6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj zdravim,nemáte některá zkuenosti s přibíráním váhy? Přijde mi, e na to, e jsem v 9+3tt mám dost kg nahoře;)Brala jsem teda nějaké hormony,estrofem,utrogestan,do 8tt,dále jsem přestala kouřit,tak nevím jestli třeba nejsem zavodněná?Měla jsem trochu potíe,jsem tedy na rizikovém,lékařka mi řekla e nemám cvičit,jen procházky a to krátké,sex taky ne...a do konce 3měsíce... Jinak jsem tedy po ivf,take má počáteční váha byla mezi 60-63.kg teď u mám 70kg:usch: Moc mi nejde jíst,take jim spíe jablka,okurky salat,brambor,pečivo na sucho nebo s nakrájeným tvrdým sýrem,vývary mi smrdí Co vy na to?Je to normální?
Není tady
Medvídek 1 napsal(a):
Ahoj zdravim,nemáte některá zkuenosti s přibíráním váhy? Přijde mi, e na to, e jsem v 9+3tt mám dost kg nahoře;)Brala jsem teda nějaké hormony,estrofem,utrogestan,do 8tt,dále jsem přestala kouřit,tak nevím jestli třeba nejsem zavodněná?Měla jsem trochu potíe,jsem tedy na rizikovém,lékařka mi řekla e nemám cvičit,jen procházky a to krátké,sex taky ne...a do konce 3měsíce... Jinak jsem tedy po ivf,take má počáteční váha byla mezi 60-63.kg teď u mám 70kg:usch: Moc mi nejde jíst,take jim spíe jablka,okurky salat,brambor,pečivo na sucho nebo s nakrájeným tvrdým sýrem,vývary mi smrdí Co vy na to?Je to normální?
holka, buď ráda, e jsi těhotná a váhu ře a po porodu
Není tady
Medvídků přesně tak buď rada ze jsi Tehu. Neboj kojením a litanim kolem miminka to půjde krásné dolu
Není tady
Nestresuj se váhou, ber to prostě tak, e těhotenství je jediná doba, kdy můe regulérně přibírat
Není tady
Ahoj, já mám zase opačný problém - na začátku těhotenství jsem zhubla dvě kila, a teď v 5. měs. přibrala jedno. Je sice pravda, e jsem u před otěhotněním měla nadváhu, ale toto se mi zdá taky divné. Můj dr. mě uklidňuje, e si miminko vezme, kolik bude potřebovat, a zatím se jeví vechno ok.
Kdybych moc nepřibrala, budu jedině ráda :-)
Není tady
RencaTupa napsal(a):
Ahoj, já mám zase opačný problém - na začátku těhotenství jsem zhubla dvě kila, a teď v 5. měs. přibrala jedno. Je sice pravda, e jsem u před otěhotněním měla nadváhu, ale toto se mi zdá taky divné. Můj dr. mě uklidňuje, e si miminko vezme, kolik bude potřebovat, a zatím se jeví vechno ok.
Kdybych moc nepřibrala, budu jedině ráda :-)
Měla jsem to podobně, u druhého těhotenství jsem přibrala jen 4 kila, je to opravdu hodně individuální a ádné extra tabulky neexistují.
Není tady
Ahoj, já to měla úplně stejně...ani bych se nějak přeírala, tak jsem hned v prvním trimestru přibrala u obou těhotenství skoro deset kilo...Mudr. ze mě byla zděená, mě to bylo líto (hlavně u prvního)...nejhorí bylo, e jsem ani neměla nějak viditelné těhu bříko, jen prostě deset kilo nahoře...dobrá zpráva pro tebe je, e jsem pak u skoro nepřibírala...měla jsem to prostě obráceně, take zatímco v posledním trimestru vichni okolo mě raketově rostly, já byla pořád stejná, jen s hezky zakulaceným těhotenským bříkem:-))...
Ale u prvního těhu jsem podcenila mazání bříka z počátku a pak se mi udělaly strie...u druhého jsem pro jistotu mazala hned od začátku a ani jedna strie. Pouívala jsem bepanthen proti striím a super:-)
Není tady
Ahoj, čekám první dítě a chtěla bych poradit s výivou v těhu. Poslední roky jsem hodně řeila diety, take moc neumím jíst "normálně". Nechci miminko ohroovat mým patným stravováním. Vím, e přibírání je ale hodně individuální. Nemáte nějaký tip na správný jídelníček? Díky
Není tady
Ahoj mám taky problém, první trimestr a váha se ani nehne, spí mi přijde, e jde mírně dolů, ale doufám, a malý bude růst tak budu přibírat na váze.
Není tady