29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj, hledám kamarádku/kamarádky z Brna. Bohužel díky mému skoro bývalému manželovi jsem neměla vůbec čas na něco jiného, než bylo naše společné podnikání a naše dcera, a tak bych si ráda konečně také začala užívat život a s kamarádkou si občas někam ráda vyrazila, popovídala atd. Je mi 51 let. Budu ráda za každou odezvu holky :-)
Není tady
Ahoj Ilčo,taky mě je 50 let a hledám kámošku,z Brna jsem se přestěhovala do Šakvic ale není to to ,pravé ořechové,co se týče kamamrádek.Mám 2 holky ve věku 27,a 21 roku takže naprosto samostatný a mamku už nepotřebují.Pokud budeš chtít ozvi se,pěkný den přeje Iveta
Není tady
Ahoj Ivco, moc děkuji za odpověď. Budu ráda, když si napíšeme vic a popřípadě i někam vyrazíme. Pokud budeš chtít napiš mi email na Ilca1963@centrum.cz , na email to bude rychlejší i lepší dle mne. Dceru mam jednu a ta je už také samostatna (téměř 24 let). Budu se těšit na tvoji odpověď na email :-) Zdraví Ilona
Není tady
Stránky: 1