18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
modrovous napsal(a):
Eva. napsal(a):
Judyno, podle tvé teorie by se nemohl ptát nikdo na nic, nikdo by nemohl hledat radu. Protoe nikoho neznáme, neznáme přesně jeho situaci.
A podle tvé teorie zase Kdy nemá zkuenosti rozvedené eny nad 40-50 let, která ije sama a uvauje o společné domácnosti s novým partnerem, nemůe tomu rozumět., čím v podstatě vechny, kteří nevyhovují tvé poučce zařazuje do kategorie nezpůsobilých v dané situaci radit.
Take co?
Take pod pojmem PARTNER lze vnímat manela, manelku, druha či druku. V Evině případě tedy opravdu NIC. Jenom její zbytečné kecy.
Není tady
U neví, co bys vymyslela, carpediem, viď? Ty neumí normálně konverzovat o nějaké věci bez toho, abys někoho napadala. Stejně jako helena. Tak si to uijte.
Není tady
Eva. napsal(a):
U neví, co bys vymyslela, carpediem, viď? Ty neumí normálně konverzovat o nějaké věci bez toho, abys někoho napadala. Stejně jako helena. Tak si to uijte.
Potvrdím tvoje slova v KONVERZACI, kterou vdy vede (nevede osobní útoky, nehodnotí na základě svých zcestných domněnek něčí psychický stav, i kdy to není vůbec předmětem předmětné konverzace ). Take potvrdím tvoje slova (viz výe) TAKE NIC a navíc vysvětlím, proč take nic. A jetě se ti to nepozdává. Tobě se opravdu nikdo nezavděčí.
Mimochodem, nemám snad s výkladem partnerství pravdu? Shledala jsi v něm nějakou faktickou chybu, nebo o co jde? Co jsem si vymyslela?
Není tady
Někteří lidé jsou vímaví, zajímá je, co se kolem nich a jejich bliním děje, jsou schopni to pochopit a zpracovat, jsou empatičtí, to ale neznamená, e problém vidí stejně, přemýlejí o svých bliních a věnují jim pozornost průběnou, mají dobrou představivost, mohou být zkuení - a to je dalí bonus. Takoví lidé mohou dobře poradit, a nemusejí to, o čem radí, sami proít. (Často to ani neproijí, protoe se do takové situace díky výe popsanému nedostali a nedostanou).
Stojí za to takové poádat radu, radu vyslechnout a nechat ji v sobě pracovat, i kdy se třeba hned nelíbí, dokud neztratí případný emocionální náboj. Pak udělá dobrou práci, i kdy se jí člověk třeba vůbec neřídí.
Není tady
Kdy nemá zkuenosti rozvedené eny nad 40-50 let, která ije sama a uvauje o společné domácnosti s novým partnerem, nemůe tomu rozumět.
To je podobnej způsob uvaování, jako bys říkala, e gynekolog nemůe rozumět enskejm rozmnoovacím orgánům, protoe "ji" nemá...
Co nic nemění na tom, e ne/souvislost výroků "proč bych se měla jetě v padesáti v první řadě ohlíet na to, co chce někdo jiný" a "uvauje o společné domácnosti" je lehce nesrozumitelná nejen mně...
bez toho, abys někoho napadala. Stejně jako helena. Tak si to uijte.
Ty, Evo - nebylo by v tvým případě efektivnějí vomejvání vlanou vodou?
Není tady
helena napsal(a):
Kdy nemá zkuenosti rozvedené eny nad 40-50 let, která ije sama a uvauje o společné domácnosti s novým partnerem, nemůe tomu rozumět.
To je podobnej způsob uvaování, jako bys říkala, e gynekolog nemůe rozumět enskejm rozmnoovacím orgánům, protoe "ji" nemá... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Co nic nemění na tom, e ne/souvislost výroků "proč bych se měla jetě v padesáti v první řadě ohlíet na to, co chce někdo jiný" a "uvauje o společné domácnosti" je lehce nesrozumitelná nejen mně...
Ty, Evo - nebylo by v tvým případě efektivnějí vomejvání vlanou vodou? http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
moná by stálo za zmínku, co si má vomejvat vlanou vodou, aby nedolo k omylu a výsledek se pak nedostavil
Není tady
aprill napsal(a):
helena napsal(a):
To je podobnej způsob uvaování, jako bys říkala, e gynekolog nemůe rozumět enskejm rozmnoovacím orgánům, protoe "ji" nemá... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ty, Evo - nebylo by v tvým případě efektivnějí vomejvání vlanou vodou? http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gifmoná by stálo za zmínku, co si má vomejvat vlanou vodou, aby nedolo k omylu a výsledek se pak nedostavil
Podle spisku páně Baptisty?
Není tady
carpediem napsal(a):
aprill napsal(a):
helena napsal(a):
Ty, Evo - nebylo by v tvým případě efektivnějí vomejvání vlanou vodou? http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gifmoná by stálo za zmínku, co si má vomejvat vlanou vodou, aby nedolo k omylu a výsledek se pak nedostavil
Podle spisku páně Baptisty?
nenene, rada strýčka pepina.. je to prý dobré na nervy
Není tady
aprill napsal(a):
carpediem napsal(a):
aprill napsal(a):
moná by stálo za zmínku, co si má vomejvat vlanou vodou, aby nedolo k omylu a výsledek se pak nedostavilPodle spisku páně Baptisty?
nenene, rada strýčka pepina.. je to prý dobré na nervy
No vak!!!!
Není tady
Ale dámy, no tak... zde není literární krouek...
Vy tomu společnýmu spoluití bez ohlíení se rozumíte?
Není tady
Ne nerozumím, ale to bude tím, e iju pomalu třicet let v jednom vztahu. A s partnerem na sebe bereme vzájemně ohled.
Není tady
helena napsal(a):
Ale dámy, no tak... zde není literární krouek... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Vy tomu společnýmu spoluití bez ohlíení se rozumíte?
eva při své inteligenci dosud nepochopila, e vztah je o kompromisech.
Není tady
carpediem napsal(a):
Ne nerozumím, ale to bude tím, e iju pomalu třicet let v jednom vztahu. A s partnerem na sebe bereme vzájemně ohled.
Přesně tohle jsem na začátku říkala, e tomu ani nemůe rozumět. Vidí, dola sis k tomu nakonec sama.
Není tady
Eva. napsal(a):
carpediem napsal(a):
Přesně tohle jsem na začátku říkala, e tomu ani nemůe rozumět. Vidí, dola sis k tomu nakonec sama.
Tak jinak a naplno: Nejsem sobec myslící jen na sebe a své potřeby, zajímá mne, jaké potřeby má partner a stejným způsobem se chová on ke mně.:)Ani jeden ani druhý nekřičíme: já,já,já , protoe jsme my.
Není tady
carpediem napsal(a):
Eva. napsal(a):
carpediem napsal(a):
Tak jinak a naplno: Nejsem sobec myslící jen na sebe a své potřeby, zajímá mne, jaké potřeby má partner a stejným způsobem se chová on ke mně.:)Ani jeden ani druhý nekřičíme: já,já,já , protoe jsme my.
myslím, e i kdy jsi to napsala tak naprudko, eva to STEJNĚ nepochopí, protoe je slepě zahleděná jen do sebe...
Upravil(a) aprill (8. 3. 2015 17:41)
Není tady
vztah je o kompromisech
Někdo má jinou představu... "Mouřenín splnil úkol, mouřenín můe jít" - jak praví klasik.
Aneb postará se dámě o potěení či nemovitost (dle jejího zaloení) a to vv rozsahu a čase, který ona uzná za vhodný. Odměnou mu budi to, e můe ve svém bytečku neomezeně vzpomínat, a ona opět zatouí bejt sama a bez ohledů...
Není tady
aprill napsal(a):
carpediem napsal(a):
Eva. napsal(a):
Přesně tohle jsem na začátku říkala, e tomu ani nemůe rozumět. Vidí, dola sis k tomu nakonec sama.Tak jinak a naplno: Nejsem sobec myslící jen na sebe a své potřeby, zajímá mne, jaké potřeby má partner a stejným způsobem se chová on ke mně.:)Ani jeden ani druhý nekřičíme: já,já,já , protoe jsme my.
myslím, e i kdy jsi to napsala tak naprudko, eva to STEJNĚ nepochopí, protoe je slepě zahleděná jen do sebe...
Na to u je ale dost stará......
Není tady
helena napsal(a):
vztah je o kompromisech
Někdo má jinou představu... "Mouřenín splnil úkol, mouřenín můe jít" - jak praví klasik.
Aneb postará se dámě o potěení či nemovitost (dle jejího zaloení) a to vv rozsahu a čase, který ona uzná za vhodný. Odměnou mu budi to, e můe ve svém bytečku neomezeně vzpomínat, a ona opět zatouí bejt sama a bez ohledů...
K takovému účelu vidím jako nejlepí pouít mouřenína enatého. Mouřenín poslouí, vypadne a neobtěuje praním fuseklí nebo vařením svíčkové, to u obstará jeho zákonitá.
Obslouená dáma pak můe svobodně naloit se svým časem i bytem, ani by se musela někomu přizpůsobovat.
Není tady
carpediem napsal(a):
ty umí teda potěit. Zrovna majku, která si tak zakládá na mladistvém zjevu.
Není tady
Eva. napsal(a):
Take nic, modrovousi
Taky si myslím.
Není tady
modrovous napsal(a):
carpediem napsal(a):
ty umí teda potěit. Zrovna majku, která si tak zakládá na mladistvém zjevu.
No ví, moudrovousku, ten mladistvý vzhled je pouhým bonusem bez trvalé hodnoty, domnívám se zpozdile, e jsou podstatnějí devizy v ivotě lidském.....
Není tady
"Tak někdo zraje, někdo hnije věkem." Miroslav Horníček
Není tady
helena napsal(a):
"Tak někdo zraje, někdo hnije věkem." Miroslav Horníček
Au.
Není tady
Je příerné, e některé diskutující zde jen uráejí, jsou jízlivé a zlé. Neporadí, pouze si zvyují sebevědomí uráením, poniováním, kde můou, seknou.
Vypudily odsud holky, které na toto nemají aludek.
Eva, kterou napadají, píe s empatií, neuráí, ale cokoliv napíe tak zdejí fůrie okamitě napadají. Holky proč jste tak zlé?
Není tady
Eva, kterou napadají, píe s empatií, neuráí...
... jen napříč vlákny i pohlavími, "s empatií" sobě vlastní, sděluje ostatním, e jsou tu kráva nebo necitlivej vůl, tu senilní stařenka, jindy osoba nezkuená či sexuálně neukojená... no, hlavně, e "neuráí"...
Upravil(a) helena (9. 3. 2015 6:37)
Není tady