25.ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 25.ledna : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.ledna : Dieta po vánocích? Leden, na váhu zásadně (ne)vlezem! 4.ledna : Účinný a ekologický domácí prostředek na mytí nádobí vyrobíte za zlomek ceny |
|
|
Zdravím všechny! Tak přemýšlíme s rodinkou kam o prázdninách na dovču?? Kam kdo jedete? Že bychom se inspirovali
Není tady
Po krásách naší vlasti, držím se teorie, že moje děti by v prvé řadě měli poznat svou zemi.
Není tady
Chystáme se po pár letech zase navštívit jižní čechy,asi kola vezmem sebou,chtěla bych vyzkoušet bertiny lázně taky...
Není tady
Opet Machovo jezero
Není tady
Londýn, Řím, Florencie.
A taky poznávání krás České republiky.
Není tady
Jedu se známýma do Holandska, budeme se tam plavit na půjčené lodi pro 8 během víkendů plánuji výlety na kole po ČR :-)
Není tady
Do Vranova - už jsme tam byli, ale ještě jako bezdětní. Líbí se mi tam.
Není tady
Jee, tak na Vranov mám krásné vzpomínky zajedu si tam v létě na kole
Není tady
Souhlasím, Vranov anebo pak poznávačky jako Toskánsko, Sardinie, ale záleží, kolik máš na cestování.
Není tady
annie napsal(a):
Do Vranova - už jsme tam byli, ale ještě jako bezdětní. Líbí se mi tam.
hm, my tam byli loni na prodl.víkendu - samotný vranov je v údolí a všude se musí chodit do kopce vlastně-tyhle kopcovitá města a městečka se mi nelíbí vůbec.Byli jsme kouknout i na přehradu,v květnu,na koupání bych tam neměla odvahu:mad: a pohled na ty nekonečné stánky rychlého občertvení,jak to tam musí smrdět všude v létě přepáleným olejem a věčnýma hranolkama - tak takhle představa se mi taky teda nelíbila a dovču bych tam trávit nechtěla-musí tam být hlava na hlavě.
Není tady
Já to mám na Vranově ráda. už sme tam párkrát taky byli tam je to super!!! Ale chtěli bychom letos někam k moři..ta Sardinie zní dobře.Nevíte jak je to se psem když se jede k moři?V hotelu asi není šance že by snáma mohl být co
My zatím cestovali jen po republice, tak to už děcka nebaví,tak sme jim slíbili za dobrý známky moře.Letos si můžeme dovolit trošku vyhodit z kopýtka:D Ale pokud by ste věděli někdo kde jsou nějaký slevy na pobyt u moře tak se zlobit nebudu:)
Není tady
Ahojky:) Jezdívala sem s našima autem do Chorvatska ale teď co jsem dospělá mě to k moři moc netáhne, a taky bych dala raději přednost udělat si dovolenou po vlasti:) V každým případě táta objednával z tiptravel.cz tak se zkuste podívat.Ale vím že naši taky hledali většinou něco za rozumnou cenu a tady se občas něco výhodnýho najde.Snad jsem pomohla:)
Není tady
Julinkameda napsal(a):
Já to mám na Vranově ráda. už sme tam párkrát taky byli tam je to super!!!
Ale chtěli bychom letos někam k moři..ta Sardinie zní dobře.Nevíte jak je to se psem když se jede k moři?V hotelu asi není šance že by snáma mohl být co
My zatím cestovali jen po republice, tak to už děcka nebaví,tak sme jim slíbili za dobrý známky moře.Letos si můžeme dovolit trošku vyhodit z kopýtka:D Ale pokud by ste věděli někdo kde jsou nějaký slevy na pobyt u moře tak se zlobit nebudu:)
My když jedem k moři (teda nejezdíme ale lítáme)tak psa necháváme v psím hotelu.Bylo by to trápení pro všechny.
Není tady
Ahoj, my jezdíme pravidelně do Chorvatska vesnice Pisak. Neni tam moc lidi a dokonce jsme objevili krásnou pláž, kam chodí jen místní a o vikendu, ptze je skryta
Není tady
Eva. napsal(a):
Londýn, Řím, Florencie.
A taky poznávání krás České republiky.
Jestli jsi v Římě a Florencii ještě nebyla, doporučovala bych spíš duben nebo podzim. V sezoně je tam hrozné horko a hůř se chodí po památkách. Ve Florencii je navíc málo zeleně a fontán, nemáš se kam schovat před doslova spalujícím sluncem.
Není tady
Jaku napsal(a):
Julinkameda napsal(a):
Já to mám na Vranově ráda. už sme tam párkrát taky byli tam je to super!!!
Ale chtěli bychom letos někam k moři..ta Sardinie zní dobře.Nevíte jak je to se psem když se jede k moři?V hotelu asi není šance že by snáma mohl být co
My když jedem k moři (teda nejezdíme ale lítáme)tak psa necháváme v psím hotelu.Bylo by to trápení pro všechny.
Švagrová tahá psa rok co rok autem do Chorvatska. Utrpení pro všechny zúčastněné.
Taky bych volila psí hotel nebo někoho z příbuzenstva, na koho je pes zvyklý, aby ho pohlídal.
Není tady
My jezdíváme s našima Rhodos, Kréta..
Upravil(a) Moderátorka (24. 3. 2015 19:59)
Není tady