1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ano Ludmila 21 je tam velká shoda
Není tady
A já si myslím, e víc ne jednou týdně potřebuje spí její servis, ne přítomnost jako takovou. A se fakt dobrák, es nechtěl nic za kapra, kterýho jsi zadara chytil :-D
Není tady
Mariane - ty potřebuje zřejmě hospodyni. Proč si nějakou nenajde? Proč si nechá od milenky ehlit prádlo a poklízet?
No dostal si mě s tím kaprem ze svého rybníku. Omlátila bych ti ho o hlavu.
Není tady
Vy mě docela děsíte,ta Ludmila tam píe,e chce s manelem zůstat.Navíc to psala u kdysi dávno.To přece nedává smysl,přece by moje přítelkyně za mnou tak dlouho nejezdila jen ze setrvačnosti.Proč by to dělala?Kdyby se mnou nechtěla být a nemilovala mě,tak by se se mnou u dávno rozela.Proč by riskovala,e se to dozví manel,kdyby s ním chtěla dál ít.Přece vím,jak se ke mě chová,cítím e mě miluje,nejsem debil.
Není tady
Nemusí to byt tvoje přítelkyně ale je to dost výstiné. No co by si delat kdyby ti řekla, ze s tebou uz nechce byt a zůstavá s manelem? A Mariane chtěl si rady, tady je mas. Zkusit neco změnit nebo pojede dal v zajetych kolejích?
Není tady
A s tím kaprem to bylo asi blbý vyjádření,ale bylo to myleno tak,e ona by ho jinak musela koupit,take uetřila peníze.
A hospodyni určitě nehledám,potřebuji partnerku,se kterou budu sdílet ivot a ne jen nějakou mudlu na uklízení.Paní co mi chodí jednou za dva týdny uklidit dům navíc mám,myslím takový ten větí úklid.Ale snad je normální,e pokud mu ije s přítelkyní,tak se postará i o to vaření a mení úklid,pokud to je normální čistotní ena.
Není tady
mariann napsal(a):
Vy mě docela děsíte,ta Ludmila tam píe,e chce s manelem zůstat.Navíc to psala u kdysi dávno.To přece nedává smysl,přece by moje přítelkyně za mnou tak dlouho nejezdila jen ze setrvačnosti.Proč by to dělala?Kdyby se mnou nechtěla být a nemilovala mě,tak by se se mnou u dávno rozela.Proč by riskovala,e se to dozví manel,kdyby s ním chtěla dál ít.Přece vím,jak se ke mě chová,cítím e mě miluje,nejsem debil.
Vak tam Ludmila píe, proč se to bojí ukončit... A dávno to nebylo. Moná jen nechce některé věci vidět.
S tím kaprem jsi mě taky dostal. Ty má svůj rybník a uloví jí JEDNOHO kapra? A nic za něj nechce?
Není tady
mariann napsal(a):
A s tím kaprem to bylo asi blbý vyjádření,ale bylo to myleno tak,e ona by ho jinak musela koupit,take uetřila peníze.
A hospodyni určitě nehledám,potřebuji partnerku,se kterou budu sdílet ivot a ne jen nějakou mudlu na uklízení.Paní co mi chodí jednou za dva týdny uklidit dům navíc mám,myslím takový ten větí úklid.Ale snad je normální,e pokud mu ije s přítelkyní,tak se postará i o to vaření a mení úklid,pokud to je normální čistotní ena.
V některém z těch odkazů je psáno, e přítel má paní na úklid.
A na kaprovi opravdu uetřila, jeden kapr ve srovnání s tím, jak často přiveze a zaplatí jídlo.
Není tady
Pokud mu ije s přítelkyni tak ano je normální, ze uklidi a uvaří. Samozřejmě mu ji muze pomoci pravé s drobným úklidem, ale vy spolu neijete!! Mariane jetě jsi neodpověděl zda neco změní na svém přístupu. Podnětu tu mas dost.
Není tady
Mariane jen se vymlouvas a vypadá to ze se chce obhajovat. Asi nechce změnit svůj přístup ke tvé přítelkyni. A takto oni přijdes.
Není tady
Budu se muset přítelkyně nenápadně zeptat jestli sem někdy psala,ale fakt se mi to nezdá.
A samozřejmě mám dost důvodů k zamylení,co změnit,aby se přítelkyně cítila lépe.Opravdu o ni nechci přijít,mám ji rád,nechci hledat nějakou jinou,u byly nějaké před ní a ona je úasná,navíc je jako enská moc hezká,mladě vypadá,je tíhlá,nebudu zapírat e i to je pro mě jako chlapa dost důleité kdy vidím jak vypadají jiné eny v jejím věku.
Není tady
mariann napsal(a):
Vak já svoji přítelkyni chápu,e je unavená,já po ní nevyaduji aby po večerech vařila,dělá to sama z vlastní vůle,mimochodem vaří i o víkendech svému manelovi,po tom vem co jí provedl,taky by to nemusela dělat a místo toho odpočívat.A e bych uvařil něco já,víte já na to bohuel vůbec nejsem,ale třeba v létě kdy jsme grilovali,tak to bylo v mé reii.A vzít ji do restaurace samozřejmě můu,ale v týdnu kdy přijedu kolem osmé hodiny večer a přítelkyně dorazí jetě chvíli po mě je to docela problém,je u pozdě.A o víkendu je s rodinou.
Samozřejmě vím,e hledat v naem věku novou práci je problém,ale přítelkyně je velmi pracovitá,inteligentní ena a určitě by si něco nala.A pokud by od manela odela,rád ji nechám bydlet u sebe a samozřejmě pokud by potřebovala,tak i finančně vypomohu.
Moc rád bych,aby ila se mnou,abych měl zázemí,někoho kdo na mě bude doma čekat,kdy přijdu večer z práce domů,s kým bych mohl sdílet radosti i starosti co ivot přináí.
Chápu její starost o děti,proto jsem trpělivý a nic jí nevyčítám a zatím pořád čekám.Jen mám strach,e můu čekat jetě dalího rok a půl a co kdy ona ani pak nebude chtít manela opustit?Co kdy ztrácím čas a ona pak se mnou stejně nebude?
Poslední dobou jezdí u třeba jen jednou týdně,říká e je unavená,někdy přijede z práce a po sedmé hodině a nestíhá u vůbec nic,chápu,e kdy je u mě,e spí jen čtyři hodiny a pak je v práci unavená.Tak mě napadlo,jestli třeba nemá problém s penězi,přece jen to má ke mě 20 kilometrů,benzín něco stojí a jetě doveze jídlo, které taky není zadarmo.Já bych jí peníze klidně dal,kdyby si řekla nebo naznačila,ale ona o tomto vůbec nechce mluvit.
Taky bych samozřejmě mohl nakoupit já,ale mám problém se někam večer dostat do obchodu,pracuji dlouho do večera a přiznám se,e kdy u mě není přítelkyně,tak raději sám ani nevečeřím,abych nemusel někam cestovat do obchodu.
Opravdu mi někdy přijde,e by klidně mohla přijet,ale e se jí nechce e raději odpočívá doma.Mrzí mě to,moc mi chybí,mám ji rád a chci s ní být co nejvíc a opravdu mám strach abych o ni nepřiel.
Ne , fakt ne. Me je spatne. Tudiz se prirovnavas hned v privniu vete k jejimu manzelovi vyderaci, ktery s ni zachazi jako s onuci?
Ze ji nikdy nenutis varit? Dela to sama? A vis proc? protoze to udelat proste MUSI, je vecer, chce jist, ma hlad, taksi uvarit proste musi. Uvarit si jidlo je normalni, ale ty se s jeste k tomu v zivopte nedostal.
Proc si myslis, ze zena je tvor k tvemu poteseni? Kdyz neumis varit, tak se to nauc, dokkonce jsi ji pozval na veceri v TVE REZII? Ty jsi uzasny uzasny chlap.
A proc nestiha, kdyz je u tebe? Co vsechno jeste musi zvladnout? A pak ma jen 4 hodinyn spanku, proc se k ni takhle chovas....? No je po*n.
To co jsem si ted precetla je udesny, ona vsechno plati a jeste ti vari a spi jen 4 hodiny...... to se ti nedivim, ze nechces prijit o otroka.... nadavala bych jeste vic, ale nestoji mi to za to....
Není tady
Souhlasím tady s ostatníma názorama Marianne, mám pocit, e jsi dost líný. Je ti vzácná a přesto ji nechá ehlit místo abyste si otevřeli lahvinku vína a udělali si pěkný večer? Tohle mi váně hlava nebere. V posledním příspěvku píe, e se ji zeptá, jestli sem nepsala - no tak to bys u mě úplně zabil A taky píe, e se ti líbí i fyzicky - fajn, ale jestli to bude takhle praktikovat dál, e si bude nechávat pořád podsluhovat, tak bude brzo pěkně strhaná. Vdy se můete střídat, jednou připraví - nebo dobře objedná jídlo domů ty a jednou připraví něco ona. Otevři oči chlape!!!
Není tady
Po těch odkazech, co sem dala helena, to vidím spí tak, e si někdo s nedostatkem fantazie dělá (_._), a čeká, kolik lidí mu bude v dobré víře radit.
Jednou s nickem chlapa, jednou jako ta unavená milenka. Chtělo by to rozířit repertoár a přijít s jinou pohádkou.
Není tady
Co tak moný to je... A bylo by to asi lepí, ne kdyby to byla pravda!
Není tady
dusička napsal(a):
Mariane - ty chudáčku
![]()
ona si musí říct? To jí ani třeba nenatankuje plnou nádr, aby za tebou mohla jezdit? O to by si měla říkat a prosit tě? A jetě se nechá od ní takhle vyivovat, ona přiveze jídlo, uvaří ti, uklidí ti, a ty si taková chudinka, e neumí objednat domu ani tu blbou pizzu?
Teda řeknu Ti,e se jí ani nedivím,e za tebou přestává jezdit. Taky by mě to nebavilo
Ja bych tohle vydrzela maximalne mesic. No spis tyden.
Chlap ktery sedi doma a ceka az natankuju, nakoupim, privezu mu to a pak mu to uvarim a naserviruju a pak se mu postaram o domacnost....NAKOPAT.
Není tady
dusička napsal(a):
Mariane - ty potřebuje zřejmě hospodyni. Proč si nějakou nenajde? Proč si nechá od milenky ehlit prádlo a poklízet?
JO!
On je hoch tak vynikajici a charakterni, ze vylovil na Vanoce kapra a ona ho nemusela platit! Pak si ho od ni nechal upect a naservirovat a pak ho sezral.
Ve finale mu vyzehlila kosile.
Není tady
Jsem si představila, jak plácá chlapa mokrým kaprem po hubě a hned je mi líp...
Není tady
Dobře, ale tak mi řekněte co mám asi dělat.i kdybys nakrásně připravil občas večeři,to ji moc asi nepomůe.Tam jde spí o to,e není rozvedená,proto se musí starat jetě o manela a proto já nemůu přijet za ní,aby ona nemusela dojídět.Ale nikdo po mě nemůe chtít,abych jezdil do domu,kde s ní ije jiný chlap,to opravdu ne.Rád za ní budu jezdit,ale a bude rozvedená.A dalí zloděj čase je její práce,ale s tím já jí taky nepomůu.Jak jsem psal,rád bych aby změnila místo,měla víc času a nemusela tak daleko cestovat,ale ona má strach.Nechce se rozvést,nechce opustit manela,nechce změnit práci,to je pak těké,jak jí mám v tomto pomoci?
Upravil(a) mariann (20. 3. 2015 12:21)
Není tady
helena napsal(a):
prosím jaký vy na to máte názor
Názoru se vyvaruju... budu mluvit za sebe.
To bych musela bejt zatraceně osamělá nebo zoufalá, abych se tři roky(!) drela muskýho, kterej by si ze mně za "jen dárky k Vánocům a narozeninám" udělal sluku kombinovanou s kuchařkou (Mimochodem - kdo nakupuje pro tvoji domácnost a kdo to platí?) a konkubínou aa jetě si pochvaloval, e nejsem "jak jiná ena,vypočítavá,co očekává samý dárečky,pozvání na večeře"... argumentoval "nerad chodím někam ven,do restaurací,za kulturou,mám rád klid po celém dni a strsu v zaměstnání"... a nějaký moje večerní dojídění a časněranní vstávání by mu bylo ukradený.
Taky proč, kdy bych byla "o víkendech doma" a mohla si odpočinout, e...
Souhlasim s Helenou,ja bych to taky dlouho nevydrzela.
Není tady
mariann napsal(a):
Taky jsem se díval na ty odkazy od Heleny,je pravda,e nějaké shodné prvky tam jsou,ale e by některý z nich psala přítelkyně, to se mi nezdá.
Ne,to psal jeden a ten sami clovek.....
Není tady
Sahleb: kapříka seral její manel, to jen tak na vysvětlenou.
Není tady
modrovous napsal(a):
Po těch odkazech, co sem dala helena, to vidím spí tak, e si někdo s nedostatkem fantazie dělá (_._), a čeká, kolik lidí mu bude v dobré víře radit.
Jednou s nickem chlapa, jednou jako ta unavená milenka. Chtělo by to rozířit repertoár a přijít s jinou pohádkou.
Ja si nemyslim,ze si s nas nekdo strili,to pise zoufala zena ktera stale nevi kudy kam
Není tady
Jednim slovem chlap kteremu dela tahle zena milenku je vychcanek a ona clovek s nizkym sebevedomim.
Není tady
ale tak mi řekněte co mám asi dělat
Moná zkusit bejt trochu míň sebestřednej...
Kdybych slyela "Opravdu mi někdy přijde,e by klidně mohla přijet,ale e se jí nechce e raději odpočívá doma.", zvlátě pak v souvislosti s "kdy u mě není přítelkyně,tak raději sám ani nevečeřím,abych nemusel někam cestovat do obchodu", velmi pravděpodobně by to bylo to poslední, co by pán přede mnou z huby vypustil...
Nechce se rozvést,nechce opustit manela,nechce změnit práci,to je pak těké,jak jí mám v tomto pomoci?
Co kdybys kuwa počkal a jí děcka dotudujou?
Ona by i moná chtěla, ale celkem rozumím tomu, e dává klidu pro děti (zatím) přednost... kdy se rozvede teď, nastanou problémy s výivným (taky málokterej potomek se s úsměvem půjde s rodičem soudit), problémy s péčí o děti (k tobě by asi nely), problémy s prací - kdoví, zda by tam u tebe nala sluný místo (a pomalu aby myslela na to, z čeho se jí bude počítat důchod)...
kapříka seral její manel, to jen tak na vysvětlenou
To myslí váně? e bys jí jako chtěl předepisovat, jak má naloit s tím, co dostala? Tak sis měl kapříka zastrčit do pr*ele tlamou napřed, kdy má kolem jedný blbý ryby tolika keců.
Není tady