Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 20. 3. 2015 10:42

Lamatko
♥♥♥♥---

Re: Přítelkyně je stále vdaná

Ano Ludmila 21 je tam velká shoda

Není tady

#27 20. 3. 2015 10:44

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

A já si myslím, že víc než jednou týdně potřebuješ spíš její servis, než přítomnost jako takovou. A seš fakt dobrák, žes nechtěl nic za kapra, kterýho jsi zadara chytil :-D dumbom

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#28 20. 3. 2015 10:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Mariane - ty potřebuješ zřejmě hospodyni. Proč si nějakou nenajdeš? Proč si necháš od milenky žehlit prádlo a poklízet?
No dostal si mě s tím kaprem ze svého rybníku. Omlátila bych ti ho o hlavu. dumbom

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#29 20. 3. 2015 10:51

mariann
♥♥-----

Vy mě docela děsíte,ta Ludmila tam píše,že chce s manželem zůstat.Navíc to psala už kdysi dávno.To přece nedává smysl,přece by moje přítelkyně za mnou tak dlouho nejezdila jen ze setrvačnosti.Proč by to dělala?Kdyby se mnou nechtěla být a nemilovala mě,tak by se se mnou už dávno rozešla.Proč by riskovala,že se to dozví manžel,kdyby s ním chtěla dál žít.Přece vím,jak se ke mě chová,cítím že mě miluje,nejsem debil.

Není tady

#30 20. 3. 2015 10:53

Lamatko
♥♥♥♥---

Nemusí to byt tvoje přítelkyně ale je to dost výstižné. No co by si delat kdyby ti řekla, ze s tebou uz nechce byt a zůstavá s manželem? A Mariane chtěl si rady, tady je mas. Zkusit neco změnit nebo pojedeš dal v zajetych kolejích?

Není tady

#31 20. 3. 2015 10:56

mariann
♥♥-----

A s tím kaprem to bylo asi blbý vyjádření,ale bylo to myšleno tak,že ona by ho jinak musela koupit,takže ušetřila peníze.
A hospodyni určitě nehledám,potřebuji partnerku,se kterou budu sdílet život a ne jen nějakou šmudlu na uklízení.Paní co mi chodí jednou za dva týdny uklidit dům navíc mám,myslím takový ten větší úklid.Ale snad je normální,že pokud muž žije s přítelkyní,tak se postará i o to vaření a menší úklid,pokud to je normální čistotní žena.

Není tady

#32 20. 3. 2015 10:57

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

mariann napsal(a):

Vy mě docela děsíte,ta Ludmila tam píše,že chce s manželem zůstat.Navíc to psala už kdysi dávno.To přece nedává smysl,přece by moje přítelkyně za mnou tak dlouho nejezdila jen ze setrvačnosti.Proč by to dělala?Kdyby se mnou nechtěla být a nemilovala mě,tak by se se mnou už dávno rozešla.Proč by riskovala,že se to dozví manžel,kdyby s ním chtěla dál žít.Přece vím,jak se ke mě chová,cítím že mě miluje,nejsem debil.

Však tam Ludmila píše, proč se to bojí ukončit... A dávno to nebylo. Možná jen nechceš některé věci vidět.
S tím kaprem jsi mě taky dostal. Ty máš svůj rybník a ulovíš jí JEDNOHO kapra? A nic za něj nechceš? va

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#33 20. 3. 2015 10:58

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

mariann napsal(a):

A s tím kaprem to bylo asi blbý vyjádření,ale bylo to myšleno tak,že ona by ho jinak musela koupit,takže ušetřila peníze.
A hospodyni určitě nehledám,potřebuji partnerku,se kterou budu sdílet život a ne jen nějakou šmudlu na uklízení.Paní co mi chodí jednou za dva týdny uklidit dům navíc mám,myslím takový ten větší úklid.Ale snad je normální,že pokud muž žije s přítelkyní,tak se postará i o to vaření a menší úklid,pokud to je normální čistotní žena.

V některém z těch odkazů je psáno, že přítel má paní na úklid.
A na kaprovi opravdu ušetřila, jeden kapr ve srovnání s tím, jak často přiveze a zaplatí jídlo.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#34 20. 3. 2015 10:58

Lamatko
♥♥♥♥---

Pokud muž žije s přítelkyni tak ano je normální, ze uklidi a uvaří. Samozřejmě muž ji muze pomoci pravé s drobným úklidem, ale vy spolu nežijete!! Mariane ještě jsi neodpověděl zda neco změníš na svém přístupu. Podnětu tu mas dost.

Není tady

#35 20. 3. 2015 11:00

Lamatko
♥♥♥♥---

Mariane jen se vymlouvas a vypadá to ze se chceš obhajovat. Asi nechceš změnit svůj přístup ke tvé přítelkyni. A takto oni přijdes.

Není tady

#36 20. 3. 2015 11:05

mariann
♥♥-----

Budu se muset přítelkyně nenápadně zeptat jestli sem někdy psala,ale fakt se mi to nezdá.
A samozřejmě mám dost důvodů k zamyšlení,co změnit,aby se přítelkyně cítila lépe.Opravdu o ni nechci přijít,mám ji rád,nechci hledat nějakou jinou,už byly nějaké před ní a ona je úžasná,navíc je jako ženská moc hezká,mladě vypadá,je štíhlá,nebudu zapírat že i to je pro mě jako chlapa dost důležité když vidím jak vypadají jiné ženy v jejím věku.

Není tady

#37 20. 3. 2015 11:44

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

mariann napsal(a):

Však já svoji přítelkyni chápu,že je unavená,já po ní nevyžaduji aby po večerech vařila,dělá to sama z vlastní vůle,mimochodem vaří i o víkendech svému manželovi,po tom všem co jí provedl,taky by to nemusela dělat a místo toho odpočívat.A že bych uvařil něco já,víte já na to bohužel vůbec nejsem,ale třeba v létě když jsme grilovali,tak to bylo v mé režii.A vzít ji do restaurace samozřejmě můžu,ale v týdnu když přijedu kolem osmé hodiny večer a přítelkyně dorazí ještě chvíli po mě je to docela problém,je už pozdě.A o víkendu je s rodinou.
Samozřejmě vím,že hledat v našem věku novou práci je problém,ale přítelkyně je velmi pracovitá,inteligentní žena a určitě by si něco našla.A pokud by od manžela odešla,rád ji nechám bydlet u sebe a samozřejmě pokud by potřebovala,tak i finančně vypomohu.
Moc rád bych,aby žila se mnou,abych měl zázemí,někoho kdo na mě bude doma čekat,když přijdu večer z práce domů,s kým bych mohl sdílet radosti i starosti co život přináší.
Chápu její starost o děti,proto jsem trpělivý a nic jí nevyčítám a zatím pořád čekám.Jen mám strach,že můžu čekat ještě dalšího rok a půl a co když ona ani pak nebude chtít manžela opustit?Co když ztrácím čas a ona pak se mnou stejně nebude?
Poslední dobou jezdí už třeba jen jednou týdně,říká že je unavená,někdy přijede z práce až po sedmé hodině a nestíhá už vůbec nic,chápu,že když je u mě,že spí jen čtyři hodiny a pak je v práci unavená.Tak mě napadlo,jestli třeba nemá problém s penězi,přece jen to má ke mě 20 kilometrů,benzín něco stojí a ještě doveze jídlo, které taky není zadarmo.Já bych jí peníze klidně dal,kdyby si řekla nebo naznačila,ale ona o tomto vůbec nechce mluvit.

Taky bych samozřejmě mohl nakoupit já,ale mám problém se někam večer dostat do obchodu,pracuji dlouho do večera a přiznám se,že když u mě není přítelkyně,tak raději sám ani nevečeřím,abych nemusel někam cestovat do obchodu.
Opravdu mi někdy přijde,že by klidně mohla přijet,ale že se jí nechce že raději odpočívá doma.Mrzí mě to,moc mi chybí,mám ji rád a chci s ní být co nejvíc a opravdu mám strach abych o ni nepřišel.

Ne , fakt ne.   Me je spatne.  Tudiz se prirovnavas hned v privniu vete k jejimu manzelovi vyderaci, ktery s ni zachazi jako s onuci?
Ze ji nikdy nenutis varit? Dela to sama? A vis proc? protoze to udelat proste MUSI, je vecer, chce jist, ma hlad, taksi uvarit proste musi. Uvarit si jidlo je normalni, ale ty se s jeste k tomu v zivopte nedostal.

Proc si myslis, ze zena je tvor k tvemu poteseni? Kdyz neumis varit, tak se to nauc, dokkonce jsi ji pozval na veceri v TVE REZII? lol Ty jsi uzasny uzasny chlap.

A proc nestiha, kdyz je u tebe? Co vsechno jeste musi zvladnout?  A pak ma jen 4 hodinyn spanku, proc se k ni takhle chovas....? No je po*n.

To co jsem si ted precetla je udesny, ona vsechno plati a jeste ti vari a spi jen 4 hodiny...... to se ti nedivim, ze nechces prijit o otroka.... nadavala bych jeste vic, ale nestoji mi to za to....

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#38 20. 3. 2015 11:46

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Souhlasím tady s ostatníma názorama Marianne, mám pocit, že jsi dost líný. Je ti vzácná a přesto ji necháš žehlit místo abyste si otevřeli lahvinku vína a udělali si pěkný večer? Tohle mi vážně hlava nebere. V posledním příspěvku píšeš, že se ji zeptáš, jestli sem nepsala - no tak to bys u mě úplně zabil va  A taky píšeš, že se ti líbí i fyzicky - fajn, ale jestli to budeš takhle praktikovat dál, že si budeš nechávat pořád podsluhovat, tak bude brzo pěkně strhaná. Vždyť se můžete střídat, jednou připravíš - nebo dobře objednáš jídlo domů ty a jednou připraví něco ona. Otevři oči chlape!!!

Není tady

#39 20. 3. 2015 11:49

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Po těch odkazech, co sem dala helena, to vidím spíš tak, že si někdo s nedostatkem fantazie dělá (_._), a čeká, kolik lidí mu bude v dobré víře radit.
Jednou s nickem chlapa, jednou jako ta unavená milenka. Chtělo by to rozšířit repertoár a přijít s jinou pohádkou. tongue

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#40 20. 3. 2015 11:50

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Což tak možný to je... A bylo by to asi lepší, než kdyby to byla pravda!

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#41 20. 3. 2015 12:00

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Mariane - ty chudáčku dumbom
ona si musí říct? To jí ani třeba nenatankuješ plnou nádrž, aby za tebou mohla jezdit? O to by si měla říkat a prosit tě? A ještě se necháš od ní takhle vyživovat, ona přiveze jídlo, uvaří ti, uklidí ti, a ty si taková chudinka, že neumíš objednat domu ani tu blbou pizzu?
Teda řeknu Ti,že se jí ani nedivím,že za tebou přestává jezdit. Taky by mě to nebavilo roll

Ja bych tohle vydrzela maximalne mesic. No spis tyden.

Chlap ktery sedi doma a ceka az natankuju, nakoupim, privezu mu to a pak mu to uvarim a naserviruju a pak se mu postaram o domacnost....NAKOPAT.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#42 20. 3. 2015 12:11

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Mariane - ty potřebuješ zřejmě hospodyni. Proč si nějakou nenajdeš? Proč si necháš od milenky žehlit prádlo a poklízet?
No dostal si mě s tím kaprem ze svého rybníku. Omlátila bych ti ho o hlavu. dumbom

JO!

On je hoch tak vynikajici a charakterni, ze vylovil na Vanoce kapra a ona ho nemusela platit! Pak si ho od ni nechal upect a naservirovat a pak ho sezral.
Ve finale mu vyzehlila kosile.  uschuschuschusch

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#43 20. 3. 2015 12:13

helena
♥♥♥♥♥♥♥

No dostal si mě s tím kaprem ze svého rybníku. Omlátila bych ti ho o hlavu.
Jsem si představila, jak plácáš chlapa mokrým kaprem po hubě a hned je mi líp... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#44 20. 3. 2015 12:19

mariann
♥♥-----

Dobře, ale tak mi řekněte co mám asi dělat.i kdybys nakrásně připravil občas večeři,to ji  moc asi nepomůže.Tam jde spíš o to,že není rozvedená,proto se musí starat ještě o manžela a proto já nemůžu přijet za ní,aby ona nemusela dojíždět.Ale nikdo po mě nemůže chtít,abych jezdil do domu,kde s ní žije jiný chlap,to opravdu ne.Rád za ní budu jezdit,ale až bude rozvedená.A další zloděj čase je její práce,ale s tím já jí taky nepomůžu.Jak jsem psal,rád bych aby změnila místo,měla víc času a nemusela tak daleko cestovat,ale ona má strach.Nechce se rozvést,nechce opustit manžela,nechce změnit práci,to je pak těžké,jak jí mám v tomto pomoci?

Upravil(a) mariann (20. 3. 2015 12:21)

Není tady

#45 20. 3. 2015 12:23

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

prosím jaký vy na to máte názor
Názoru se vyvaruju... budu mluvit za sebe.
To bych musela bejt zatraceně osamělá nebo zoufalá, abych se tři roky(!) držela mužskýho, kterej by si ze mně za "jen dárky k Vánocům a narozeninám" udělal služku kombinovanou s kuchařkou (Mimochodem - kdo nakupuje pro tvoji domácnost a kdo to platí?) a konkubínou aa ještě si pochvaloval, že nejsem "jak jiná žena,vypočítavá,co očekává samý dárečky,pozvání na večeře"... argumentoval "nerad chodím někam ven,do restaurací,za kulturou,mám rád klid po celém dni a strsu v zaměstnání"... a nějaký moje večerní dojíždění a časněranní vstávání by mu bylo ukradený.
Taky proč, když bych byla "o víkendech doma" a mohla si odpočinout, že...

Souhlasim s Helenou,ja bych to taky dlouho nevydrzela.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#46 20. 3. 2015 12:35

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

mariann napsal(a):

Taky jsem se díval na ty odkazy od Heleny,je pravda,že nějaké shodné prvky tam jsou,ale že by některý z nich psala přítelkyně, to se mi nezdá.

Ne,to psal jeden a ten sami clovek.....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#47 20. 3. 2015 12:36

mariann
♥♥-----

Sahleb: kapříka sežral její manžel, to jen tak na vysvětlenou.

Není tady

#48 20. 3. 2015 12:43

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

modrovous napsal(a):

Po těch odkazech, co sem dala helena, to vidím spíš tak, že si někdo s nedostatkem fantazie dělá (_._), a čeká, kolik lidí mu bude v dobré víře radit.
Jednou s nickem chlapa, jednou jako ta unavená milenka. Chtělo by to rozšířit repertoár a přijít s jinou pohádkou. tongue

Ja si nemyslim,ze si s nas nekdo strili,to pise zoufala zena ktera stale nevi kudy kam

Není tady

#49 20. 3. 2015 12:47

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Jednim slovem chlap kteremu dela tahle zena milenku je vychcanek a ona clovek s nizkym sebevedomim.

Není tady

#50 20. 3. 2015 12:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ale tak mi řekněte co mám asi dělat
Možná zkusit bejt trochu míň sebestřednej...
Kdybych slyšela "Opravdu mi někdy přijde,že by klidně mohla přijet,ale že se jí nechce že raději odpočívá doma.", zvláště pak v souvislosti s "když u mě není přítelkyně,tak raději sám ani nevečeřím,abych nemusel někam cestovat do obchodu", velmi pravděpodobně by to bylo to poslední, co by pán přede mnou z huby vypustil...
Nechce se rozvést,nechce opustit manžela,nechce změnit práci,to je pak těžké,jak jí mám v tomto pomoci?
Co kdybys kuwa počkal až jí děcka doštudujou?
Ona by i možná chtěla, ale celkem rozumím tomu, že dává klidu pro děti (zatím) přednost... když se rozvede teď, nastanou problémy s výživným (taky málokterej potomek se s úsměvem půjde s rodičem soudit), problémy s péčí o děti (k tobě by asi nešly), problémy s prací - kdoví, zda by tam u tebe našla slušný místo (a pomalu aby myslela na to, z čeho se jí bude počítat důchod)...
kapříka sežral její manžel, to jen tak na vysvětlenou
To myslíš vážně? Že bys jí jako chtěl předepisovat, jak má naložit s tím, co dostala? Tak sis měl kapříka zastrčit do pr*ele tlamou napřed, když máš kolem jedný blbý ryby tolika keců.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí