29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtělo by to soudní příkaz k tomu jak si bude deti brát jinak se budou pořad hádat se svoji ex a pak samozřejmě to bude narušovat i vás vztah.dum manželce doplatil proto ze odchází on a ma s ni deti tedy to udělal pro své deti.
Není tady
Ja teda nevím ale mel by si v tom udělat pořádek. Jasné stanovené kdy bude své deti mít a to od soudu pak bude klid. A odstěhovat se od ni co nejdříve ona ho bude pořad takhle vydírat. Nezbývá ti než mít pevné nervy a držet své emoce na uzdě jinak uteče i od tebe 😉
Není tady
Lamatko vim vim . Jsem si toho vedoma a sama sebe se bojim, ze do vanoc budu tak znechucena situaci, ze me nakonec kopne do zadku. Nevim co mam delat.
Není tady
Zkus si s nim ještě v klidu bez vyčítat promluvit. Zjisti jak to opravdu mezi vámi je i když to asi bude težké. Taky mě napadla varianta ze co kdyby jsi se najednou pro nej stala trochu nedostupná, ale chce to herecky talent a odhodláni .neco v tom smyslu aby pochopil ze neni jediný muž a ze si věřis a dokážeš žít i bez nej. Trochu te ženské taktiky. Protože pokud on bude vidět ze jsi na něm citové závislá což si myslím ze asi jsi? Tak to pro nej neni žádný motor nemusí se snažit, ale pokud pocítí ze by te mohl ztratit a ma te rad tak se začne snažit... Co ty na to?
Upravil(a) Lamatko (3. 3. 2015 10:13)
Není tady
Takže pokud ten muž stojí za to vzhůru do boje
Není tady
sasasa napsal(a):
Lamatko vim vim
. Jsem si toho vedoma a sama sebe se bojim, ze do vanoc budu tak znechucena situaci, ze me nakonec kopne do zadku. Nevim co mam delat.
Zkus to do Vánoc nijak neřešit. BuĎ milá a příjemná a nemluv o tom, co vás rozděluje. Dej tomu šanci a o Vánocích uvidíš. Pak bude čas na řešení, pokud tvůj partner nedostojí svému slibu, že když nebude dostavěno, od BM se odstěhuje. Stejně toho momentálně víc udělat nemůžeš, když stavíte a máš hypotéku. Tak vám ten čas neznepříjemňuj. Do Vánoc 2015 to určitě můžeš zvládnout, není to zase tak dlouhá doba. Soustřeď se na řešení praktických věcí spojených se stavbou a na své denní věci a s ním si užívej a neřeš.
Není tady
Sasasa, rozumim spravne, ze stavis barak s nekym, aniz bys zkusila s nim spolecne bydlet?
Upravil(a) sandra (3. 3. 2015 20:13)
Není tady
sandra: zřejmě tomu rozumíš správně podle toho, co sem napsala sasasa ...defakto jsme spolu 4-5 dní v týdnu, ve všední den večer, víkendy celé... a celá známost trvá rok a půl.
sasasa: nezlob se na mě, ale scházet se s někým po večerech a o víkendech téměř rok a půl by pro mě rozhodně nebylo důvodem k tomu, abych se s takovým přítelem hnala do uzavření hypotéky. Obzvlášť když Tvůj přítel evidentně nemá vyřešenou minulost, když se ani po X-letech po rozvodu od exmanželky neodstěhoval, stále spolu sdílejí společnou domácnost a zřejmě ještě ani nebylo dořešeno majetkové vyrovnání s BM viz:...pricemz z prvniho domu mu nejspis bude vyplacena smesna castka z celkove hodnoty domu... . A argumenty typu "kvůli dětem" nebo "kvůli dílně", kterou přítel stejně využívá jenom v zimě - ty fakt neberu ...
Ano, pokud bych do takového přítele byla zamilována, tak bych se s ním po večerech scházela, užívala bych si hezkých chvilek, ale vzhledem k výše popsaným okolnostem bych jen velmi nesměle uvažovala o společné budoucnosti a v žádném případě bych rozhodně neuvažovala o pořízení hypotéky a stavbě baráku, což je záležitost na velmi dlouhé lokte a závazek na podstatnou část života, notabene když mám zřejmě zaplaťpámbu kde bydlet a nežiju na ubytovně nebo v azyláku
sasasa, vzhledem k okolnostem bych takový počin viděla jako skok naslepo do tmy: toho pána pořádně neznáš, vůbec sis s ním nevyzkoušela trvalé a nepřetržité bydlení "na vážno", pán není schopen trvale zpřetrhat vazby s bývalkou a odůvodňuje to dětmi a dílnou v zimě, což jsou podle mě velmi chabé argumenty a Ty s ním jdeš hned do takového obrovského závazku, jakým je společná hypotéka na společný dům - a samozřejmě bez svatby Ráda bych Ti držela všechny palce, ale v tomto případě si fakt netroufám ...
Upravil(a) Kiara (3. 3. 2015 21:26)
Není tady
A to zasa ja podržím - tie palce.... bojím sa, že to bude treba, je to trochu riskantný krok. Ale zasa kto sa bojí, se....dí v síni. Choď do toho, len sa ešte porozprávajte o tom, ako sa veci vyriešia, keď sa odsťahuje, ako to bude s deťmi - jeho aj tvojimi, ako so splácaním hypo, alimentmi, domácimi prácami, trávením voľného času, dovoleniek...
Není tady
Jeste bych dodala, ze jeho pripadne odstehovani do spolecneho bytu nevyresi zasadni problem - ze se neumi ex vzeprit a stanovit si jasna pravidla. Protoze pokud se jeho ex na baraku neco stane/nebude fungovat, tak bude volat jemu...a on tam bude jezdit dal, vzdyt tam bydli jeho deti preci...dokazu si predstavit, co za zaminky to bude, pokud uz ted se chova jehobex takhle. Moc ti preju, aby ses nedockala situace, kdy ty sama sedis v postavenym baraku s hypo, zatimco tvuj partner travi vecery se svymi detmi v baraku ex, protoze jim maminka nakukala, ze doma je doma, tak proc se handrkovat k vam na barak...problem neni v ex, ale ve tvem priteli, neumi si udelat ve svem zivote poradek. Mit 2 deti a stavet barak s chlapem, ktery nema vyreseno a se kterym jsem si ani nevyzkousela bydlet, mi prijde jako blaznovstvi.
Není tady
sandra napsal(a):
Jeste bych dodala, ze jeho pripadne odstehovani do spolecneho bytu nevyresi zasadni problem - ze se neumi ex vzeprit a stanovit si jasna pravidla. Protoze pokud se jeho ex na baraku neco stane/nebude fungovat, tak bude volat jemu...a on tam bude jezdit dal, vzdyt tam bydli jeho deti preci...dokazu si predstavit, co za zaminky to bude, pokud uz ted se chova jehobex takhle. Moc ti preju, aby ses nedockala situace, kdy ty sama sedis v postavenym baraku s hypo, zatimco tvuj partner travi vecery se svymi detmi v baraku ex, protoze jim maminka nakukala, ze doma je doma, tak proc se handrkovat k vam na barak...problem neni v ex, ale ve tvem priteli, neumi si udelat ve svem zivote poradek. Mit 2 deti a stavet barak s chlapem, ktery nema vyreseno a se kterym jsem si ani nevyzkousela bydlet, mi prijde jako blaznovstvi.
Hm. Já se obávám, sandro, že nejsi příliš daleko od pravdy, poněvadž na baráku se leccos stává/či přestane fungovat každou chvíli. A ruku na srdce - proč by si BM měla pokaždé volat řemeslníka, když je tady od toho exmanžel, že ano ...
Není tady
Z hypoteky se muzu vyvazat, mame smluvne ujednano, ze v pripade rozchodu svoji pulku prepisu na nej a on bude souhlasit s vyvazanim.
Hm... a co když souhlasit nebude?
Jistě, můžeš se soudit... několik měsíců až let... ale to splácení nezastaví.
Jakpak máte spoluvlastnictví ošetřený ve vztahu k (obojím) dětem jako potencionálním dědicům?
Jak pro případnou neschopnost jednoho či obou z vás splácet?
Není tady
omyl
Upravil(a) dusička (4. 3. 2015 19:22)
Není tady
Tohle trochu znám na vlastní kůži - ne doslova, ale v podstatě jsem nějak typově podobná tvému příteli. Nevím, co bych ti poradila .......... Možná uplatit zhrzenou manželku, aby mu řekla, že jestli okamžitě nevypadne, nebude se vidět s dětmi. A nebo nějaké Boží dopuštění, nebo ............ Ale kdo ví, jak o všechno je. Vždyť věci se vyvíjejí a i já jsem udělala mnohé sebou nečekané. Asi jedině, aby přítel věděl, jak se věci mají, a že to není v pořádku, a že jakýkoli správný čin, který udělá, vyvolá velký, nečekaný domino efekt, který uvede věci a vztahy do pořádku.
Není tady
Barča napsal(a):
Tohle trochu znám na vlastní kůži - ne doslova, ale v podstatě jsem nějak typově podobná tvému příteli. Nevím, co bych ti poradila .......... Možná uplatit zhrzenou manželku, aby mu řekla, že jestli okamžitě nevypadne, nebude se vidět s dětmi. A nebo nějaké Boží dopuštění, nebo ............ Ale kdo ví, jak o všechno je. Vždyť věci se vyvíjejí a i já jsem udělala mnohé sebou nečekané. Asi jedině, aby přítel věděl, jak se věci mají, a že to není v pořádku, a že jakýkoli správný čin, který udělá, vyvolá velký, nečekaný domino efekt, který uvede věci a vztahy do pořádku.
Uplatit exmanželku? A kolik radíš, milion by stačil?
Źe to byla legrace? To nemůžeš myslet vážně.
Není tady
OMG
Není tady
To určitě Bára nemyslela vázne
Není tady
Lamatko napsal(a):
To určitě Bára nemyslela vázne
Co my víme ...............................
Není tady
Obávám se, že to vážně myslela. Ona mívá někdy takové příspěvky, kdy se možná projevuje už stařecká demence nebo co. Někdy se nestačím divit, co z ní vypadne.
Není tady
Eva. napsal(a):
Obávám se, že to vážně myslela. Ona mívá někdy takové příspěvky, kdy se možná projevuje už stařecká demence nebo co. Někdy se nestačím divit, co z ní vypadne.
Taky zírám, co z tebe padá.
Není tady
Vzhledem k jejímu věku na tom není nic podivného, že už prostě trpí leckterými nemocemi. Myslím, že tady psala, že jí je přes 70, jestli si dobře vzpomínám.
Není tady
Eva. napsal(a):
Vzhledem k jejímu věku na tom není nic podivného, že už prostě trpí leckterými nemocemi. Myslím, že tady psala, že jí je přes 70, jestli si dobře vzpomínám.
Někdy si tak říkám, jaké je tvoje IQ a EQ.
Není tady
Eva. napsal(a):
Svatá pravda! Tak nějak to asi zhruba všechno přibližně bude. Není nad to mít pamatováka.
Není tady
Pokud nebude souhlasit, nemuze cekat ze tu pulku na nej prepisu, mym i jeho detem v pripade dedeni pripadne samozrejme kazdym pulka, neschopnost splacet samozrejme sjednana. Malovat certa na zed je tak jednoduche.
helena napsal(a):
Z hypoteky se muzu vyvazat, mame smluvne ujednano, ze v pripade rozchodu svoji pulku prepisu na nej a on bude souhlasit s vyvazanim.
Hm... a co když souhlasit nebude?
Jistě, můžeš se soudit... několik měsíců až let... ale to splácení nezastaví.
Jakpak máte spoluvlastnictví ošetřený ve vztahu k (obojím) dětem jako potencionálním dědicům?
Jak pro případnou neschopnost jednoho či obou z vás splácet?
Není tady
Eva. napsal(a):
sasasa napsal(a):
Já se taky bojím, ale míním s tím člověkem zůstat, vždycky jsem šla do všeho naplno.
Když si čtu, cos tady na babinetu napsala,nechápu, že ses po takových zkušenostech nepoučila. Asi si potřebuješ natlouct znovu a víc. Nu, každý si k poučení musíme dojít sám a svým vlastním způsobem. Někdo lehčeji, někdo těžce.
Nejak nechapu jakou souvislost ma moje zkusenost o jake jsem tady psala se soucasnou situaci, nechapu? Je treba mi to vysvetlit.
Není tady