(a):

1/ pod nickem mariann se schovává ženská a dobře se baví tím, jak čeří vody a jak se některé dámy vyjadřují nejen vůči mariannovi
2/  pod nickem mariann se skrývá naprosto nepoužitelný chlap, kterého bych nechtěla ani kdyby měl prachy Rotschildovy
3/ pod nickem mariann se skrývá robot, jehož stejné odpovědi jsou periodicky automaticky generovány

Mno, jeste jedna moznost ti tam chybi:
4/ normalni slusny chlap s “cistou dusi“, ktery chce dostat to, co sam nabizi, t.j. uprimnost, pracovitost, lasku a stabilitu...
To, co nektere jezibaby tady nazyvaji vymluvami a sobectvim, je jenom muzskym postojem vyjadreno objasneni okolnosti, Marianovych predstav o reseni a pod. - ...cekam, nemohu pomoct, pac tam je manzel, dal bych ji penize, kdyby si rekla, ...at si najde mene vycerpavajici praci, ...
Snatek ani prepisovani majetku nechce, pac ve svem nitru citi, ze ju neopusti a poskytne ji vsecko, co ona bude potrebovat...
Cim vic ctu, tim vic v nem toho hodneho muze, gentlmana, vidim... A vite proc neodmita tu jeji vycerpavajici namahu vuci ni? Pac ona ju sama nabizi, ptz. ju to uspokojuje...
Ja myslim, ze nasel tu pravou, a mel by se akorat zamyslet nad tim, jak ji to “vycerpani“ nejak ulehcit a zkratit...
To opravdu jednoduche neni...
Tak ja jim fandim a drzim palec...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#179 23. 3. 2015 19:36

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Dorka napsal(a):

carpediem napsal(a):

1/ pod nickem mariann se schovává ženská a dobře se baví tím, jak čeří vody a jak se některé dámy vyjadřují nejen vůči mariannovi
2/  pod nickem mariann se skrývá naprosto nepoužitelný chlap, kterého bych nechtěla ani kdyby měl prachy Rotschildovy
3/ pod nickem mariann se skrývá robot, jehož stejné odpovědi jsou periodicky automaticky generovány

4/ normalni slusny chlap s “cistou dusi“, ktery chce dostat to, co sam nabizi, t.j. uprimnost, pracovitost, lasku a stabilitu...
To, co nektere jezibaby tady nazyvaji vymluvami a sobectvim, je jenom muzskym postojem vyjadreno objasneni okolnosti, Marianovych predstav o reseni a pod. - ...cekam, nemohu pomoct, pac tam je manzel, dal bych ji penize, kdyby si rekla, ...at si najde mene vycerpavajici praci, ...
Snatek ani prepisovani majetku nechce, pac ve svem nitru citi, ze ju neopusti a poskytne ji vsecko, co ona bude potrebovat...
Cim vic ctu, tim vic v nem toho hodneho muze, gentlmana, vidim... A vite proc neodmita tu jeji vycerpavajici namahu vuci ni? Pac ona ju sama nabizi, ptz. ju to uspokojuje...
Ja myslim, ze nasel tu pravou, a mel by se akorat zamyslet nad tim, jak ji to “vycerpani“ nejak ulehcit a zkratit...

haha,proč mě k tomu napadá ekvivalent: utrpení dumbom

Dorko,ty seš fakt nějaká jak z jiné planety,nechceš se přihlásit do výběrka,myslím,že bys neměla konkurenci!

Není tady

#180 23. 3. 2015 19:42

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Dorka napsal(a):

carpediem napsal(a):

to tučné - osobně nemám ráda říkat si o peníze. Když jsem měla milence, nikdy jsem si neřekla o peníze, bylo mi to trapný. A poznala jsem,jestli je pán držgrešle a když mi nekoupil něco pro radost, nepřispěl např. na cestování za ním, ukončila sem to.
Mariane - jak už jsem tu psala, natankuj ji plnou nádrž, nečekej na to,až ti řekne. I ženská má svou hrdost. A věř, že ji radost uděláš.
Mno, ale nevím, jestli to není marný. Když jí dáváš dárky jen na vánoce, a ještě k tomu kapra usch
cekam, nemohu pomoct, pac tam je manzel
můžeš objednat nějaký hotýlek pro vás dva i s obsluhou, tam by manžel nebyl a přítelkyně by nemusela být posluhovačkou u tebe v domácnosti.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#181 23. 3. 2015 19:46

mokory
♥♥♥----

Proto si stávající partnerky vážím a nic jí ohledně dětí nevyčítám....

A mě ( kromě jiného) chytlo za uši tohle...že jí nevyčítáš, že se stará o svý děti..já( ale je to možná tím, že jsem ženská), bych napsala- vážím si jí proto, že se stará o své děti

Mně to všechno fakt přijde jako scifi, přece si nemůže myslet, že ta ženská přijde do vztahu, kde bude muset dojíždět, makat, vařit....ještě do cizího, kde jí nebude nic patřit a ke chlapovi, který není schopný po cestě z práce nakoupit, pozvat jí na večeři, uvařit..a hlavně jí o tom všem dopředu informuje. Co jí teda tento pán dává? Na výlety nejezdí, doma nepomáhá, je unavený z práce..v tomhle věku už bych to, že umí juchat v posteli/pardon, to jen domýšlím/, nebrala jako kompenzaci. Promiň člověče, to je jen názor ženy ve středním věku.

Není tady

#182 23. 3. 2015 19:58

Dorka
Zablokovaný

Dusi, ja myslim chapu, proc ne hotel /je porad vdana.../, a taky proc si ona o penize nerekne /jak pises sama o sobe = je ji to trapne.../
Mne Marian nepripada jako drzgresle nebo lakomec, akorat myslim nebude zrovna “darkovaci typ“, on, myslim si, jako nejhodnotnejsi vklad do vztahu povazuje svoji oddanost a trpelivost - je spousta chlapu, kteri si milenku kupuji darkama, ale klidne ji nekde pomlouvaji, zapiraji, nebo i stridaji s nejakou dalsi...

A ty, Jaku, na mne vubec nemluv, abys me nahodou nevyprovokovala k vysloveni meho nazoru na tebe...

Není tady

#183 23. 3. 2015 20:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

Dusi, ja myslim chapu, proc ne hotel /je porad vdana.../, a taky proc si ona o penize nerekne /jak pises sama o sobe = je ji to trapne.../
Mne Marian nepripada jako drzgresle nebo lakomec, akorat myslim nebude zrovna “darkovaci typ“, on, myslim si, jako nejhodnotnejsi vklad do vztahu povazuje svoji oddanost a trpelivost - je spousta chlapu, kteri si milenku kupuji darkama, ale klidne ji nekde pomlouvaji, zapiraji, nebo i stridaji s nejakou dalsi...

A ty, Jaku, na mne vubec nemluv, abys me nahodou nevyprovokovala k vysloveni meho nazoru na tebe...

vždyt hotýlek může být v jiném městě, nikoho tam nepotkáš. To už bych spíš měla obavy potkat souseda ,kdybych jezdila do bytu za milencem. Prostě by bylo nejlepší nějaké to neutrální prostředí. když už tedy Marian nemá čas nakoupit a připravit se na návštěvu a od návštěvy čeká, aby poklidila, když je pracovně vytížený a nestíhá.
Dorko - já nemluvím o tom,že by si jí měl kupovat dárkama, já mluvím o tom,že panáček přijede unavenej z práce a čeká,že milenka navaří, vyžehlí. A co on dělá pro vztah? Dovolí jí,že se může věnovat svým dětem a kdyby s ním bydlela, tak by mu nevadilo že jezdí za svýma rodičema. Bože dumbom ona by se snad měla dovolovat,jestli může za rodičema.
Jakou trpělivost máš Dorko na mysli?

Není tady

#184 23. 3. 2015 20:34

Dorka
Zablokovaný

Psal, ze trpelive ceka = nepospicha
Proc vidis za tim, ze by mu nevadilo, aby jezdila za rodinou to tve detinske “mela by se dovolovat“? On, myslim jen vyjadril sve pochopeni pro to, ze i kdyz bude s nim, bude se ji po rodine styskat a bude za nima chtet jezdit, dokonce si dovolim usoudit, ze az jejich vztah bude oficialni, a ona bude souhlasit, rad ju doprovodi...
No a “unavenej panacek“..., myslim, ze on az tak NECEKA.., psal to v souvislosti s tim, jak ona je hodna, co vsecko jeste vydrzi..., ze “se o nej a jeho kosile postara NEZISTNE“, je jeji plus a pro nej dukazem, ze je to ta prava ---, ja tam nevidim potrebu ju za to obdarovat pozornostma,  jak jsem uz psala, mel by se zamyslet, jak ji to ulehcit, v hotelu ani s darkama to neni...

Není tady

#185 23. 3. 2015 20:53

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

Proc vidis za tim, ze by mu nevadilo, aby jezdila za rodinou to tve detinske “mela by se dovolovat“? On, myslim jen vyjadril sve pochopeni pro to, ze i kdyz bude s nim, bude se ji po rodine styskat a bude za nima chtet jezdit, dokonce si dovolim usoudit, ze az jejich vztah bude oficialni, a ona bude souhlasit, rad ju doprovodi...
No a “unavenej panacek“..., myslim, ze on az tak NECEKA.., psal to v souvislosti s tim, jak ona je hodna, co vsecko jeste vydrzi..., ze “se o nej a jeho kosile postara NEZISTNE“, je jeji plus a pro nej dukazem, ze je to ta prava ---, ja tam nevidim potrebu ju za to obdarovat pozornostma,  jak jsem uz psala, mel by se zamyslet, jak ji to ulehcit, v hotelu ani s darkama to neni...

v tomto případě pro mě znamená hodná blbá. Promin Dorko, ale proč toho chlapa vlastně mít? To může rovnou zůstat s manželem. Kdysi ho milovala "miluje" má s ním děti. Má u něho jistotu. MNo a třeba i odpustila jeho nevěru. Může se s ním radovat t v budoucnu z vnoučat.

Upravil(a) dusička (23. 3. 2015 20:55)

Není tady

#186 23. 3. 2015 21:28

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Dorka napsal(a):

v tomto případě pro mě znamená hodná blbá. Promin Dorko, ale proč toho chlapa vlastně mít? To může rovnou zůstat s manželem. Kdysi ho milovala "miluje" má s ním děti. Má u něho jistotu. MNo a třeba i odpustila jeho nevěru. Může se s ním radovat t v budoucnu z vnoučat.

Ale asi by neměla u manži to dorčino plus za košile lol tongue

Není tady

#187 23. 3. 2015 21:32

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Dorka napsal(a):

ó,klidně si posluž,jsem blbuodolná lol

Není tady

#188 23. 3. 2015 21:47

Barča
♥♥♥♥♥♥-

Zdá se, že jsme zapomněly na to, že tenhle vztah není/nebyl/nemá být "standardní" milenecký paralelní vztah vdané ženy a rozvedeného muže, ale v podstatě jakýsi snoubenecký vztah - tedy něco jako když přijedeš do hotelu, tvůj pokoj je ještě obsazený, uvolní se až zítra, tak dostaneš zatím, dočasně pokoj jiný, bez balkonu, s okny nad popelnicemi, v restauraci pro vás přinesli stolek ze skladu a postavili ho k záchodu, protože jinde místo nebylo.
Takže se nastěhujete do provizorního pokoje, je poněkud nepohodlný, vyjedeš výtahem do nejvyššího patra a ještě musíš vylézt po schodech do podkroví, pod rozpálenou střechou horko, okna raději neotvírat kvůli smradu a mouchám, k moři daleko, v restauraci se zjistí, že u toho stolku u záchodu může sedět jen jeden z vás, když byste tam seděli oba, nemohli by hosté na záchod ....
už už se blíží přestěhování do objednaného pokoje, a ty začínáš mít pocit, že to vlastně k moři nebudeš mít o moc blíž, že na balkoně nebudeš po večerech sedět ve křesle, srkat sex on the beach, protože v noci vůbec nemůžeš horkem a komáry spát a jsi strašně unavená, na schodech sis narazila koleno a během dlouhých štrapácí k moři odřela nohu, případně v moři šlápla na ježka ....... a tak čekáte v hotelové hale, až uvidíte odjíždějící hosty z vašeho pokoje a ty si najednou dojdeš pro svůj kufr, políbíš snoubence, že si doma zavoláte a vyfoukneš hostům z vašeho pokoje přistavený taxík před nosem.
Proč to ta milenka dělala a dělá? Proč mu vaří, proč za ním jezdí? Protože oni dva byli ti partneři, ti, co měli žít spolu, sdílet radosti středního věku. Ne ona a manžel.
Jenomže tenhle vztah je bohužel nastaven špatně, rozbředle, bez hranic. Pokud se něco zásadně  nezměnilo mezi Mariannem a přítelkyní a přítelkyní a manželem, myslím, že je třeba promluvit si o penězích (i když je to poněkud zištné a fujky), protože na těch to vázne. Možná na neschopnosti o nich promluvit, aby člověk nevypadal jako držgrešle, chamtivec, zlatokop/ka, .......
A asi také vyvařuje, stará se tam i tam z výčitek svědomí, z pocitu, že musí osvědčit nepostradatelnost ..........ze strachu.

Není tady

#189 24. 3. 2015 5:49

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

Dorka napsal(a):

carpediem napsal(a):

Já jako stará ježibaba dovoluji si vyslovit (napsat) náhled na základě zde napsaného. Rozhodující jsou činy, ne slova, tedy pouze proklamovaná láska, úcta a trpělivost. Pěkně to zde metaforicky vyjádřila Barča.

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#190 24. 3. 2015 5:51

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Moc hezky napsané, Barčo tummenupp

.....že to vlastně k moři nebudeš mít o moc blíž, na balkoně jsou komáři....
.....že doma je doma. Léta budovaný domov, děti a známí nablízku, paní v krámku na rohu už ví, co kupuješ ráno k snídani, a přidá přání pěkného dne.....na co by se vlastně paní měla těšit, když jede za milencem (tedy krom toho jednoho)? Nastoupí jen druhou směnu.....počáteční jiskření už možná vyprchalo, povinnosti a únava zbyly....
A píšu to s vědomím, že příběh může být vymyšlený smile

Upravil(a) Daphné (24. 3. 2015 5:52)

Není tady

#191 24. 3. 2015 7:02

Barča
♥♥♥♥♥♥-

carpediem napsal(a):

Já jako stará ježibaba dovoluji si vyslovit (napsat) náhled na základě zde napsaného. Rozhodující jsou činy, ne slova, tedy pouze proklamovaná láska, úcta a trpělivost. Pěkně to zde metaforicky vyjádřila Barča.

Tady má Marian problém v tom, že jaksi není prostor pro činy, že je to podivné provizorium, které podle mě být nemusí, ale je. Ergo kladívko, někdo z těch 2 krásných lidí ho chce, ani o tom třeba neví. Asi oba. Protože o důležitých věcech se, zdá se, oboustranně nemluví.

Není tady

#192 24. 3. 2015 7:08

helena
♥♥♥♥♥♥♥

No vidíš... tak já se klíďo zařadím mezi "nektere jezibaby tady" http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png... protože (opakuju) na všechny rady a navržený možnosti pán reaguje tak, že vysvětluje proč to nejde - samozřejmě z jeho strany.
Už jen čekám, až nám "vysvětlí", že nějaká (například) večeře nepřichází v úvahu nejen proto, že se mu nikam nechce, ale taky proto, že paní by stejně nikam nešla... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
A vite proc neodmita tu jeji vycerpavajici namahu vuci ni? Pac ona ju sama nabizi, ptz. ju to uspokojuje...
Jo,jsou takový... který se potřebujou o někoho starat... ale tady mi ta "nabídka" přijde už jako jakási setrvačnost dobíhající od začátku vztahu. A smutný na tom je, že čím je paní unavenější, tím víc to pán cítí úkorně vůči sobě...
ze “se o nej a jeho kosile postara NEZISTNE“, je jeji plus a pro nej dukazem, ze je to ta prava
No bodejť... najít někoho, kdo se "postara NEZISTNE" není tak jednoduchý... kór dneska http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
ja tam nevidim potrebu ju za to obdarovat pozornostma
To já taky ne... bohužel... a zdaleka nemám na mysli ty pekuniární... http://fora.babinet.cz/img/smilies/sad.png

Není tady

#193 24. 3. 2015 7:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Protože o důležitých věcech se, zdá se, oboustranně nemluví.
Taky znám ono "o čem se nemluví, to neexistuje"... častěji to ovšem bejvá pánskej způsob jednání. A pokud je ona "neexistence" dána dostatečně najevo, pak není divu, že druhej se po několika pokusech ptát přestane... když to přece není, že...
Celý to na mě působí dojmem, že oba se zuby nehty drží svejch "jistot" a odmítají na současným statu quo cokoli změnit. Možná se jen (ne/vědomě) obávají společný budoucnosti... takhle se totiž pořádá dá říkat "až jednou... to bude fajn..."

Není tady

#194 24. 3. 2015 8:27

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

No vidíš... tak já se klíďo zařadím mezi "nektere jezibaby tady" http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png... protože (opakuju) na všechny rady a navržený možnosti pán reaguje tak, že vysvětluje proč to nejde - samozřejmě z jeho strany.
Už jen čekám, až nám "vysvětlí", že nějaká (například) večeře nepřichází v úvahu nejen proto, že se mu nikam nechce, ale taky proto, že paní by stejně nikam nešla... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
A vite proc neodmita tu jeji vycerpavajici namahu vuci ni? Pac ona ju sama nabizi, ptz. ju to uspokojuje...
Jo,jsou takový... který se potřebujou o někoho starat... ale tady mi ta "nabídka" přijde už jako jakási setrvačnost dobíhající od začátku vztahu. A smutný na tom je, že čím je paní unavenější, tím víc to pán cítí úkorně vůči sobě...
ze “se o nej a jeho kosile postara NEZISTNE“, je jeji plus a pro nej dukazem, ze je to ta prava
No bodejť... najít někoho, kdo se "postara NEZISTNE" není tak jednoduchý... kór dneska http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
ja tam nevidim potrebu ju za to obdarovat pozornostma
To já taky ne... bohužel... a zdaleka nemám na mysli ty pekuniární... http://fora.babinet.cz/img/smilies/sad.png

ohl.večeře- proč nejdou - to ut někde psal: že prý přijíždí z práce až v 8 večer; no taky alibismus big_smile

Není tady

#195 24. 3. 2015 10:10

Dorka
Zablokovaný

helena napsal(a):

To, co nektere jezibaby tady nazyvaji vymluvami a sobectvim, je jenom muzskym postojem vyjadreno objasneni okolnosti......
................
Jo,jsou takový... který se potřebujou o někoho starat...

Tož se zařaď kam chceš... Jo, jsou ženy zaměřené na péči o muže a domácnost, dokonce i tady se některé k tomu přiznaly, akorát možná dnes, v době materialismu a karierizmu, je těžké představit si, natož uvěřit, že by to nějakému páru mohlo stačit...gloria

No a že by někdo trpělivě čekal, až své povinnosti z předchozí, "doslouživší" rodiny naplní, tak to je už naprosto neuvěřitelné a projevem "blbosti", že ano?

Takže za mně: ... Ano, jsem z jiného světa. Z toho, kde lidské hodnoty jako slušnost, zodpovědnost, takt, ohleduplnost a vděčnost ještě pořád platěj...

Není tady

#196 24. 3. 2015 10:16

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Dorko, tos napsala hezky.
Jsem taky z těch, co se potřebují o někoho starat. Moc mi to chybí. Člověk se má přijímat takový, jaký je. Cítím se dobře, když se můžu o někoho starat. Když se potkají partneři, kteří si vzájemně vyhovují i v tomhle, tak to je přece prima. Anebo když se ten, kdo to pro svou dobrou mysl potřebuje, může starat třeba o vnoučata, opuštěné psy, kočky, děti v dětském domově...
Člověk by měl žít tak, aby co nejméně ubližoval a aby se cítil dobře. Momentálně mě trápí deprese, tak si zase víc uvědomuji, co je v životě důležité.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#197 24. 3. 2015 11:01

mariann
♥♥-----

Dorka to napsala hezky.Jen se obávám že těch žen, které se potřebují v dnešní době starat je minimum. A ještě méně je těch nezištných, které neočekávají jen nějaké peníze, dárky, pozornosti, večeře. Jedna z vás tu psala, že když jezdila za milencem a on jí nepříspíval na benzín, když za ním jezdila, tak se s ním rozešla, že byl držglešle. Ani to nebudu komentovat.
Minulá přítelkyně zase chtěla chodit každou chvilku na večeře, platil jsem vždy já. Když jsme se rozcházeli,tak mi vyčetla,že ona kupovala mým dětem k narozeninám a Vánocům dárky a já jejím ne.Jenže já její děti nikdy osobně neviděl, bydlely jinde,ona mé znala. Taky mi vyčetla, že mi nosila zbytky jídel a staré pečivo pro slepice a nikdy ode mě neviděla ani vajíčko.
Ale s tím pozváním na večeři je to dobrý nápad, vím že jsme s přítelkyní nebyli nikde už přes rok a moc rád ji někam vezmu, snad jí to udělá radost.

Není tady

#198 24. 3. 2015 11:04

mariann
♥♥-----

Jinak jak se ptala Helena, jestli by děti přítelkyně mohly přijet za ní, kdyby u mě bydlela..no samozřejmě, proč ne. Přiznávám, že bych nechtěl přítelkyni co by měla malé dítě, ale rozhodně by mi nevadily návštěvy dospělých dětí mé přítelkyně.

Není tady

#199 24. 3. 2015 11:24

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

mariann napsal(a):

Dorka to napsala hezky.Jen se obávám že těch žen, které se potřebují v dnešní době starat je minimum. A ještě méně je těch nezištných, které neočekávají jen nějaké peníze, dárky, pozornosti, večeře. Jedna z vás tu psala, že když jezdila za milencem a on jí nepříspíval na benzín, když za ním jezdila, tak se s ním rozešla, že byl držglešle. Ani to nebudu komentovat.
Minulá přítelkyně zase chtěla chodit každou chvilku na večeře, platil jsem vždy já. Když jsme se rozcházeli,tak mi vyčetla,že ona kupovala mým dětem k narozeninám a Vánocům dárky a já jejím ne.Jenže já její děti nikdy osobně neviděl, bydlely jinde,ona mé znala. Taky mi vyčetla, že mi nosila zbytky jídel a staré pečivo pro slepice a nikdy ode mě neviděla ani vajíčko.
Ale s tím pozváním na večeři je to dobrý nápad, vím že jsme s přítelkyní nebyli nikde už přes rok a moc rád ji někam vezmu, snad jí to udělá radost.

V tomhle s ní souhlasím.
Marianne, mám dojem, že jsi lakomý.

Upravil(a) Eva. (24. 3. 2015 11:26)

Není tady

#200 24. 3. 2015 11:33

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Dorko, napsala jsem ti zprávu, ale máš plnou schránku, takže se to nedoručilo a někde ztratilo.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí