6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím vechny! Tak přemýlíme s rodinkou kam o prázdninách na dovču?? Kam kdo jedete? e bychom se inspirovali
Není tady
Po krásách naí vlasti, drím se teorie, e moje děti by v prvé řadě měli poznat svou zemi.
Není tady
Chystáme se po pár letech zase navtívit jiní čechy,asi kola vezmem sebou,chtěla bych vyzkouet bertiny lázně taky...
Není tady
Opet Machovo jezero
Není tady
Londýn, Řím, Florencie.
A taky poznávání krás České republiky.
Není tady
Jedu se známýma do Holandska, budeme se tam plavit na půjčené lodi pro 8 během víkendů plánuji výlety na kole po ČR :-)
Není tady
Do Vranova - u jsme tam byli, ale jetě jako bezdětní. Líbí se mi tam.
Není tady
Jee, tak na Vranov mám krásné vzpomínky zajedu si tam v létě na kole
Není tady
Souhlasím, Vranov anebo pak poznávačky jako Toskánsko, Sardinie, ale záleí, kolik má na cestování.
Není tady
annie napsal(a):
Do Vranova - u jsme tam byli, ale jetě jako bezdětní. Líbí se mi tam.
hm, my tam byli loni na prodl.víkendu - samotný vranov je v údolí a vude se musí chodit do kopce vlastně-tyhle kopcovitá města a městečka se mi nelíbí vůbec.Byli jsme kouknout i na přehradu,v květnu,na koupání bych tam neměla odvahu:mad: a pohled na ty nekonečné stánky rychlého občertvení,jak to tam musí smrdět vude v létě přepáleným olejem a věčnýma hranolkama - tak takhle představa se mi taky teda nelíbila a dovču bych tam trávit nechtěla-musí tam být hlava na hlavě.
Není tady
Já to mám na Vranově ráda. u sme tam párkrát taky byli tam je to super!!! Ale chtěli bychom letos někam k moři..ta Sardinie zní dobře.Nevíte jak je to se psem kdy se jede k moři?V hotelu asi není ance e by snáma mohl být co My zatím cestovali jen po republice, tak to u děcka nebaví,tak sme jim slíbili za dobrý známky moře.Letos si můeme dovolit troku vyhodit z kopýtka:D Ale pokud by ste věděli někdo kde jsou nějaký slevy na pobyt u moře tak se zlobit nebudu:)
Není tady
Ahojky:) Jezdívala sem s naima autem do Chorvatska ale teď co jsem dospělá mě to k moři moc netáhne, a taky bych dala raději přednost udělat si dovolenou po vlasti:) V kadým případě táta objednával z tiptravel.cz tak se zkuste podívat.Ale vím e nai taky hledali větinou něco za rozumnou cenu a tady se občas něco výhodnýho najde.Snad jsem pomohla:)
Není tady
Julinkameda napsal(a):
Já to mám na Vranově ráda. u sme tam párkrát taky byli tam je to super!!! Ale chtěli bychom letos někam k moři..ta Sardinie zní dobře.Nevíte jak je to se psem kdy se jede k moři?V hotelu asi není ance e by snáma mohl být co My zatím cestovali jen po republice, tak to u děcka nebaví,tak sme jim slíbili za dobrý známky moře.Letos si můeme dovolit troku vyhodit z kopýtka:D Ale pokud by ste věděli někdo kde jsou nějaký slevy na pobyt u moře tak se zlobit nebudu:)
My kdy jedem k moři (teda nejezdíme ale lítáme)tak psa necháváme v psím hotelu.Bylo by to trápení pro vechny.
Není tady
Ahoj, my jezdíme pravidelně do Chorvatska vesnice Pisak. Neni tam moc lidi a dokonce jsme objevili krásnou plá, kam chodí jen místní a o vikendu, ptze je skryta
Není tady
Eva. napsal(a):
Londýn, Řím, Florencie.
A taky poznávání krás České republiky.
Jestli jsi v Římě a Florencii jetě nebyla, doporučovala bych spí duben nebo podzim. V sezoně je tam hrozné horko a hůř se chodí po památkách. Ve Florencii je navíc málo zeleně a fontán, nemá se kam schovat před doslova spalujícím sluncem.
Není tady
Jaku napsal(a):
Julinkameda napsal(a):
My kdy jedem k moři (teda nejezdíme ale lítáme)tak psa necháváme v psím hotelu.Bylo by to trápení pro vechny.
vagrová tahá psa rok co rok autem do Chorvatska. Utrpení pro vechny zúčastněné.
Taky bych volila psí hotel nebo někoho z příbuzenstva, na koho je pes zvyklý, aby ho pohlídal.
Není tady
My jezdíváme s naima Rhodos, Kréta..
Upravil(a) Moderátorka (24. 3. 2015 19:59)
Není tady