29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mile zeny, presne jak jsem tu cetla tak kdo se boji s...e v sini, tenhle nazor je mi blizky. Tohle jsou jen pismenka a neznate moji situaci jinak nez takto. Ono to svadi pausalizovat ve smyslu... Novakovic Jaruna to tahla s Frantou Vomackou, udelal ji dite a vratil se k Bozence.... Nebydlime s pritelem spolu, ale casu spolu travime vic nez lide v leckterem manzelstvi. Jsem naprosto oficialni pritelkyni, znaji me jeho bratri s rodinama, matka a vsichni kamaradi. Travime hodne spolecneho casu i s nasimy detmi. Nemam z jeho strany jediny naznak ze by to v hlave nemel s ex vyresene. Kamen urazu je ze to ma sice vyresene citove, nikoliv vsak prakticky.
Není tady
Malovat certa na zed je tak jednoduche.
Máš pravdu... mnohem těžší je uznat, že tam ten čert (nebo aspoň jeho kopejtko) bejt může...
Myslím, že cizí, tedy nezávislej, pohled zvenku může občas ukázat i to, nač jsme mohli nevzpomenout, co jsme přehlídli a podobně... což naprosto neznamená, že a) z nás někdo dělá nesvéprávný píp a b) se tím musíme řídit.
Kamen urazu je ze to ma sice vyresene citove, nikoliv vsak prakticky.
Praktické řešení bývá rychlý a účinný přesně v tom momentě, kdy není ovlivněno citovou stránkou... ale možná máš jiný zkušenosti.
Není tady
helena napsal(a):
Malovat certa na zed je tak jednoduche.
Máš pravdu... mnohem těžší je uznat, že tam ten čert (nebo aspoň jeho kopejtko) bejt může...
Myslím, že cizí, tedy nezávislej, pohled zvenku může občas ukázat i to, nač jsme mohli nevzpomenout, co jsme přehlídli a podobně... což naprosto neznamená, že a) z nás někdo dělá nesvéprávný píp a b) se tím musíme řídit.
Kamen urazu je ze to ma sice vyresene citove, nikoliv vsak prakticky.
Praktické řešení bývá rychlý a účinný přesně v tom momentě, kdy není ovlivněno citovou stránkou... ale možná máš jiný zkušenosti.
Heleno ctu tady tvoje nazory, vazim si jich, maji hlavu a patu. Uznavam ze tam to kopejtko je. Jenze hledat pana dokonaleho, ktery presne padne do mych tuzeb a planu je blaznovstvi. Jeho citove pouto se tyka predevsim deti, ze tam bydli je zvyk, pohodlnost. Ted podle jeho nazoru uz nema smysl na tu chvili stehovat, metu ma jasne danou...Vanoce.
Není tady
Můj názor je, že pokud se exmanželka rozhodla, že bude chlapa vydírat dětma, nic s tím ,myslím, nesvedeš. Ona mu nedovolí, aby se od nich odpoutal. Nevyřeší to ani nový dům, myslím, že tam s tebou nepůjde. Byl by daleko od dětí, ona mu je dobrovolně dávat nebude. Ex už ze zásady bude ničit vše, co se bude týkat tebe. Ta obětuje vlastní život, aby zničila tebe, aby se tě vzdal. Znám takové mrchy a ti chlapi jsou slepí a hloupí, nakonec, až přijdou na to, že to byla chyba, přijdou o vše, a děti jim to nevrátí. Některé ženy jsou zlé, neštastné, možná bez sebevědomí, neumí se s tím, že je manžel opustil vyrovnat. Možná tam hrají roli peníze. V každém případě ex je asi nešťastná a je jde o to, se tě zbavit za každou cenu. Pán je asi bačkora, nevím, zda dovedeš bojovat jako Nagyová.
Není tady
Petar napsal(a):
Můj názor je, že pokud se exmanželka rozhodla, že bude chlapa vydírat dětma, nic s tím ,myslím, nesvedeš. Ona mu nedovolí, aby se od nich odpoutal. Nevyřeší to ani nový dům, myslím, že tam s tebou nepůjde. Byl by daleko od dětí, ona mu je dobrovolně dávat nebude. Ex už ze zásady bude ničit vše, co se bude týkat tebe. Ta obětuje vlastní život, aby zničila tebe, aby se tě vzdal. Znám takové mrchy a ti chlapi jsou slepí a hloupí, nakonec, až přijdou na to, že to byla chyba, přijdou o vše, a děti jim to nevrátí. Některé ženy jsou zlé, neštastné, možná bez sebevědomí, neumí se s tím, že je manžel opustil vyrovnat. Možná tam hrají roli peníze. V každém případě ex je asi nešťastná a je jde o to, se tě zbavit za každou cenu. Pán je asi bačkora, nevím, zda dovedeš bojovat jako Nagyová.
Proc by se mel od deti odpoutat? To by byl dost blbec ne?
Petare pro tebe je opravdu nejaky vzor Nagyova, ze jako umela bojovat?
Jinak te sarade nerozumim, nejsem zbehla v hypotekach, ale ptam se, co by se stalo, kdyz se rozejdou, nebo co se deje s predchozim majetkem, kdyz neni vyresen a nebo co se stane, kdyz jeden z nich prestane hypoteku splacet? Co se stane, kdyz oba prestanou splacet?
Upravil(a) sahleb (14. 3. 2015 19:06)
Není tady
Eva. napsal(a):
Vzhledem k jejímu věku na tom není nic podivného, že už prostě trpí leckterými nemocemi. Myslím, že tady psala, že jí je přes 70, jestli si dobře vzpomínám.
Já bych spíš tipovala Rozáru, ta 70ku přisoudila půlce Babinetu, včetně mě
A nepleť si imaginaci s demencí, Majko
Není tady
Petar napsal(a):
nevím, zda dovedeš bojovat jako Nagyová.
Já zase nevím, jestli je oč stát
Není tady
Nagyová je vzor zla, sobeckosti, hnusu. Ale exmanželka také dělá vše proto, aby manžel měl potíže.. Nechce, aby o manžela přišla. Nedovedu s představit, zda to klapne, až dostaví barák. Pokud je to volek, neodstěhuje se.
Není tady
Petar napsal(a):
Nagyová je vzor zla, sobeckosti, hnusu. Ale exmanželka také dělá vše proto, aby manžel měl potíže.. Nechce, aby o manžela přišla. Nedovedu s představit, zda to klapne, až dostaví barák. Pokud je to volek, neodstěhuje se.
Nerozumim tomu proc by mel dostavet barak a neodstehovat se. Ten dum byl naplanovan jeste predtim nez jsme se seznamili, ja do toho jen naskocila a dum nebude jen jeho, ale nas.
Upravil(a) sasasa (17. 3. 2015 12:10)
Není tady
sasasa napsal(a):
....Ten dum byl naplanovan jeste predtim nez jsme se seznamili, ja do toho jen naskocila a dum nebude jen jeho, ale nas.
UPS!!!
Tak tohle je zlatý hřeb programu...
Tys naskocila do rozjeteho vlaku...?
Co když setrvačností vypadneš na druhé straně ven???
Není tady
sasasa napsal(a):
Nerozumim tomu proc by mel dostavet barak a neodstehovat se. Ten dum byl naplanovan jeste predtim nez jsme se seznamili, ja do toho jen naskocila a dum nebude jen jeho, ale nas.
Tos ale na začátku nenapsala. To je úplně jiná situace, než jaký byl dojem z tvého psaní, že jste se seznámili a vy dva jste se rozhodli postavit si dům pro vás...
Není tady
Petar napsal(a):
Ale no tak. Ty ji osobně znáš, anebo si jenom děláš domněnky? Proč máš potřebu takhle soudit? Šlápla ti něčím na tvé kuří oko?
Není tady
Dorka napsal(a):
sasasa napsal(a):
....Ten dum byl naplanovan jeste predtim nez jsme se seznamili, ja do toho jen naskocila a dum nebude jen jeho, ale nas.
UPS!!!
Tak tohle je zlatý hřeb programu...
Tys naskocila do rozjeteho vlaku...?
Co když setrvačností vypadneš na druhé straně ven???
To je samozrejme katastrofalni scenar, vypadnout muzu ale taky nemusim. Kdo nic nedela nic nezkazi, ale taky niceho nedosahne.
Není tady
Těchhle povídaček bych se v důležitých věcech nedržela. Jak pomůže utěšit taková povídačka, když nastoupí třeba exekutor? ... Podle mě je třeba se držet hlavně zdravého rozumu.
Není tady
Eva. napsal(a):
sasasa napsal(a):
Tos ale na začátku nenapsala. To je úplně jiná situace, než jaký byl dojem z tvého psaní, že jste se seznámili a vy dva jste se rozhodli postavit si dům pro vás...
A co se tim meni?Ja tohle tema taky neotevrela kvuli hypotece. Kdyz jsme se poznali bylo stavebni povoleni v pocatku. Ted uz jen dum financujeme spolecne. Kdybych mela jen trochu pochyby, ze to s ex nema vyresene citove tak se do takove zivotni harakiri nikdy nepustim. Ze s ni bydli vnimam spis jako pohodlnost a umele prodluzovany cas ktery muze travi s detmi. Vzhledem k situaci si uvedomuje, ze tenhle zivot skonci a zacne dalsi etapa. Konec koncu jsem uz psala...do Vanoc. Techto podotykam
Upravil(a) sasasa (17. 3. 2015 18:45)
Není tady
umele prodluzovany cas ktery muze travi s detmi
Po Vánocích ho trávit nebude?
Není tady
helena napsal(a):
Po Vánocích ho trávit nebude?
Bude, ale ne jako ted kazdy den.
Není tady
sasasa napsal(a):
helena napsal(a):
Po Vánocích ho trávit nebude?Bude, ale ne jako ted kazdy den.
a to usuzuješ z čeho?
slíbit není hřích a očekávání ničí vztahy...
Není tady
sasasa napsal(a):
A co se tim meni?Ja tohle tema taky neotevrela kvuli hypotece. Kdyz jsme se poznali bylo stavebni povoleni v pocatku. Ted uz jen dum financujeme spolecne. Kdybych mela jen trochu pochyby, ze to s ex nema vyresene citove tak se do takove zivotni harakiri nikdy nepustim. Ze s ni bydli vnimam spis jako pohodlnost a umele prodluzovany cas ktery muze travi s detmi. Vzhledem k situaci si uvedomuje, ze tenhle zivot skonci a zacne dalsi etapa. Konec koncu jsem uz psala...do Vanoc. Techto podotykam
Pro mě by se tím měnilo hodně. Když do domu vložím své peníze a určitě jich nebude málo, byla bych moc ráda, kdyby byl dům i dle mých představ, dle našich společných představ. Abych se zúčastnila jeho projektování a mohla si do něj dát své představy, třeba o kuchyni, o koupelně...
Není tady
Bude, ale ne jako ted kazdy den.
Hm... aby s nima vůbec nějakej den trávit mohl...
Není tady
Eva. napsal(a):
sasasa napsal(a):
Pro mě by se tím měnilo hodně. Když do domu vložím své peníze a určitě jich nebude málo, byla bych moc ráda, kdyby byl dům i dle mých představ, dle našich společných představ. Abych se zúčastnila jeho projektování a mohla si do něj dát své představy, třeba o kuchyni, o koupelně...
Projektovali jsme ho taky spolecne, jedine co zustalo stejne byly vnejsi rozmery, vnitrek jsme oproti puvodnimu projektu predelali. Porad vsak nechapu co se na tom meni. Kdyby ten dum planoval jen se mnou tak si vymysli a neprestehuje se, zato kdyz ho planoval sam tak ano? Jak moc to meni situaci?
Upravil(a) sasasa (18. 3. 2015 9:07)
Není tady
Já se nevyjadřuji k tomu, jestli se přestěhuje, nebo ne. Mě se neptej. Psala jsem pouze o domě jako takovém, když ho s ním financuješ.
Není tady
A třeba to může dopadnout i tak,že se do nového domu přistěhuje i s dětmi (a taky se nakonec může umoudřit i s ex a i sní) Znám dost párů,kteří jsou sice papírově rozvedený, ale stejně spolu dál žijou. Máš někde psáno,že ten dům bude i tvůj? Co když se k manželce vrátí? V prvním příspěvku píšeš, že spolu nebydlíte,že bydlíte každý ve svým. Podívej, podle mého, kdyby byl do tebe zaláskovaný, tak už dávno bydlí u tebe a za dětma jezdí, bere si je. Nějak se mi to nelíbí. Ale není to můj problém, to je tvoje. Jen názor
Upravil(a) dusička (18. 3. 2015 11:58)
Není tady
Ja si taky myslim, ze je hrozne jednoduche “prijmout pomocnou ruku, sponzora, ev.nove zdrave napady o upravach interieru, mit prijemneho partaka a milujici frajerku“... atd., - a pozdeji, treba, az uz nebude potrebna, žádaná a vyhovujici, ju vypoklonkovat s vysvetlenim: sliby - chyby...
Není tady
Já myslím, že to tady asi přestanu číst nebo se s ním rozejdu dřív než k tomu bude opravdu důvod. Tohle jsou už opravdu paranoindní teorie. Ano samozřejmě se stát může cokoliv, ale ptát se kde mám psáno že dům bude i můj....nemám.... stejně jako všichni ostatní co si berou hypotéku a nejsou svoji, stavět mě do role sponzora, ev.nove zdrave napady o upravach interieru, mit prijemneho partaka a milujici frajerku“... atd., - a pozdeji, treba, az uz nebude potrebna, žádaná a vyhovujici, ju vypoklonkovat s vysvetlenim: sliby - chyby... nebo A třeba to může dopadnout i tak,že se do nového domu přistěhuje i s dětmi a s ex??? A původní dům prodají nebo nechají spadnout? Nebo mě nastěhuje do starého domu a ex do nového, protože tam budou bydlet i děti?? Ne to už je úplně absurdní. S ex nežije, jen bydlí...(ne nesedím s nima večer na gauči, takže přímý důkaz chybí
) Jen já a on víme všechny detaily. Např že oprávněná osoba v případě úmrtí u životní pojistky jsem já a spoustu malých pro babinet naprosto nesměrodatných drobností. Prapůvodně jsem se ptala, jestli je tu někdo kdo má zkušenost s tím jak se postavit k exmanželce, která se plete do nového vztahu svého bývalého manžela, vpodstatě se pletla do všech vztahů svého bývalého manžela, protože já nejsem první přítelkyně. ( Z toho aspoň pro mě vyplývá, že pokud by se k ní chtěl vrátit, tak to mohl už dávno udělat a ne si rychtovat nový život v novém domě s novou ženou). Nevím jestli je dobré dělat "mrtvého brouka" nebo ne. Zajímá mě praktická zkušenost.
Není tady