Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#226 24. 3. 2015 13:51

mariann
♥♥-----

Re: Přítelkyně je stále vdaná

Pandorraa: nevím co jsi chtěla říct, pokud chci na něco reagovat tak se to snažím dělat pokud možno srozumitelně.

Není tady

#227 24. 3. 2015 13:52

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Dorka napsal(a):

Jo, díváte se na to velmi pěkně a nazýváte "rovnováhou", uaaa, úžasné! Akorát teda nevím, jak by tato Mariannka doma vysvětlovala, odkud má ty dárečky či domácí vajíčka, hm, a schovávat to někde jenom proto, aby byl "revanš" zachován, no to by mi nestálo za to...

Nehodlám se tady hrdlit "o vajíčko", ale tobě přece nebere, aby sis zařídila vztah podle svého, jak to tobě vyhovuje.
Marian chtěl vědět, proč to nefunguje nebo přestává fungovat u nich. No asi proto, že jeho přítelkyni tento druh vztahu zjevně nevyhovuje.
Chtěl rady, tak je dostal. Jak s nima naloží, je jenom na něm. Tebe přece nikdo nenutí, abys měnila svůj světonázor.
Myslím, že je každému tak nějak puténka, jak dalece se obětuješ, pokud ti to tak vyhovuje.

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#228 24. 3. 2015 13:57

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

choysia napsal(a):

Tu paní nikdo nenutí, aby něco vozila, vařila uklízela - nebo se někde píše že jo?

Jasně, Choys, máš pravdu. Tohle ale je "Mariannovo" vlákno, Názor té druhé strany, tady té paní, tu nečteme téměř nikdy. smile  Všechny osoby jsou ale přece virtuální, takže tu vlastně padají jen různé názory na "co by, kdyby", "co si myslíte o....", a podobně.
Třeba o tom, jak je nějaká paní k smrti unavená, protože má vlastní domácnost a ještě často jezdí za milencem, je to daleko, a musí mu taky uvařit a postarat se, a chodit do práce.... bude další vlákno. smile

Upravil(a) Daphné (24. 3. 2015 14:01)

Není tady

#229 24. 3. 2015 13:58

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Připomínáš mi některé Američany. Ti taky mají pocit, že se lidé na celém světě musí naučit anglicky...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#230 24. 3. 2015 14:05

mariann
♥♥-----

Pandorraa: pokud má vztah fungovat, tak je ale mluvit jedním jazykem nutnost.

Není tady

#231 24. 3. 2015 14:11

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Marianne, není to tak složíté a všechno už tady holky napsaly- přilož ruku k dílu, nečekej až si tvoje přítelkyně o něco sama řekne - asi by to ani neudělala.......
Udělej večeři, pozvi jí na večeři - pokud má váš vztah dobrý základ, tak to půjde smile

Upravil(a) choysia (24. 3. 2015 14:12)

Není tady

#232 24. 3. 2015 14:15

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

mariann napsal(a):

Ale ty chceš, aby partnerka mluvila tvým jazykem a ona tak úplně nemluví...

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#233 24. 3. 2015 14:19

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Pandorraa napsal(a):

Jede jede mašinka, kouří se jí z komínka, jede jede do dáli, veze samý vož....
No nic, už mizím, už mizím :) :jojo:

V té mašince, vid?

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#234 24. 3. 2015 14:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tu paní nikdo nenutí, aby něco vozila, vařila uklízela - nebo se někde píše že jo?
Ne, asi "nenutí"...
Jenže jestli je pro ni mariann (zatím?) jeden z mála světlejch okamžiků, tak to všechno holt dělá, no.
Akorát mi přijde smutný, co jsou některý ženy ochotný skousnout a některý pánové brát jako samozřejmost...

Akorát teda nevím, jak by tato Mariannka doma vysvětlovala, odkud má ty dárečky či domácí vajíčka, hm
Ale běž... pár vajec bych snad ani nevysvětlovala - lépe řečeno by se mě na ně nikdo neptal... u tebe jo?
Nehledě k tomu, že při stavu jejího manželství by zřejmě nebyla nucena vysvětlovat nic. wink

pokud má vztah fungovat, tak je ale mluvit jedním jazykem nutnost
Není... ale každej z páru by měl po/rozumět jazyku toho druhýho... a nevymlouvat se, že partner tím jeho nemluví a on se jeho nehodlá učit - a vždycky si najít důvod, proč to není možný.

Upravil(a) helena (24. 3. 2015 14:23)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#235 24. 3. 2015 14:28

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Souhlas

Není tady

#236 24. 3. 2015 14:29

Dorka
Zablokovaný

modrovous napsal(a):

..... Tebe přece nikdo nenutí, abys měnila svůj světonázor.
Myslím, že je každému tak nějak puténka, jak dalece se obětuješ, pokud ti to tak vyhovuje.

To máš pravdu, že mě nikdo nenutí, tak jaksi nechápu, proč se se svým proslovem obracíš ke mně...

Není tady

#237 24. 3. 2015 14:36

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Dorka napsal(a):

modrovous napsal(a):

..... Tebe přece nikdo nenutí, abys měnila svůj světonázor.

To máš pravdu, že mě nikdo nenutí, tak jaksi nechápu, proč se se svým proslovem obracíš ke mně...

Třebas proto, žes psala mimo jiné:
Jo, díváte se na to velmi pěkně a nazýváte "rovnováhou", uaaa, úžasné! Akorát teda nevím, jak by tato Mariannka doma vysvětlovala, odkud má ty dárečky či domácí vajíčka, hm, a schovávat to někde jenom proto, aby byl "revanš" zachován, no to by mi nestálo za to...

Takže ano, máme (nebo mám, ať nemluvím za druhé) na to jiný náhled, názor. Tobě se zjevně nezamlouvá. No a proto píšu, že ani nemusí, protože po tobě nikdo nechce, aby ses podle něj chovala. Já tu taky neobracím oči v sloup nad ženami, které touží se muži obětovat. Je to jejich volba, a že já to mám jinak, na tom nic nemění.
Toť vše. Nebyl to útok, jestli to tak vyznělo.

Jan Werich

Není tady

#238 24. 3. 2015 14:38

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Ne, asi "nenutí"...
Jenže jestli je pro ni mariann (zatím?) jeden z mála světlejch okamžiků, tak to všechno holt dělá, no.
Akorát mi přijde smutný, co jsou některý ženy ochotný skousnout a některý pánové brát jako samozřejmost...

Akorát teda nevím, jak by tato Mariannka doma vysvětlovala, odkud má ty dárečky či domácí vajíčka, hm
Ale běž... pár vajec bych snad ani nevysvětlovala - lépe řečeno by se mě na ně nikdo neptal... u tebe jo?
Nehledě k tomu, že při stavu jejího manželství by zřejmě nebyla nucena vysvětlovat nic. wink

Není... ale každej z páru by měl po/rozumět jazyku toho druhýho... a nevymlouvat se, že partner tím jeho nemluví a on se jeho nehodlá učit - a vždycky si najít důvod, proč to není možný.

tummenupp

Jan Werich

Není tady

#239 24. 3. 2015 15:05

carpediem
♥♥♥♥♥♥-

modrovous napsal(a):

helena napsal(a):

Ne, asi "nenutí"...

tummenupp

Souhlas, pokud ovšem není mariann jenom chiméra. lollollol

CARPE DIEM, QUAM MINIMUM CREDULA POSTERO

Není tady

#240 24. 3. 2015 15:37

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

Grainne napsal(a):

Judyna napsal(a):

Podle toho, co Marian zatím napsal, se obávám, že velká změna z jeho strany prostě nebude možná. Věřím, že nad tím přemýšlí, ale tak nějak po svém..... Takže se kloním k Hele. Ale nic ve zlém. Jenom trochu znám tento typ mužů.

tak oni ti soucasni padesatnici jsou docela beznadejni  ... nepouzitelni

yikesyikes ty jo, a třicátníci a čtyřicátníci jsou na tom podle tebe jak dumbom

tricatniky nesleduji ..a ctyricatnici nekteri jeste ujdou smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#241 24. 3. 2015 15:40

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

mariann napsal(a):

Tak to jistě. Jenže to nemusí být právě a jen tvůj jazyk.
Někdy je dokonce velmi přínosné smířit se včas s faktem, že žádný jeden společný jazyk ani neexistuje....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#242 24. 3. 2015 17:43

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

choysia napsal(a):

No to je teda hodne ............ otazka. Ze to to k zivotu staci.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#243 24. 3. 2015 17:49

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

choysia napsal(a):

??????????? nerozumím tomu, co jsi napsala

Není tady

#244 24. 3. 2015 17:52

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

choysia napsal(a):

sahleb napsal(a):

choysia napsal(a):

??????????? nerozumím tomu, co jsi napsala

nejsi sama, kdo tomu nerozumí

Není tady

#245 24. 3. 2015 18:43

Dorka
Zablokovaný

Tak ja vam to, devenky, prelozim do cestiny: Sahleb by pece o muze a domacnost pro zivot nestacila...

Není tady

#246 24. 3. 2015 18:49

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

choysia napsal(a):

Marianne, není to tak složíté a všechno už tady holky napsaly- přilož ruku k dílu, nečekej až si tvoje přítelkyně o něco sama řekne - asi by to ani neudělala.......
Udělej večeři, pozvi jí na večeři - pokud má váš vztah dobrý základ, tak to půjde smile

Tak tak. Tímto se vracíme k úplnému počátku diskuze. Nic jiného se totiž vymyslet nedá stolt

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#247 24. 3. 2015 19:14

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Eva. napsal(a):

helena napsal(a):

dusičko, to, že by ti milenec měl hradit cestu k němu, když jsi vdaná, mi taky přijde zvláštní
Bodejť, dusi... když si odskočíš zashookat, tak hezky za vlastní... teda i za manželovo, v rámci SJM... to musí milence obzvláště zahřát, ten pocit, za čí že to korunky za ním milenka jezdí

I kdyby dusička vdaná nebyla, přišlo by mi to divné. Ona by mu taky hradila cestu, kdyby se přijel pomilovat k ní? va

Majko  - psala jsem,že mi to bylo trapný říct si o peníze třeba na tu dopravu, která mi vyšla draho. Neočekávala jsem proplacení, ale třeba nějaký revanč za to. Třeba zaplacení vstupného na akci, a ne každý za svý. Nelíbilo se mi to, tak jsem to skončila. To prostě ta ženská pozná, že chlap je lakomej. Nic jiného v tom nehledej.
A Marian mě utvrdil v tom,že je lakomej. Čeká že ho bude někdo doprošovat o vajíčka. dumbom

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#248 24. 3. 2015 20:28

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Dorka napsal(a):

Tak ja vam to, devenky, prelozim do cestiny: Sahleb by pece o muze a domacnost pro zivot nestacila...

Dorko - při tvém přesvědčení (který ti nikdo nebere) bych od tebe možná očekávala, že napíšeš,že milenka Mariana by měla být doma a být vzornou ženou svého manžela.  vissla to znamená péče o svého muže a domácnost.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#249 24. 3. 2015 20:35

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

Jaku napsal(a):

Grainne napsal(a):

tak oni ti soucasni padesatnici jsou docela beznadejni  ... nepouzitelni

yikesyikes ty jo, a třicátníci a čtyřicátníci jsou na tom podle tebe jak dumbom

tricatniky nesleduji ..a ctyricatnici nekteri jeste ujdou smile

čtyřicátníci jsou v největším rozpuku,ááááchch gloria

hele,ale když jsou 50níci beznadějní,tak je taky musíš sledovat,ne?Ale máš recht,40níci jsou nejlepší za všech okolností a v každém věku storstark

Není tady

#250 24. 3. 2015 22:57

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

mariann napsal(a):

Vy tady pořád píšete, že se mi přítelkyně stará o domácnost..vždyť jsem psal, že na úklid mám jinou paní a přítelkyně jen doveze to jídlo a občas vyžehlí,nedělám z ní žádnou uklízečku.
A co se té bývalé přítelkyně týká: přijde mi divný dávat dárky někomu koho jsem nikdy neviděl, myšleno její děti.
A ty zbytky jídel co mi vozila pro slepice by stejně vyhodila. A kdyby jen malinko naznačila že potřebuje vejce, rád bych jí je dal..nejsem lakový jak píše Eva, ale nějak mě to nenapadlo.

marianne, Ty jsi neskutečný ... lol Ty ses opravdu nedovtípil, že by byla alespoň slušnost se zeptat přítelkyně, jestli by na cestu domů nechtěla přibalit karton vajec, když Ti opakovaně vozí z domova zbytky pro slepice grater ?!?

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí