Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 20. 3. 2015 13:01

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Re: Přítelkyně je stále vdaná

Ten kapr začíná bejt zajímavej big_smile

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#52 20. 3. 2015 13:12

mariann
♥♥-----

Že já debil o tom kaprovi vůbec psal.Je mi jedno kdo kapříka sežral,nebudu přítelkyni předepisovat,komu ho může usmažit. To Sahleb se do mě pustila,že ho přítelkyně dělala pro mě,tak jsem jen vysvětlil,že Vánoce trávila s manželem a tudíž kapra sežral on.

Není tady

#53 20. 3. 2015 13:34

mariann
♥♥-----

Helena: však já také trpělivě čekám, až její děti dostudují,ale kde mám záruku,že ona to pak opravdu udělá,i když teď říká že ano.
Je tak divné,že chci mít přítelkyni pro se,že chci mít zázemí a třeba mít občas i tu nachystanou večeři, to je u vᚠžen všechno podmíněný penězma, že musím zaplatit benzín,jídlo,kupovat dárečky abych vůbec nějakou přítelkyni mohl mít?
Je divné,že chci mít hezkou,hodnou a pracovitou ženu?A kolik peněz jí mám tedy dávat, aby se na mě nevykašlala?

Není tady

#54 20. 3. 2015 13:58

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ale kde mám záruku
Jo ty potřebuješ "záruku"... jestli by sis to od ní neměl nechat ověřeně podepsat, že "to pak opravdu udělá"...
to je u vᚠžen všechno podmíněný penězma
Možná sis nevšimnul, že o penězích se nijak zvl᚝ nemluvilo... jen se tu pozastavujeme nad tím, že paní investuje jak do cestování a nákupů, tak i svůj čas a spánek (tohle především) - a ty nejsi schopen ani čas od času zajistit večeři. Jen zajistit - ani ne uvařit...
A když už prachy - samozřejmě, že si ne každá ženská řekne "dej mi..." - právě proto se ti (marně) snažíme vysvětlit, že nějaká, řekněme kompenzace, by byla vhodná. Jen se obávám, že ty tohle nepobíráš.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#55 20. 3. 2015 14:02

mariann
♥♥-----

Helena: já vím,že záruku nemám nikdy,ale upřímně: Tebe by nenaštvalo pět promarněných roků, kdyby jsi čekala a ten dotyčný tě pak poslal do háje?

Není tady

#56 20. 3. 2015 14:06

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

mariann napsal(a):

Dobře, ale tak mi řekněte co mám asi dělat.i kdybys nakrásně připravil občas večeři,to ji  moc asi nepomůže.Tam jde spíš o to,že není rozvedená,proto se musí starat ještě o manžela a proto já nemůžu přijet za ní,aby ona nemusela dojíždět.Ale nikdo po mě nemůže chtít,abych jezdil do domu,kde s ní žije jiný chlap,to opravdu ne.Rád za ní budu jezdit,ale až bude rozvedená.A další zloděj čase je její práce,ale s tím já jí taky nepomůžu.Jak jsem psal,rád bych aby změnila místo,měla víc času a nemusela tak daleko cestovat,ale ona má strach.Nechce se rozvést,nechce opustit manžela,nechce změnit práci,to je pak těžké,jak jí mám v tomto pomoci?

Já mám dojem, že si z místního osazenstva dělᚠsrandu. gloria
Tak jo, dám ti radu: Pronajmi si garsonku v místě jejího bydliště. Smiř se s tím, že má svoji práci. Buď rád, že může ze svého nakoupit a uvařit pro vás oba. Nebude muset měnit místo, abys ty měl svoje pohodlí, ale já vím, jinak dělᚠvše pro její dobro. Chtěl bys,aby opustila svoji práci, ještě před ukončením studia svých dětí, svého hrozného manžela, který ji vydírá tím, že mu musí vařit, žehlit mu, starat se o něho o víkendu, když by se mohla cele věnovat sobě tak, se jí toho dostává v plné míře u tebe.
P.S. Kde se vyskytují takoví starostliví chlapi jako ty?

Upravil(a) carpediem (20. 3. 2015 14:07)

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#57 20. 3. 2015 14:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tebe by nenaštvalo pět promarněných roků, kdyby jsi čekala a ten dotyčný tě pak poslal do háje?
a) Ještě tě nikam neposlalala.
b) Ty sis ji "vybral" se vším, co k ní patří, takže jsi věděl, do čeho jdeš.
c) Nenaštvalo, protože vím, že žádnej vztah nemusí bejt na věčný časy (dokonce ani ten se CCCP nebyl http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#58 20. 3. 2015 14:18

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

ale tak mi řekněte co mám asi dělat
Možná zkusit bejt trochu míň sebestřednej...
Kdybych slyšela "Opravdu mi někdy přijde,že by klidně mohla přijet,ale že se jí nechce že raději odpočívá doma.", zvláště pak v souvislosti s "když u mě není přítelkyně,tak raději sám ani nevečeřím,abych nemusel někam cestovat do obchodu", velmi pravděpodobně by to bylo to poslední, co by pán přede mnou z huby vypustil...
Nechce se rozvést,nechce opustit manžela,nechce změnit práci,to je pak těžké,jak jí mám v tomto pomoci?
Co kdybys kuwa počkal až jí děcka doštudujou?
Ona by i možná chtěla, ale celkem rozumím tomu, že dává klidu pro děti (zatím) přednost... když se rozvede teď, nastanou problémy s výživným (taky málokterej potomek se s úsměvem půjde s rodičem soudit), problémy s péčí o děti (k tobě by asi nešly), problémy s prací - kdoví, zda by tam u tebe našla slušný místo (a pomalu aby myslela na to, z čeho se jí bude počítat důchod)...
kapříka sežral její manžel, to jen tak na vysvětlenou
To myslíš vážně? Že bys jí jako chtěl předepisovat, jak má naložit s tím, co dostala? Tak sis měl kapříka zastrčit do pr*ele tlamou napřed, když mᚠkolem jedný blbý ryby tolika keců.

lollollol Nebo taky jinam.

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#59 20. 3. 2015 14:35

Lamatko
♥♥♥♥---

Mariane, je v pořádku ze zena vaří, uklidi ale ne ve dvou domácnostech. Proč by to mela u tebe delat vždy s tebou nebydlí. A uz pises ze ji asi moc nepomůže když připravit večeři, tzn tedy ze to neudělas??? Ja te fakt nechápu. Chtěl si poradit a tady rady mas a jelikož se jako zeny shodneme tak na tom asi trochu pravdy bude. Určitě udělᚠdobre když tu večeři připravit. Přítelkyně nebude muset myslet na to ze ještě musí honem běžet do krámu a po te zase vařit. A druha věc je ze ji to potěší, ptze každá zena je nekdy rada opecovavana. Ja mam pocit ze to ani pochopit nechceš. Tak nic nedělej a cekej až k to e přestane uplne jezdit. A to ze píšeme a ji vezmes benzin, to snad neni o tom ze mi zeny přemýšlime vypočítává ale o tom ze by mělo byt uplne normální to tvé přítelkyni občas vykompenzovat. Představ si sebe na jejim místě. Jezdíš zani, delas nákupy, vařit ji a ještě uklizis a to vše dvakrát. Docela by mě zajímalo jak by te to dlouho bavilo. Tak proč ji nepomoci pro ni v težké situaci. A uz konečně pochop, je normální ze zena uvaří, uklidi. Ale proč to ma delat neustále u tebe, když její domácnost to neni.

Není tady

#60 20. 3. 2015 14:35

mariann
♥♥-----

carpediem: Tak jsem asi nějaký exot.Vidíš, a já myslel, že jsem normální chlap.Myslím,že se k přítelkyni chovám hezky,moc mi na ní záleží.Před ní jsem měl několik žen,ale žádná se jí nevyrovnala,vztah jsem skončil vždycky já.Jedna paní měla malé dítě a hledala spíš táty pro něj,chtěla abych se nastěhoval k ní,já si ale nedovedu představit,že bych se měl odstěhovat a žít jinde,než kde žiju celý život a kde to mám moc rád a ještě se starat o malé dítě.Druhá paní zase nepracovala a hledala spíš sponzora.Další jsem měl rád,měli jsme dvouletý vztah,ale ona se nechtěla nastěhovat ke mě,že prý nebude žít tam kde jí nic nepatří a odkud jí mohu kdykoli vyhodit.Raději zůstala ve svým maličkým panelákovým bytečku,když mohla žít v krásném přírodním prostředí.
Copak je opravdu tak těžké najít normální hodnou pracovitou a nezištnou partnerku,se kterou budeme mít vztah plný lásky a porozumnění?Myslím,že teď jsem ji našel,ale zase je vdaná a mě je souzeno jen čekat a čekat.

Není tady

#61 20. 3. 2015 14:36

Lamatko
♥♥♥♥---

Holky to je marný 😀😀😀

Není tady

#62 20. 3. 2015 14:39

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Asi jenom čekat. Nic jiného ti nezbyde. Je to na ní. Nakonec - o tom, že je zadaná a že zatím z manželství nechce odejít ti řekla.
Možná by bylo dobré, když je tak unavená (a věřím tomu, že je), tu večeři udělat sám. Připravit jí hezký večer. A ne vaření a ještě Ti pomáhá v domácnosti. Tomu nerozumím, když o ni tak stojíš a víš, že je vytížená, tak proč ji nechᚠpracovat ještě i u Tebe?

To take nechapu , kdyz jezdi k tobe , proc si od ni nechas varit a posluhovat ? To by melo byt v tve rezii  a ten vecer si pekne uzit .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#63 20. 3. 2015 14:39

Lamatko
♥♥♥♥---

Mariane plácᚠblbosti. Tak co chceš poradit nebo po foukat bolistky? Pořad nás tady ujistujes jak je úžasná. No nejspíš je, ale tobě nedocházeji dost podstatný veci, ze se k partnerce chovat jak k onuci. Nechᚠsi posluhovat. To ti to fakt ještě nedošlo po tom co ti tady píšeme? Nebo si z nás uz delas srandu??

Není tady

#64 20. 3. 2015 14:41

Lamatko
♥♥♥♥---

Ona za tebou jede cestu a ty misto aby jsi ji na oplátku neco dobrého připravil to ne. To radši budeš psát ze je normální ze zena uvaří, uklidi. Mariane je to normální, ale ne v téhle situaci. Ja tedy na těchto diskuzichvsemsnazim lidi pochopit a ne kritizovat , ale tohle je moc i na mě.

Není tady

#65 20. 3. 2015 14:42

Lamatko
♥♥♥♥---

Holky ten chlap si snad uz z nás děla srandu. Jak je možné ze nedokáže pochopit co mu tu píšeme. Chtěl radu...

Není tady

#66 20. 3. 2015 14:48

mariann
♥♥-----

Lamatko: srandu si opravdu nedělám, na to je pro mě tato situace dost vážná,protože o přítelkyni fakt nechci přijít.Snažím se to vše chápat,s tím vaření u mě bude asi problém,protože po mě by to ani pes nejedl,fakt nejsem žádný kuchař, ale uznává, že pozvat ji někam na večeři a překonat svoje pohodlí bych mohl.Ale odmítám,že se k ní chovám jako k onuci a nechám si posluhovat.Vždy jsem psal,že ke mě jezdí teď tak jednou týdně a vy děláte jako kdyby mi vařila a žehlila každý den.

Není tady

#67 20. 3. 2015 14:50

mariann
♥♥-----

Musím teď odjet na jednání,tak se zatím rozloučím. Ale opravdu moc děkuji za všechny rady,cením si toho.

Není tady

#68 20. 3. 2015 15:59

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

mariann napsal(a):

Dětem zbývají ještě půl roku a tomu druhému rok a půl studia.Já bych si moc přál,aby přítelkyně od manžela odešla a začala bydlet u mě,ona má strach,že by to finančně nezvládla dokud děti studují,taky do práce by musela dojíždět skoro čtyři hodiny denně.Rád bych,aby změnila práci,je z ní opravdu vyčerpaná,i tím dojížděním,má ji daleko a ode mě by ji měla ještě dál.Ona má strach,že jinou dobrou nenajde a že prý teď si nemůže dovolit riskovat měnit práci,když živí dvě děti.Nabízel jsem jí,že jí i finančně vypomohu,a si řekne jestli potřebuje,ale ona je velmi hrdá,vůbec o tom nechce mluvit.Moc si jí vážím,ona ode mě dostává jen dárky k Vánocům a narozeninám,není jak jiná žena,vypočítavá,co očekává samý dárečky,pozvání na večeře.Já jsem hodně pracovně vytížený,nezapírám,že je hodně příjemné mít večer nachystanou večeři a příjemnou společnost,nerad chodím někam ven,do restaurací,za kulturou,mám rád klid po celém dni a strsu v zaměstnání.

Už tvůj úvodní příspěvek mi připomněl jednu přispivatelku,která jako by téměř té tvé"z pera" vypadla.Sice nepssala nic o tom,že je vdaná atd.,ale jinak strašně hodně podobných indicií tam je.I to,jak jezdí za svým přítelem mu pomáhat a pak je z toho celá unavená,protože další domácnost ji čeká doma,taktéž měla děti na studiích,tož nevím.A její přítel byl hodně zaměstnaný a neměl na nic jiného čas krom své práce a baráku.

Není tady

#69 20. 3. 2015 16:22

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Lamatko napsal(a):

Mariane ty nechceš poradit. Proč by deti nemohla pak nechat samotné, vždy jsou dospele. A byt v dlouhodobým vztahu a mít každy jinou domácnost proč?? Aby zase jezdila znovu k tobě s jídlem atd....Mariane dost se vymlouvas proč to či ono nejde...

mit kazdy jinou domacnost neni problem , spise nedostatek casu a vzdalenost

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#70 20. 3. 2015 16:41

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Lamatko napsal(a):

Holky ten chlap si snad uz z nás děla srandu. Jak je možné ze nedokáže pochopit co mu tu píšeme. Chtěl radu...

Jo Lamatko, on si preje nezistnou zenu a prijde si naprosto normalni.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#71 20. 3. 2015 16:44

Lamatko
♥♥♥♥---

Mariane tak nemusíš vařit, však jsem psala obloženy talíř zvládneš udelat. Nebo neco objednat. Ve vztahu musí dávat oba, jinak se vztah rozpadne. Tvá přítelkyně dává moc a ruku na srdce je to u vás vyvážené....

Není tady

#72 20. 3. 2015 18:02

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

mariann napsal(a):

A s tím kaprem to bylo asi blbý vyjádření,ale bylo to myšleno tak,že ona by ho jinak musela koupit,takže ušetřila peníze.
A hospodyni určitě nehledám,potřebuji partnerku,se kterou budu sdílet život a ne jen nějakou šmudlu na uklízení.Paní co mi chodí jednou za dva týdny uklidit dům navíc mám,myslím takový ten větší úklid.Ale snad je normální,že pokud muž žije s přítelkyní,tak se postará i o to vaření a menší úklid,pokud to je normální čistotní žena.

Ale ty s ni nezijes , pokud se nepletu . Jezdi k tobe jen na navstevu .. a to je snad neco uplne jineho .

Není tady

#73 20. 3. 2015 18:26

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

mariann napsal(a):

Dobře, ale tak mi řekněte co mám asi dělat.i kdybys nakrásně připravil občas večeři,to ji  moc asi nepomůže.Tam jde spíš o to,že není rozvedená,proto se musí starat ještě o manžela a proto já nemůžu přijet za ní,aby ona nemusela dojíždět.Ale nikdo po mě nemůže chtít,abych jezdil do domu,kde s ní žije jiný chlap,to opravdu ne.Rád za ní budu jezdit,ale až bude rozvedená.A další zloděj čase je její práce,ale s tím já jí taky nepomůžu.Jak jsem psal,rád bych aby změnila místo,měla víc času a nemusela tak daleko cestovat,ale ona má strach.Nechce se rozvést,nechce opustit manžela,nechce změnit práci,to je pak těžké,jak jí mám v tomto pomoci?

no  ja se ji nedivim .. s tebou by se toho moc nezmenilo ... prace neni zadny zlodej casu ... zlodej casu na ukor ceho ? Jak jinak jeste spolu travite cas ?

Není tady

#74 20. 3. 2015 18:38

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

mariann napsal(a):

Helena: však já také trpělivě čekám, až její děti dostudují,ale kde mám záruku,že ona to pak opravdu udělá,i když teď říká že ano.
Je tak divné,že chci mít přítelkyni pro se,že chci mít zázemí a třeba mít občas i tu nachystanou večeři, to je u vᚠžen všechno podmíněný penězma, že musím zaplatit benzín,jídlo,kupovat dárečky abych vůbec nějakou přítelkyni mohl mít?
Je divné,že chci mít hezkou,hodnou a pracovitou ženu?A kolik peněz jí mám tedy dávat, aby se na mě nevykašlala?

Nevim, jak u jinych zen , ja nejsem zrovna prototyp ... o penezich to u mne neni , rikam tomu zpetna vazba ... a u tebe ji nevidim , co delas ty pro ni ?

Není tady

#75 20. 3. 2015 18:45

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Lamatko napsal(a):

Ona za tebou jede cestu a ty misto aby jsi ji na oplátku neco dobrého připravil to ne. To radši budeš psát ze je normální ze zena uvaří, uklidi. Mariane je to normální, ale ne v téhle situaci. Ja tedy na těchto diskuzichvsemsnazim lidi pochopit a ne kritizovat , ale tohle je moc i na mě.

ona je to taky jeji chyba , ze ji vubec napadlo neco takoveho delat

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí