18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ten kapr začíná bejt zajímavej
Není tady
e já debil o tom kaprovi vůbec psal.Je mi jedno kdo kapříka seral,nebudu přítelkyni předepisovat,komu ho můe usmait. To Sahleb se do mě pustila,e ho přítelkyně dělala pro mě,tak jsem jen vysvětlil,e Vánoce trávila s manelem a tudí kapra seral on.
Není tady
Helena: vak já také trpělivě čekám, a její děti dostudují,ale kde mám záruku,e ona to pak opravdu udělá,i kdy teď říká e ano.
Je tak divné,e chci mít přítelkyni pro se,e chci mít zázemí a třeba mít občas i tu nachystanou večeři, to je u vá en vechno podmíněný penězma, e musím zaplatit benzín,jídlo,kupovat dárečky abych vůbec nějakou přítelkyni mohl mít?
Je divné,e chci mít hezkou,hodnou a pracovitou enu?A kolik peněz jí mám tedy dávat, aby se na mě nevykalala?
Není tady
ale kde mám záruku
Jo ty potřebuje "záruku"... jestli by sis to od ní neměl nechat ověřeně podepsat, e "to pak opravdu udělá"...
to je u vá en vechno podmíněný penězma
Moná sis nevimnul, e o penězích se nijak zvlá nemluvilo... jen se tu pozastavujeme nad tím, e paní investuje jak do cestování a nákupů, tak i svůj čas a spánek (tohle předevím) - a ty nejsi schopen ani čas od času zajistit večeři. Jen zajistit - ani ne uvařit...
A kdy u prachy - samozřejmě, e si ne kadá enská řekne "dej mi..." - právě proto se ti (marně) snaíme vysvětlit, e nějaká, řekněme kompenzace, by byla vhodná. Jen se obávám, e ty tohle nepobírá.
Není tady
Helena: já vím,e záruku nemám nikdy,ale upřímně: Tebe by nenatvalo pět promarněných roků, kdyby jsi čekala a ten dotyčný tě pak poslal do háje?
Není tady
mariann napsal(a):
Dobře, ale tak mi řekněte co mám asi dělat.i kdybys nakrásně připravil občas večeři,to ji moc asi nepomůe.Tam jde spí o to,e není rozvedená,proto se musí starat jetě o manela a proto já nemůu přijet za ní,aby ona nemusela dojídět.Ale nikdo po mě nemůe chtít,abych jezdil do domu,kde s ní ije jiný chlap,to opravdu ne.Rád za ní budu jezdit,ale a bude rozvedená.A dalí zloděj čase je její práce,ale s tím já jí taky nepomůu.Jak jsem psal,rád bych aby změnila místo,měla víc času a nemusela tak daleko cestovat,ale ona má strach.Nechce se rozvést,nechce opustit manela,nechce změnit práci,to je pak těké,jak jí mám v tomto pomoci?
Já mám dojem, e si z místního osazenstva dělá srandu.
Tak jo, dám ti radu: Pronajmi si garsonku v místě jejího bydlitě. Smiř se s tím, e má svoji práci. Buď rád, e můe ze svého nakoupit a uvařit pro vás oba. Nebude muset měnit místo, abys ty měl svoje pohodlí, ale já vím, jinak dělá ve pro její dobro. Chtěl bys,aby opustila svoji práci, jetě před ukončením studia svých dětí, svého hrozného manela, který ji vydírá tím, e mu musí vařit, ehlit mu, starat se o něho o víkendu, kdy by se mohla cele věnovat sobě tak, se jí toho dostává v plné míře u tebe.
P.S. Kde se vyskytují takoví starostliví chlapi jako ty?
Upravil(a) carpediem (20. 3. 2015 14:07)
Není tady
Tebe by nenatvalo pět promarněných roků, kdyby jsi čekala a ten dotyčný tě pak poslal do háje?
a) Jetě tě nikam neposlalala.
b) Ty sis ji "vybral" se vím, co k ní patří, take jsi věděl, do čeho jde.
c) Nenatvalo, protoe vím, e ádnej vztah nemusí bejt na věčný časy (dokonce ani ten se CCCP nebyl )
Není tady
helena napsal(a):
ale tak mi řekněte co mám asi dělat
Moná zkusit bejt trochu míň sebestřednej...
Kdybych slyela "Opravdu mi někdy přijde,e by klidně mohla přijet,ale e se jí nechce e raději odpočívá doma.", zvlátě pak v souvislosti s "kdy u mě není přítelkyně,tak raději sám ani nevečeřím,abych nemusel někam cestovat do obchodu", velmi pravděpodobně by to bylo to poslední, co by pán přede mnou z huby vypustil...
Nechce se rozvést,nechce opustit manela,nechce změnit práci,to je pak těké,jak jí mám v tomto pomoci?
Co kdybys kuwa počkal a jí děcka dotudujou?
Ona by i moná chtěla, ale celkem rozumím tomu, e dává klidu pro děti (zatím) přednost... kdy se rozvede teď, nastanou problémy s výivným (taky málokterej potomek se s úsměvem půjde s rodičem soudit), problémy s péčí o děti (k tobě by asi nely), problémy s prací - kdoví, zda by tam u tebe nala sluný místo (a pomalu aby myslela na to, z čeho se jí bude počítat důchod)...
kapříka seral její manel, to jen tak na vysvětlenou
To myslí váně? e bys jí jako chtěl předepisovat, jak má naloit s tím, co dostala? Tak sis měl kapříka zastrčit do pr*ele tlamou napřed, kdy má kolem jedný blbý ryby tolika keců.
Nebo taky jinam.
Není tady
Mariane, je v pořádku ze zena vaří, uklidi ale ne ve dvou domácnostech. Proč by to mela u tebe delat vdy s tebou nebydlí. A uz pises ze ji asi moc nepomůe kdy připravit večeři, tzn tedy ze to neudělas??? Ja te fakt nechápu. Chtěl si poradit a tady rady mas a jeliko se jako zeny shodneme tak na tom asi trochu pravdy bude. Určitě udělá dobre kdy tu večeři připravit. Přítelkyně nebude muset myslet na to ze jetě musí honem běet do krámu a po te zase vařit. A druha věc je ze ji to potěí, ptze kadá zena je nekdy rada opecovavana. Ja mam pocit ze to ani pochopit nechce. Tak nic nedělej a cekej a k to e přestane uplne jezdit. A to ze píeme a ji vezmes benzin, to snad neni o tom ze mi zeny přemýlime vypočítává ale o tom ze by mělo byt uplne normální to tvé přítelkyni občas vykompenzovat. Představ si sebe na jejim místě. Jezdí zani, delas nákupy, vařit ji a jetě uklizis a to ve dvakrát. Docela by mě zajímalo jak by te to dlouho bavilo. Tak proč ji nepomoci pro ni v teké situaci. A uz konečně pochop, je normální ze zena uvaří, uklidi. Ale proč to ma delat neustále u tebe, kdy její domácnost to neni.
Není tady
carpediem: Tak jsem asi nějaký exot.Vidí, a já myslel, e jsem normální chlap.Myslím,e se k přítelkyni chovám hezky,moc mi na ní záleí.Před ní jsem měl několik en,ale ádná se jí nevyrovnala,vztah jsem skončil vdycky já.Jedna paní měla malé dítě a hledala spí táty pro něj,chtěla abych se nastěhoval k ní,já si ale nedovedu představit,e bych se měl odstěhovat a ít jinde,ne kde iju celý ivot a kde to mám moc rád a jetě se starat o malé dítě.Druhá paní zase nepracovala a hledala spí sponzora.Dalí jsem měl rád,měli jsme dvouletý vztah,ale ona se nechtěla nastěhovat ke mě,e prý nebude ít tam kde jí nic nepatří a odkud jí mohu kdykoli vyhodit.Raději zůstala ve svým maličkým panelákovým bytečku,kdy mohla ít v krásném přírodním prostředí.
Copak je opravdu tak těké najít normální hodnou pracovitou a nezitnou partnerku,se kterou budeme mít vztah plný lásky a porozumnění?Myslím,e teď jsem ji nael,ale zase je vdaná a mě je souzeno jen čekat a čekat.
Není tady
Holky to je marný 😀😀😀
Není tady
Judyna napsal(a):
Asi jenom čekat. Nic jiného ti nezbyde. Je to na ní. Nakonec - o tom, e je zadaná a e zatím z manelství nechce odejít ti řekla.
Moná by bylo dobré, kdy je tak unavená (a věřím tomu, e je), tu večeři udělat sám. Připravit jí hezký večer. A ne vaření a jetě Ti pomáhá v domácnosti. Tomu nerozumím, kdy o ni tak stojí a ví, e je vytíená, tak proč ji nechá pracovat jetě i u Tebe?
To take nechapu , kdyz jezdi k tobe , proc si od ni nechas varit a posluhovat ? To by melo byt v tve rezii a ten vecer si pekne uzit .
Není tady
Mariane plácá blbosti. Tak co chce poradit nebo po foukat bolistky? Pořad nás tady ujistujes jak je úasná. No nejspí je, ale tobě nedocházeji dost podstatný veci, ze se k partnerce chovat jak k onuci. Nechá si posluhovat. To ti to fakt jetě nedolo po tom co ti tady píeme? Nebo si z nás uz delas srandu??
Není tady
Ona za tebou jede cestu a ty misto aby jsi ji na oplátku neco dobrého připravil to ne. To radi bude psát ze je normální ze zena uvaří, uklidi. Mariane je to normální, ale ne v téhle situaci. Ja tedy na těchto diskuzichvsemsnazim lidi pochopit a ne kritizovat , ale tohle je moc i na mě.
Není tady
Holky ten chlap si snad uz z nás děla srandu. Jak je moné ze nedokáe pochopit co mu tu píeme. Chtěl radu...
Není tady
Lamatko: srandu si opravdu nedělám, na to je pro mě tato situace dost váná,protoe o přítelkyni fakt nechci přijít.Snaím se to ve chápat,s tím vaření u mě bude asi problém,protoe po mě by to ani pes nejedl,fakt nejsem ádný kuchař, ale uznává, e pozvat ji někam na večeři a překonat svoje pohodlí bych mohl.Ale odmítám,e se k ní chovám jako k onuci a nechám si posluhovat.Vdy jsem psal,e ke mě jezdí teď tak jednou týdně a vy děláte jako kdyby mi vařila a ehlila kadý den.
Není tady
Musím teď odjet na jednání,tak se zatím rozloučím. Ale opravdu moc děkuji za vechny rady,cením si toho.
Není tady
mariann napsal(a):
Dětem zbývají jetě půl roku a tomu druhému rok a půl studia.Já bych si moc přál,aby přítelkyně od manela odela a začala bydlet u mě,ona má strach,e by to finančně nezvládla dokud děti studují,taky do práce by musela dojídět skoro čtyři hodiny denně.Rád bych,aby změnila práci,je z ní opravdu vyčerpaná,i tím dojíděním,má ji daleko a ode mě by ji měla jetě dál.Ona má strach,e jinou dobrou nenajde a e prý teď si nemůe dovolit riskovat měnit práci,kdy iví dvě děti.Nabízel jsem jí,e jí i finančně vypomohu,a si řekne jestli potřebuje,ale ona je velmi hrdá,vůbec o tom nechce mluvit.Moc si jí váím,ona ode mě dostává jen dárky k Vánocům a narozeninám,není jak jiná ena,vypočítavá,co očekává samý dárečky,pozvání na večeře.Já jsem hodně pracovně vytíený,nezapírám,e je hodně příjemné mít večer nachystanou večeři a příjemnou společnost,nerad chodím někam ven,do restaurací,za kulturou,mám rád klid po celém dni a strsu v zaměstnání.
U tvůj úvodní příspěvek mi připomněl jednu přispivatelku,která jako by téměř té tvé"z pera" vypadla.Sice nepssala nic o tom,e je vdaná atd.,ale jinak straně hodně podobných indicií tam je.I to,jak jezdí za svým přítelem mu pomáhat a pak je z toho celá unavená,protoe dalí domácnost ji čeká doma,takté měla děti na studiích,to nevím.A její přítel byl hodně zaměstnaný a neměl na nic jiného čas krom své práce a baráku.
Není tady
Lamatko napsal(a):
Mariane ty nechce poradit. Proč by deti nemohla pak nechat samotné, vdy jsou dospele. A byt v dlouhodobým vztahu a mít kady jinou domácnost proč?? Aby zase jezdila znovu k tobě s jídlem atd....Mariane dost se vymlouvas proč to či ono nejde...
mit kazdy jinou domacnost neni problem , spise nedostatek casu a vzdalenost
Není tady
Lamatko napsal(a):
Holky ten chlap si snad uz z nás děla srandu. Jak je moné ze nedokáe pochopit co mu tu píeme. Chtěl radu...
Jo Lamatko, on si preje nezistnou zenu a prijde si naprosto normalni.
Není tady
Mariane tak nemusí vařit, vak jsem psala obloeny talíř zvládne udelat. Nebo neco objednat. Ve vztahu musí dávat oba, jinak se vztah rozpadne. Tvá přítelkyně dává moc a ruku na srdce je to u vás vyváené....
Není tady
mariann napsal(a):
A s tím kaprem to bylo asi blbý vyjádření,ale bylo to myleno tak,e ona by ho jinak musela koupit,take uetřila peníze.
A hospodyni určitě nehledám,potřebuji partnerku,se kterou budu sdílet ivot a ne jen nějakou mudlu na uklízení.Paní co mi chodí jednou za dva týdny uklidit dům navíc mám,myslím takový ten větí úklid.Ale snad je normální,e pokud mu ije s přítelkyní,tak se postará i o to vaření a mení úklid,pokud to je normální čistotní ena.
Ale ty s ni nezijes , pokud se nepletu . Jezdi k tobe jen na navstevu .. a to je snad neco uplne jineho .
Není tady
mariann napsal(a):
Dobře, ale tak mi řekněte co mám asi dělat.i kdybys nakrásně připravil občas večeři,to ji moc asi nepomůe.Tam jde spí o to,e není rozvedená,proto se musí starat jetě o manela a proto já nemůu přijet za ní,aby ona nemusela dojídět.Ale nikdo po mě nemůe chtít,abych jezdil do domu,kde s ní ije jiný chlap,to opravdu ne.Rád za ní budu jezdit,ale a bude rozvedená.A dalí zloděj čase je její práce,ale s tím já jí taky nepomůu.Jak jsem psal,rád bych aby změnila místo,měla víc času a nemusela tak daleko cestovat,ale ona má strach.Nechce se rozvést,nechce opustit manela,nechce změnit práci,to je pak těké,jak jí mám v tomto pomoci?
no ja se ji nedivim .. s tebou by se toho moc nezmenilo ... prace neni zadny zlodej casu ... zlodej casu na ukor ceho ? Jak jinak jeste spolu travite cas ?
Není tady
mariann napsal(a):
Helena: vak já také trpělivě čekám, a její děti dostudují,ale kde mám záruku,e ona to pak opravdu udělá,i kdy teď říká e ano.
Je tak divné,e chci mít přítelkyni pro se,e chci mít zázemí a třeba mít občas i tu nachystanou večeři, to je u vá en vechno podmíněný penězma, e musím zaplatit benzín,jídlo,kupovat dárečky abych vůbec nějakou přítelkyni mohl mít?
Je divné,e chci mít hezkou,hodnou a pracovitou enu?A kolik peněz jí mám tedy dávat, aby se na mě nevykalala?
Nevim, jak u jinych zen , ja nejsem zrovna prototyp ... o penezich to u mne neni , rikam tomu zpetna vazba ... a u tebe ji nevidim , co delas ty pro ni ?
Není tady
Lamatko napsal(a):
Ona za tebou jede cestu a ty misto aby jsi ji na oplátku neco dobrého připravil to ne. To radi bude psát ze je normální ze zena uvaří, uklidi. Mariane je to normální, ale ne v téhle situaci. Ja tedy na těchto diskuzichvsemsnazim lidi pochopit a ne kritizovat , ale tohle je moc i na mě.
ona je to taky jeji chyba , ze ji vubec napadlo neco takoveho delat
Není tady