29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čaute dámy, chci se s vervou pustit do změny svého dosavadního životního stylu, tzn. zapojit více pohybu a zlepšit kvalitu stravy. Mylíte si, že je dobré před tím zajít někam k odbornému poradci na konzultaci nebo na tu anylýzu InBody? Dozvím se něco užitečného nebo je ztráta času a pěněz. Mám doma váhui, co mi změří poměr tuků a svalů v těle, do jaké míry je to 100% nevím.
Není tady
Já jsem byla v centrum zdraví Brno na anlýze Oberon a paráda. Ted mám v plánu 6.měsíční redukční program. Pevně věřím, že se mi podaří konečně shodit tuky a zlepšit kondičku
Není tady
zdravím :-) já jsem pět kilo zhubla jen chůzí, denně chodím se psem a váha jde chtě nechtě dolů. Jinak o brněnském centru jsem již slyšela, známá z cvičáku tam byla na měření z kapky krve a moc si to chválila.
Není tady
O čem je měření z kapky krve? Co tím zjistím?
Není tady
No hlavně tím zjistíš svůj aktuální zdravotní stav, na stránkách to mají popsané co vše se tím zjistí, mě nejvíce zaujalo to že víš, zda je strava v souladu s potřebami organismu.
Není tady